>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4e KSpoker (bossmedia)

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Powinno sie podać nickname i PIN .Obie te rzeczy macie w zakładce PROFILE w sofcie . To znacznie ułatwia im prace a tym samym czas oczekiwania na kase bedzie krotszy

ziomtom 89

ziomtom

Użytkownik
Te 4 euro co sie dostało trzeba jakos obrócić ?
Czy wyrobić tylko ileś FPP ?
Czy tylko zarobić do wypłaty ?
Prosił bym o sprostowanie moich pytań

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
Nie wiecie czasem czy support rozmawia po polsku??? Mam taki problem ze pracuje w delegacji pon-sobota i nijak nie uda mi sie korzystac z tej promocji. Moze jakbym z nimi zagadal to zrobili by wyjatek i dli bankroll w weekend

G 0

godel

Użytkownik
Nie wiecie czasem czy support rozmawia po polsku??? Mam taki problem ze pracuje w delegacji pon-sobota i nijak nie uda mi sie korzystac z tej promocji. Moze jakbym z nimi zagadal to zrobili by wyjatek i dli bankroll w weekend
omg a znajomych nie masz?:d
ja akruat o 18:45 musialem zejsc z kompa;d i poprosilem kumpla i wyslal od siebie z maila;d i dzis mi dali rano wiec nie trzeba wysylac z maila na ktorego bylo konto zakladane;d

T 1,7K

tomex11

Użytkownik

chyba mają polski suport, wysyłajcie teraz do 21 to dostaniecie od razu ja czekałem jakieś 20 minut po wysłaniu meila

J 0

jomsko

Użytkownik
Koledzy ktorzy otworzyliscie 4 konto na BM, rozmawialiscie na live chatcie czy slaliscie maila ? Mi na live chatcie powiedzieli ze mozna miec tylko 3 konta na boss medii :/

L 0

legus123

Użytkownik
no ja urgrałem od cholery tego rake-a i co z tego i tak mam 1 FPP xD i to też dopiero co mi dodali a miałem nawet kilka rozdań z rakiem ponad 0.5 euro to już powinno być za to 2 FPP za turnieje z wpisowym poszło też z 2 euro tego podatku i co z tego i tak mi nie dodali xD

johnyjohn 0

johnyjohn

Użytkownik
Kolejna data to 23 lipca. W tym dniu bedą dawać jeszcze 4€ za free tym co jeszcze nie dostali. Oczywiście trzeba wysłać im maila w godzinach 19-21

Do góry Bottom