>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka La Liga [16.09-19.09.2016r.]

Status
Zamknięty.
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania La Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Espanyol - Real Madryt
Typ: 2/+2,5
Kurs: 2.05
Bukmacher : Sportingbet
Analiza:
Koledzy wyżej już wszystko powiedzieli na temat tego meczu, mój typ na ten mecz to zwycięstwo gości i powyżej 2,5 gola w meczu.
Real Madryt - 15 zwycięstw z rzędu w lidze, jeśli wygrają ten mecz zrównają się z Barceloną następnie będą grać z Villarreal u siebie na Santiago Bernabeu i tam będą chcieli wygrać po raz 17 z rzędu i będą świętować ten rekord u siebie.
Real w dalszym ciągu bez K. Navasa, C. Ronaldo został w Madrycie (choroba), G. Bale również został w Madrycie (kontuzja po meczu ze Sportingiem). Spore osłabienie... Lecz Real ma kim ich zastąpić... J. Rodriguez który pokazuje od początku sezonu że chce grać, kiedy tylko wejdzie na boisku bardzo dużo daje zespołowi, Asensio bajeczny technik który zauroczył swoją grą kibiców Realu i nie tylko, do tego jest jeszcze w rezerwie Isco, Lucas... Pytanie kto w ataku Benzema czy Morata? Ja osobiście wolałbym Moratę..
Real Madryt ostatnio rozegrał niespodziewanie ciężki mecz w lidze mistrzów ze Sportingiem Lizbona gdzie wygrali przegrany mecz - przegrywali do 88 minuty i jakimś cudem udało im się odwrócić losy spotkania.
Espanyol póki co nie może zaliczyć do udanych ten sezon na 3 spotkania zdobyli zaledwie 2 oczka, ale grali dosyć trudne spotkania z Sevillą istny spektakl strzelecki przegrany 4:6, remis z Malagą 2:2 i remis 1:1 z Realem Sociedad.
Espanyol wzmocnił skład przed sezonem takimi piłkarzami jak: D. Lopez były bramkarz Realu i Milanu, M. Demichelis były piłkarz Manchesteru City, D. Lopez z Napoli, J. Fuego z Valencii, Reyes z Sevilli, P. Piatti z Valencii, L. Baptistao z Atletico a więc widzimy, że zrobili bardzo dobre wzmocnienia, tylko czekać aż to się skrystalizuje i może być to naprawdę dobry zespół.
Real Madryt powinien wygrać ten mecz, lecz ostatnio sporo goli tracą dlatego daje 2 i powyżej 2,5 gola w meczu.
Powodzenia.

S 0

solo666

Użytkownik
Wszystko zależy od Espanyolu, a ten zwykle ściąga majtki na widok Realu więc powinno być ok. No, ale zawsze pozostaje nikłe zagrożenie, że nowym piłkarzom Espanyolu nie powiedziano, że z nimi akurat trzeba przegrywać i takie nieporozumienie może zaszkodzić na handicapy. ;)

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Osasuna-Celta
powyżej 9,5 rożnych kurs 1,8
powyżej 10,5 rożnych kurs 2,2
Osasuna powyżej 4,5 rożnych kurs 1,7
rzut rożny przed 9:00 minutą kurs 1,83

wszystko w całorocznym, ale ma to sporo buków np for bet

Dziś w samo południe pierwsze spotkanie niedzielnych gier w Hiszpanii. Zmierzą się ekipy Osasuny i Celty Vigo. Wybrałem bety z rzutami rożnymi. Oba zespoły fatalny początek ligowy i za wszelką cenę potrzebują punktów.
Gospodarze bardzo ładnie biją kornery, na wyjeździe z Realem zdobyli 7 a z Sociedad 10 u siebie. Ładnie chodzą skrzydłami i troszkę powinni ich dziś zrobić. Celta też w tej materii jest niezła w tym sezonie robili już 6 oraz 8 kornerów.
Osasuna i Celta w bezpośrednich spotkaniach 18 (na boisku Osasuny) i 12 rzutów rożnych, więc jak widać potrafią między sobą klepać ich sporo.
Mówiąc krótko: powinno być dobrze, na rożne wskazuje wszystko: statystyka, bezpośrednie pojedynki i sytuacja w tabeli (potrzeba pkt jak wody)

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Espanyol - Real Madryt
Propozycje z Unibet:
Typ: BTS Kurs: 1.82. Wynik: 0:2 ⛔
Typ: powyżej 2.5 gola Kurs: 1.60. Wynik: 0:2 ⛔
Typ: powyżej 5.5 żółtej kartki Kurs: 1.75 Wynik: 6 ✅
buk: unibet
Wynik:
Przed nami świetnie zapowiadające się starcie. Wybrałem na to spotkanie BTS i powyżej 2.5 gola ponieważ w meczach Katalończyków pada najwięcej bramek. Espanyol, który w trzech meczach strzelił już siedem bramek, stracił jeszcze więcej, bo dziewięć. Dziś zapowiada się nam kolejne strzelanie bowiem przyjeżdża Real, który sezon zaczął z wysokiej półki. Królewscy w lidze zaaplikowali swoim rywalom łącznie dziesięć goli tracąc przy tym tylko trzy. Dziś pomimo braku w składzie Ronaldo i Bale te gole będzie miał kto strzelać. Nie zapominajmy, że jest Asensio, Morata, James czy Benzema. Tych dwóch ostatnich ma coś do udowodnienia trenerowi i tu liczę na ich występy od pierwszych minut.
Na to spotkanie wybrałem również żółte kartki. A to dlatego gdy Realowi nie będzie szedł mecz po ich myśli to w zespole pojawi się trochę nerwowości i zaczną się bezmyślne faule. Ekipa Espanyolu również nie jest grzecznym zespołem i na te faule odpowie tym samym, dlatego też idę tu w stronę kartek.

daimonfreyy 114

daimonfreyy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania La Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Espanyol - Real Madryt
Typ: 2/+2,5
Kurs: 2.10
Bukmacher: 365
Analiza:

⛔⛔⛔

Troche już o tym meczu zostało napisane więc nie będę zbytnio odkrywczy. Real wystąpi dziś bez swoich dwóch gwiazd CR7 i Bale. Walijczyk nabawił się niegroźnej kontuzji w meczu ze Sportingiem, a CR7 został w domu z powodu przeziębienia. Z pewnością jest to osłabienie ale patrząc na to co Espanyol wyprawia w defesywie, sądzę, że podoopieczni Zizu spokojnie poradzą sobie w tym spotkaniu. Osobiście widziałbym Jamesa i Asensio w pierwszym składzie, za wyżej wspomnianych nieobecnych, i Morata na szpicy. Chłopak po powrocie do stolicy hiszpanii prezentuję się bardzo dobrze, zawsze dużo się dzieje z przodu z jego udziałem. Jego małym problemem jest troche gorąca głowa i brak takiego 100% instynktu killera, jaki ma choćby CR7. Mimo wszystko mając obecnie Hiszpana i Benzeme do wyboru, wybrałbym tego pierwszego. Karim aktualnie bez formy. W środku pola i w obronie raczej na pewno nie będzie rewolucji i zobaczymy standardowy układ Casemiro, Kroos, Luka i z tyłu Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal i w bramce Kiko. Co do Espanyolu, drużyna z potencjałem ale też z problemami. O ile gra do przodu wygląda całkiem, całkiem to z tyłu jest już znaczenie gorzej. Zawodnicy często popełniaja głupie błędy i gubią krycie, a w przypadku takiego rywala jak Real ma to ogromne znaczenie, chwila nieuwagi i będzie po meczu. Podoopieczni Zizou wyjdą mocno zmotywowaniu na ten mecz bo 3 punkty gwarantują im pozostanie na fotelu lidera la Liga, a patrząc na to, że w środę odbędzie sie pojedynek Barcelony z Atletico ma to ogromne znaczenie.

Dodatkowo:
Real strzeli w obu połowach @2.2 ✅
Morata gol @2.37 ⛔
Real wykorzysta rzut karny @6 ⛔
Real -1.5 @2.35 ✅
Real over 5.5 rożnego @1.92 ⛔

comendador 428

comendador

Użytkownik
Morata Gol + Real wygra # 2,40 Zwrot - Pojawił się w 72 minucie
James Gol # 2,95 :gool:

Dokładam jeszcze takie typy do spotkania Realu. Bale i Cristiano nie zagra. Liczę, że ta dwójka zagra od początku spotkania, Morata głodny bramek, ostatnio dał zwycięstwo w meczu ze Sportingiem, James ma coś do udowodnienia trenerowi, a dzisiaj według mnie drużyna idealna do strzeleniu kilku bramek.

Otrzymane punkty reputacji: +1
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Espanyol - Real

Real handicap -1.5 @2.40 Unibet ✅✅

4 kolejka hiszpańskiej ligi. Real jak dotąd 3 zwycięstwa i bramki 10:3. Espanyol na 15 miejscu bez zwycięstwa, dwa remisy i porażka. Lecz Real idzie na wyrównanie rekordu Barcelony z sezonu gdy prowadził ich Pep Guardiola i mieli 16 zwycięstw z rzędu, a Real wygrywając z Espanyolem będzie również miał 16ste z rzędu.

Inna sprawa, ostatnie wyniki tych obu ekip to:
Real 6:0 Espanyol
Espanyol 0:6 Real
Espanyol 1:4 Real
Real 3:0 Espanyol
Real 3:1 Espanyol

Jak widzimy 5 ostatnich meczów wszystko by pokryło ten handicap, dziwi mnie nawet czemu taki wysoki kurs jest, wszak słyszałem opinie, że Espanyol się nawet podkłada Realowi żeby zrobić na &quot;złość&quot; Barcelonie i żeby nie musieli się wysilać, no zobaczymy, dla mnie po takim kursie to grzech nie pobrać!

otobet 115

otobet

Użytkownik

Espanyol - Real Madryt
Piłkarze Zizou wybiorą się dzisiaj do Barcelony, aby rozegrać spotkanie z Espanyolem. Zidane postanowił dać odpocząć Cristiano Ronaldo. Drobną kontuzje leczy natomiast Bale, dzięki czemu dzisiaj zastosowana zostanie rotacja. W ataku zapewne zobaczymy Morate oraz James, którego w ostatnim czasie francuski szkoleniowiec chwali. W ostatnim czasie Królewscy pokazali charakter jak na przykład w spotkaniu ze Sportingiem Lizbona, gdzie wyrwali rywalowi punkty w ostatnich minutach.W poprzednim sezonie Real dwukrotnie pokonywał Espanyol 6:0. Królewscy jako jedyni w lidze mają komplet zwycięstw. Zidane poukładał zespół i nadał mu harmonii, co jest widoczne w ich spotkaniach ligowych. Ten sezon zespół Papużek rozpoczął od porażki 6:4 z Sevilla, remisu 2:2 z Malga i 1:1 z Sociedad. W Espanyolu nie zobaczymy dzisiaj Fuego, który pauzuje za kartki. Czy Królewscy mają patent na Espanyol:?: Dzisiaj uzyskamy odpowiedź na to pytanie.
Espanyol (4-4-2): Diego Lopez - Victor Sanchez, Duarte, Reyes, Javi Lopez - Piatti, Roca, David Lopez, Hernan Perez - Baptistao, Gerard Moreno
Real (4-3-3): Casilla - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Morata, Benzema, James
▶ Over 2,5 gola
▶ Kurs : 1.60
▶ Otobet

H 902

hank

Użytkownik
Espaniol- Real over 9,5 kornera
Nie lubię grać rożnych przed meczem, bo to loteria, czasami ktoś szybko zabije mecz i jest zoonk, ale dziś wydaje mi się że osłabiony Real szybko tego nie zrobi, więc przy otwartym wyniku i Realu szukającym gola te rożne powinny się pojawić. Espaniol zrobił bardzo fajne transfery (wzmocnili zepół), i dziś napewno nie zbiorą takich batów jak w zeszłych latach, szczerze mówiąc nie wykluczam straty punktów przez gości, bo jestem pewny że u siebie Espaniol będzie się odgryzał, a więc też powinni z 4 sztuki dorzucić.

over 9,5RR forbet 1,75 ⛔klasyka rożnych 9

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom