shakeyobody
Forum VIP
Krótko bo przesłanki do typu sa proste jak drut i nikt nie musi patrzeć w statystyki by wiedzieć, że są mocnym argumentem typu. Wszyscy idą tutaj w stronę Realu i nie ma co się dziwić. Mimo wszystko by złapać potencjalny sensowny profit trzeba szukać sporych handicapów lub overów. Ja natomiast znalazłem dość ciekawy zakład mianowicie Benzema vs Balotelli 1 @2.25 ónibet po takim kursie grzech nie spróbować. Francuz jest bardzo skuteczny w meczach Champions League a jeśli dodamy dziś przewidywany pogrom można spodziewać się sporej ilości szans. Nie sądze by Balotelii coś zdziałał dlatego względem zwykłego Benzema strzeli @1.8 można pobrać bardzo kuszący kurs.
Benzema vs Balotelli 1 @2.25 ale w głowie rozliczam jako wygrana
Drugi typ odnosi się do meczu w Londynie. Parę następnych zdań proszę nie czytać przez pryzmat spotkania zeszłej kolejki i faktu, że kibicuję Kanonierom. Wszystko przemawia za dominacją Londyńczyków. Atut własnego boiska to po 1. Po 2 skład, gdzie pomijając linię obrony najważniejsza z perspektywy mojego typu jest linia pomocy. Tam Gunners radzą sobie świetnie i jest to sfera ich dominacji w wielu meczach. Co za tym idzie mogą tracić gole, mogą je strzelać ale szanują piłkę i potrafią się z nią obejść. Mimo tyrady z zeszłego spotkania zaliczyli oni na wyjeździe 57% posiadania piłki.
Dodając wszystkie okoliczności sprzyjające im tym razem wydarzenie
Arsenal over 58.5% posiadania piłki @2
wydaje się być ciekawą opcją.//
Dodatkowo pograłem AKO (podebrany) Witsel + Henderson kartka @9(@3.6)
Benzema vs Balotelli 1 @2.25 ale w głowie rozliczam jako wygrana
Drugi typ odnosi się do meczu w Londynie. Parę następnych zdań proszę nie czytać przez pryzmat spotkania zeszłej kolejki i faktu, że kibicuję Kanonierom. Wszystko przemawia za dominacją Londyńczyków. Atut własnego boiska to po 1. Po 2 skład, gdzie pomijając linię obrony najważniejsza z perspektywy mojego typu jest linia pomocy. Tam Gunners radzą sobie świetnie i jest to sfera ich dominacji w wielu meczach. Co za tym idzie mogą tracić gole, mogą je strzelać ale szanują piłkę i potrafią się z nią obejść. Mimo tyrady z zeszłego spotkania zaliczyli oni na wyjeździe 57% posiadania piłki.
Dodając wszystkie okoliczności sprzyjające im tym razem wydarzenie
Arsenal over 58.5% posiadania piłki @2
wydaje się być ciekawą opcją.//
Dodatkowo pograłem AKO (podebrany) Witsel + Henderson kartka @9(@3.6)