>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka La Liga [16.09-19.09.2016r.]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
4. kolejka La Liga

Oferta Otobet

W ubiegłej kolejce byliśmy świadkami niespodzianki, żeby nie napisać sensacji. FC Barcelona na własnym obiekcie przegrywa z beniaminkiem z Alaves. Tym razem na przeciw nim staną piłkarze innego beniaminka - Leganes. Real Madryt łatwo wygrywa swoje spotkania. Tym razem nie powinno być inaczej. Królewscy są w drodze po rekord, ustanowiony przez FC Barcelonę. Chodzi oczywiście o zwycięskie mecze z rzędu. Do pobicia Blaugrany potrzebują dwóch zwycięstw. Espanyol jeszcze nie jest gotów do rywalizacji z takimi zespołami, a po drugie to pewnie nie będą niezadowoleni z tego, że Los Blancos odbiorą ten tytuł ich największemu rywalowi. Najbardziej ciekawią mnie potyczki Las Palmas z Malagą, oraz Athletic Bilbao z Valencią. Czekam na Wasze opinie i komentarze. Zapraszam do merytorycznej dyskusji.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Espanyol - Real Madryt typ: BTS @1,75 Bet365
Real Madryt może być trochę zmęczony po meczu Ligi Mistrzów. Naprawdę mieli duże problemy, by pokonać Sporting, ale w ostatnich minutach strzelili dwa gole i wygrali 2:1. Espanyol ma ciekawe wyniki na początku sezonu. Każdy ich mecz to BTS. Z Sevillą przegrali 4:6. Następnie grali z Malagą i zremisowali 2:2. Z Realem Sociedad było najmniej bramek, bo tylko dwa, ale BTS był. Obrona Espanyolu jest dziurawa, ale za to sporo strzelają i podobnie powinno być z Realem Madryt. Oba zespoły powinny coś w tym meczu strzelić.

mastermaciej 173

mastermaciej

Użytkownik
A ja wchodzę grubo w taki dubel na Pinnacle:
&gt; RCD Espanyol - Real Madrid 2 (-1.0) @ 1.529 ✅
&gt; Leganes - Barcelona 2 @ 1.187 ✅
AKO: @ 1.819 ✅

Real potrzebuje dwóch zwycięstw do pobicia rekordu Barcelony w wygranych ligowych meczach z rzędu. Na pewno nie mają zamiaru zaliczyć wpadki z Espanyolem, z którym w ostatnich latach uwielbiają grać i strzelać bramki. Zidane na pewno nie chce przepuścić okazji na kolejny rekord i wystawi najmocniejszą jedenastkę. Co do meczu Barcelony to sprawa jest prosta. Tutaj też wyjdzie najlepszy możliwy skład. Ostatnia porażka z Alaves na własnym terenie tylko rozwścieczyła Leo i spółkę, co pokazali w Lidze Mistrzów bawiąc się ze Szkotami. Myślę, że dubel jak najbardziej do gry, a gram już teraz, bo stawiam, że kursy na Real jeszcze trochę spadną.

comendador 428

comendador

Użytkownik
Leganes - Barcelona
Wynik : 1:5

Barcelona nie pozwoli sobie na stratę drugi raz zrzęd punktów, w meczu LM pokazali, że to była tylko jednorazowa wpadka pokonując Szkotów 7:0. Leganes to beniaminek, rozpoczęli zmagania od zwycięstwa z Celtą 1:0, potem sprawili kolejną niespodziankę remisując u siebie 0:0 z Atletico Madryt, ostatni mecz to już niestety porażka, i tutaj zanosi się na kolejną.
Espanyol - Real Madryt
Wynik : 0:2

Do dubla z Barceloną dorzucam czysty win Realu, który będzie rozgrywał swój mecz po Barcelonie, plus przeciwnik im leży, w ubiegłym sezonie dwa zwycięstwa po 6:0, dodatkowo gospodarze tracą sporo bramek w tym sezonie, na inauguracje sezonu przegrali 6:4 z Sevillą, potem zanotowali dwa remisy, tracą w trzech meczach dziewięć bramek.
Idę też w HA w singlu w stronę Realu, powiem tak przemawia do mnie to, że Real walczył do samego końca z Sportingiem i w końcówce zapewnił sobie trzy punkty, dwa ich rywal traci sporo bramek, będą grać po Barcelonie(wiem, ostatnio była odwrotna sytuacja i Barca przegrała), ale Real wyjdzie na pewno w optymalnym składzie od początku. Inna sprawa Cristiano się jeszcze nie rozstrzelał, rok temu tej drużynie strzelił osiem bramek. Coś czuje, że da popis chłopak.
Barcelona(-1,5) #1,53
Real # 1,35
AKO : 2,07 # Betsson

Real(-1,5) # 1,97 # Betsson

kagain 12,9K

kagain

Użytkownik
Pierwsze co rzuca mi się w oczy to kuriozalne kursy na Sporting Gijon w meczu z Atletico. Jasne, wiadomo kto tu jest faworytem, ale goście to nie żadne ogórki, prezentują się póki co lepiej niż przyzwoicie - 2 zwycięstwa i remis, 3 miejsce w tabeli.
I w przeciwieństwie do Atletico mieli cały tydzień na przygotowanie się do meczu. Nie spodziewam się żeby wygrali, ale Sporting Gijon +2 @ 2,05 ? Dlaczego nie?
A całkiem dla fanu pograłem też za 2zł Sporting Gijon wygra, a w meczu padnie więcej niż 3,5 gola @ 151, kto wie, jakaś czerwona kartka na początku meczu, karny, albo po prostu fart... nie takie cuda już się zdarzały:razz:
kursy z Bwin
⛔
//oj, nie tym razem...

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
Leganes - Barcelona

Beniaminek na start zaczął niezle inkasując kilka puntkow ,Barca ostatni mecz ligowy zawaliła.Liga mistzow rozruszyła piłkarzy ,że dostali jakiegos dopalacza pokonujac 7-0 pilkarzy Celticu.
Gospodarze zapewnie bedą chcieli zrobic psikusa przyjezdnym , ale chyba zdecydowanym faworytem sa pilkarze z Barcelony.
Messi , Suarez i spólka postrzelają sobie w tym spotkaniu i bedzie ono obfitowac w sporą ilosc goli.
Renoma to renoma.Ostatnia wpadka to chyba jakas przejsciówka i zapewnie poczekamy troche czasu jak jakis zespol w Primera Division , zdoła pokonac katalonczykow , oczywiscie nie biore pod uwage pilkarzy z klubow z Madrytu , z ktorymi barcelona nie bedzie miała łatwego zycia.
Moimi typami na to spotkanie to;

gole;Powyżej 2,5
1,48 ✅ 1-5

Wynik 1. połowy Barcelona//1,52 ✅ 0-3

Handicap -1 Barcelona //1,52 ✅ 1-5

Ekspekt

Otrzymane punkty reputacji: +6
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Dla mnie ważne w tym wszystkim jest to, że następna kolejka już w tygodniu, a zatem taki giganty typu Barcelona, Real Madryt, czy Atletico z pewnością nie będą chcieli się przemęczać i szybko zacząć strzelanie. Szczególnie Atletico i Barcelona rozegrają w środę bezpośrednie spotkanie na Camp Nou. Real też nie będzie miał spacerku, bo na ich drodze stanie Villarreal. Natomiast już we wtorek Sevilla zagra derby z Realem Betis.
Niby to profesjonalizm, drużyny powinny być gotowe do gry co 3 dni, ale rzeczywistość często jest inna.
@Kagain
Mnie Sporting wprawdzie trochę zaskoczył wynikami, ale rywale nie byli z wysokiej półki. Zobaczymy jak będą bronić, bo Atletico mimo szerszego pola manewru Simeone, nie zmienia stylu gry, co powoduje, że jest spory problem, by przebić się przez tzw. &#39;autobus&#39;. Nie nastawiałbym się na wiele bramek. Jeżeli już to jakiś under w 1 połowie.
Zgadzam się z typami na Real. Choć ten bts też ciekawie wygląda. Espanyol póki co wielki chaos. Dużo strzelają, ale też sporo tracą.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:00 Leganes - Barcelona
Propozycje z Betsson:
wygrana gości plus 2.5 gola w meczu Kurs: 1.58 Wynik: 1:5
goście powyżej 2.5 gola Kurs: 1.76 Wynik: 1:5
Liczba bramek powyżej 3.5 gola Kurs: 2.21. Wynik:eek:ne:5
Leganes dobrze zaczęło nowy sezon zdobywając cztery punkty w dwóch spotkaniach z Celtą na wyjeździe i u siebie z Atletico wiec porażka ze Sportingiem jest ich pierwsza w rozgrywkach. Teraz przyjeżdża do nich Barcelona, której będą chcieli utrzeć nosa. Ja jednak liczę na to,że tak się nie stanie. Goście nie mogą sobie pozwolić na wpadkę, a przynajmniej nie z Beniaminkiem. Ten mecz do łatwych nie będzie należał, a tym bardziej, że godzina rozgrywania meczu zrobi swoje. Enrqiue zapewne wystawi podobny do skład do tego co w meczu z Celticem. Goście jeśli szybko trafią w pierwszej połowie bramkę bądź dwie, to o powyższe Typy jestem spokojny. Obawiać się mogę tylko męczarni, tak jak to było w spotkaniu z Alaves...
18:30 Eibar - Sevilla
Typ: 2
Kurs: 2.40
buk: betsson
Wynik: 1:1
⛔

Świetny kurs na Sevillę, z którego nie wypada nie skorzystać. Zespół Jorge Sampaoliego długo męczył się w ostatniej kolejce z Las Palmas, ale w końcówce zdołał strzelić dwa gole i ostatecznie wygrać to spotkanie. Dobre wejście zanotował Vitolo, który ożywił trochę grę Sevilli i wprowadził chaosu w szeregach defensywnych Las Palmas. W poprzednim sezonie bolączką gości była gra na wyjeździe. Drużyna prowadzona jeszcze przez Unaia Emery&#39;ego zremisowała na wyjeździe dziewięć spotkań i dziesięć przegrała. Mam nadzieje, że w tym sezonie Sevilla się w tym aspekcie poprawi i zacznie zdobywać regularnie punkty. Eibar o dziwo bardzo dobrze zaczął ten sezon. Na trzy rozegrane spotkania zdobyli sześć punktów, na dodatek u siebie w czterech ostatnich spotkaniach ligowych drużyna z Baskonii zaliczyła dwa zwycięstwa i dwa remisy. Teraz zapewne będą chcieli podtrzymać tą passę remisując/wygrywając z Sevilla. Goście w tygodniu rozegrali dodatkowy w mecz w ramach LM, remisując bezbramkowo z Juventusem. Goście jeśli zagrają na swoim wysokim poziomie, z wysokim pressingiem to powinni wygrać to spotkanie. Kurs jest bardzo fajny, a więc polecam tym bardziej.
20:45 Las Palmas - Malaga
Typ: obie strzelą gola - TAK
Kurs: 1.81
buk: betsson
Wynik: 1:0

Bardzo dobre dotąd Las Palmas przegrało ostatnio z Sevillą 1:2. Zespół gospodarzy wygląda bardzo dobrze. Po trzech kolejkach Las Palmas zajmuje czwarte miejsce, a w dodatku wraz z Realem Madryt strzeliła jak dotąd najwięcej bramek ze wszystkich drużyn w lidze - 10. I to jest pierwszy argument dlaczego pobieram BTS. Mam nadzieje, że drużyna gości wyjdzie na to spotkanie z dwoma napastnikami, tak jak to miało miejsce w poprzedniej kolejce, a to tylko sprawi, że zagrożenie pod bramką gospodarzy będzie duże. Jak na razie słabo spisuje się Sandro, w którego pokładano duże nadzieje. Na debiut w pierwszym składzie nadal czeka Zdravko Kuzmanovic. Jak widać goście mają kim straszyć, a to musi w końcu zaowocować. Trzeci argument to taki bardziej statystyczny. Wystarczy spojrzeć na H2H i ten Typ sam się nasuwa.

Otrzymane punkty reputacji: +6
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Betis - Grenada 1 1.78 Pinnacle 6/10j

Bardzo fajny kurs na gospodarzy tego spotkania. Właściwie wszystko przemawia za tym, że powinni to spotkanie wygrać. Zacznijmy od tego, że grają u siebie. W zeszłym sezonie bez większych problemów na własnym podwórku pokonali Grenade 2-0.

Co do początku obecnego sezonu to także dużo lepiej wygląda Betis. Co prawda pierwsze spotkanie przegrali 6-2 z Barceloną, ale spotkanie rozgrywanego było na Camp Nou, więc można tą porażkę usprawiedliwić. Kolejny mecz bezbramkowo zremisowali u siebie z Deportivo. Natomiast ostatnie spotkanie po emocjonującym meczu wygrali z Valencją na wyjeździe 2-3. Jak widać forma z meczu na mecz idzie do góry. Dziś zagrają z teoretycznie najsłabszą drużyną z dotychczasowych, także 3 punkty to cel minimum.

Co do Grenady to fatalna forma tego zespołu. Nie dość, że po 3 kolejkach mają na koncie 1pkt to w ostatnim spotkaniu przegrali u siebie z Eibarem 1-2, grając od 32 minuty zawodnika więcej.

Myślę, że Betis utrzyma dobrą dyspozycję i bez problemu wygra ten mecz.

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Hiszpańska
Godzina: 20:45
Spotkanie: Betis Sevilla - Granada
Typ: 1/+2,5
Kurs: 2,65
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Przed nami 4 kolejka Primera Division, rozpoczynamy już w piątek meczem Betis kontra Granada. Faworytem tego spotkania moim jak i bukmacherów jest gospodarz czyli Betis.
Betis Sevilla zajmuje po 3 kolejkach odległe 13 miejsce z dorobkiem 4 punktów, lecz jeśli zobaczymy, że grali Oni już z Barceloną, Deportivo i Valencią to wychodzi, że uzbierali całkiem sporo punkcików. Porażka z Barceloną 2:6 była zapewne brana pod uwagę, potem był remis 0:0 z Deportivo i zwycięstwo na wyjeździe z Valencią 3:2.
Jeśli chodzi o Granadę to zajmują Oni 18 miejsce z dorobkiem zaledwie 1 punktu. Mieli Oni dużo słabszych przeciwników a i tak uzbierali zaledwie 1 oczko, na początek sezonu 1:1 z Villarreal potem już 2 porażki 1:5 z Las Palmas i 1:2 z Eibar.
W tym meczu typuję zwycięstwo gospodarzy oraz to, że będzie powyżej 2,5 goli w meczu. Granada ma bardzo słabą obronę co Betis może nie raz wykorzystać a i goście może dołożą 1 gola, w każdym z 3 meczy strzelali po golu a więc może i teraz tęż im się to uda, lecz Betis wydaje się mocny i wygrają z Granadą.
Powodzenia.

G 370

golkiper

Użytkownik
A ja wlasnie ide w druga strone. Dla mnie granie Betisu po takim kursie mija sie z celem, powinno byc min.2.0 Granada ostatnio mega drajersko przegrala u siebie z Eibar. Mieli tyle sytuacji ze to jest wrecz nieprawdopodobne ze nie wygrali. Start maja bardzo sredni I Paco Jemez jesli nie chce goracego krzesla to dzis nie moze przegrac. Granada wcale nie ma takiego zlego skladu. W bramce Ochoa, przodu Boga czy Kravets w srodku Samper. Nie jest zle, mysle ze dzis wyjda mocno zmotywowani na ten mecz I wywiaza korzystny wynik.

Granada dnb po 3,5 w teb653

Otrzymane punkty reputacji: +8
F 1,8K

for-lks36

Użytkownik
Real Betis - Granada
Typ : Ruben Castro strzeli gola⛔⛔ Ruben Why?!
Kurs: 2.30
Bukmacher : William Hill
Witam. W tym meczu bukmacherzy faworyzują graczy Betisu. Nie trudno się nie zgodzić z tym faktem patrząc na tabelę. Ale jednak troszkę boję się postawić czysty win gospodarzy. Zdecydowałem się na zdobycie gola przez Rubena. Nie ukrywam , że bardzo lubię grać na tego zawodnika. 80 % kuponów miałem na plus gdy stawiałem na Niego. Poprzedni weekend 2 bramki w Valencii a zeszły sezon również udany zakończony z wynikiem 19 bramek.
W tym roku w trakcie meczu z Granadą również mnie nie zawiódł zdobywając bramkę co prawda w ostatniej sekundzie meczu i z rzutu wolnego. Dodatkowym atutem tego typu może być prawdopodobna absencja Antonio Sanabrii, więc to na Rubenie spocznie obowiązek zdobywania goli. Gram to przyzwoitą stawką bo według mnie jest spora szansa na powodzenie tego typu. Lepiej grać 1 typ za większą stawkę niż puszczać &quot;taśmy&quot; które wejdą &quot;raz na ruski rok&quot;
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
H 902

hank

Użytkownik
A ja wlasnie ide w druga strone. Dla mnie granie Betisu po takim kursie mija sie z celem, powinno byc min.2.0 Granada ostatnio mega drajersko przegrala u siebie z Eibar. Mieli tyle sytuacji ze to jest wrecz nieprawdopodobne ze nie wygrali. Start maja bardzo sredni I Paco Jemez jesli nie chce goracego krzesla to dzis nie moze przegrac. Granada wcale nie ma takiego zlego skladu. W bramce Ochoa, przodu Boga czy Kravets w srodku Samper. Nie jest zle, mysle ze dzis wyjda mocno zmotywowani na ten mecz I wywiaza korzystny wynik.

Granada dnb po 3,5 w teb653
Właśnie, ja się z tym zgadzam, ale biorąć pod uwagę fatalną defensywę gości, nie zagram na nich, a biorę over 2,5 i over korków bo to będzie bardzo ofensywny mecz, ale to już ustalili poprzednicy. Linia 9,5 pokrywana we wszystkich meczach Betisu, jak i Grenady w tym sezonie.Ja gram w dublu.

over 2,5 1,85 bet365 ✅
i over korków 9,5 1,772 bet365 ✅
ako 3,18 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 31

papa-lazarou

Użytkownik
A ja wlasnie ide w druga strone. Dla mnie granie Betisu po takim kursie mija sie z celem, powinno byc min.2.0 Granada ostatnio mega drajersko przegrala u siebie z Eibar. Mieli tyle sytuacji ze to jest wrecz nieprawdopodobne ze nie wygrali.
Mam dokładnie takie samo wrażenie. Porażka Granady bardzo pechowa. Niemniej faworytem dzisiejszego meczu na pewno należy uznać Betis, ale ten kurs powinien oscylować wokół 2.0. Zdecydowanie value na Granadzie, moim zdaniem. Tym bardziej, że nie wystąpi jednak Sanabria, jego miejsce zajmie młody Alex Alegria, który stworzy tridente Joaquinem i stanowiącym o sile Betisu Rubenem Castro. Niestety Granada nie ma tak doświadczonego zawodnika w swoich szeregach, który w pojedynkę może zadecydować o losach meczu, ale zasadniczo jest to jedyna tak wyraźna przewaga Betisu nad Granadą - brak lidera. Co przemawia za Granadą? Młody i utalentowany skład, głownie zawodncy wypożyczeni z bardzo dobrych klubów + Alberto Bueno, na którego przebudzenie liczę.
Granada 5.5 1/10 B365
remis 3.92 1.5/10 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +13
kagain 12,9K

kagain

Użytkownik
A co myślicie o rożnych w meczach &quot;Wielkiej Trójki&quot;?
Leganes v Barca -&gt; Barca najwięcej rzutów rożnych @ 1.25 ✅
Espanyol v Real -&gt; Real najwięcej rzutów rożnych @ 1.42
Atletico v Sporting Gijon -&gt; Atleti najwięcej rzutów rożnych @ 1.36 ⛔
AKO @ 2.41
Według statystyk Espanyol i Sporting Gijon tracą więcej rożnych niż zdobywają, Leganes też bez szału, a do tego grają teraz z mocnymi drużynami.

// no i d00pa. 2:0 po 5 min. i nie ma mowy o &quot;waleniu głową w mur&quot;...

mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
Real # 1.55 bettilt
Kursy rosną co mnie cieszy ????
Co do samego meczu u królewskich wypadł Bale co chyba wszyscy wiedzą , Ronaldo z Benzemą dochodzą do formy , może mecz ze Sportingiem nie był jakiś rewelacyjny w ich wykonaniu , myślę że jutro poradzą sobie ze średniakiem ligowym jakim jest Espanyol , który jak dotąd przez 3 kolejki ligowe w sumie nie pokazał nic nadzwyczajnego tracąc bardzo duzo bo aż 9 bramek . Myślę że presja 1 meczu w LM zeszła już z królewskich i jutro ograją drużynę z Barcelony min. 2 bramkami.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
to akurat nie ma dużego znaczenia. Na taką ekipę jak Espanyol i bez Ronaldo dadzą radę wygrać . Jest dużo klasowych graczy w Realu , którzy mogą zastąpić portugalczyka.
Pewnie tą wypowiedzią naraziłeś się wielu kibicom Królewskich. Ronaldo czy w formie czy bez robi zasadniczą różnice. Dodatkowo w trzech ostatnich spotkaniach przeciw Espanyolowi wbił aż 11 goli. Do tego brakuje Bale. To może oznaczać, że jutro Real może mieć kłopoty na skrzydłach. Sądzę jednak, że Zidane ma już coś w głowie. Niewiele chciał mówić na konferencji przed meczem.
Ja zaproponuje Morate jako strzelca gola. Jak do tej pory zagrał najwięcej spotkań w ataku Królewskich. W ostatnim spotkaniu LM to on zapewnił zwycięstwo swemu zespołowi. Espanyol od początku sezonu ma kłopoty w obronie tracąc sporo goli. Myślę, że typ na młodego, świetnie zapowiadającego się Hiszpana to dobre rozwiązanie w tym spotkaniu. Przy braku Bale&#39;a i Ronaldo ciężar zdobywania bramek spada na niego.
Morata strzeli gola 2.20 bet365 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
luque 3,6K

luque

Użytkownik
Ja to pokusilbym sie o gre dwoma napadziorami - postawic Benzeme obok Moraty.
To mogloby byc calkiem sensowe.
Co jak co ale Ronaldo i Bale to dosc duze braki.Wydaje mi sie, ze dobrym pomyslem bedzie sledzenie live tego meczu.
Zwlaszcza ze moga sie troche pomeczyc i wyciagac z 1,8 na ich wygrana wtedy to byloby calkiem spoko.
Sam nie wiem niby real powinien wygrac ale czuje troche remis w tle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom