>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 kolejka PGE Ekstraliga 01.05.2016

Status
Zamknięty.
radula 5,4K

radula

Użytkownik

(niedziela , godz.17:00 LIVE nSport)

( niedziela, godz.17:00)

( niedziela , 19:30)

(niedziela godz.19:30 , LIVE nSport)

Bardzo ciekawa kolejka przed nami. Pierwszy raz w tym sezonie zawodnicy pojada dzień po Grand Prix. Miejmy nadzieję,że wszystkie ekipy będą w pełnych składach.
Na początek ciekawe spotkanie w Poznaniu gdzie Sparta podejmie Gorzów. Goście mają w tym sezonie aż 3 zawodników w Grand Prix i jestem bardzo ciekawy czy nie odbije sie to na ich postawie. Tor w Poznaniu czy będzie dużym handicapem dla gospodarzy? O tym wszystkim przekonamy się w niedzielne popołudnie.
W Toruniu Anioły nie powinny mieć większych problemów z Jaskółkami. U siebie na torze Miedziński na pewno będzie bardzo mocny. Gomólski też kilka pkt dorzuci a o liderów jestem spokojny. W Tarnowskiej ekipie brakuje tych pewniaków do pkt a tym bardziej na wyjazdach. Sam Janek Kołodziej nie pociągnie zespołu. Zobaczymy jak spiszą się Duńczycy bo od nich bardzo dużo zależy.
Rybnik wreszcie objechał swój pierwszy mecz i w ZG wypadli bardzo dobrze. Na swoim torze będą jeszcze mocniejsi i para Baliński Holta powinna być jeszcze groźniejsza. Jak zaprezentują się przyjezdni? Spory znak zapytania. Okoniewski pokazuje,że przygotowany do sezonu jest bardzo dobrze. Buczkowski , Lindbaeck , Łaguta od nich będzie wiele zależało zapowiada nam się ciekawe widowisko.
Na koniec kolejny mecz Falubazu u siebie. Może tym razem objadą mecz w normalnych warunkach? Protasiewicz zaskakująco słaby początek sezonu czy wreszcie pojedzie na miarę oczekiwań?Czy Doyle pojedzie jak w ostatni weekend? Karpow pokazał,że drzemie w nim potencjał i stać go przywozić bardzo ważne pkt dla zespołu. Leszczynianie póki co bez szału. Czy Kildemand będzie w stanie jechać?Jak się będzie czuł po Grand Prix? Ciekawe spotkanie gdzie nie widać wyraźnego faworyta.

Jak Wy widzicie nadchodzącą kolejkę?
Zachęcam do dyskusji i podawania typów z analizami

Ps. Rozliczamy Wszystkie typy również te które nie wejdą , niech temat będzie czytelny i przejrzysty​

kubagkm 484

kubagkm

Użytkownik
Nie wiem czy są tu kibice Rybnika ,nie chciałbym ich obrazić ,ale ten mecz w Zielonej Górze tak na prawdę nie pokazał siły Rybnika. Liczył sie tylko start , zawodnicy nic nie widzieli, więc ciezko było wyprzedzać , co pokazał Doyle zdejmując gogle ,a wiadomo nie od dziś , ze Pepe starty ma słabe i nadrabia na dystansie , a tak na prawde brakowało tylko jego punktów i Pieszczka ,aby wynik był zupełnie inny koło 39 ???? .Mam nadzieje ze mój GKM pojedzie dobrze w tym meczu i ukula tyle punktów ,aby bonus był w Grudziądzu ????

X 283

xpiccolox

Użytkownik
@KubaGKM, nie zgadzam się z Tobą, tzn. w części nie. To co piszesz o Protasiewiczu to tak było ale tylko w 2 ostatnich jego biegach. W pierwszych 4 startach to 2 razy wygrał zdecydowanie start - raz pewna trójeczka, raz nie przypilnował kredy i wjechał tam Laguta. W biegu 6 bardzo dobrze poszedł ze startu, ale równie dobrze poszedł Holta z pierwszego pola który tak pojechał że Protas został daleko w tyle a i tak na trasie wyprzedził Balona. A jego kolejny bieg (tj. bieg 10) to zdecydowanie przegrywa start ale w tym błocie najpierw przeszedł na trzecią pozycję, potem na drugą, a gdy atakował pierwszego Lagute to mu sprzęt padł. Potem wziął drugą maszynę która chyba nie była taka dobra.

Oczywiście takie warunki sprzyjały Rybnikowi, Protasiewicz i Pieszczek może pojechaliby lepiej, ale też chciałbym zauważyć że Doyle i Karpov pojechali jak dla mnie kapitalny mecz - to raz. A dwa to mimo wszystko postawienie na Protasiewicza na rozdupczonym sprzęcie w 14 biegu, zamiast na Karpova uważam za błąd Cieślaka.

Ogólnie zapowiada się teraz bardzo ciekawa kolejka - no może poza meczem w Toruniu gdzie będzie lanie Tarnowa. Zobaczymy czy w Poznaniu będzie dalej Baronowy tor i jak mocny jest na nim Wrocek - bo rywala chyba mają teraz najsilniejszego z możliwych. Ciekawy mecz w Rybniku. Jestem ciekaw tego toru po przebudowie, czy jest tam coś więcej niż start i gęsiego do mety. Ale też pierwsza weryfikacja siły ROW-u. Ciekawi mnie czy pojedzie Gollob czy znów przed wyjazdem narobi w majty. No i mecz w ZG który może okazać się hitem jak i shitem. No bo przecież jak zobaczymy Piotra Pawlickiego tego z 2 perwszych kolejek oraz Kildemanda poturbowanego to może być wysokie zwycięstwo Falubazu, ale jeśli Piter pojedzie jak tydzień temu i Kildemand na poziomie 8-10 punktów to mogą być emocje do ostatniego biegu.

emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Witam. Chciałbym zagrać w stronę Rybnika. Tylko nie umie znaleść u żadnego buka typów. Wie ktoś gdzie można zagrać?

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
@emilenberg Poczekaj, bet365 niebawem wystawi ofertę na dzisiaj i będziesz mógł zagrać. Poza tym, lokalny bukmacher STS.PL też coś będzie miał w ofercie, co do reszty buków - nie wiem, nie wypowiadam się.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Przedpełski +4 - Bjerre @1,44 but365 stawka x2⛔
Remis @12 %

Kenio na wyjazdach jest słaby, to zawodnik który jak zrobi dwucyfrówkę w 6 startach na obcym torze to czapki z głów. Bukmacher daje nam parę dwóch zawodników zakładając pewnie, że Paweł pojedzie 4x, a Duńczyk 6x. Ja tam nie wierze, w filigranowego zawodnika, że dziś zrobi więcej niż 7 oczek... Paweł ma bieg juniorski z tuzami młodego speedwaya, który jeśli wygra będzie miał 3oczka dodajmy do tego handi +3,5... Promocja od bukmachera.

Kildemand powyżej 6 @1,72✅ but365

Wczoraj grałem jego over i wszedł miękko. Peter nawet wygrał zawody, po kontuzji jak sam napisał na twitterze nie ma już śladu. Dziś wierze w jego 5 biegów, 7 pkt dla takiego zawodnika to spłatka. Dziś trudny parowy bo Zengi, który w ZG jest mocny, ale nie oszukujmy się linia jest za niska.

Bjerre poniżej 10 @1,66 ⛔but365

Jak już pisałem Bjerre jeśli zrobi 7 oczek to będzie sukces. Linia 8 przy kursie @1,9 byłaby adekwatna, ale 10 ? Kto to wymyślił, kogoś poniosło.

Jonsson poniżej 11 @1,75 ⛔but365

To samo co u Kenia, linia powinna być przynajmniej o 2 oczka niższa. 9 +- przy kursie @1,9 tak to powinno wyglądać. Wczoraj w GP słabo 6 oczek, w ZG gdyby nie anomalie pogodowe pewnie by nawet 9 nie zrobił. Linia za wysoka.

Otrzymane punkty reputacji: +19
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Bet365 elige wystawił, a więc:

Krystian Pieszczek - Peter Kildemand -&gt; Peter Kildemand (+3), @1.70

Jestem trochę zdziwiony, +3 na Kildemanda w starciu z juniorem? Ale od początku. Pieszczek super mecz w Toruniu, wygrał u siebie w Gdańsku eliminacje do IMŚJ, meczu u siebie z Rybnikiem liczyć się nie da, nie jest miarodajny. Ale jedno jest pewne - tor w ZG nie do końca leży Pieszczkowi, o czym było mówione podczas jednej transmisji. W sezonie 2015 Pieszczek wykręcił średnią domową 1,214. W biegu juniorskim również nie będzie miał do końca łatwo, za rywali Smektała i Kaczmarek (chyba). Potem starty z seniorami, być może dostanie jeden dodatkowy bieg, może drugi i dostanie te 5 startów, ale to wszystko nie jest pewne, w dodatku zaczyna z wynikiem -3. Z drugiej strony mamy Duńczyka, który 4 starty ma raczej pewne, w dodatku zaczyna +3. W sezonie 2015 Kildemand w Zielonej Górze zdobył 11 oczek w 6 startach. Kildemand wczoraj niemało zaskoczył, wygrywając rundę w GP, także możemy śmiało powiedzieć, że z jego zdrowiem wszystko jest już w porządku. Kildemand jest walczakiem, na pewno nie będzie odpuszczał, sądzę, że zakręci się dziś koło 6-7-8 punktów, a w nominowanych również się pojawi (zabraknie raczej Musielaka). Moim zdaniem jest to trochę promocja, stąd śmiało gram na Duna.

/e: Piszczek 4-7 (+3) Kildemand, także easy, wiem, że tam jakieś protesty odnośnie tego 14 biegu, ale nawet, jakby uznali taką klasyfikację, jaką dojechali, to i tak handicap pokryty, stąd się nie martwię ✅✅

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
B365

KS Torun vs Unia Tarnow (handicap)
Typ: KS Torun (-18)⛔
Kurs: 1.80

Mecz zapowiada sie na ten z typu &quot;do jednej bramki&quot;. Tarnow kompletnie nie ma kim sie przeciwstawic anielskiemu walcowi. Zawodnicy powoli dochodza do formy i niedlugo powinni stanowic niesamowity monolit. Poza Kolodziejem i moze Madsenem, ktorzy i tak nie beda wygrywa wszystkiego, reszta bedzie tlem dla gospodarzy.

Kenneth Bjerre (suma punktow)
Typ: Kenneth Bjerre - ponizej 10⛔
Kurs: 1.66

Nie wiem zupelnie skad ta linia skoro po drugiej stronie najwieksze nazwiska w tym biznesie. co prawda calosc odzwierciedla kurs, ale rownie dobrze mogli dac linie 9 punktow i kurs okolo 1.90. Tez byloby spokojnie do gry.

Pawel Przedpelski vs Kenneth Bjerre (H2H)
Typ: Pawel Przedpelski (+4)⛔
Kurs: 1.44

Kontynuacja powyzszego. Co prawda znowu mierny kurs, ale doprawdy nie wiem co musialby zrobic Pawelek, zeby nie pokryc linii. Szczerze mowiac wydaje mi sie, ze nawet gdyby mial pojechac tylko 3 biegi to i tak powinno starczyc.

Niels K. Iversen (suma punktow)
Typ: Niels K. Iversen - powyzej 8⛔
Kurs: 1.80

Wczoraj identyczna linia na SGP, ktora polegla przez slabszy poczatek. Dzisiaj zupelnie nowy tor, ale Iversenowi powinien on pasowac. Dodatkowo spodziewam sie, ze Wroclaw moze odskoczyc Stali i pojawi sie opcja taktycznych. Iversen to 2-3 zawodnik do RT (obok Zmarzlika i KK). Rywal trudny, ale Puk to dzisiaj klasowy zawodnik.

Niels K. Iversen vs Maciej Janowski (H2H)
Typ: Niels K. Iversen (+2)✅
Kurs: 1.90

Ponowne nawiazanie do kursu z suma punktowa zawodnika. Janowski po SGP kojarzy mi sie z nieco gorszymi wynikami. Poza tym to jest bardziej zawodnik turniejowy niz ligowy. Jesli do tego dolozymy argument zwiazany z przewidywanym przebiegiem meczu (5 vs 6 biegow) to wychodzi mi na to, ze Iversen powinien zapunktowac bardzo podobnie do Macka. A jesli tak to jest punktowy margines bledu.

Andrej Karpow vs Tobiasz Musielak (H2H)
Typ: Andrej Karpow (+1)✅

Do grania i bez handicapu. Choc kurs niski to Karpow u siebie powinien robic wynik. Swietne starty, inteligentna jazda i szansa na pojechanie jako Z/Z. Musielak z kolei wydaje sie byc pierwszym do odpalenia w razie slabszego wyniku i RT po stronie Bykow.

Andreas Jonsson (suma punktow)
Typ: Andreas Jonsson - ponizej 11⛔
Kurs: 1.75

W Zielonej Gorzy byl wolny i gdyby nie anomalie pogodowe to byloby po prostu slabo. Wczoraj w SGP pokazal, ze to znowu (niespodzianka...) nie bedzie jego sezon. Co prawda Rybnik ma handicap w postaci toru po przebudowie, ale AJ juz nie jest zawodnikiem, ktory zdobywa punkty seriami. Szykuje sie bardzo wyrownany pojedynek, bo przeciez w Grudziadzu ma mu kto odbierac punkty. A i nie jest powiedziane, ze wsrod swoich ktos mu paru oczek nie zgarnie.

Antonio Lindbaeck (suma punktow)
Typ: Antonio Lindbaeck - powyzej 8✅
Kurs: 1.75

Wczoraj bardzo dobre zawody w Krsko, wiec jesli pojdzie za ciosem to i w lidze powinien przywiezc przyzwoity wynik. Grudziadz powinien sie postawic, ale czy na tyle by trzymac wynik bez RT? Smiem watpic. A Toninho jesli wejdzie dobrze w zawody to moze byc nawet liderem grudziadzan. Podobno tor w Rybniku daje spore szanse na walke na dystansie, a to jest to co Predator lubi najbardziej. Szczegolnie, ze trudno spodziewac sie po gospodarzach by przygotowali betonowy tor (nie Zyto i nie na Grudziadz z Gollobem).

Antonio Lindbaeck vs Andreas Jonsson (H2H)
Typ: Antonio Lindbaeck (+3)✅

Ponownie opieram H2H na zakladach z suma punktow. Obaj zawodnicy powinni miec dzisiaj bardzo zblizony wynik, a wiec 2 punkty handicapu daja spora szanse na sukces. Szczegolnie w perspektywie ew. 6 startow u Antonia. Juz wczoraj w Krsko moglismy zobaczyc ktory z nich jest na dzien dzisiejszy po prostu lepszym zawodnikiem.

r_gonzo 7,3K

r_gonzo

Użytkownik
Betsafe

Kacper Gomólski vs Piotr Świderski
Typ: Kacper Gomólski (-3)
Kurs: 1.80 ZWROT w punktach 5-0 wszystko sie sprawdziło a kurs warty był spróbowania
Gomólski na Motoarenie zawsze solidnie, dwa biegi jadą ze sobą, więc nie przewiduje wielkich kłopotów, jeżeli Gomólskiego nie będą ponosić emocje. W mojej ocenie to Świderski się nadaje na I ligę, Ekstraliga to dla niego za wysokie progi, szczególnie na wyjazdach. Jedyny fakt, który może przeszkodzić w zarobieniu pieniążków to konieczność występu Piotra w co najmniej 3 startach, a nie zdziwiłoby mnie to, gdyby pojawił się na torze 2 razy, a resztę meczu oglądał z parkingu, najwyżej będzie zwrot. Nie muszę wspominać też o rywalach, na których mógłby Świderski robić punkty, bo takowych poza Krakowiakiem zwyczajnie ciężko znaleźć.

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Przedpełski +4 - Bjerre - 1 ⛔
Rybnik - Grudziądz - 1 ✅
@1,92 Bet365

Pawełek nie jest w wybitnej formie, Bjerre pojedzie pewnie 6 razy i stąd taka propozycja. Jednak mimo wszystko Przedpełskiego stać na te 8-10 oczek w obecnej dyspozycji. Mając na uwadze problemy Duńczyka na MA, to można przypuszczać, że handi zostanie spokojnie pokryte.

Rybnik w poprzednim meczu w ZG pokazał się z dobrej strony. U siebie powinien wygrywać takie mecze jak ten z GKM, bo jak nie z nimi to z kim? Grudziądzanie to zespół swojego toru, wyjazdy będą dla nich sporym wyzwaniem. Stawiam tutaj na atut własnego toru.
Kołodziej over 10,5 ⛔ o jedną taśmę za dużo
@1,85 Betsson
Kto ma bronić honoru Jaskółek w dzisiejszym meczu jak nie Kołodziej? Tylko Janusz i Madsen moim zdaniem będą w stanie powalczyć jak równy z równym z liderami toruńskiej ekipy. W poprzednich latach Koldi radził sobie całkiem przyzwoicie na MotoArenie. Koldi pojedzie zapewne 6 razy, więc 11 punktów powinien uciułać.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Bjerre poniżej 10 @1,66 but365

Jak już pisałem Bjerre jeśli zrobi 7 oczek to będzie sukces. Linia 8 przy kursie @1,9 byłaby adekwatna, ale 10 ? Kto to wymyślił, kogoś poniosło.
Ja nie uważam że 7 punktów Kenia to będzie sukces. Uważam że 7 punktów to jest dla niego minimum. Wystarczy że Bjerre będzie przyjeżdżał przed Michelsenem, Świderskim, Krakowiakiem oraz Gomólskim i to mu daje już 7 punktów. Taki ma układ biegów. Bjerre to żaden as ale z nimi powinien sobie poradzić - już bez przesady. Jeśli tego on nie zrobi to tam Tarnów do 30 nie dojdzie.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Ostatnie, co widzę na dziś:

Sparta Wrocław - Stal Gorzów -&gt; handicap po 8. wyścigu: Sparta Wrocław (-4), @2.20.

Wszyscy wiemy, jakie tory preferuje aktualny trener Sparty Wrocław, Piotr Baron. Start, kreda i ahoj. W zeszłym sezonie ta taktyka dała im medal Drużynowych Mistrzostw Polski, stąd uważam, że niewiele się zmieni w tej kwestii. Dlatego poszukam tutaj handicapu w stronę Wrocławia. Jak dobrze wiemy, Sparta startuje w tym roku na torze w Poznaniu, który nie jest dobrze znany całej reszcie zawodników. Stal może być wyjątkiem od tego, ponieważ w 2013 r. (bodajże) jechali tam sparing, aczkolwiek ten tor będzie całkowicie inaczej przygotowany. Sam trener Gorzowa przyznaje, że nie wiedzą, czego mogą się tam spodziewać. Do biegu 8. każdy z zawodników z Gorzowa pojawi się na torze dwa razy, także z przełożeniami i ustawieniami na ten tor może być różnie. Liczę na to, że Sparta odskoczy Gorzowianom na początku zawodów, a potem będzie tylko kontrolować tę przewagę. Ja gram tutaj typ kombinowany: 80,36 zł na -4, 19,64 zł na remis przy handicapie.

/e: oh mein got, tragedia Wrocek ⛔⛔

power30 18K

power30

Forum VIP
Miedziński - Kołodziej (-1) @ 2,30 Bet365 ✅ 8-10 Miedziak ????
Kołodziej w zeszłym sezonie latał na Moto Arenie, gdzie zdobył odpowiednio 11 i 15 punktów. Janusz był niezwykle szybki na dystansie. Dziś w parze z juniorem, także punktów nie powinien tracić. Zapewne dojdzie mu jeszcze jeden start w ramach RT. Miedziak w parze z Holderem, więc może stracić parę punktów. Później dostaje również świetnego Vacullika. Obaj zawodnicy co najmniej dwukrotnie staną razem pod taśmą i te biegi będą kluczowe. Biorąc pod uwagę formę Koldiego na MA i handicap w postaci dodatkowego biegu, sądzę iż warto pograć ten typ.
Karpov (+1) - Musielak @ 1,66 Bet365 ✅ 7-3
Andrij w meczu z Rybnikiem pokazał się z bardzo dobrej strony, gdzie wykręcił 7+1 w 4. startach. Ukrainiec miał trochę czasu, aby potrenować przy W69. Na pewno mocną stroną Karpova są świetne starty. Musielak o wiele lepiej punktuje na własnym torze. Ostatnio w Tarnowie zdobył tylko jeden punkt. Podobnie jak w powyższym przypadku dwukrotnie zmierzą się ze sobą i te biegi będą kluczowe. Karpov po dobrym starcie jest w stanie spokojnie &quot;przypilnować&quot; Tofika i dowieść punkty do mety.

Otrzymane punkty reputacji: +27
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ja nie uważam że 7 punktów Kenia to będzie sukces. Uważam że 7 punktów to jest dla niego minimum. Wystarczy że Bjerre będzie przyjeżdżał przed Michelsenem, Świderskim, Krakowiakiem oraz Gomólskim i to mu daje już 7 punktów. Taki ma układ biegów. Bjerre to żaden as ale z nimi powinien sobie poradzić - już bez przesady. Jeśli tego on nie zrobi to tam Tarnów do 30 nie dojdzie.
Tarnów na wyjazdach to na dzień dzisiejszy Kołodziej i Madsen, od nich można oczekiwać 10 oczek. Druga rzecz zakładasz, że Kenio będzie przyjeżdżał przed Michelsenem i Gomólskim, ale sam powiedz że oni mogą go spokojnie ograć. 3 rzecz bieg 11 to idealny moment by puścić np Kołodzieja z taktyka za Świderskiego. Linie 10 oczek to można wystawić na Janusza czy Leona, a nie na Bjerrego w Toruniu.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Woffinden - Iversen +3,5 2 1,95 ⛔Piękny kurs i typ który mi się bardzo podoba. Wczoraj w gp pojechali podobnie, tor w Poznaniu powinienem być przewagą gospodarzy, ale raczej nie Tajskiego, który wg moich wiadomości nie trenował za dużo. Wg przewidywań to Gorzów będzie przegrywał w tym meczu, więc być może Duńczyk pojedzie i z taktycznej.

Drugi typ który mi się bardzo podoba to Leszno +6,5 po kursie 1,75⛔. Wg mnie gości stać nawet na wygranie tego meczu, ostatnio zawsze nam dobrze się tam jeździ. Czwórka Pedersen, Kildemand, Zengota i Pawlicki sama może wygrać mecz. Obydwa kursy ze sportingbet.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
P.Kildemand powyżej 6 - 1,61 7 pkt normalnie cud jak on zdobył ten pkt w nominowanym...:cool:✅✅✅bet365
Dzięki Krycha:jupi:????

Kurs dość niski ale linia wystawiona na Pająka jak dla mnie śmieszna. Wczoraj objechał kapitalne zawody więc o kontuzji nie może być mowy. A jeśli tak jest no to Peter dzisiaj podejrzewam zakręci się w okolicach +10pkt. Zengota czyli kolega z pary sporo traci na wyjazdach a Kildemand śmiga wszędzie. W Zielonej można po szerokiej wyprzedzać a to dodatkowy atut dla Petera. Taka linie jest w stanie ogarnąć już po 3 seriach startów a przed nominowanymi to na pewno.

A.Karpov (+1) - T.Musielak 1 1,66✅ bet365

Podobnie to widzę jak Power30. Bezpośrednie starcia mogą tu być decydujące. U siebie na torze Karpov mocny a starty ma naprawdę bardzo dobre. Tobiasz na wyjazdach sporo traci. Do tego w parze z Piterem który zaczyna jeździć na bardzo wysokim poziomie i na nim też będzie tracił pkt. Karpov przy dobrym początku ma szanse jechać jako ZZ więc może mieć nawet 6 startów a Tobiasz kto wie czy po 2-3 biegach słabszych więcej nie wyjdzie?

Otrzymane punkty reputacji: +13
pawelex 237

pawelex

Użytkownik
7 pkt to on zrobił w3 biegach. Ktoś w ogóle przewidział że będzie jechał 6 razy?

aikman 460

aikman

Użytkownik
Raczej czy ktoś przewidział że 3 razy Pawełek tylko pojedzie?? Ale podpucha buka oni wszystko wiedzą ...

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Przecież Paweł od poczatku sezonu jezdzi bardzo przecietnie. To nie ten sam zawodnik co w tamtym roku. Mogl jechac albo za Krakowiaka albo za Kacpra. Gomolski dzisiaj dobry mecz a Krakowiakowi trenerzy chcieli dac objechac jak najwiecej biegow bo wynik byl korzystny. Bjerre bardzo nieprzewidywalny zawodnik dzisiaj od poczatku wygladal dobrze. Gdyby Pawel w swoich 3 startach zaprezentował sie lepiej to na pewno by dostal minimum jeszcze 1 start ale wygladal slabo i tyle.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Przecież to ze Bjerre pojedzie 6 razy to było pewne na 99,99%. Jak widać Keniu nie jest taki słaby zrobił to co musiał na ogorkach a i z Hancockiem, Vaculem, Miedziakiem sobie poradził.

Przedpelski jechał 3 razy to pewnie skutek upadku w Lesznie tydzień temu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom