S 0 simhazi Użytkownik Lipiec 2, 2009 #21 ja sie zarejestrowalem z linku geobonus, wiec ***** pewnie znowu nic nie dostane tak jak to bylo z propaganda poker ;/
ja sie zarejestrowalem z linku geobonus, wiec ***** pewnie znowu nic nie dostane tak jak to bylo z propaganda poker ;/
1K rpg Użytkownik Lipiec 2, 2009 #22 A co do tego ma geobonus Oni wysyłają maila za ciebie czy co? Wszystko w twoich rękach Żalll.
M 0 mokasyn Użytkownik Lipiec 2, 2009 #24 ech... wszyscy sie pieknie walnelismy... promocja jest jutro a nie dzisiaj (3 lipiec - piątek). Takze jutro trzeba napisac do nich. Support mi odpisal wiec wszystko wydaje sie byc ok. Trzeba jednak ponowic prosbe o przyznanie w piatek. pozdro.
ech... wszyscy sie pieknie walnelismy... promocja jest jutro a nie dzisiaj (3 lipiec - piątek). Takze jutro trzeba napisac do nich. Support mi odpisal wiec wszystko wydaje sie byc ok. Trzeba jednak ponowic prosbe o przyznanie w piatek. pozdro.
0 bohunnn Użytkownik Lipiec 3, 2009 #25 nieważne kto i kiedy i z jakiego linku się rejestrował!!! Wystarczy jutro między godziną 19 a 21 wysłać maila i w poniedziałek jest bonus!!!
nieważne kto i kiedy i z jakiego linku się rejestrował!!! Wystarczy jutro między godziną 19 a 21 wysłać maila i w poniedziałek jest bonus!!!
S 13 serek92 Użytkownik Lipiec 3, 2009 #28 ja też teraz sprawdziłem konto i 4 euro jest,meila wysyłałem chwile przed 20 takze szybko dopisali.
37 spike761 Użytkownik Lipiec 3, 2009 #29 a co wpisywaliscie w temacie i tresci ??? ja wpisalem Login tylko w temacie i tresci a trzeba bylo chyba pin .... Jak myslicie dostane?? Pozdr
a co wpisywaliscie w temacie i tresci ??? ja wpisalem Login tylko w temacie i tresci a trzeba bylo chyba pin .... Jak myslicie dostane?? Pozdr
K 84 kpk25 Użytkownik Lipiec 3, 2009 #30 A jak ktos nie zdazyl napisac miedzy 19-21 to kaski juz nie bedzie?? :-|
53,1K TommyTSW Forum VIP Lipiec 3, 2009 #32 ja napisalem po 19:05 i dostalem tylko potwierdzenie doreczenia
2 tackles Użytkownik Lipiec 3, 2009 #34 nie podajecie loginu tylko username przypisane wam, ja podalem login i dostalem wiadomosc zeby doslac te ktore otrzymujemy meilem..
nie podajecie loginu tylko username przypisane wam, ja podalem login i dostalem wiadomosc zeby doslac te ktore otrzymujemy meilem..
R 125 roger12 Użytkownik Lipiec 3, 2009 #35 ja teraz napisałem Wcisłęm im kit ze miałem problemy z netem i kaske bd miał
10 sewi19 Użytkownik Lipiec 3, 2009 #36 a potwierdzenie na maila wam przyszlo ze dostaliscie ten hajs?
M 0 mokasyn Użytkownik Lipiec 4, 2009 #38 ja podalem tylko swoj nickname i kaska wlasnie doszla. pozdro.
W 0 wilhelm Użytkownik Lipiec 4, 2009 #40 tez dalem username i pszyszlo potwierdzenie ze otrzymali wiadomosc