>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

4. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - wtorek 02.11.2010

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja w meczu MU obstawał bym nie co przy innym ustawieniu i ciut innym składem.
Otóż linia obrony powinna wyglądać tak iż LO jak i PO powinni bronić bracia Da Silva. Rafael gra coraz częściej , i takie mecze ciągle mu są potrzebne , natomiast Fabio ma mocną konkurencję w postaci Evry i za często pograć sobie nie może. Właśnie takie mecze jak te gdzie można trochę zmienić skład są szansą dla Fabio.
Dalej. Ja uważam jednak , że SaF wyjdzie ustawienie które ostatnio całkiem nieźle funkcjonowało. Czyli 4-4-2. NA skrzydłach spodziewał bym się Naniego i Parka który ostatnio zagrał dwa przyzwoite mecze. Środek pomocy to raczej Flatcher ze Scholesem. I w ataku Hernandez z Berbatovem który od meczu z Liverpoolem zgasł trochę. Ale razem z Hernandezem tworzą ciekawy i bardzo groźny duet. W II połówce spodziewał bym się na boisku Obertana i Bebe , choć wiadomo , że zmiany wynikają z przebiegu meczu i nie wiadomo jak on się potoczy. Moim zdaniem Under 2.5 przy zwycięstwie MU dobrze wygląda.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Nie zgadzam się z Tobą GolkeeperSuczi.
Barca z handi peffką na wyjeździe ? Haha to jakieś żarty ? Czysta 2 nie adekwatna w ogóle do gry po takim kursie. Już wolałbym postawić 1x znając historie meczy w fazie grupowej Barcelony. Przypomnij sobie poprzedni sezon ile meczy Barcelona wygrała na wyjeździe w fazie grupowej
Meczy to koza , jeśli już to &quot;meczów&quot; .

Akurat jeśli Ty twierdzisz że będzie 1X to śmiało można dawać 2 ????

Myślę że dzisiaj raczej pewny handi na Barce , drużyna z Hiszpanii ostatnio prezentuje znakomitą forme i potwierdziła to wygrywając 5:0 z Sevillą , do gry wraca Xavi i widać było że jego obecność bardzo pomogła Barcelonie w ostatnim ligowym meczu , jest też oczywiście genialny Messi który od pewnego czasu strzela praktycznie w każdym meczu (myślę że typ : Messi strzeli również warty gry) , Villa również ostatnio się przebudził strzelając dwie piękne bramki . Jednym słowem Barcelona znajduje się w świetnej formie i pewnie już dzisiaj będzie sobie chciała zapewnić awans z grupy rozbijając łatwo Kopenhage.

Drugim fajnym typem wydaje się być X2 w meczu Valenci z Rangersami . Gospodarze tego meczu prezentują ostatnio żałosną forme , remis z benzadziejną Zaragozą na swoim boisku (do tego mając przewage jednego gracza przez pół godziny) na pewno nie rokuje dobrze , już nie mówie o porażce z również słabiutką na wyjazdach Mallorcą 1:2 . Natomiast ekipa ze Szkocji w LM pokazuje kawałek dobrej piłki i już sam fakt że wywieźli remis z Old Trafford przyprawia o optymizm.

Typy:

Kopenhaga - Barcelona @ 2 (1.45) /Interwetten
Kopenhaga - Barcelona (-1.5 g.) @ 2 (2.15) /Bet356

Valencia (-1.5 g.) - Rangers @ 2 (1.65) / Bet365
Valencia - Rangers @ X2

huczek 14

huczek

Użytkownik
piłka nożna, Liga Mistrzów , godz. 18.30
Spotkanie:Kazan - Panathinaikos
Typ: X2
Kurs:2.55
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Przed nami runda rewanzowa grup Ligi Mistrzow. Przed 2 tygodniami Panathinaikos na wlasnym terytorium bezbramkowo zremizowal Z KAzaniem. Mecz byl bardzo wyrownany jednak to gospodarze mieli wiecej szans na zdobycie bramki. Z reszta udalo im sie to jednak sedzia dopatrzyl sie spalonego. Ogladalem ta sytuacje kilka razy i jezeli byl to doslownie o centymetry. Ogolnie bardzo imponujaca byla koncowka spotkania w wykonaniu Grekow. Nie udalo sie jednak przechylic szali w swoja strone. Dzisiaj czeka ich rewanz na trudnym rosyjskim terytorium. Wcale jednak nie stoja na straconej pozycji. Jakby nie patrzec druzyny dysponuja niemalze identycznymi potencjalami. Kadre Konieczynek wycenia sie na prawie 100 mln E. Jest tam naprawde kilka ciekawych nazwisk.Wyroznilbym przede wszystkim: Govou (8mln E), Katsouranis(7mln E), Silva(6,5mln E), Ninis (7,5mln E), Boumsong (5mln E). Mi szczegolnie w ostatnich meczach podobala sie postawa najwiekszej gwiazdy tej druzyny Cissé (12,5 mln E), ktory ma juz w lidze na swoim koncie 7 bramek. W dodatku Panathinaikos powinnien byc podbudowany sobotnim zwyciestwem nad odwiecznym rywalem Olympiakosem. Jezeli chodzi o sklad Kazania i ich gre to wcale nie wypadaja gorzej. Kurs jednak oferowany przez bukmacherow wogole nie jest adekwatny do ich realnych szans na zwyciestwo. Tutaj tak naprawde kazdy moze wygrac i 2.55 na X2 wydaje sie byc warte gry.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Natomiast ekipa ze Szkocji w LM pokazuje kawałek dobrej piłki i już sam fakt że wywieźli remis z Old Trafford przyprawia o optymizm.
może i pokazuje dobrą piłkę ale i Valencia pokazuje w LM świetną piłkę. Dużo lepszą od Rangersów. Nie śledzę za bardzo Ligi Hiszpańskiej ale o ile wiem Valencia w ostatnim meczu grała trochę zmienionym składem mając na celu właśnie mecz w LM. Mecz na Ot był dość dawno , z drugim składem Manchesteru gdzie cała drużyna była jeszcze rozsypana. Tzn nie było stabilnej formy. Zobacz sobie mecz na Mestalla z Manchesterem. Jak dla mnie dziś Valencia wygrywa.

almano 0

almano

Użytkownik
Dokładnie tak.. granie na Valencie po takim kursie mija się z celem, chyba drużyna z hiszpanii łapie małą zadyszkę po dobrym starcie sezonu. Generlanie rzecz biorąc dzisiaj bardzo trudna kolejka do typowania ja osobiście bardziej skupił bym się na bramkach. Typ na barcelone rzeczywiście wydaje się być pewny aczkolwiek.. poprzedni sezon LM już nie takie niespodzianki widział w wykonaniu barcelony. Biorąc jednak poprawke na gre Kopenhagi w ostatnich spotkaniach ja jednak barce raczej zagram z tym że poczekam jeszcze na jakiś info odnosnie składów.
Bardziej skłaniam się typowi: Rubin - Panatinaikos UNDER 2.5✅ oraz Werder - Twente OVER 1.5✅

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie : Tottenham Hotspur - Inter
Typ : 1
Kurs : 2,60
Bukmacher : Bwin
Data: 2010-11-02 20:45
Analiza: Drugie spotkanie obu ekip w ciągu 2 tygodni.Inter na własnym terenie po prowadzeniu 4-0 stracił panowanie w koncówce i ostatecznie mecz zakończył się 4-3 dla włochów.Mecz był bardzo dziwny,a nakręcił to sedzia ,który moim zdaniem bez podstawnie dał Gomesowi czerwoną kartke osłabiając gosci.Na kolejne gole nie trzeba było długo czekac bo gospodarze poczuli,że rywale nie moga sie otrząsnąć i do przerwy widniał wynik 4-0.W drugiej połowie Bale strzelił gola na 4-1 i długo nic sie nie diząło ,aż do końcowych minut kiedy to Bale strzelił kolejne dwie bramki i zaliczajac hattrick zniwelował porazke Kogutów do jednej bramki.
Dziś spodziewam sie innego spotkania, napewno nielicze na taką ilosc goli bo obie ekipy z pewnością bedą bardziej uważac na indywidualnosci rywali.
W szeregi Kogutów wracają Rafael van der Vaart i Tom Huddlestone co z pewnością wpłynie na postawe druzyny i doda im pewnosci siebie.
Dodatkowo Rafael Benitez przyjechał do Angli bez asów z bramki i obrony, Julio Cesara i Estebana Cambiasso co osłabia jakosc tyłów Interu.
Prawdopodobnie Cesara zastapi Luca Castellazzi .Nie zabardzo znam tego zawodnika ale spodziewam się ,że bedzie to słabszy bunkt włoskiej druzyny.
Napewno Koguty grając na WHL be a dużo strzelac wiedząc ,że na bramce Interu nie stoi Cesar tylko właśnie Luca Castellazzi po którym nie wiadomo co można sie spodziewać.
Cambiasso zastąpi napewno Muntari .Wiedząc co moze ten zawodnik nie napisze ,że brak Cambiasso bedzie osłabieniem dla gosci.
Zdecydowanie stawiam na gospodarzy bo anglicy nie zagrali gorzej od Interu dwa tygodnie temu ,a grali na wyjeździe .Do tego powracają Rafael van der Vaart i Tom Huddlestone co wzmocni siłe zespołu.I to co najważniejsze ....Koguty graja na WHL przy pełnym stadionie. Tottenham musi to wygrać, bo inny wynik byłby sporą niespodzianka dla mnie. Polecam typ.

fioletowy1 0

fioletowy1

Użytkownik
Spotkanie: Bursaspor – Manchester United
Typ: 2
Kurs: 1,83
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Jutro tradycyjnie o godzinie 20:45 obejrzymy mecz między Manchester United, a tureckim Bursasporem. Nie trzeba chyba nikomu przedstawiać drużyny z Manchesteru. Po wpadce na Old Trafford, gdzie zremisowali wygrany mecz z West Bromem, zrehabilitowali się wygranymi ze Stoke no i przeciwko silnemu Tottenhamowi. Bursaspor to najsłabsza drużyna grupy, 0 punktów. Na Old Trafford przegrali tylko 1:0, ale od tamtego meczu United zaczęło w końcu grać co powinno. Myślę, że w Turcji zobaczymy wyrównane spotkanie i nie postawiłbym na Man Utd handicapu -1,5, ale jak zobaczyłem kurs wystawiony przez Unibet na to spotkanie, to grzech nie skorzystać. Płacą 1,83 za wygraną czerwonych diabłów z Bursasporem co na razie nic nie pokazał w LM i nie wierzę, że zdoła im się nawet uzyskać awans do LE.

izzi

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Benfica - Lyon
Typ : Benfa pk and -0,5 @ 1,730 Pinnacle✅4:3

Lyon bez Lisandro, Toulalana, Makouna, Cissokho.

Kadra OL na Benfice: Lloris, Vercoutre - Gassama, Cris, Lovren, Réveillère, Diakhaté, Kolodziejczak - Makoun, Pjanic, Källström, Grenier, Gourcuff, Gonalons - Briand, Lacazette, Gomis, Bastos, Pied, Belfodil.

Benfica coprawda bez Cardozo, ale on już nie gra troche.
Mecz na Estadio da Luz gdzie Benfa z francuskimi zespołami radzi sobie dobrze.
- na 9 meczów 5 zwycięstw i 4 remisy.
- Lyon w Portugalii 2 porazki i 1 wygrana z SC Farense w 95/96 w UEFA Cup.

OL w lidze sie męczą, dzisiaj w głównej mierze sporo zależec będzie od Bastosa i Gourcuffa.
Benfa u siebie jest niezwykle silna.
Lyon ciśnie w LM, ale to się nie przekłada na Ligue1 gdzie zalicza wpadki nawet z takimi zespołami jak Arles. Ostatnio i tak grają już lepiej, ale sądze, że 4 meczu z rzędu w LM to nie wygrają biorąc pod uwage wszystkie wyżej wymienione aspekty;)

Przewidywane składy :

BENFA : Roberto – Maxi Pereira, Luisao (cap), David Luiz, César Peixoto – Carlos Martins, Javi Garcia, Coentrao – Aimar – Saviola, Kardec

LYON : Lloris – Réveillère, Cris (cap), P.Diakhaté, Kolodziejczak – Gonalons, Gourcuff, Källström – Briand, Gomis, Bastos

Kopenhaga - Barca

Typ : Barca @ 1,42 Tobet⛔1:1

Ponadto dałbym na Barce mimo wszystko. Na Camp Nou Kopenhaga miała okazje, ale wynikało to z tego, że czekali na kontry, u siebie na Parken pewnie będą chcieli zaatakowac, a Barca to wykorzysta. Xavi już wrócił. Messi dzisiaj może zdobyc 100 gola dla FCB od kiedy trenerem jest Pep Guardiola. Kopenhaga pewnei zagra z ambicją, ale Barca sądze, że ich obudzi z pięknego snu i wygra dzisiaj poprostu. Wygrana da im już awans do 1/8 finału.

I ponadto myśle o

Tottenham - Inter
Typ : Tottenham DNB @ 1,885 Pinnacle ✅3:1

Inter bez Julio Cesara, Cambiasso.
Jednak jak się okazuje Rafael van Der Vaart może dzisiaj zagrac. Tak przynajmniej podają na http://spursmania.org/ind...nienia_na_Inter .
Benitez prowadząc jeszcze LFC na White Hart Line z Redknappem nie wygrał, ba przegrał 3 mecze.

panczas 117

panczas

Użytkownik
Hapoel zagra bez trzech podstawowych piłkarzy, w tym bez swojego najlepszego zawodnika, Itaya Shechtera. Kurs ok. 2.00 warty postawienia na Schalke.
Oba zespoły grają słabo w defensywie, z tym że w niemieckim zespole ma kto te błędy rywala w obronie wykorzystać, gorzej po stronie gospodarzy, zwłaszcza bez Shechtera.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Również chciałem pisać analizę do meczu Benfy, ale Robson fajnie opisał spotkanie.

Lyon prawie pewny gry w fazie pucharowej, lepiej radzą sobie w LM aniżeli w lidze.Benfa aby przedłużyć szanse na grę w 1/8 musi dziś wygrać, żeby dalsza rywalizacja z S04 miała sens.Jest paru kontuzjowanych w drużynie Puela, prawdopodobnie nie zagra również Bastos, który nabawił się lekkiego urazu w meczu z Sochaux.
Sam Puel wspomina, że Benfica jest faworytem i jak dla mnie dziś zwycięstwo gospodarzy.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Dużo lepszą od Rangersów. Nie śledzę za bardzo Ligi Hiszpańskiej ale o ile wiem Valencia w ostatnim meczu grała trochę zmienionym składem mając na celu właśnie mecz w LM
Zmienionym składem? gdzie Ty to usłyszałeś? wszystkie najwieksze gwiazdy Valencii grały od początku , czyli : Banega , Vicente , Aduriz , Mata a jeśli chodzi ci o to że nie grał Soldado to on rówież miał swoją szanse przez 20 minut ale niczym ciekawym się nie wykazał . Samo to że Valencia w tym meczu oddała tylko 2 strzały na bramke bardzo źle rokuje , przypomne jeszcze raz że to nie był jednorazowy &quot;wyskok&quot; , bo przecież &quot;nietoperze&quot; dostały 1:2 od Majorki , również na własnym boisku.
Więc jak sam widzisz forma tej drużyny jest beznadziejna , nie wiem co trze mieć w głowie żeby stawiać dzisiaj na nich po kursie 1.30 ,kiedy grają z dużo mocniejszą ekipą od Zaragozy czy Mallorci.
Nie mówie że tego meczu nie wygrają bo przecież mogą się wreszcie przebudzić , ale ludzie! nie po takim kursie , jak dla mnie to na Valencie tutaj powinno być coś ok. 1.80 - 1.90 wtedy dopiero można by było pomyśleć o graniu na nich.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
FC Kopenhaga - Barcelona
Trzeba przyznać, że w pierwszym meczu na Camp Nou Duńczycy pozostawili po sobie dość pozytywne wrażenie. Pytanie tylko czy oni grali tak dobrze czy Blaugrana ich prostu zlekceważyła? Ja byłbym jednak za tą drugą opcją. Co jeszcze przemawia za gośćmi dzisiejszego spotkania? Otóż forma. Duma Katalonii po powrocie Xaviego to całkiem inna drużyna, można by rzec: Jest Xavi, jest zabawa ???? Popis drużyna dała w ostatnim meczu ligowym, gdzie bez problemów rozbiła Sevillę 5-0. Odblokował się w końcu Villa i dzisiaj będzie chciał znowu coś strzelić. W świetnej formie są Messi i Iniesta. Ogólnie Barcelona zaczyna przypominać tą maszynkę z poprzedniego sezonu. Dzisiejsze zwycięstwo zapewni im awans do 1/8, także o lekceważeniu rywala nie może być mowy. Kopenhaga, która do niedawna wygrywała jak chciała i z kim chciała w lidze, w końcu nieco przystopowała. Świadczą o tym mecze z Horsens (0:4) oraz z Lyngby, gdzie gospodarze dzisiejszego meczu przegrywali aż do 88 minuty 1:2, by wyciągnąć na 3:2. Inny wynik niż zwycięstwo gości będzie dla mnie niespodzianką. Polecam także grę z handicapem -1,5 na chłopców Pepa.

Werder Brema - Twente Enschede Ciekawy mecz czeka nas w Bremie. Obydwa zespoły mają dotychczas na swoim koncie tylko po 2 punkty. Kto dzisiaj przegra, ten może się pożegnać nawet z walką o 3 miejsce. Pamiętajmy, że jedni i drudzy zagrają jeszcze z Tottenhamem Londyn i Interem, gdzie raczej faworytami nie będą. Werder już któryś rok z kolei jest drużyną grającą najradośniejszy futbol w lidze niemieckiej. Wystarczy wspomnieć, że gospodarze z 21 straconymi bramkami mają defensywę lepszą tylko od zamykającej tabelę Borussi Monchengladbach. Ostatni raz czyste konto zachowali we wrześniowym meczu z Bayernem Monachium, kiedy to padł bezbramkowy remis. Fatalnie gra linia obronna z Mertesackerem i Prodlem. Skoro Norymerga w ostatniej kolejce strzeliła Werderowi aż 3 bramki to nie wierzę, że chociaż raz nie uczyni tego mistrz Holandii. Po odejściu Steva McClarena wydawało się, że drużyna dużo straci. Jednak nowy trener - Michael Preudhome potrafił poukładać odpowiednio klocki i wszystko funkcjonuje bardzo dobrze. Na dzień dzisiejszy Twente jest liderem swojej ligi, gdzie wyprzedza PSV Eindhoven czy Ajax Amsterdam. W ostatnim meczu ekipa z Enschede pokonała na wyjeździe zespół z miasta Philipsa, co łatwą sztuką nie jest. Goście mają kim straszyć. Tacy zawodnicy jak: Janko, Ruiz, Chadli czy Janssen są dla mnie gwarantem, że Wiese przynajmniej raz wyciągnie piłkę z siatki.
Barcelona 1,40
Twente strzeli 1,47

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Zmienionym składem? gdzie Ty to usłyszałeś? wszystkie najwieksze gwiazdy Valencii grały od początku , czyli : Banega , Vicente , Aduriz , Mata a jeśli chodzi ci o to że nie grał Soldado to on rówież miał swoją szanse przez 20 minut ale niczym ciekawym się nie wykazał . Samo to że Valencia w tym meczu oddała tylko 2 strzały na bramke bardzo źle rokuje , przypomne jeszcze raz że to nie był jednorazowy &quot;wyskok&quot; , bo przecież &quot;nietoperze&quot; dostały 1:2 od Majorki , również na własnym boisku.

Więc jak sam widzisz forma tej drużyny jest beznadziejna , nie wiem co trze mieć w głowie żeby stawiać dzisiaj na nich po kursie 1.30 ,kiedy grają z dużo mocniejszą ekipą od Zaragozy czy Mallorci.

Nie mówie że tego meczu nie wygrają bo przecież mogą się wreszcie przebudzić , ale ludzie! nie po takim kursie , jak dla mnie to na Valencie tutaj powinno być coś ok. 1.80 - 1.90 wtedy dopiero można by było pomyśleć o graniu na nich.
Jaka beznadziejna forma ? Valencia od początku sezonu prezentuje się dobrze. 2 przegrane mecze minimalnie z Barceloną na CN i z Majorką u siebie to już prezentują beznadziejną formę? Na dodatek przypomnij sobie jaki wynik osiągnęła Majorka w meczu z Barceloną na CN. Weź sobie jako dobry przykład Lecha i jego formę z Ekstraklasy i LE. Ja jestem niemal pewien , że Valencia dziś zaprezentuje się dużo dużo lepiej i pewnie pokona Glasgow. Ten mecz może być decydującym mecze w kontekście awansu. Również nie jestem skory do tego aby grać Valencie po takim kursie ale zapewne znajdą się tacy którzy zagrają owy typ.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Bursaspor - Manchester United
Myślę, że z typowaniem tego spotkania warto wstrzymać się do podania oficjalnych jedenastek. Sir Alex Ferguson często rotuje składem i dzisiaj z pewnością znów dokona kilku zmian. Możemy spodziewać się Smallinga, Parka czy Gibsona w pierwszym składzie. W mojej ocenie dobrymi typami wydają się być wspominane -&gt; wygrana Manchesteru oraz under 2,5. Jednakże z typem wstrzymuję się do ogłoszenia składów.
Na Valencię z Rangersami kurs nieadekwatny do ryzyka. Jednakże tutaj zaufanie grających u buka w stosunku do kursu jest duże [granie po niskim] i nie ma takiej tendencji jak w meczu Werder - Twente, gdzie kursy zaczęły się wyrównywać.
Ogólnie... dzisiaj decyzję co do obstawiania myślę, że warto podjąć po podaniu oficjalnych składów. Nie mamy póki co pewności jakim składem wyjdzie Barcelona w Kopenhadze czy Manchester w meczu z Bursasporem, a myślę, że to istotne czynniki.

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Benfica - Lyon
Typ: under 2,5
Kurs: 1,81
Buk: PinaccleSports

S
potkanie o wszystko dla drużyny Benfiki, muszą ten mecz wygrac jesli mysla o wyjsciu z grupy. Lyon ma dogodna sytuacje wiec spokojnie moze sie nastawic na kontry i czekac swojej szansy. W druzynei gosci nie zagra L. Lopez i Bastos to zawodnicy którzy juz wbili pare bramek w LM dla swojej druzyny. Benfika w meczach z silnymi druzynami przewaznie mało strzela ale tez mało traci. Bedzie to mecz walki w ktorym jedna druzyna bedzie zmuszona do ciaglych atakow a druga majac silna defensywe bedzie sie dobrze bronic. Licze tutaj na wynik underowy.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
2 przegrane mecze minimalnie z Barceloną na CN i z Majorką u siebie to już prezentują beznadziejną formę? Na dodatek przypomnij sobie jaki wynik osiągnęła Majorka w meczu z Barceloną na CN
Nie wiem czy to do ciebie nie dociera ale powtórze jeszcze raz : Valencia w dwóch ostatnich meczach na swoim boisku zaprezentowała się beznadziejnie , ugrywając tylko jeden marny punkcik w dwóch meczach z dwiema fatalnymi na wyjazdach drużynami (Mallorca i Zaragoza) - jeśli dla ciebie to nie jest oznaka słabej formy to nie mam pytań.

Co do wyniku Majorki z Barcą to w tamtym meczu powinno być z 5:0 dla Katalończyków już po pierwszej połowie ale zabrakło skuteczności (warto czasem obejrzeć mecz a nie tylko patrzyć na wynik).

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
No i kupon na LM zrobiłem i puściłem ????
Rubin Kazań - Panathinaikos : Under 1.5 gola w I połowie 1.40
Bursaspor - Manchester United : 2X 1.13
Kopenhaga - Barcelona : 2 1.36
Milan - Real : 2X 1.30
Sz.Donieck - Arsenal : 2X 1.38
Ako : 3.86 EW : 104.22 zł

No do tych meczy to pierwszy uważam że jest najważniejszy i najtrudniejszy &lt;do wejścia&gt; . Patrząc ze sportowego punktu widzenia jak i kursu . Wiadomo w takich meczach może się wszystko zdarzyć , na przykład jakiś karny w pierwszych minutach albo czerwona kartka .
Co do Barcelony . Barca myślę że poradzi sobie z Kopenhagą . Wiadomo grają na wyjeździe ale nie widzę jakiś większych osłabień a przecież nie uważam że Kopenhaga jest lepsza od Sevilli .
Do ostatnich trzech meczów 2X . Najprościej ma chyba MU , gra z tureckim klubem który jeszcze nie strzelił gola w LM . Real prezentuje się wspaniale ostatniego czasu w Lidze Hiszpańskiej oraz Mistrzów . Arsenal również nie zawodzi w LM , troszkę gorzej jest w Angielskiej , ale myślę że jutro nie powinni przegrać ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Meczy to koza , jeśli już to &quot;meczów&quot; .
I tu byś się zdziwił kolego...Wcale nie jest tak, że jedna albo druga forma jest poprawna w 100% i tylko którąś z nich możesz stosować...Też mnie kiedyś to zaciekawiło jak w końcu należy poprawnie to pisać/mówić i przeczytałem wywiad z profesorem Miodkiem ???? na ten temat i rzeczywiście niby poprawniejsza i częściej używana jest forma meczów, ale wcale forma meczy to nie jest jakiś błąd i również zaczęła być dopuszczalna. Sorry za taką prywatę, ale często ludzie w ten sposób poprawiają innych, a wcale to nie jest prawda ????
link: http://obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&amp;amp;id=35

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
VS

Benfica Lizbona – Olympique Lyon 1 1,90 Unibet✅

Dziś na Estadio da Luz zagości drużyna liderująca jak do tej pory w grupie B tej edycji Ligi Mistrzów. Lyon, bo o nich mowa, z kompletem punktów po trzech kolejkach ma dziś szansę na zapewnienie sobie awansu do fazy pucharowej. Ich forma jest zadowalająca, na ostatnie cztery mecze w lidze wygrali trzy, po drodze jednak odpadli z Pucharu Francji z drużyną PSG po karnych. Dodać również trzeba, iż ekipa Claude’a Puela zawsze bardzo dobrze radziła sobie w europejskich pucharach, na ostatnie sześć meczy wygrał aż pięć. I wszystko by było pięknie gdyby nie dwa fakty. Pierwszy z nich to brak Toulalana, Cissokho, Lisandro Lopeza, oraz Delgado. Drugi fakt do miejsce dzisiejszego spotkania, czyli Estadio da Luz.
Stadion ten jest twierdzą trudną do zdobycia dla zespołów przyjezdnych. Dziś Benfica spróbuje podtrzymać passę sześciu zwycięstw z rzędu na własnym obiekcie. Na wyjazdach gra im się nie układa, natomiast tu zachwycają skutecznością. Do tego dochodzi zły bilans drużyn francuskich na stadionie „Orłów” (0-4-5) oraz historia potyczek drużyny Olympique na portugalskiej ziemi (1-1-2). Benfica potrzebuje dziś kompletu punktów, gdyż Schalke wygrywając dziś w Izraelu odskoczy na 6 oczek.

VS

Rubin Kazań – Panathinaikos Ateny under 2,5 1,62 Unibet✅

Mecze na własnym stadionie i nieprzyjazne warunki pogodowe panujące w stolicy Tatarstanu to chyba jedyna szansa na zajęcie miejsca premiowanego awansem do fazy pucharowej Ligi Mistrzów dla zespołu z Kazania. Dziś Rubin gości drużynę Panathinaikosu. Gospodarze po trzech kolejkach z dorobkiem 2 punktów na 3 miejscu tabeli. Zdobyli je remisując pod Akropolem z dzisiejszym rywalem oraz wyrwali jedno oczko Barcelonie na własnym terenie. Dodajmy, iż ich bilans bramkowy w 3 meczach wynosi 1-2, a w lidze w po 26 meczach 32-11. Bardzo mało straconych bramek, a także mało zdobytych jak na zespół zajmujący pozycję tuż za plecami lidera. Kończąc wątek statystyk dodam, iż na własnym terenie w lidze po 13 meczach mają bilans 19-4. Jak widzimy ekipa trenera Berdijewa mało strzela i mało traci. Dziś moim zdaniem będzie podobnie. Goście po 3 kolejkach mają tylko jeden punkt. Dziś „Wszechateńskie koniczynki” wystąpią bez: Sotirisa Ninisa, Sebastiana Leto, Giourkasa Seitaridisa oraz Elini Dimoutsosa. Bez nich również potrafią wygrywać, co pokazali w ostatnim prestiżowym meczu z Olimpiakosem Pireus, wygrywając 2-1.
Defensywnie grający Rubin, nieprzyjazna dla południowców pogoda oraz braki w składzie z Aten nie pozwolą obejrzeć wielu goli w tym spotkaniu.

VS

Valencia – Rangers under 2,5 1,95 Unibet⛔

Ekipa z Mestalla dziś walczy o utrzymanie szans na wyjście z grupy, gdyż porażka ze Szkotami oznaczać będzie tylko matematyczne szanse na awans. Przystąpią więc do meczu bardzo zmotywowani, by wygrać pewnie. Czy jednak tego dokonają trudno powiedzieć. Po piorunującym początku sezonu drużyna Unaia Emery’ego dostała zadyszki. Przegrana z Mallorca i remis z Saragossa są tego dowodami. Drużyna gości natomiast, nie licząc ostatniego remisu, w lidze radzi sobie znakomicie. Inna sprawa natomiast, jak się ma poziom La Liga do poziomu ligi szkockiej. Bez względu na to Ekipa Rangers wyjdzie na ten mecz zdecydowana bronioć choćby remisu, który będzie ich z pewnością satysfakcjonował. Wydaje mi się, iż mecz ten będzie pokazem asekuracyjnej i wybitnie defensywnej gry gości z nadzieją na udany kontratak.

VS

Kopenhaga – Barcelona 2 1,40 Unibet⛔

Nie ma co długo rozpisywać się na ten temat. Guardiola zapowiadał pierwszy szczyt formy w tym sezonie na okres od końca października do końca listopada, kiedy to kulminacyjnym momentem mają być wielkie Gran Derby. Patrząc na progres formy i jakość gry ekipy z Katalonii można mu wierzyć. Barcelona gra coraz piękniej i coraz skuteczniej. W ostatnim meczu dwa gole strzelił David Villa, który ostatnio miał z tym spore problemy. Xavi ma zagrać od pierwszej minuty, zabraknie tylko Pinto i Jeffrena. Nie widzę innej możliwości niż pewne zwycięstwo Dumy Katalonii.

horus 129

horus

Użytkownik
vs

Liga Mistrzów
Benfica Lizbona - Ol. Lyon
Typ: Benfica Lizbona DNB ✅
Kurs: @1.42 |Betsson
Wynik: 4:3
  • Benfica, to drużyna zwłaszcza własnego boiska. W lidze na 5 spotkań rozgrywanych u siebie wygrali 4, przegrywając jedynie raz z Academica Coimbra (5 miejsce w lidze). Wygrali również swój jedyny jak dotąd mecz na własnym terenie w Lidze Mistrzów z Hapoelem Tel-Aviv 2:0. Ekipa z Lizbony od dawna słynie z bardzo dobrej gry u siebie.
  • Ol. Lyon natomiast na wyjazdach nie spisuje się specjalnie dobrze. W ligowych potyczkach na 5 gier przegrali aż 3 razy, 1 raz zremisowali (z najsłabszym w lidze Arles) i 1 wygrali (z przeciętnym Nancy).
  • Benfica zajmuje 3 miejsce w Grupie B LM i porażka może ją pozbawić szans na awans, więc za wszelką cenę będą chcieli przedłużyć swoje szanse na grę w wiosennych meczach Ligi Mistrzów.
  • Lyon ma zdecydowanie większe problemy kadrowe przed tym spotkaniem.
  • W zespole gości jest nerwowa atmosfera, posada trenera Lyonu jest cały czas zagrożona przez słabe wyniki ligowe.
  • Moim zdaniem Lyon nie jest w takiej formie aby cały czas zgarniać komplet punktów w rozgrywkach Champions League. 12 oczek w 4 spotkaniach, to w moim odczuciu za dużo jak na obecne możliwości gości.

-----------------------------------------------------
vs

Liga Mistrzów
Werder Brema - Twente
Typ: Twente strzeli: TAK ✅
Kurs: @1.36 |Betsson
Wynik: 0:2
Swój typ opieram głównie na statystykach, które wyglądają następująco:
Werder Brema - FC Nurnberg 2:3
Borussia M&#39;gladbach - Werder Brema 1:4
Werder Brema - SC Freiburg 2:1
Bayer Leverkusen - Werder Brema 2:2
Werder Brema - Hamburger SV 3:2
Hannover 96 - Werder Brema 4:1
Werder Brema - FSV Mainz 0:2
Werder Brema - Tottenham 2:2
Inter - Werder Brema 4:0
Twente - Werder Brema 1:1
Tak więc widać, że Werder tracił gola w każdym z 10 ostatnich spotkań, a często to była nawet więcej niż 1 bramka. Do tego Twente jest w bardzo dobrej dyspozycji, co potwierdziło wygrywając na wyjeździe w ostatniej ligowej kolejce z PSV Eindhoven 1:0.​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom