>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

40$ nd Million Dollar Poker Club

maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
może ktoś zrobić małą istrukcje jak dostac te 40 $
wiem ze trzeba sie tam rejestrnąć potem na ten poker z kodem ale potem to już nic nie wiem trzeba im skan wysłac? podobno dzwonią tylko ze ja nie umie bełkotać po angielsku

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
na poczatek sie zarejestruj potwierdz e-mail nastepnie zaloguj sie i bedziesz tam mial 2 okienka jedno do wrzucenia skanu dowodu lub prawojazdy , drugie do spiwania numeru telefonu , zadzwoni do ciebie sekretarka poda 3 cyfry bedziesz musial je wpisac. A jezeli chodzi o dowod osobisty to przyjdzie Ci informacja na e-mail czy zostal zaakceptowany czy nie. Pozniej to juz izi ;)

endriu 361

endriu

Forum VIP
na poczatek sie zarejestruj potwierdz e-mail nastepnie zaloguj sie i bedziesz tam mial 2 okienka jedno do wrzucenia skanu dowodu lub prawojazdy , drugie do spiwania numeru telefonu , zadzwoni do ciebie sekretarka poda 3 cyfry bedziesz musial je wpisac. A jezeli chodzi o dowod osobisty to przyjdzie Ci informacja na e-mail czy zostal zaakceptowany czy nie. Pozniej to juz izi ;)
gdzie są te okienka, bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć :kwasny4565:

rpg 1K

rpg

Użytkownik
To może to robiłeś już a raczej napewno.
Bo na początku musiałeś im wysłać skan i wpisać kod który podaje sekretarka.
Ja myślałem że chodzi o poker room ale jak wspomniał o BM to sobie o tym przypomnialem

G 46

gosiam

Użytkownik
Ile czekaliście na pieniądze od chwili kiedy zaakceptowali Wam bonus?
I czy wysyłają maila czy musze sam sprawdzać?
Pozdrawiam
Ja miałem na następny dzień. Dostajesz maila że bonus został aktywowany i informacje o bonusie...

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
I po klopocie takie fishe tam graja ze jesli ich dobrze wyczujecie albo macie cos dobrego to grajcie... Ale przez takich fishow wlasnie przegralem cala kase.... mam KK flop K89 89 w kolorze dochodzi 2 w kolorze i 3 w kolorze koles pokazuje A7 A w kolorze i wygrywa... all in po flopie... no ludzie... ja juz tam kasy nie mam ale wplace ???? dogram nastepne 700 punktow...

G 0

gargamel999

Użytkownik
Ja osobiście odradzam Bankroll Mob, to dziady jak ich mało, dostawałem sposorshipy z wielu miejsc i nie było żadnych problemów. W maju zgłaszałem się po sponsoring na Action Poker, założyłem po raz pierwszy konto, podałem zły nich ( połknąłem literkę podczas wpisywania nazwy przy zakładaniu konta i po prostu tego nie zauważyłem ) i zostałem odrzucony, po kontakcie z suportem i podaniu właściwego nicka mieli to załatwić i g.. z tego wyszło. Mija miesiąc mam tam konto to wpłacam swoją kasę i tyle. Zapominam o sprawie.

Mija jakiś czas i przysyłają informacje, że mają nowe sponsorshipy, zakładam konto z ich polecenia i znowu to samo, sposorship zostaje odrzucony bo mam konto w Action Poker, ODRADZAM

P.S.
Dodam, że miałem załatwione wszystkie formalności typu skan dowodu, weryfikacja telefonu.

Do góry Bottom