Mniej więcej chodzi o to, że cała kasa jaką mieli na to promo została rozdana... (większość pewnie na polskie multikonta ????)kurde jak wcisnak ten kostenlos tippen ti wyskakuje mi cos takiego:
Hinweis:
Die maximale Anzahl an Tippern ist in dieser Tipprunde erreicht. Daher sind zurzeit keine weiteren Anmeldungen möglich.
zna ktos niemiecki?
ale zauwazcie ze nikomu nie zablokowali za to ze bonus nie byl dla nas, po prostu przeciez oni to wszystko widza ile na jedno Ip idzie vocherow ile powstalo nowych kont itpMi znowu zablokowali konto napisałem do nich i odp. ze to przez to ze miałem 2 konta na IP i korzystałem 2 razy z vochera ???? a tak w 100% nie było :/ Jednak tylko mozliwe , ze ktos za mnie w mojej sieci korzystał no nie wiem , ale juz zapewne nie odblkuja , bo miałem 180 Euro ????
Niby interwetten jest to firma w czołówce a takie numery robia ... a to tylko moze przez tych co zakładali po 1000 kont albo mieli vochery w duzych ilosciach... Szkoda ...
ja tez nie wiedzialem i napisalem miło do suportu, czy jest sprecywana data do kiedy nalezy obrocic a o to odpowiedzWie ktoś moze do kiedy trzeba zrobić obrot 3 x 15 euro ? to jest do tego 15 czerwca ?? bo nigdzie nie widze zeby pisala taka informacja ?
Pozdrooo...
ja tez nie wiedzialem i napisalem miło do suportu, czy jest sprecywana data do kiedy nalezy obrocic a o to odpowiedz
Witam,
Dziękuje za przesłanego maila. Nie ma sprecyzowanej daty wykonania obrotu. Należy obrócić bonus 3-krotnie po Kusie 2,0 lub wyższym