kamasutra10
Typer
W Noblebet możesz znaleźć taką opcję w ramach oferty betbuilder - co prawda kurs nie jest dużo wyższy niż podany przez Ciebie (1,75) jednak "wygrana Polski + bramka Lewandowskiego" w takiej kombinacji wyceniona jest na 1,98 (ed. - widzę, że wyżej kolega wrzucił analogiczny typ ze zdecydowanie wyższym kursem)
Żeby nie było spamu od razu w ramach posta wrzucę swój typ:
Polska - Albania
Typ: Polska wygra oraz Polska over 4,5 RR (Betbuilder)
Kurs: 2,22
Bukmacher: Noblebet
Co do zwycięstwa Polski to cały typ opiera się na założeniu, że "Polska musi". Nowy prezes PZPN zapewnia, że Sousa ma jego pełne poparcie itp jednak ciężko zakładać, by przy potknięciu na Albanii, oczywistym zwycięstwie z San Marino oraz spodziewanej porażce z Anglią trener dalej miał taki komfort pracy, szczególnie że do dyspozycji jest choćby Stokowiec po zakończeniu współpracy z Lechią. Paulo Sousa nie jest "w smak" środowisku w Polsce więc przy stracie punktów wydaje mi się, że możliwy jest scenariusz.
Polską drużynę cenię wyżej niż Albanię i tu nie będę rozkładał jakości poszczególnych piłkarzy, do tego gramy u siebie. Już naprawdę, jeśli tego nie wygramy to ta drużyna będzie do zaorania
Co do rzutów rożnych to tu opieram się na założeniach taktycznych polskiej drużyny i tym, że Albania w swojej grze skupia się na kontratakach. W perspektywie 90minut atakowania (a nie jest wykluczone, że Polacy stracą bramkę, może nawet jako pierwsi jak choćby z Węgrami) z Jóźwiakiem i Frankowskim (jeden z wariantów wyjściowego składu) wydaje mi się, że linia 4,5 rzutów rożnych powinna zostać pokryta. Na EURO, poza starciem z Hiszpanią, Polacy pokrywali wspomnianą linię zarówno ze Słowacją (5 RR) jak i Szwecją (10 RR)
Dzięki za info...Jednak przy tak mizernym kursie w stosunku do gola Lewego w singlu to ta opcja jest nieopłacalna...., bądź co bądź bramka Roberta to jeszcze nie wygrana przy naszych parametrach gry obronnej......Dzk...
Post automatycznie złączony:
Piłka nożna, eliminacje MŚ ( Europa )
02.09.21r. 20:45
Polska - Albania
Typ: Lewandowski strzeli, Polska wygra
Kurs: 2,30 ( Betfan )
Mecz na Stadionie Narodowym w Warszawie, z którego mamy dobre wspomnienia i zdobywamy na nim sporo punktów. Chcąc liczyć się w walce o drugie miejsce w grupie ( z Anglią raczej nie jesteśmy w stanie rywalizować ) , mecze z takimi rywalami musimy wygrywać. Mimo tego, że Paulo Sousa nie będzie mógł skorzystać z długiej listy zawodników kontuzjowanych nadal mamy kim straszyć. W ataku zawodnik światowego formatu, największa armata bez której tej reprezentacji po prostu nie ma - Robert Lewandowski, strzela wolne i karne, świetnie wykańcza akcje i nie raz sam potrafi je sobie wypracować. W moich oczach dziś mniej ważny będzie styl, Polska po tym meczu musi dopisać do swojego dorobku 3 punkty i RL9 powiększy swój dorobek bramkowy.
Dzięki że napisałeś....Szukałem tego gdzie indziej i nie mogłem znaleźć....
Ostatnia edycja: