Deck the Halls , czy coś takiego - Spiny , a poza tym to oczywiście ruletka lub BlackJack ????rejestrowalem sie w nocy i wszedlem teraz i spiny byly
a z nich wyciaglem 6,33$
sprobuje teraz pomnozyc, polecacie jakas gierke?
ponoć musisz zrobić depozyt minimalny 20 euro , a to , co ponad bonus , możesz wypłacić. Obrót na pewno nie będzie duży ????Dobra ze spinow 19 euro...Mam juz 61 i nie moge wyplacic.Pisze, ze nie zrobilem obrotu...A jaki jest ten obrot??? ????
to cos zle robisz . ja z 11 euro zrobilem 31 i odrazu mogłem wypłacic i po tym zabrali te 11 euroHerbatnik ale obrot trzeba robic bo ja z 19 zrobilem 75 i dalej nie moge wyplacic.Tylko trzeba sie dowiedziec jaki obrot
jak ja wypłacałem to wogóle nic takiego nie pisało. jak z tych 11 miałem 20 euro to tylko był komunikat ze mam tylko 9 euro(bo reszta -11 to bonus) i ze minimalna wyplata to 20 euro
U mnie to tak wygląda, a wager mają x30 na stronie napisane do wszystkich bonusów, więc niczego innego się nie spodziewam
sprobuj wyplacic 81,98nie wiecie jaki obrot jak mam tyle co na sreenie to ile jeszcze musze to obracac zeby wyplacic masakra tyle ugralem i dalej nie moge wyplacic