>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 kolejka PGE Ekstraliga 01.05.2016

Status
Zamknięty.
P 276

pwlib

Użytkownik
Przecież Paweł od poczatku sezonu jezdzi bardzo przecietnie. To nie ten sam zawodnik co w tamtym roku. Mogl jechac albo za Krakowiaka albo za Kacpra. Gomolski dzisiaj dobry mecz a Krakowiakowi trenerzy chcieli dac objechac jak najwiecej biegow bo wynik byl korzystny. Bjerre bardzo nieprzewidywalny zawodnik dzisiaj od poczatku wygladal dobrze. Gdyby Pawel w swoich 3 startach zaprezentował sie lepiej to na pewno by dostal minimum jeszcze 1 start ale wygladal slabo i tyle.
Przedpełski za Krakowiaka nie mógłby jeździć. RZ tylko za seniora.

quattro 98

quattro

Użytkownik
Falubaz-leszno. Typ 2 kurs 2.60 jak dla mnie jest to mecz 50/50 mistrz polski przyjezdza do zielonej gory ktorzy beda korzystac z ZZ za Hampela. Goscie dobrze sobie radza na tym torze. Kildemand w formie. Pawlicki i zengota dobrze znaja tor. Troche obawiam sie o pedersena ktory eczoraj mial mocnego dzwona. Stawiam na minimalne zwyciestwo ekipy z leszna

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Leszno +6 @1,8 całoroczny ⛔ kompromitacja Leszna
Krótko bo zaraz mecz. Poobijany Pająk wczoraj zrobił fenomenalny wynik i myślę, że może podtrzymać dobrą passę. Jak napisał kolega wyżej, lekka obawa o Pedersena, ale u mnie nie o jego stan, tylko o stan sprzętu, ale liczę, że mechanicy doprowadzili wszystko do porządku. Zengota wraca do siebie, Piter dogadał się ze sprzętem. Czysto zwycięstwo też do atakowania, ale handicap bardzo apetyczny, do pakowania się grubo. Po drugiej stronie nieobliczalny Doyle, Dudek, który złapał lekką zadyszkę i słaby w mojej opinii Karpow. Przy ZZ konieczne jest, aby całą trójka Protas, Dudek i Doyle jechała bardzo dobrze, bo inaczej zwycięstwo będzie niemożliwe. Kurs przesadzony, ja pobieram.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom