>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka fazy grupowej Ligi Europy [7.11.2024]

scorpio82 676,1K

scorpio82

Użytkownik
7.11
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Ajax - Maccabi Tel Aviv
Typ: Wygrana Ajax
Kurs: 1.40
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Mecz rozgrywany w ramach 4 serii spotkań w którym faworytem do zwycięstwa zespół gospodarzy. Ajax po 3 meczach ma już 7 punktów i przy bilansie bramkowym 7:1 plasuje się na 4 miejscu w tabeli. Ajax od dłuższego czasu w bardzo dobrej formie dzięki której do dzisiejszego spotkania podejdą po serii 6 kolejnych zwycięstw i 13 meczy bez przegranej z których aż 11 wygrali. Maccabi jeszcze bez punktu i w dość kiepskich nastrojach ponieważ przegrali 3 ostatnie mecze co kosztowało pozycję lidera w Izraelu. Ajax kadrowo mocniejszy co mam nadzieję dziś potwierdzą.

L 2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Royale Union - AS Roma, X2, @1.40 Superbet

AS Roma odbiła się nieco od dna i po tym jak tylko zremisowała z Bilbao czy nieoczekiwanie przegrała z Elfsborgiem - wygrała z Dynamem Kijów i znacząco poprawiła swoją sytuacje w Lidze Europy. Tym razem rywalem jest Royale Union, które podobnie jak Włosi miewa swoje problemy i sam fakt, że ta ekipa wygrała tylko 1 z 7 ostatnich meczów pokazuje, że jednak również nie funkcjonuje to jak powinno, a rywalami nie zawsze byli solidni rywale jak Club Brugge czy Midtjylland, ale np. Eupen czy Mechelen. Myślę, że AS Roma nie przegra tego meczu, a istnieje szansa, że nawet go wygra, chociaż pogromu się tutaj nie spodziewam - raczej powinno się to zamknąć w jakimś underowym rezultacie.

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Godzina: 16:30
Spotkanie: Besiktas : Malmo
Typ: liczba kartek / over 5.5
Kurs: 2.55
Bukmacher: Superbet

Sven Jablonski to jeden z moich ulubionych arbitrów i to on poprowadzi mecz 4 kolejki fazy ligowej LE a smo spotkanie zapowaida się ciekawie , oba zespoły mają po 3 pkt i są poza play-off 1/16 finału , goście jak wiemy zapewnili sobie tytuł mistrza Szweckiej Allsvenskan i na spokojnie mogą się skupić na LE , Besiktas z kolei 4 miejsce w lidze a ostatnio porażka z Kasimpasą u siebie 3:1 , ale skupiając sie na LE to np Besiktas w ostatniej kolejce wygrał na Lyonie 0:1 a w meczu zaledwie 18 fauli i 8 żółtek z czego 6 dla Besiktasu i to napawa mocnym optymizmem przed dzisiejsza rywalizacją z Malmo , goście z kolei ostatni mecz u siebie z Olimpiakosem w meczu 5 żółtek , ogólnie to kopaniy nie zabraknie bo Turcja to bardzo gorący teren a do tego mój Sven Jablonski to sumując liczę na przynajmniej 6 karteczek .

Otrzymane punkty reputacji: +50
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Ajax - Maccabi Tel Aviv
Typ: Powyżej 3.5 gola + obie drużyny powyżej 1.5 kartek
@5.25 Superbet

Korzystam z takiego zestawienia od Superbet głównie z uwagi na fakt, że Ajax od pewnego czasu powrócił na właściwe tory i prezentuje futbol, do jakiego przyzwyczaił nas jeszcze 2-3 sezony temu. Potwierdzeniem tego niech będzie fakt, że wygrali sześć spotkań z rzędu, nie przegrali żadnego spośród trzynastu ostatnich spotkań, a co najistotniejsze - zatrzymali nieosiągalny jak dotąd PSV i wygrali wyjazdowo z Feyenoordem. Regularnie strzelają po 2, 3, 4 bramki w meczu i myślę, że dzisiejsza konfrontacja również będzie overowa, z jednoznacznym wskazaniem na gospodarzy. Maccabi miało we wrześniu trudnego rywala - Bragę, i wynik 2-1 nie wskazywał zupełnie na przebieg gry. Portugalczycy zdominowali to spotkanie, oddając w sumie 30 strzałów (w tym 9 celnych i 10 zablokowanych). Ajax wg mnie będzie w podobny sposób kontrolował i napędzał przebieg gry. Jednocześnie obie drużyny dość regularnie kartkują, stąd mój typ na dwa żółtka po obu stronach. Ajax potrafi dostawać kartki nawet, gdy mecz idzie po ich myśli. Przykładem tego jest spotkanie z Fenenoordem, w którym już po pierwszej połowie prowadzi 2-0. Mimo to dokonali fauli, które zakończyły się pokazaniem żółtych kartek.

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Godzina: 18:45
Spotkanie: Eintracht Frankfurt : Slavia Praga
Typ: Slavia Praga suma pkt za kartki ( żółta=1 czerwona = 2 , 2 zółte /czerwona=3 ) over 2.5 pkt
Kurs: 2.20
Bukmacher: bettars

Eintracht w tej edycji LE spisuje się dobrze jak nie bardzo dobrze , po 3 kolejkach 7 pkt i br 7:4 , co do Slavii to może nie wyglada to żle bo chłopaki 4 pkt i br 3:2 ale jak spojrzymy do statystki fauli to już to u gości wygląda całkiem obiecująco co do mojego typu bo do tej pory w 3 meczach aż 8 karteczek to jak dla mnie mnóstwo , dzisiejszy mecz poprowadzi Anglik Chris Kavanagh i tu upatruję sporo kartek , w tej edycji w kwalifikacjach LE jeden mecz Ajax : Panathinaikos i 10 żółtek w sumie sędziował 5 meczy LE i pokazał 31 żółtek co daje sporą średnią na mecz dlatego Slavia dziś jak dla mnie musi uważać bo jak te 3 mecze mecze pokazują to wniosek jest jeden sporo fauli i kartek dla Slavii , mecz dosyć wazny bo Eintracht przy komplecie pkt umocni się w tej grupie dającej 1-6 a Slavia musi walczyć aby nie spaść poza 24 miejsce , w/g mnie będzie się działo !

neutralny 579,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Lazio - Porto
Poniżej 5,5 kartek @2,12 Superbet
Linie kartkowe na ten mecz są absurdalne. Ogólnie bardzo nie lubię grać overów kartkowych, bo w ostatnich czasach zauważam, że są mecze w których sędziowie nie chcą ich dawać za nic w świecie i wiele z nich pomimo 30 fauli kończy się jednym żółtkiem w końcówce. Wiadomo, iż arbitrzy nie są dobrze oceniani, gdy kartkują na lewo i prawo i kończą spotkanie sięgając do kieszonki dwucyfrową ilość razy. Dlatego też uważam, iż sędziowie coraz częściej idą pod prąd, pozwalają grać i dają zawodnikom duży bufor gry faul. Tak coś mi się zdaje, że w tym starciu może być podobnie i te linie zostaną szybko zweryfikowane podczas trwania spotkania.
Lazio i Porto to nie są zespoły grające jakoś wyjątkowo chamsko, a obserwując europejskie puchary zawuażam również, że portugalskie zespoły w Europie grają zupełnie inaczej niż w lidze, mniej faulują, mniej kartkują i grają bardziej zachowawczo. Jeśli mecz będzie miał taki przebieg to ciężko będzie o kartki. Na to w tym meczu liczę. Wierzę również, że bułgarski arbiter stanie na wysokości zadania i nie będzie upominał piłkarzy bardzo często

Do góry Bottom