Jeżeli unibet to rozliczy za faul nawet bez kartki to jest to nie kurs dnia ale roku !AC Milan - FC Porto
Faule popełnione przez zawodnika
Ponad 0.5 (Pepe) @1.72 Unibet
Myślę, że każdy z nas wie, że Pepe potrafi być agresywnym zawodnikiem a jest to mecz bardzo ważny dla Porto bo chociażby remis jest dla nich dobrą zdobyczą. Grają na wyjeździe, na San Siro gdzie łatwo o pkt nie jest więc agresor na pewno będzie. Dodatkowym atutem wydaje mi się jest fakt, że to Milan za wszelką cenę będzie dążył do zdobycia 3 pkt.
Nie przedstawie żadnych statystyk zawodnika bo tutaj to nie ma znaczenia, ale jak już jeden z użytkowników wyżej podał statystyki fauli całej drużyny Porto to widać, że nie oszczędzają oni przeciwników. Pepe jest znany z ostrej a czasami nawet brutalnej gry i nie wykluczone, że złapie tutaj karteczke a ten kurs na zaledwie JEDEN faul tego zawodnika w meczu? Dla mnie typ dnia.
13 minuta meczu i dziękujemy Panie Pepe.AC Milan - FC Porto
Faule popełnione przez zawodnika
Ponad 0.5 (Pepe) @1.72 Unibet
Myślę, że każdy z nas wie, że Pepe potrafi być agresywnym zawodnikiem a jest to mecz bardzo ważny dla Porto bo chociażby remis jest dla nich dobrą zdobyczą. Grają na wyjeździe, na San Siro gdzie łatwo o pkt nie jest więc agresor na pewno będzie. Dodatkowym atutem wydaje mi się jest fakt, że to Milan za wszelką cenę będzie dążył do zdobycia 3 pkt.
Nie przedstawie żadnych statystyk zawodnika bo tutaj to nie ma znaczenia, ale jak już jeden z użytkowników wyżej podał statystyki fauli całej drużyny Porto to widać, że nie oszczędzają oni przeciwników. Pepe jest znany z ostrej a czasami nawet brutalnej gry i nie wykluczone, że złapie tutaj karteczke a ten kurs na zaledwie JEDEN faul tego zawodnika w meczu? Dla mnie typ dnia.
Tak rozliczyli- w wyniku widnieje nawet 2 czyli rozumiem ,że dwa faule ze strony Pepe. To jednak był bet rokuRozliczyli Wam już ten faul Pepe?
Pytam z ciekawości bo to jest aż niemożliwe, że bukmacherzy wystawili taki zakład.
Pytanie czy nie chodziło czasem o drugiego Pepe, napastnika Porto Brazylijczyka sprowadzonego z Gremio.
Jeśli na prawdę chodziło o Portugalczyka to tak jak ktos już napisał - bet roku.
No jestem pod wrażeniem co kolega baros nam wynalazłTak rozliczyli- w wyniku widnieje nawet 2 czyli rozumiem ,że dwa faule ze strony Pepe. To jednak był bet roku