>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

4. kolejka Enea Speedway Ekstraligi - 6 maja 2012

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP

IV Kolejka naszej Ekstraligi. Układ par:
Betard Sparta Wrocław - Lotos Wybrzeże Gdańsk godz. 17:00
PGE Marma Rzeszów - Unibax Toruń godz. 17:00
Polonia Bydgoszcz - Azoty Tauron Tarnów godz. 17:45

Dospel Włókniarz Częstochowa - Stal Gorzów godz. 17:45

Zapraszam do dyskusji i podawania typów.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Tobet uraczył już nas kursami na niedzielę.

Dziwi mnie tak bardzo niski kurs na Włókniarz - z Bydgoszczą było 1.4, a ze Stalą 1.52? Przecież między Gorzowianami a Polonią jest przepaść... Na pewno częstochowskiej ekipy po takim kursie tykać nie warto. To samo odniósłbym do Rzeszowa - Okoń i Crump udźwigną ciężar spotkania z trójką Australijczyków i Miedziakiem? Nie do końca adekwatny współczynnik do ryzyka.
Jest co wybierać z oferty, zapraszam do dyskusji ;)

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Po wczorajszym meczu Wrocławian dla mnie super opcją jest zagranie:
Betard Sparta Wrocław - Lotos Wybrzeże Gdańsk H(0 - 10.5) 1 1,72 52:38 izzi✅✅✅

Wrocław wczoraj w szczególności w &quot;II połowie&quot; pokazał że będzie bardzo mocny u siebie. Andersson teraz potrenuje solidniej i powinien wypaść lepiej. Do tego będą innej pary pewnie Jędrzejak z juniorami.Ułamek,Lindgren wczoraj dobre występy.Tajski napewno będzie chciał się zrehabilitować a ma ku temu świetną okazję bo rywal będzie mniej wymagający niż wczoraj. Gdańsk już w Toruniu pokazał jak wygląda na wyjazdach...Nicki i daleko daleko nic. Czasami zapunktuje T.H. Jonasson bo Chrzanowski na wyjazdach to marnie się bedzie prezentował.
Polecam!

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Radula
Andersson już nie potrenuje, bo Sparta jedzie z Z/Z za Klindta, co jest sporym wzmocnieniem drużyny. Tylko jedno pytanie jedzie już Świderski czy nie? bo jeśli nie to Gdański nie może stosować za niego Z/Z i dostanie takie lanie we Wrocławiu że hej.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Radula
Andersson już nie potrenuje, bo Sparta jedzie z Z/Z za Klindta, co jest sporym wzmocnieniem drużyny. Tylko jedno pytanie jedzie już Świderski czy nie? bo jeśli nie to Gdański nie może stosować za niego Z/Z i dostanie takie lanie we Wrocławiu że hej.
A fakt już jest po 3 kolejkach moje straszne niedopatrzenie...To tym bardziej polecam to grać skoro będzie Z/Z;) Nawet jeśli Świderski pojedzie nie sądze aby jakoś pkt na przyzwoitym poziomie.A jesli nie pojedzie to będzie powt. z Torunia. Gramy to panowie Gramy!!!

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
zdecydowanie typ od razu rzucił się w oczy. Świderski nie pojedzie raczej napewno, bo 20ego kwietnia przeszedł zabieg, po 10-14 dniach mieli mu zdjąć szwy i dopiero zacząć rehabilitację także pogrom we Wrocławiu a handi wymarzone. z/z za Klindta to dodatkowy argument, żeby grać na miejscowych, bo Tajski, Seba, Ogór i Fredka dostaną dodatkowe starty. Według mnie wynik w granicach 55:35, bo tylko Pedersen powinien stawić opór, a linia handi bardzo mocno zaniżona!
Wrocław -10.5 @ 1.72 ✅
8/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
A fakt już jest po 3 kolejkach moje straszne niedopatrzenie...To tym bardziej polecam to grać skoro będzie Z/Z;) Nawet jeśli Świderski pojedzie nie sądze aby jakoś pkt na przyzwoitym poziomie.A jesli nie pojedzie to będzie powt. z Torunia. Gramy to panowie Gramy!!!
zdecydowanie typ od razu rzucił się w oczy. Świderski nie pojedzie raczej napewno, bo 20ego kwietnia przeszedł zabieg, po 10-14 dniach mieli mu zdjąć szwy i dopiero zacząć rehabilitację także pogrom we Wrocławiu a handi wymarzone. z/z za Klindta to dodatkowy argument, żeby grać na miejscowych, bo Tajski, Seba, Ogór i Fredka dostaną dodatkowe starty. Według mnie wynik w granicach 55:35, bo tylko Pedersen powinien stawić opór, a linia handi bardzo mocno zaniżona!
Wrocław -10.5 @ 1.72
8/10
Tobet
To dzięki za info na temat Świdra, wszystko w takim razie przemawia za gospodarzami, nawet jeśli Pedersen dziabnie komplet to i tak 40 punktów nie zdobędą.

e: linia z 10,5 na 12,5 ???? ale jeszcze do grania :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +1
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Jak już jesteśmy przy meczu Wrocław - Gdańsk.Patrzę na oferte i przecieram oczy ze zdumienia:
Ułamek -0.5 - Jędrzejak +0,5 typ:Jędrzejak kurs:2 buk:Tobet ✅
Przecież taki zakład to powinien być w drugą stronę,buki zobaczyły że Ułamek zapunktował we wczorajszym meczu,ale zobaczmy co robi Jędrzejak w ostatnich meczach.We Wrocławiu jeździ dobrze,ma świetne starty i walczy na dystansie. Po takim kursie grzechem byłoby nie grać na Tomka.
Edit:
Pefka,graty dla tych co zagrali.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Polonia Bydgoszcz-Unia Tarnów:polonia @2,40 Tobet

Wiem,wiem zaraz mi niektórzy napiszą że gram na &quot;swoich&quot;.Ale postaram się przedstawić realne według mnie przesłanki ku temu że Polonia pozostanie niepokonana u siebie po tej kolejce.
Taki kurs na drużynę gospodarzy to jakieś nieporozumienie.Dla porównania na Włókniarz mamy 1,50 a zarówno Gorzów jak i Tarnów są na papierze mocniejsze od gospodarzy tych dwóch spotkań.Ostatnie mecze w Rzeszowie i Wrocławiu pokazały,że każdy u siebie będzie groźny.
Wiadomo,że w Bydgoszczy będzie znów tor który ma dać gospodarzom przewagę już na samym starcie.Jestem ciekaw co pan Marek powie jak w niedzielę zjawią się przy Sportowej,czy przyjmie to na klatę czy będzie prosił sędziego o równanie tak jak robił to Dobrucki.
W Polonii żadnych pretensji o dotychczasowe występy nie można mieć do Buczkowskiego.Emil pogubił się sprzętowo w miniony weekend,ale w niedzielę będzie gitara-treningi w tygodniu w Bydgoszczy zrobią swoje.Liczę na dobrą postawę Gapińskiego i pary juniorskiej-i te moje nadzieje nie są bezpodstawne.Dla młodych najważniejsze żeby nie dali się pokonać Gomólskiemu i Jamrogowi,wiadomo że Maciek będzie mocny.Będzie mocny,ale czy aż tak jak na KA wątpię,bo tor był wtedy zupełnie inny(już to pisałem,ale powtórzę).Hancock i Kołodziej to będą najmocniejsze punkty gości,bo obaj potrafią radzić sobie na trudnych nawierzchniach.Hancock chyba też coś przedobrzył ze sprzętem,zobaczymy na czym i jak pojedzie w Bydgoszczy.Para Madsen/Vaculik to dla mnie zagadka.To oni są kluczowi w ostatecznym rozrachunku dla wyniku Jaskółek.To oni postraszyli Falubaz w Zielonej Górze.
Co do pogody,to na tą chwilę nie pada.Lało w nocy,ale jutro i w niedzielę już nie zapowiadają opadów,a więc nie powinno być problemów z rozegraniem meczu i z przygotowaniem takiej nawierzchni jaką chcą mieć Poloniści.Idąc śladem mojego guru z Częstochowy wytypuję dokładny wynik tego meczu na 47-43 dla Bydgoszczy:cool:

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Kilka słów zanim podam jakieś typy ,bo przejrzałem typy w Tobecie i jestem w szoku. W jakim spytacie? W szoku ,że ktoś kto doradza w kursach i typach na punkty jest zajebistym fachowcem i mam ogromną chęć mu się przeciwstawić. Uwielbiam bowiem rywalizacje z dobrymi przeciwnikami. Jak każdy jednak robi małe,ale zaznaczam minimalne błedy, jeżeli minimalne wogóle można nazwać błędami. Przelece wszystkie typy zbiore materiały i powiem wam co o tym myśle bo jak wiecie samozwańczemu nr1 głupio by było dowalić do pieca. Więc będe omawiał dosłownie każdy typ i czekał na info jakiekolwiek od każdego z was, bo stanowimy wspólną rodzine typerów przeciw bukom. Musimy im dokopać i to jest nasz główny cel.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Polonia Bydgoszcz - Azoty Tarnów 1 2,40 Tobet ⛔
Polonia Bydgoszcz - Azoty Tarnów (2,5-0) 1 1,85 Betsafe ⛔
Emil Sajfutdinov over 11,5 punktów 1,85 Tobet
⛔
Szlagier moim zdaniem tej kolejki, nie licząc spotkania które odbędzie się w póżniejszym terminie między Falubazem a &quot;Bykami&quot; z Leszna. Trochę dziwią mnie kursiki jakie wystawił Tobet na to spotkanie. &quot;Buczek&quot; jest przecież w formie życiowej chyba, Emil na pewno nie powtórzy spotkania z Częstochowy a i Artem i Kościecha to zupełnie inni zawodnicy na torze przy Sportowej 2. Pytanie jak pojedzie Gapiński który chyba po tej kontuzji jeszcze nie wrócił do pełni dyspozycji. Bardzo ciekawy pojedynek stoczą juniorzy dlatego, że juniorzy z Tarnowa nie jest chyba w optymalnej formie szczególnie Kacper Gomólski który chyba na razie nie potrafi zaaklimatyzować się w Ekstralidze. A juniorzy gospodarzy w ręcz przeciwnie. Obaj są w wysokiej formie. Pytanie jak spiszę się Mistrz Świata bo oglądałem mecz we wtorek jego Piraterny i Greg wyglądał na zawodnika który kompletnie nie wie co się dzieje z jego sprzętem. Bardzo ciekawi mnie występ pary Madsen-Vaculik. Na razie obaj spisują się wyśmienicie czy to w spotkaniach w Tarnowie czy to na obcym terenie. Trochę obawiam się w tym spotkaniu trenera gości. Ale mimo wszystko gram w stronę Polonii a na dokladkę dorzucam over punktowy &quot;Emiliana&quot;
Włókniarz Częstochowa - Stal Gorzów 1 1,80 Unibet ⛔
Tomasz Gollob over 12 punktów 2,00 Bet365
⛔
Bardzo ciekawy pojedynek czeka nas również w Częstochowie gdzie miejscowy Włokniarz podejmie jak dotąd nie pokonaną drużynę z Gorzowa. Szczerze liczyłem tu na kurs po 2,00 na gospodarzy. Ale dobre i to, dlaczego? Włókniarz jest piekielnie mocny u siebie. Grzesiowi widać posłużyła na dobre przeprowadzka z Zielonej Góry do tego super para &quot;Griszka&quot; - &quot;Jabłko&quot; nie obliczalny Czaja i solidny Nermark. Tak na prawdę dziury gospodarze mają dwie w postaci drugiego juniora oraz &quot;Bombera&quot; który został odsunięty od składu być może już na zawsze..? Natomiast goście to wracający chyba na właściwe tory kapitan Tomasz Gollob, bardzo mocna para Zagar - Iversen. Piętą achillesową w Częstochowie może być para Kasprzak - Jensen. Na tej parze mogą Częstochowie robić punkty. W bardzo dobrej dyspozycji jest Bartek Zmarzlik i jestem ciekawe jego pojedynku w biegu pierwszym z Arturem. Pojedynek może rozstrzygać się w biegu 15 ale nie musi wszystko zależy od tego czy będą równie skuteczni i skoncentrowani zawodnicy gospodarzy jak to miało miejsce w meczu z Polonią. Taki zawodnik jak Laguta nie może wjeżdżać w taśmę skoro jest liderem zespołu. Stawiam w tym pojedynku na Włókniarz i over punktowy Tomka.
// miooooodzio ???? ???? , Stal jest piekielnie mocna. Nie mają dziur w składzie nic tylko zdobyć złoto takim składem. A Tomek? wyciągnął piaty motor na czwartą serie i tyle ????

L 3

lewandowski171

Użytkownik
Sparta Wrocław - Wybrzeże Gdańsk
Mecz przyjaźni tylko i wyłącznie na trybunach. Sparta jedzie po swoje pierwsze punkty w lidze. Wybrzeże jedno zwycięstwo już ma, na inaugurację z Rzeszowem.
Wrocławianie pokazali, że u siebie są mocni. Stal musiała się mocno nawyginać, aby wywieźć ze stolicy Dolnego Śląska dwa arcyważne punkty. Na dodatek za Klindta będzie stosowane zastępstwo zawodnika co daje każdemu z pozostałych jeden start więcej.
Gdańszczanie wciąż bez Piotrka Świderskiego. Nicki Pedersen i długo długo nic.

Mój typ
Sparta Wrocław - Wybrzeże Gdańsk 55:35

dawtom91 1,5K

dawtom91

Użytkownik
Ułamek -0.5 - Jędrzejak +0,5 typ:Jędrzejak kurs:2 buk:Tobet
Zgadzam się z value po stronie Atlasu, gram handi 1.
I również Jędrzejak wydaje się być lepszy od Seby, ale....
Ułamek będzie jechał z nr 13, a więc z juniorem (nota bene stosunkowo słabym) na którym będzie zdrowo punktował. Jędrzej z Fredką i tu może kilka razy przyjechać za jego plecami.
Mimo wszystko oceniam ten zakład nieźle ????

L 3

lewandowski171

Użytkownik
Stal Rzeszów - Apator Toruń
Ciężko cokolwiek powiedzieć na temat tego spotkania.
Rzeszowianie w ostatnią niedzielę pokazali, że są mocni na własnym torze remisując z leszczyńską Unią. Apator miał dwa tygodnie przerwy po porażce w domu z aktualnym MP Falubazem Zielona Góra.
Stalowcy z nowym zawodnikiem Jonasem Kylmaekorpim, Apator powraca do ustawienia ze Zbigniewem Czerwińskim.

Crump + Walasek + Kuciapa + Okoniewski + Kylmaekorpi/Sówka = Sullivan + Międziński + Ward + Holder + E.Pulczyński

Mój typ
Stal Rzeszów - Apator Toruń 42:48

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Awizowane składy:

Lotos Wybrzeże Gdańsk:
1. Thomas H. Jonasson
2. Kamil Brzozowski
3. Tomasz Chrzanowski
4. Maksim Bogdanow
5. Nicki Pedersen
6. Krystian Pieszczek

Betard Sparta Wrocław:
9. Tai Woffinden
10. Nicolai Klindt
11. Tomasz Jędrzejak
12. Fredrik Lindgren
13. Sebastian Ułamek
14. Patryk Dolny
Początek spotkania: godz. 17:00

Nadchodzący mecz odbędzie sie w cztery dni po meczu Wrocławia z Gorzowem, w którym to drużyna wrocławska pokazała swoje mocne strony. Pomimo porażki 43:47 pokazała sięnaprawdę z dobrej strony i same miłe akcenty towarzyszyły temu meczowi.
1. Obudził się Sebastian Ułamek i myśle,że pociągnie podobnie w meczu z Gdańskiem tym bardziej ,że przeciwnicy o klasę słabsi.(0,1,3,3,3)
2.Powracający po kontuzji junior Patryk Malitowski chodził po torze jak gdyby nie miał żadnej kontuzji i żadnej przerwy (2,1,3,1) to znakomity prognostyk przed kolejnym meczem.
3. Tomasz Jędrzejak czyli maszynka do robienia punktów na wrocławskim obiekcie napewno potwierdzi swoją dyspozycje i obawiam się,że i Nicki może obejrzeć mu plecy.
4. Fredka zrobi swoje 7-10pkt
5. Tajski dorzuci napewno z 6-10pkt
6. Dużym wzmocnieniem dla Spartan przed niedzielnym pojedynkiem może być paradoksalnie brak Nicolaia Klindta. W meczu przeciwko Stali Gorzów menedżer wrocławian w miejsce kontuzjowanego Duńczyka wystawił Dennisa Anderssona, który zdobył tylko jeden punkt i był najsłabszym ogniwem zespołu. Przeciwko ekipie z Gdańska Baron będzie mógł zastosować zastępstwo zawodnika, co może okazać się bardzo korzystne w ostatecznym rozrachunku starcia z Wybrzeżem.
Reasumując mecz Betard Sparta Wrocław - Nicki Pedersen zobaczymy rzeź niewiniątek, czyli bardzo wysokie zwycięstwo wrocławian!

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Zgadzam się z value po stronie Atlasu, gram handi 1.
I również Jędrzejak wydaje się być lepszy od Seby, ale....
Ułamek będzie jechał z nr 13, a więc z juniorem (nota bene stosunkowo słabym) na którym będzie zdrowo punktował. Jędrzej z Fredką i tu może kilka razy przyjechać za jego plecami.
Mimo wszystko oceniam ten zakład nieźle ????
To nie jest Atlas, This is Sparta!
Jędrzejak żeby przyjechać za Fredką to musiałby go puszczać przed siebie,Fredka jest o wiele wolniejszy od Ogóra,który ma świetnie spasowany sprzęt na Wrocławski tor,zwłaszcza pod względem startu.Ułamek jedzie z juniorem który nie jest słaby,Malitowski jest w stanie solidnie zapunktować u siebie.W dodatku Ułamek w pierwszym biegu jedzie z Pedersenem,i to Nicky będzie faworytem w tym biegu.Nie zapominajmy o ZZ,które też mogą namieszać ????

S 310

slawek-80

Użytkownik
Polonia Bydgoszcz - Unia Tarnów; Typ:1; kurs:2,40 Tobet

Wszystkie argumenty przemawiające za gospodarzami napisali już moi poprzednicy więc nie będę się powtarzał. Widząc wysoki kurs na mecz na Polonie spodziewałem się wyższego handi. Wobec tego zdecydowałem się zagrać na mecz po kursie 2,40 z podpórką na remis po kursie 17,0 za 10% stawki na mecz.
Z uwagi na limit dołożyłem również handi +2pkt na Polonie po kursie 1,85, ale granie na sam mecz z podpórką na remis jest bardziej opłacalne.

matheo1985 8

matheo1985

Użytkownik
Włókniarz - Stal Gorzów Tobet 32-58 Szok! ⛔
Typ: Włókniarz (-2.5)
Kurs: 1.75
9/10
Gdy zobaczyłem kurs 1.52 na Włókniarz, to oniemiałem że jest tak niski. Wszystko się zmieniło po tym, jak wyszła na jaw wiadomość o tym, że nowym zawodnikiem biało-zielonych został Kenneth Bjerre. Uważam, że na papierze w składzie z duńczykiem częstochowianie są mocnym zespołem. A co do Stali, to męczyła się ona w czwartek tj. 3 maja br ze Spartą we Wrocławiu... choć z początku prowadziła kolejno 17:7; 23:13; 26:16 i nie potrafiła tej przewagi utrzymać. Zawiódł głownie Kasprzak. Dodać można jeszcze, że Sparta jechała praktycznie bez piątego seniora (1punkt Andersona to odzwierciedla), a co by było gdyby było Z/Z za Klindta no właśnie można gdybać ???? Dlatego też uważam, iż wzmocniony Włókniarz osobą Kenia pokona Stal co najmniej 3 oczkami. Powodzenia!

Wrocław - Wybrzeże Tobet 52-38 ZWROT
Typ: Wrocław (-14)
Kurs: 1.72
9/10
Na temat tego typu wypowiedzieli się już koledzy wyżej, więc moje rozpisywanie wydaje się być zbędne. W pełni podzielam ich przemyślenia odnośnie tego meczu ???? z tym, że ja złapałem ten typ już z handi -14 na Wrocławian.
Polecam również zagrać dubla z tych spotkań.
Włókniarz -2.5 1.75 Tobet ⛔
Wrocław -14 1.72 ZWROT
ako: 3.01
9/10
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Włókniarz - Stal Gorzów Tobet Typ: Włókniarz (-2.5) Kurs: 1.75 9/10 Gdy zobaczyłem kurs 1.52 na Włókniarz, to oniemiałem że jest tak niski. Wszystko się zmieniło po tym, jak wyszła na jaw wiadomość o tym, że nowym zawodnikiem biało-zielonych został Kenneth Bjerre. Uważam, że na papierze w składzie z duńczykiem częstochowianie są mocnym zespołem. A co do Stali, to męczyła się ona w czwartek tj. 3 maja br ze Spartą we Wrocławiu... choć z początku prowadziła kolejno 17:7; 23:13; 26:16 i nie potrafiła tej przewagi utrzymać. Zawiódł głownie Kasprzak. Dodać można jeszcze, że Sparta jechała praktycznie bez piątego seniora (1punkt Andersona to odzwierciedla), a co by było gdyby było Z/Z za Klindta no właśnie można gdybać Dlatego też uważam, iż wzmocniony Włókniarz osobą Kenia pokona Stal co najmniej 3 oczkami. Powodzenia!
nie przesadzałbym z tym nadmiernym optymizmem w kwestii Częstochowian, dlaczego? Bjerre nie wiadomo co pokaże, skoro przegrywał z dość słabym Lindgrenem bój o miejsce we wrocławskim składzie to coś musi być na rzeczy. Mirek Jabłoński nie bardzo będzie miał na kim robić punktów, bo czy Kasprzak, czy Zagar, czy Iversen to zawodnicy lepsi o klasę i nie sposób się z tym stwierdzeniem nie zgodzić. Są już dwie niewiadome w składzie Włókniarza, a wątpie również, żeby Grzesiek Zengota zakręcił dwucyfrówkę, bo tym razem rywali będzie miał znacznie silniejszych niż jak to miało miejsce w konfrontacji z Bydgoszczanami. Typu nie neguję, ale stawkowanie na poziomie 9/10 jest subiektywne patrząc na Twój avatar ;) Jak już pisałem wcześniej - kurs nieadekwatny do ryzyka. Jeśli Kasprzak pojedzie na poziomie 9 punktów to nie widzę przeciwwskazań, aby Stal nawet minimalnie zwyciężyła, bo wyglądają na zespół bez dziur w składzie + fakt, że Tomek Gollob pojechał ostatnio jak na mistrza przystało.

matheo1985 8

matheo1985

Użytkownik
nie przesadzałbym z tym nadmiernym optymizmem w kwestii Częstochowian, dlaczego? Bjerre nie wiadomo co pokaże, skoro przegrywał z dość słabym Lindgrenem bój o miejsce we wrocławskim składzie to coś musi być na rzeczy. Mirek Jabłoński nie bardzo będzie miał na kim robić punktów, bo czy Kasprzak, czy Zagar, czy Iversen to zawodnicy lepsi o klasę i nie sposób się z tym stwierdzeniem nie zgodzić. Są już dwie niewiadome w składzie Włókniarza, a wątpie również, żeby Grzesiek Zengota zakręcił dwucyfrówkę, bo tym razem rywali będzie miał znacznie silniejszych niż jak to miało miejsce w konfrontacji z Bydgoszczanami. Typu nie neguję, ale stawkowanie na poziomie 9/10 jest subiektywne patrząc na Twój avatar ;) Jak już pisałem wcześniej - kurs nieadekwatny do ryzyka. Jeśli Kasprzak pojedzie na poziomie 9 punktów to nie widzę przeciwwskazań, aby Stal nawet minimalnie zwyciężyła, bo wyglądają na zespół bez dziur w składzie + fakt, że Tomek Gollob pojechał ostatnio jak na mistrza przystało.
Nie opisałem tego typu ze względu na to, że jestem z Częstochowy ???? uważam, że duńczyk jest o niebo lepszym zawodnikiem od Bombera. A władze włókniarza napewno nie dały mu ryczałtówki. Więc ile zrobi tyle ma płacone, a pamiętam jeszcze z przed roku jego zapowiedzi o tytule mistrza świata... bez pieniędzy go nie zdobędzie ???? a co do Zengoty i Jabłońskiego to byłbym raczej spokojny, widziałem jak jeździł jabłko w parze z griszą. Na wyjazdach owszem może być gorzej. Co do stali to właśnie tam są wyjazdowe niewiadome. Wygrali dwa mecze u siebie, a 3 maja wymęczyli osłabioną spartę. Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom