>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - wtorek 02.11.2010

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Werder Brema - Twente Enschede typ:1

Co tu dużo mówić przegrany zamyka sobie drzwi do awansu. Osobiście nie wierze że Werder dziś przegra, wiele portali podkreśla siłą Twente i mówi słabych występach Bremeńczyków w lidze jednak trzeba pamiętać, że BL to specyficzna liga i często się zdarza że w rundzie jesiennej rządzą teoretycznie słabsze drużyny. Według mnie dziś Werder wygra z 2-0, a później w BL będzie grał tak samo, bo jednak to co Niemcom można przyznać to że w najważniejszych momentach potrafią się ogarnąć (Bayern - Juve sezon temu)

B 33

bodziorex

Użytkownik
yp rubin- panathinaikos
druzyna panathinaikosu pierwsza zdobedzie gola lecz nie wygra
kurs 5,50
gamebookers
analiza:
juz za chwile rozpocznie sie 4 kolejka pilkarskiej ligi mistrzow. naprzeciwko siebie stana mistrz rosji- rubin kazan oraz mistrz grecji - panathinaios ateny. nie tak dawno oba zespoly spotkaly sie w stolicy grecji w pierwszym ich spotkaniu- wowczas padl bezbramkowy remis. obie druzyny nie odnotowaly jeszcze zwyciestwa z tej edycji ligi mistrzow. gospodarze dzsiejszego pojedynku legitymuja sie bilansem 2 remisow i jednej porazki natomiast goscie na odwrot 1 remis i 2 porazki. ostatnia szansa pewnie dla jednych i drugich na zachowanie szans awansu do kolejnej rundy. dzis mysle ze to goscie otworza wynik natomiast rubin doprowadzi do wyrownania lub nawet pokusi sie o zwyciestwo

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Werder vs Twente 2 (DNB), 3.75 Expekt 1/10 ✅ 0:2 LM, to LM 8)
Obie ekipy dzisiaj postawią wszystko na jedną kartę. Tylko wygrana tak naprawdę daje i jednej i drugiej możliwość walki o kolejną fazę LM, ponieważ również wątpię by Tottenham dzisiaj przegrał. Werder gra strasznie w kratkę, z jednej strony potrafią sobie poradzić z Moenchengladbch na wyjeździe albo i zremisować w Leverkusen, a tutaj nagle przegrywają na własnym boisku z Norymbergą. Ich gra jest nie do przewidzenia. Postawa mistrzów Holandii bardziej mi się podoba, a szczególnie ich gra na stadionie Phillipa w sobotę przeciwko PSV, który wygrali 1:0. Dzięki temu są liderami w Eredivisie. Takie mecze na wyjeździe podwyższają morale i dzisiaj mogą to wykorzystać. Typ głównie oparty na statach, ale naprawdę kurs bardzo kusi i polecam spróbować tego typu za drobne p tak ładnym kursie. Dodam też, że w pierwszym meczu również Twente zasłużyło na zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 18

szymek1547

Użytkownik
Wtorek 02.11.10
Spotkanie:Fc Kopenhaga-Fc Barcelona
Typ:powyżej 2,5 bramek
Kurs;1,75
Gamebookers
Godz:20:45

Na połmetku rozgrywek ChampionsLigue dojdzie do pojedynku Barcelony z Kopenhaga.Faworytem są goście,któzy prowadza w grupie.W ostatniej kolejce ligowej po jednostronnym meczu pokonali dobrą Hiszpanśka ekipe Seville i to jak gospodarze wygrali ten mecz aplikujag rywalą 5 bramek.5:0 zrobiło na każdym wrażenie.Dwie bramki strzeliłk Messi ,który w zeszłym sezonie zdobył trofeum króla strzelców i w tym też zapewne o to powalczy,drugie dwie bramki strzelił Villa były napastnik Valenci bardzo potrzebował tych trafien ,aby zacząc regularnie wpisywać się na liste strzelców.To zwycięstwo pomoże piłkarzą na luzną gra.Barcelona słynie z dybamicznej,szybkiej gry,która gubi rywala,to własnie pokazała Barcelona w meczu z Sevilla.Na ligowym podwórku Barca zajmuje drugą pozycje ze stratą 1pkt do lidera tabeli Realu madryt,który jutro bendzie się mierzyć z Ac Milanem.

Oprócz rezerwowego bramkarza Barcelony, nie zagra we wtorkowym meczu kontuzjowany Jeffren. Wenezuelczyk wypadł ze składu na trzy tygodnie. Wrócił za to do pełnej sprawności i znalazł się w kadrze na Kopenhage Gabriel Milito. To bendzie bardzo ciekawe spotkanie w którym powinnismy zobaczyć bramki.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Nie prawda, skrót mówi co innego, opinie po spotkaniu też były za Werderem
E: Skróty i opinie... Moja opinia jest jednak inna niż Znawców... :]​
Pucharów nie ruszam ale trzeba zgodzić się z Dariusem010 jestem podobnego zdania co on... Werder gra u siebie co w meczach o wysoką stawkę często decyduję o losach spotkania. Werder grając w roli gości z Twente bazując na skrócie , który pokazał kolega wyżej zagrał lepiej według mnie. Bremeńczycy mają ogromną siłę w ofensywie i nie zdziwi mnie jak pokryją nawet handi. Jak coś ruszać to raczej win gospodarzy....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Werder vs Twente 2 (DNB), 3.75 Expekt 1/10
Obie ekipy dzisiaj postawią wszystko na jedną kartę. Tylko wygrana tak naprawdę daje i jednej i drugiej możliwość walki o kolejną fazę LM, ponieważ również wątpię by Tottenham dzisiaj przegrał. Werder gra strasznie w kratkę, z jednej strony potrafią sobie poradzić z Moenchengladbch na wyjeździe albo i zremisować w Leverkusen, a tutaj nagle przegrywają na własnym boisku z Norymbergą. Ich gra jest nie do przewidzenia. Postawa mistrzów Holandii bardziej mi się podoba, a szczególnie ich gra na stadionie Phillipa w sobotę przeciwko PSV, który wygrali 1:0. Dzięki temu są liderami w Eredivisie. Takie mecze na wyjeździe podwyższają morale i dzisiaj mogą to wykorzystać. Typ głównie oparty na statach, ale naprawdę kurs bardzo kusi i polecam spróbować tego typu za drobne p tak ładnym kursie. Dodam też, że w pierwszym meczu również Twente zasłużyło na zwycięstwo.
Twente wygrało, ładny kursik wszedł. I teraz nie istotne czy jeden uważał,, że poprzedni mecz powinien był wygrać Werder czy Twente. Liczy się obecna forma. Czerwona kartka ułożyła w końcówce wygraną Twente i kto skorzystał temu szczęście dało wygraną ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Akurat jeśli Ty twierdzisz że będzie 1X to śmiało można dawać 2
???? Następnym razem się polecam.
Nie zgadzam się z Tobą GolkeeperSuczi. Barca z handi peffką na wyjeździe ? Haha to jakieś żarty ? Czysta 2 nie adekwatna w ogóle do gry po takim kursie. Już wolałbym postawić 1x znając historie meczy w fazie grupowej Barcelony. Przypomnij sobie poprzedni sezon ile meczy Barcelona wygrała na wyjeździe w fazie grupowej.
Który to już sezon będą ludzie stawiali Barceloną na wyjeździe ? W ogóle po pierwsze kurs nie był adekwatny w ogóle co do ryzyka. W poprzedniej edycji wygrali tylko jedno spotkanie na wyjeździe i to 1:2 z Dynamem Kijów więc też żadnego pogromu było. Ze Stuttgartem na wyjeździe również się męczyli i skończyło się 1:1. Na CN Barca wszystko weryfikuje, tam to sobie mogą powygrywać po 3:0, 4:0 czy 5:0, ale nie na wyjazdach. Dziś mamy powtórkę z rozrywki i wszystkim współczuję tym co ślepo stawiali na Barcelonę. Są dobrzy, ale u siebie.
Co do pozostałych meczy to bez niespodzianek. Valencia gładko wygrała 3:0, w końcu się przełamała po dwóch katastrofalnych meczach u siebie w lidze. Manchester z beniaminkiem również poradził sobie dość gładko bo 0:3.
Jednym z najciekawszych meczów był chyba Benfica - Lyon, gdzie Portugalczycy wygrywali już 4:0, a ostatecznie skończyło się na 4:3 ???? .

M 7

michas-53829

Użytkownik
Tottenham Hotspur - Internazionale Milan
3:1​
Dziś Harry Redknapp zaprezentował nam fenomenalną drużynę, ciężko nawet wskazać jej najlepszy punkt bo cała drużyna nim była. Koguty były dziś lepsze w każdy calu - sprytniejsze, szybsze, dużo bardziej pomysłowe. A przede wszystkim, posiadające wściekłe parcie na bramkę, właśnie tego spodziewałem się ja, jak i parę innych osób po chłopakach z Londynu. Zaczynając od Garetha Bale&#39;a, świetny występ, bramki nie strzelił ale jego dwie asysty, przy bramkach Crouch&#39;a i Pawluychenki oraz to co wyrabiał na lewym skrzydle jest po prostu grą najwyższych lotów. Jednakże cały zespół zaprezentował świetną grę, szczególnego wyróżnienia wymaga zwłaszcza wspomniany Bale, Modric, a także, choć oczekiwałem więcej, Rafa Van der Vaart. Również Cudicini w bramce spisywał się bardzo dobrze. Raczej na minus zapisał się dla mnie Alan Hutton, który wykazał się jedynie żółtą kartką i brakiem pewności siebie w grze. Z pewnością słabszy dzień.
Odnośnie Interu, sądzę, że ten mecz świetnie obnaża to, jak bardzo Rafa Benitez nie ogarnia tego klubu. Być może uda mu się ta sztuka prędzej czy później, jednak na chwilę obecną Inter gra, według mnie, totalny chaos. W drużynie gości wyróżniłbym strzelca bramki Eto&#39;o, a głównie Sneidera, który &#39;ciągnął&#39; właściwie wszystkie ataki swojego zespołu.
Reasumując, spodziewałem się takiego obrotu spraw na White Hart Lane, lecz wynik nawet przerósł moje oczekiwania, gratulacje dla walecznych Kogutów.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Panowie dajcie Shakalowi po punkcie reputacji za ten trafny post bo chłopak nie zaśnie ???? z prawdziwym typowaniem nie ma chłopak nic wspólnego a grajac na zapałki to i każdy by stawiał Kopenhage 1x ????
Jednym słowem dobre wyniki dzisiaj nawet były.Szkoda tylko że bałem się zagrać Benfice choć bawię się teraz nieco niż prawdziwie gram.Cieszy mnie szczególnie wygrana Tottenhamu bo zawsze lubię pojedynki Angielsko-Włosie (te w Anglii) wygrywane przez Angoli gdyż nie lubię Włoskiego antyfutbolu.
Dzieki takim a nie innym rozstrzygnięciom z tej kolejki bardzo ciekawie zapowiadają się ostatnie dwie kolejki w grupach które mogliśmy oglądać dzisiaj.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zdecydowanie tak. Właśnie grupa Interu, Tottenhamu, Twente i Werderu zapowiada się niesamowicie ciekawie. Twente po tej wygranej na pewno nabierze wiatru w żagle. Pierwsz trzy ekipy, które wymieniłem będą walczyć zażarcie o awans i nie zdziwie się nawet jeśli za burtą będzie wielki Inter.... Werder już liczyć się nie powinien, ale jeszcze matematyczne szanse mają. cóż trzeba czekać na rozstrzygnięcia tej grupy. Na początku wszyscy pisali, że Inter bez problemu awansuje, a tutaj nie mają łatwo i dobrze, bo jest ciekawiej.
NMnie na pewno cieszy wygrana United, bo w ten sposób już awans mają w kieszeni,a i wynik cieszy i bramka Bebe ( ???? ). W końcu Czerwone Diabły wygrały większą ilością goli... Długo na to czekałem. Valencia też w końcu się ocknęła, ale Rangersów jeszcze bym nie lekceważył ;)

lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Powiem tak: Barca wczorajszego meczu wygrywać nie musiała , gdyby była taka konieczność pewnie by to zrobiła
Absolutnie się z tobą nie zgodzę,Barca chciała ten mecz wygrać o czym świadczy reakcja Guardioli po meczu.Czyli według ciebie Barca nie musiała wygrywać z Herculesem i Mallorca..Gdyby sędzia wczoraj był bardziej surowy Katalończycy mieli by nie lada problem,gdyż zawieszony jest Pinto,jeżeli by Valdes dostał czerwoną kartkę,to wczoraj na remisie raczej by się nie skończyło a w następnym meczu by bronił trzeci bramkarz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom