>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów (3.11.2015) - wtorek

Status
Zamknięty.
ajax 2K

ajax

Forum VIP
PSV - Wolfsburg

Nie mogę przejść obojętnie obok kursu 2.05 przy linii celnych strzałów over 9,5 w tym spotkaniu. Myślę, że będzie to ofensywny pojedynek obu stron. Wolfsburg jest dla mnie faworytem, nawet tutaj w Holandii. Powinno być tutaj wiele ataków na obie bramki, jest to typowy overowy mecz. Nie będę się tutaj rozpisywał, kurs jest bardzo atrakcyjny a linia śmiało do pokrycia #jeżeli celowniki nie zawiodą.

Powyżej 9,5 celnych strzałów na bramkę @ 2.05 (Ónibet)

R 167

realny

Użytkownik
A może po prostu dlatego, że Real jest poważnie osłabiony? ;) Brak Bale&#39;a, Benzemy i Carvajala na pewno podziałały na te wahania.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Witam Panów prezesów :p wie ktoś może dlaczego Real idzie w górę? buło 1.75 jest już 1.90 w 2 godziny
Bo kursy od początku były źle wystawione.Powinno być minimum 1.90 od początku a teraz kurs poszedł w górę bo pewnie jakieś grube ryby położyły kupę kasy w kierunku PSG.
Swoją drogą chyba tak będą wyglądały składy:
Real (4-3-3): Navas – Marcelo, Varane, Ramos, Danilo – Kroos, Casemiro, Modrić – Ronaldo, Jese, Rodriguez
PSG (4-3-3): Trapp – Maxwell, Silva, Luiz, Aurier – Matuidi, Motta, Verratti – Cavani, Ibrahimović, Di Maria
Ja tu przewagi Realu nie widzę jedno to że PSG wciąż nie gra jako drużyna tak dobrze jak Królewscy.
Moim zdaniem Real tego meczu nie wygra.
Jednak trzeba pamiętać grają na Santiago Bernabeu tam nigdy nie jest łatwo.

grzybu 193

grzybu

Użytkownik
Ja tu przewagi Realu nie widzę jedno to że PSG wciąż nie gra jako drużyna tak dobrze jak Królewscy.
Moim zdaniem Real tego meczu nie wygra.
Jednak trzeba pamiętać grają na Santiago Bernabeu tam nigdy nie jest łatwo.
2 tygodnie temu przed pierwszym meczem zgodziłbym się z Tobą w 100%, ale po tym, co zobaczyłem w Paryżu jestem przekonany, że Real dzisiaj wygra ten mecz. W pierwszym spotkaniu też byli osłabieni, grali na wyjeździe, a jak dla mnie wyglądali dużo lepiej od PSG. Dobrze się bronili i wyprowadzali szybkie kontry, a PSG było momentami bezradne w ataku. Moim zdaniem Francuzi to jest półka niżej niż Real, Barcelona, czy Bayern i dzisiaj zobaczymy tą różnicę, dlatego gram Real @1.90 ✅

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Real - PSG
Ibrakadabra strzeli ⛔ Mimo nietrafionego gola i tak dobry mecz ;) lepszy od ostaniego.
(3,05) Unibet
Dzisiaj z pewnością zobaczymy lepsze spotkanie od tego jakie było w Paryżu. Zwykle nie lubię oglądać wyników 0-0, ale w dzisiejszym meczu jednak te role nie co się odmienią. Real będzie starał się narzucić swój styl rywalom, ale raczej nie będą mieli bardzo łatwej przeprawy w tym meczu. PSG, bardzo solidnie gra w Lidze Mistrzów. Nie ma to zbyt dużego znaczenia gdzie grają. Czy to u siebie czy w delegacjach. Ja sobie postanowiłem że zagram na bramkę Szweda, bo ten kurs jest wręcz apetyczny. Ibra, strzelał już w Hiszpanii nie jeden i nie dwa razy. Z Barcą na Camp Nou rok temu także strzelił gola, jako pierwszy w meczu. W mojej ocenie, to właśnie on będzie starał się zatrzymać Real i dzisiaj sprawić jakąś niespodziankę w tym meczu. Nie twierdzę, że wygra cały mecz Zlatan, ale swoje okazje na pewno będzie miał. Nie muszę go za bardzo przedstawiać bo chyba każdy wie co to za zawodnik. Ponadto, nawet jeśli zobaczymy w tym meczu rzut karny dla gości, to wykonuję jedenastkę nie kto inny jak Ibra. Kurs piękny więc trzeba za jakieś miedziaki spróbować. Real na pewno nie wygra wysoko, a jeśli już to po mękach. Gram na gola Ibry.

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Real Madryt-PSG+2 2
Manchester United-CSKA Moskwa 0:2 2
@1.97✅✅✅

Real Madryt-PSG under 2.5
@2.05✅✅✅

Real Madryt-PSG under 1.5
@3.80✅✅✅

Betsson

Na szybko, bo nie ma za bardzo czasu na analizę. Manchester United nie przekonuje mnie w tym sezonie. Ich mecze są nudne, niby osiągają dobre rezultaty, ale nie są one dla mnie zbyt przekonujące. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z CSKA. Takie zespoły są niewygodne. Goście są w gazie, zajmują 1 miejsce w ligowej tabeli, mają dobrego trenera, przyzwoitych piłkarzy i historię po swojej stronie, ponieważ angielskim klubom ciężko się gra przeciwko ruskim. Do tego mają z przodu Dumbie, który bramki umie strzelac i który w ostatnich dwóch występach przeciwko Czerwonym Diabłom strzelil 4 bramki. Myślę, że jak zwykle po meczarniach gospodarze wygrają ten mecz ale nie zrobią tego więcej niż jednym golem, chociaż zwycięstwo gości wcale by mnie nie zdziwiło.

Drugi mecz to hit kolejki czyli Real Madryt kontra PSG. Po przejęciu sterów przez Beniteza Real zwrócił uwagę na swoją defensywe i trzeba powiedzieć, że to im się udaje całkiem nieźle. Niestety przy tym lekko ucierpiała ofensywa, która tak często już nie nokautuje swoich przeciwników. W dzisiejszym meczu nie wystąpią Bale, James i Benzema czyli kluczowi zawodnicy królewskich, dlatego siła będzie mniejsza i powinni skupić się przede wszystkim na pilnowaniu wyniku, bo 0:0 będzie dla nich korzystne. PSG będzie coś pewnie atakować, ale też nie na tyle szaleńczo, żeby zostawiać luki w obronie, a ponadto remisowy wynik nie powinien być tragedia, ponieważ w takim wypadku walka o 1 miejsce to będzie kwestia bilansu bramkowego. Uważam, że będzie to remisowe lub jednobramkowe zwycięstwo którejś z drużyn. Buki wyraźnie faworyzuja w tym meczu gospodarzy, więc ja gram dodatnie handi na gości, bo zwyczajnie widzę w nim value.

Otrzymane punkty reputacji: +27
20maciek03 75,8K

20maciek03

Użytkownik
Szachtar Donieck - Malmö FF
Spotkanie drużyn które praktycznie walczą o trzecie miejsce kwalifikujące do ligi europejskiej. Ostatni mecz zakończył się wygraną Malmö FF 1:0 u siebie. Wynik nieprzypadkowy ponieważ szwedzki zespół już nie raz udowodnił, że grać u siebie potrafi. Jednak to Szachtar jest drużyną, która ma spore doświadczenie w europejskich rozgrywkach, a przy okazji wiedzie prym w rodzimej lidze ze sporą liczbą strzelonych bramek. Gra Malmö w lidze nie wygląda już tak kolorowo, podobnie jest na wyjazdach..
Jestem przekonany, że Ukraińska drużyna nie pozwoli sobie na drugą porażkę. Upewniają mnie w tym statystyki które mówią, iż Szachtar wygrał ostatnie dziewięć spotkań domowych na swoim stadionie we wszystkich krajowych rozgrywkach i Spotkanie z PSG było jedyną przegraną Szachtara w ostatnich 17 spotkaniach u siebie w fazie grupowej Ligi Mistrzów. Szachtar wygrał 8 z tych spotkań. Posiadają także Alexa Teixeira, który jest w gazie i ma już 16 goli na koncie.
Nie biorę pod uwagę argumentów w stylu grania na stadionie w Lwowie. W dalszym ciągu grają u siebie w kraju odnosząc kolejne zwycięstwa...
Mój typ to:
Szachtar -1.5 kurs:1.95 ✅✅✅ 4:0

Otrzymane punkty reputacji: +7
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
BENFICA - GALATASARAY X HT @ 2.36 oddsring 0:0​

Oba zespoły jak narazie nie zanotowały remisu do połowy w fazie grupowej LM . W pierwszym meczu turasy wygrały 2:1 i wszystkie bramki padły w pierwszej połowie . Dziś już jest kolejna kolejka i każdy mecz będzie na wage złota i tutaj nie przewiduje otwarcia sie już w pierwszej połowie ktorejś ze stron .

REAL M. - PSG X HT @ 2.25 oddsring 1:0

Niewątpliwie hit dzisiejszego dnia , ale czy tak się stanie będziemy oceniać dopiero po meczu . Remis do przerwy wydaje się być najbardziej adekwatny do ryzyka tego meczu . W obu zespołach niewątpliwe sami artyści , ale sądze ze będzie ten mecz nieco zachowawczy i nie zdziwi mnie żaden wynik , a łatwiej jest tutaj wytypować remis do przerwy bo jak juz pisałem zapewne będzie tutaj dużooo zachowawczej gry .

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Sevilla - Man City
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 2.75

Piłkarska Liga Mistrzów wraca po dwutygodniowej przerwie na europejskie boiska. Najciekawiej zapowiada się moim zdaniem spotkanie Sevilli z Manchesterem City. Sądzę że będziemy świadkami gradobicia bramek. Tyle o tym meczu. Widzę tu nawet over 3,5 gola. Dla hiszpańskiego zespołu będzie to mecz o życie w Champions League, ponieważ tylko zwycięstwo z &quot;The Citizens&quot; przedłuży ich szansę na awans do fazy pucharowej. Forma Sevilli jest w tym sezonie wyjątkowo nierówna. Tak na prawdę mogą zagrać fantastyczne zawody, ale i mogą poddać się bez walki. Warto zaznaczyć że trzy dni temu Sevilla rozegrała słaby mecz i przegrała na El Madrigal z Villarreal 1-2. Jeśli chodzi o absencje to dziś w zespole Sevilli nie zobaczymy Kevina Gameiro, który doznał kontuzji w ostatnim pojedynku ligowym z Villarreal. Na szczęście do gry powraca już Ever Benega. Być może szansę na grę otrzyma dziś również Immobile. Cały czas kontuzjowani pozostają Kakuta, Beto, Carrico i Pareja. Jeśli chodzi o gości to Manuel Pellegrini nie będzie mógł dziś skorzystać z Sergio Aguero, Pablo Zabalety, Samira Nasriego i Davida Silvy. Osłabienia są więc po jednej jak i po drugiej stronie. Sevilla jeśli patrząc na 5 ostatnich spotkań rozgrywanych na własnym stadionie strzela niemalże co mecz 3 bramki. Średnia wynosi 2,8 gola na mecz! Dla porównania Obywatele na wyjazdach w 5 ostatnich meczach średnio 1.6 gola. A więc gol po ich stronie raczej murowany. Warto pójść w BTS, ewentualnie pokusić się o jakiś wyższy over. Dzisiaj kalkulowania po stronie gospodarzy nie będzie, zobaczymy otwartą radosną hiszpańską piłkę, a jak zagra się tak przeciwko Man.City to może wróżyć tylko jedno... mnóstwo okazji po obydwu stronach.

Otrzymane punkty reputacji: +9
professional. 622

professional.

Użytkownik
Real vs PSG
Real over 52.5 % posiadania = 1,95 = Ónibet

Króciutko. No bierzcie ten zakład, ludzie! Jak można wystawić taką linię?! Owszem w pierwszym spotkaniu to PSG miało większe posiadanie piłki, ale Real dziś gra na Santiago i to gra będzie prowadzona pod ich dyktando dziś, a PSG będzie liczyło bardziej na kontry. Nie ma co patrzeć na posiadanie Realu w Lidze bo tam w każdym meczu mają większe bo grają z pionkami. POLECAM BARDZO!

C 58

cesarz

Użytkownik
Na dziś proponuję taki oto dubelek:
Sevilla - Manchester City
Man City powyżej 4,5 rzutów rożnych
@ 1,85
Na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán czeka nas dziś bardzo ofensywny mecz.
Obie drużyny z dużym potencjałem w grze do przodu.
W pierwszym meczu pomiędzy tymi ekipami padł wynik 2:1, jednak zwycięstwo gospodarze zapewnili sobie dopiero w doliczonym czasie gry, po indywidualnej akcji Kevina De Bruyne. W spotkaniu na Etihad Stadium padło w sumie 17 rzutów rożnych, jednak to piłkarze zespołu z Hiszpanii nabili ich aż 12, natomiast gospodarze 5.
Myślę, że dziś zawodnicy City są w stanie przynajmniej powtórzyć ten wyczyn.
Będą grali więcej z kontry na wyjeździe, więc rogi powinny padać, tym bardziej, że Obywatele mają wiatr na skrzydłach w postaci Navasa i Sterlinga.
Manchester United - CSKA Moskwa
Powyżej 4 żółtych kartek
@ 1,85
Gospodarze nie imponują ostatnio formą. Mają problem ze zdobywaniem bramek.
Mecz na Old Trafford, więc nie mogą pozwolić sobie na odpuszczanie, będą gryźć trawę.
Goście w dobrej formie, w lidze rosyjskiej dominacja. Są w stanie napsuć krwi anglikom na ich boisku.
Myślę, że kartek padnie sporo ponieważ mecz o wysokiej randze, gospodarze muszą trochę nadrabiać walką, bo forma pod kreską. Ponadto goście też złapią kilka żółtek, gdyż obrona rosyjska gra dość twardo.
Mecz będzie rozgrywał się głównie w środku pola a to oznacza walkę i kartki.
AKO 3,42

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Juventus x2 @1,40 + Wolfsburg x2 @1,43 + United 1x @1,14 + Benfica 1x @1,17 = 2,67 Unibet
Bardzo pechowe bety z tenisa, w obydwu ako jedno spotkanie załatwiło sprawę na moją niekorzyść. Na wieczór bety z Ligi Mistrzów.

Juventus gra na wyjeździe w Monchengladbach z miejscową Borussią, która notuje kapitalną serię siedmiu zwycięstw z rzędu w Bundeslidze. Juventus gra bardzo mizernie w lidze, ostatnio wygrali z Torino, ale przegrali m.in. z Sassuolo. Widać brak Vidala, czy Pirlo. Mają mało kreatywnych środkowych pomocników, w sumie jest takim tylko Pogba. Gram na Juventus przede wszystkim dlatego, że liczę na ich doświadczenie i ogranie międzynarodowe, czego nie można powiedzieć o graczach Borussii. Juve nie przegrywa w Europie i dzisiaj jeżeli nie stanie się nic nieoczekiwanego także powinni przywieźć punkty z Niemiec.

Wolfsburg gra na wyjeździe z PSV, które ostatnio bardzo dużo strzela w lidze. Wolfsburg też gra świetnie, dodatkowo ma doświadczonych piłkarzy i graczy o lepszej jakości niż PSV. Mają przede wszystkim duet Dost-Kruse, który jest jednym z lepszych duetów w Europie (według mnie). Dzisiaj przyjazd do Holandii, który powinien się spokojnie skończyć zainkasowaniem minimum jednego oczka przez przyjezdnych. Wolfsburg fajnie rotuje składem i było to widać m.in. w meczu z Leverkusen, kiedy na ławce usiadł między innymi Dost, czy Draxler. Remis jest spokojnie w zasięgu Niemców.

Pozostałe dwa mecze dorzucam do ako z prostych przyczyn. Benfica i United grają u siebie, a tam zazwyczaj nie przegrywają. United w tym roku jeszcze u siebie nie przegrał. Benfica została co prawda rozbita na Estadio Da Luz przez Sporting w derbach Lizbony, ale podrażniona tym faktem i chęcią rewanżu za ten fatalny występ oraz za porażkę z Galatą w poprzedniej kolejce będzie chciała pokazać kibicom, że to były dwa wypadki przy pracy. Punkt bardzo realny dla obydwu gospodarzy.

lordfrank 16

lordfrank

Użytkownik
Na dziś proponuje dosyć pewny trebelek, ale to po kolei.

Manchester United - CSKA Moskwa
typ: CSKA (+2,5) ✅ [1:0]
kurs: 1,20

Szachtar Donieck - Malmo FF
typ: Malmo (+2,5) ⛔ [4:0]
kurs: 1,39

Real Madryt - PSG
typ: PSG (+1,5) ✅ [1:0]
kurs: 1,35

AKO: 2,25 ⛔ / Unibet

Czerwone Diabły niekwestionowanym faworytem swojego spotkania, ale pomyślmy czy są dzisiaj w ogóle strzelić trzy bramki. Angielskie zespoły od paru lat mają problemy z europejskimi rozgrywkami i dotyczy to również MU. We wszystkich dotychczasowych meczach drużyna z Old Trafford przeżywała męczarnie i dotyczy to również zremisowanego meczu w Moskwie (1:1). Co do CSKA to zgromadzili do tej pory tyle samo punktów co rywale i widać, że plan minimum to miejsce trzecie i gra na wiosnę w Lidze Europy. W lidze rosyjskiej jeszcze nikt ich nie pokonał i pewnie zmierzają po kolejny tytuł. Myślę, że jest to jeden z pewniejszych betów na dziś.

Przechodzimy do meczu Szachtaru. Nie rozumiem czemu buki wystawiły tak wysokie kursy na ambitne Malmo, które przecież dwa tygodnie temu wygrało z Szachtarem. Zespół z Doniecka nie jest już tym samym zespołem, który mogliśmy oglądać w poprzednich latach. Zespół, który gromi w lidze bazując głównie na ofensywie w LM nie potrafił strzelić ani jednej bramki w trzech meczach. Pytanie - czy odwrócą kartę i wygrają z drużyną ze Szwecji trzema bramkami? Nie sądzę.

I wisienka na torcie. Rewanż drużyn walczących o wygraną w grupie A. W pierwszym meczu działo się dużo, jednak nie oglądaliśmy bramek. Myślę, że o tym meczu zostało już wszystko napisane. W skrócie - Real nie będzie dzisiaj nacierał na bramkę Paryżan szaleńczymi atakami. Będą częściej przy piłce, jednak za dużo z tego nie będzie wynikało, gdyż Realowi teoretycznie wystarczy remis do utrzymania pierwszego miejsca w tabeli.

Dodatkowo:

Real - PSG | over 3,5 spalonych @1,50 ✅ [5]
Galatasaray (+1,5) @1,49 ✅ [1:2]
VfL Wolfsburg lub remis @1,46 ⛔ [0:2]

Unibet

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
PSV vs Wolfsburg Over 2,5 i BTTS @1,83 Bet365
PSV jest na ostatnim miejscu grupy B z tylko 3 pkt, mimo wygranej w pierwszym meczu przeciwko United, przegrali z Wolfsburgiem i CSKA, muszą wygrać aby zmienić swój los w grupie.
Jest to jeden z najbardziej zrównoważonych grup Ligi Mistrzów, a ja nie sądzę, że ten zespół jest gorszy niż Wolfsburg lub United, grają bardzo ofensywny i atrakcyjny futbol i przy wsparciu fanów oni są silniejszy.Grali tylko 1 mecz do tej pory w domu i pokonali United, więc muszą mieć przewagę na własnym stadionie.
Warto dodać że, 83% zwycięstw w LM są zdobywane przez gospodarzy, to pokazuje znaczenie ojczystej ziemi i wsparcia ze strony fanów.
Wolfsburg powoli wraca z powrotem na nogi w Bundeslidze nareszcie coś grają, co spowodowało ruszenie się w tabeli o parę miejsc. w LM wygrali 2 mecze w domu, jednak wydajność drużyny na wyjeździe bd. dziś testowana, przeciwko bardzo silnemu zespołowi w domu jak PSV. To będzie pojedynek drużyn, które grają bardzo ofensywny futbol, ​​a zwycięzca jest trudny do przewidzenia, to bd. otwarta gra liczę na bramki z obu stron, i więcej niż 2 gole.
Jest to bardzo wyważony zespół, strzelają dużo bramek, w końcu Bundesliga, czekają na nich potem ciężkie mecze na wyjazdach i z pewnością bd. chcieli utrzymać swoja formę.
Sevilla win @2,45 Bet365
Man. Utd vs CSKA Under 2,5 gola @1,80 Bet365
Galatasaray x2 @2,30 Bet365
Real Madryt over 1,5 gola @1,72 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +6
edi84 432

edi84

Użytkownik
Mi zdaje sie,że sensowne jest pogranie na kartkę dla Davida Luiza. Brazylijczyk ma na koncie 2 kartki... 3 kartka to puaza w kolejny meczu i wyczyszczenie przed fazą pucharową LM. Kurs na to zdarzenie to 3.00 w Unibet. Warto zaznaczyć,że kolejny mecz PSG zagra z Malmo ;)
W podobnej sytuacji są obrońcy Benfiki - Jardel (3.00 kurs) i Luisao (4.00). Jutro mecz z Galatasaray, potem z Astaną i mega ważny mecz z Atl. Madryt... też widzę tutaj szansę na wyczyszczenie w dniu jutrzejszym.
Gdzie można zobaczyc statystyki zołtych kartek

Otrzymane punkty reputacji: +6
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Przepraszam, że po meczu, ale nie mogę się powstrzymać ???? i kieruję te słowa głównie do szakala i konara. Panowie z tym PSG to już jakaś dewiacja, co sezon, za każdym razem przekonujecie i za każdym razem zonk ???? , jak dzisiaj. Miałem coś pograć na Real no ale bez B&amp;B się bałem no i te opinie. Przyznaję, że nie oglądałem spotkania, spojrzałem na końcówkę I połowy i PSG cisnęło i miało świetne statystki, ale znowu biedakom z Paryża pod wiatr ?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Spokojnie to jest tylko faza grupowa. Ja dziś nic na nich znowu nie straciłem. ;) Poczekaj Panie Adamo80 do fazy pucharowej wtedy oczy wyjdą Ci ze zdumienia. Wspomnisz moje słowa jak Paryżanie uniosą puchar tej edycji na San Siro w Mediolanie 28 maja 2016 roku.
Bramka Nacho rezerwowego padła po olbrzymim farcie, mecz kręcił się w okół remisu zgodnie z przewidywaniami. Pamiętaj, zamów już koszulkę PSG jak masz zamiar wybrać się na finał we Włoszech. To będą dla Ciebie na pewno piękne chwile!
Cavanii są niewątpliwie wzmocnieniem
On zadebiutował tam 9 sierpnia 2013 roku.

Otrzymane punkty reputacji: +12
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ok zacznę się przyglądać PSG w tym sezonie. Mają teraz rzeczywiście paru dobrych grajków. Dla mnie DiMaria, Cavanii są niewątpliwie wzmocnieniem i tak już całkiem dobrej ekipy. Może to być Juventus tego sezonu, ale czy zdobędą Puchar ? W mojej opinii wszystko zależy od formy pozostałych potentatów. Tak czy inaczej grającego w osłabieniu Realu nie pokonali ani u siebie, ani dzisiaj, a dodatkowo dzisiaj przegrana.
edit// Shakal co do Cavaniego to zadebiutować a wpasować się w drużynę i dawać z siebie 100% to co innego. Nie śledzę bardzo PSG, ale jakoś nie pamiętam żeby czymś błysnął w sezonie 13/14 i 14/15, a teraz widać, że się wpasował no ale może się mylę.

Otrzymane punkty reputacji: +30
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom