Ciekaw jestem jak sobie OM poradzi bez tylu zawodników to raz. A dwa, oni często zawodzą z przeciętniakami ... No ale w tym roku maja iść na mistrza. Zobaczymy. Ja zrezygnowałem ostatecznie ale życzę powodzenia.Szkoleniowiec OM, Eric Gerets podał nazwiska 18 zawodników, których będzie miał do dyspozycji na sobotni mecz z drużyną FC Sochaux (godz.21:00).
W spotkaniu tym nie zagrają Hatem Ben Arfa (skarży się na ból mięsni przywodzicieli) oraz Ronald Zubar (pauzuje za kartki). Do kadry po długiej nieobecności powraca Mathieu Valbuena a na debiut w barwach OM ma szanse Mamadou Samassa.
Bramkarze: Mandanda, Riou
Obrońcy: Taiwo, Bonnart, Erbate, Hilton, Civelli
Pomocnicy: Cana, Cheyrou, Kaboré, M'Bami, Zenden, Ziani, Valbuena
Napastnicy: Niang, Koné, Grandin, Samassa
Nieobecni: Zubar, Ben Arfa, Rodriguez, Givet, Krstic, Cesar, Dennoun, M'Bow, L. N'Diaye, Arrache
Ja wlasnie na odwrot tydzien temu sie nie udalo , mysle ze AJA musi wreszcie zaczac wygrywac , bo czytalem to pozycja trenera ne jest najlepsza , dla mnie jak njabardziej x2 , w meczu z Nicea mieli karnego nie wykorzystali , mieli jedna sytyuacje sam na sam nie wykorzystali , limit pecha jzu przekroczyyli wiec mysle ze dzis na pewno nie przegrajaCo sądzicie o spotkaniu FC Lorient - AJ Auxerre ? Zamierzam postawić na gospodarzy, ponieważ AJA nie zachwyca na wyjeździe, w tym sezonie jak narazie jeden mecz na wyjeździe i porażka 0:4 z OM.