Dyscyplina:
piłka nożna
Spotkanie: Bayern - Hertha
typ: over 9,5 rzutów rożnych (azjan)
kurs: 1,85
bukmacher: bet365
godz. 20.00
ANALIZA.
Witam, Na początek kilka słów przypomnienia. Gdy Bayern prowadził Heyckes grałem śmiało overy na rzuty rożne, duet "ROBBERY" szalał w bocznych sektorach boiska i rożne nabijały praktycznie się same, Guardiola radykalnie zmienił zespół, zawsze uważałem, że zabił potencjał Bayernu, a jak widziałem Robbena klepiącego i grającego do tyłu to szlak mnie jasny trafiał, co prawda zdominowali bundesligę, ale w
LM piach!!! Na szczęście (dla mnie) Pepa już nie ma w Monachium a Ancelotti preferuje już inny typ gry, nie jest to co prawda co Heynckes grał, ale na pewno jest to żywa gra nie usypiająca rywala, na pewno gra na małej przestrzeni i tworzenie trójkątów, czyli to co preferował Guardiola na pewno jest przydatne i zawodnicy będą to wykorzystywać w grze, ale sama gra jest bardziej żywa, akcje mają tempo, znów skrzydłowi to skrzydłowi a nie tylko zawodnicy przegrywający piłkę w tył ewentualnie krótkie zagranie w pole karne po ziemi.
W tym meczu liczę na dużo dośrodkować, liczę na rajdy w bocznych sektorach boiska, liczę, że francuzi (Ribery i Comman) nie będą tylko stqtystami, oni lubią indywidualne akcję, lubią ciągnąć z piłką, Oni sami kilka kornerów zrobią (oni lub kto tam będzie grał: Muller, Costa, do tego strzały czy to Lewego, czy kogoś ze środka pola również są potencjalnie szansą na RR. Do tego Hertha kilka razy na pewno też skontruje i zagrozi bramce Noeura i w przeciągu 90 minut kilka rożnych też ugrają. Hertha nie otworzy i na pewno będzie bardzo skupiona na defensywie, więc dłuższy czas piłka będzie przebywać pod polem karnym gości i raz po raz na pewno piłka zostanie też wybita za linię końcową przez defensorów z Berlina.
Mam nadzieję, że typ wejdzie, można również zagrać -5 RR Bayer z kursem nieco ponad @2. Ja stawiam jednak pewnie, że w meczu typ liczba rogów będzie minimum 10!
Powodzenia i pozdrawiam.