>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

40$ nd Million Dollar Poker Club

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Witam. Na BankrollMob pojawił się nowy sponsorship:-D
BankrollMob is happy to announce a new partner in our no deposit poker bonus concept: Million Dollar Poker Club. This new free poker offer will give new players a total of $140 no deposit bonus. Initially the account is funded with $40 free to get started and another 2x $50 as you play and earn &quot;POP points&quot;.
As Million Dollar Poker Club is on the same network as Action Poker, only new players to the network is eligible for this offer. This means that if you already have an Action Poker account, you cannot get this bonus. But new players to the network will have the chance to decide if they would prefer our $140 no deposit poker bonus for Action Poker or this new $140 no deposit poker bonus for Million Dollar Poker Club.

endriu 361

endriu

Forum VIP
nie bylo takiej mozliwosci wpisania

bodajze chodzi o sam reflink poprzez ktory rejestrowalismy sie:-D
nie możliwe, gdyż przecież jest specjalny kod &quot;MDPC50&quot; i gdzieś go na bank trzeba wklepać, tylko pytanie gdzie :kwasny4565:

schu 0

schu

Użytkownik
20 min po zalozeniu zamrozili mi konto i prosza o kontakt
moze miec to cos wspolnego z tym ze robilem depo do actionpoker?
oczywiscie do tego roomu sponsorshipa nie dostalem od bankrollm00ba

B 28

badabum89

Użytkownik
20 min po zalozeniu zamrozili mi konto i prosza o kontakt
moze miec to cos wspolnego z tym ze robilem depo do actionpoker?
oczywiscie do tego roomu sponsorshipa nie dostalem od bankrollm00ba
only new players to the network is eligible for this offer
Nie chodzi o samo ActionPoker, ale o cala siec. Nie mozesz miec konta na zadnym innym poker room&#39;ie z tej sieci, zeby byc dopuszczonym do tego sponsorshipa.

G 0

greg9872

Użytkownik
Przecież to bzdura wczoraj załozyłem tam konto i bez problemu otrzymałem bankroll ale co z tego jak przy wypłacie jest potrzebny depozyt ,pff????

B 28

badabum89

Użytkownik
Przecież to bzdura wczoraj załozyłem tam konto i bez problemu otrzymałem bankroll ale co z tego jak przy wypłacie jest potrzebny depozyt ,pff????
Przy wyplacie moga zablokowac Ci konto jesli blizej przeanalizuja Twoje konto, bo nie dostosowales sie do ich zasad ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
I co z tego, że trzeba depozyt?
Wpłacisz pieniądze i odrazu wypłacisz.
10, czy 20$ dla swojej wygranej, poza tym sumę depozytu też przecież możesz wypłacić, więc nie bardzo rozumiem, w czym problem?
Dają Ci kase za darmo, a Ty marudzisz.

Do góry Bottom