>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

38 kolejka Primera Division [23 maj 2015]

Status
Zamknięty.
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Zacznijmy od tego ze nie rozumiem dlaczego uważasz ze dalsze dyskusje nie maja sensu przeciez to chyba to nie Ty to ustalasz?
Wyjeżdzasz mi tu z jednym typem na PSG gdzie trafiłem i tak lokatę życia w rewanżu PSG +2.5 w pierwszym meczu owszem nie trafiłem ale cóż bywa.W dalszej fazie LM tez sporo zarobiłem wystarczy ze wspomnę ze jako jedyny na forum wytypowałem przed meczami finał LM także śmiem sie odzywać Sory ale moja pewność siebie jest teraz wysoko i tak jak uważam ze Messi Suarez i Neymar to najmocniejsza linia ataku ze wszystkich klubów tak samo uważam ze ww.trojka w meczu z Deportivo bedzie uważała tylko zeby nie złapać kontuzji.
Ja juz widziałem Barce gdy nie gra podstawa w pomocy oni wtedy żadnego handicapu nie potrafili pokryć a do tego dochodzi wiecznie kontuzjowany Vermalen w obronie i jeszcze pare kwiatków i tym samym uważam ze Deportivo +2 po kursie 1.70 a nie jakimś tam 1.28 to jest lokata.Jak bedzie zobaczymy pozdrawiam liczę na dalsza dyskusje :p

deepred 1,2M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Barcelona - Deportivo
Barcelona poniżej 2,5 gola @ 2,11 betsson
✅✅ 2-2 ✅✅

EDIT: Niech mi tylko nikt nie mówi, że Barca nie zrobiła tego celowo. x2 był pewniakiem na to spotkanie, under bramkowy również. Remis Atleti również bardzo przewidywalny, zwłaszcza ekspert Vidal pokazał pięknie obraz tego meczu, który był obrazem nędzy i rozpaczy.
Ja podobnie jak większość myślę, że Deportivo nie zostanie jakoś mocno zbite przez Barcelonę. Kwestia tego, jak Barca potraktuje ten mecz. Według mnie nie mają powodu ku temu, by rzucać się na rywala, a ostatni mecz Xaviego i Daniego Alvesa wcale nie musi skończyć się zwycięstwem, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, w jakiej sytuacji są goście. Barca z pewnością nie będzie grała tego meczu na 100% możliwości, bo ma jeszcze dwa tytuły do wygrania. Spodziewam się jutro troszeczkę zmienionej jedenastki, myślę, że z przodu pogra Pedro, może Munir i Sandro też dostaną swoje szanse. Szkoda, że ten tercet Messi-Suarez-Neymar tak funkcjonuje, bo Ci młodzi chłopcy nie dostają zbyt wielu szans grania, żeby nie powiedzieć, że nie grają w ogóle. Deportivo jutro nie ma nic do stracenia i myślę, że będą walczyć ze wszystkich sił, bo punkt może okazać się bezcenny. Barca powinna grać spokojnie i poukładanie, długo utrzymując się przy piłce. Nie ma sensu rozstrzeliwać swoich rywali, dwa gole mogą strzelić, ale o więcej chyba nie będzie po co aż tak bardzo się starać.

Otrzymane punkty reputacji: +4
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Zacznijmy od tego ze nie rozumiem dlaczego uważasz ze dalsze dyskusje nie maja sensu przeciez to chyba to nie Ty to ustalasz?
Wyjeżdzasz mi tu z jednym typem na PSG gdzie trafiłem i tak lokatę życia w rewanżu PSG +2.5 w pierwszym meczu owszem nie trafiłem ale cóż bywa.W dalszej fazie LM tez sporo zarobiłem wystarczy ze wspomnę ze jako jedyny na forum wytypowałem przed meczami finał LM także śmiem sie odzywać Sory ale moja pewność siebie jest teraz wysoko i tak jak uważam ze Messi Suarez i Neymar to najmocniejsza linia ataku ze wszystkich klubów tak samo uważam ze ww.trojka w meczu z Deportivo bedzie uważała tylko zeby nie złapać kontuzji.
Ja juz widziałem Barce gdy nie gra podstawa w pomocy oni wtedy żadnego handicapu nie potrafili pokryć a do tego dochodzi wiecznie kontuzjowany Vermalen w obronie i jeszcze pare kwiatków i tym samym uważam ze Deportivo +2 po kursie 1.70 a nie jakimś tam 1.28 to jest lokata.Jak bedzie zobaczymy pozdrawiam liczę na dalsza dyskusje :p
Napisałem dlaczego tak uważam i gdyby nie klapki na Twoich to pewnie byś to doczytał. Dodałem również, że jak chcesz kontynuować dyskusję to zapraszam na prv żeby tu się nie przerzucać argumentami.
Odnośnie meczu z PSG to przytaczając tamto spotkanie bardziej skupiłem się na swojej pewności co do tego, że Barca nie przegra niż na Twoich argumentach. Chciałem pokazać, że tam byłem bardzo pewny siebie i tutaj też jestem.
Części o Twoich niesamowitych zarobkach w dalszej fazie LM nawet nie skomentuję. Jeśli ktoś nie trafił typu, a pisze, że potem i tak zarobił ciężkie pieniądze jest dla mnie pajacem. Kogo to obchodzi? Chcesz zabłysnąć jakim jesteś super typerem rzucając suche &quot;wygrałem w **** kasy&quot;? Pokaż to na forum trafiając typy bo takie teksty może rzucić każdy, a i tak raczej nikt nie bierze tego na poważnie.
Wolisz grać na Deportivo i ja to w pełni szanuję. Jak będzie? Zobaczymy jutro. Ja za drobne spróbuję pograć dw 2:0.
I sugerowałbym w przyszłości korzystać ze znaków interpunkcyjnych bo ciężko się czyta teksty takie jak Twoje.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
No i widzisz gdybys nie był ignorantem to byś sprawdził w mojej historii trafione typy no ale nie zrobiłeś tego zachęcam do tego zamiast porównywać mnie do jakiś baranow ???? Bo bierzesz mnie za kogoś kim nie jestem.Ja sobie nie dopisuje wygranych one sa zapisane przed meczami.I dlatego z pełna pewnością siebie pragnę przypomnieć ze lokata to była na Barce -1.5 cały sezon jak grała z ogorkami na Camp Nou teraz to mi na lokatę nie wyglada ale jak chcesz.
Do skasowania zachęcam moderatora te jakże jałowa dyskusje ????
PS.Bede używał przecinków jak bedzie mi sie chciało żyjemy w wolnym kraju komunizm juz za nami.

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
No i widzisz gdybys nie był ignorantem to byś sprawdził w mojej historii trafione typy no ale nie zrobiłeś tego zachęcam do tego zamiast porównywać mnie do jakiś baranow ???? Bo bierzesz mnie za kogoś kim nie jestem.Ja sobie nie dopisuje wygranych one sa zapisane przed meczami.I dlatego z pełna pewnością siebie pragnę przypomnieć ze lokata to była na Barce -1.5 cały sezon jak grała z ogorkami na Camp Nou teraz to mi na lokatę nie wyglada ale jak chcesz.
Do skasowania zachęcam moderatora te jakże jałowa dyskusje ????
PS.Bede używał przecinków jak bedzie mi sie chciało żyjemy w wolnym kraju komunizm juz za nami.
Ale mnie naprawdę ***** obchodzi co Ty tam sobie grasz na boku. W ogóle mnie to nie interesuje i nie mam zamiaru nic sprawdzać. Ale sam się zastanów jak to wygląda kiedy piszesz, że typu na PSG nie trafiłeś ale w dalszej części rozgrywek zarobiłeś dużo kasy. Fajnie tylko, że nikt tego nie widział, a takie teksty piszą tylko pajace na usprawiedliwienie swoich wcześniejszych nietrafionych typów.
PS. W tym momencie to Ty wykazałeś się sporą ignorancją. Dla przykładu kiedy w dziale tenisowym jeden z użytkowników zwrócił grzecznie uwagę innemu userowi (z rangą znawca), że jego teksty ciężko się czyta i żeby korzystał z jakichś przecinków, kropek etc. nie miał z tym żadnego problemu. Szkoda, że Ty nie potrafisz tego zrozumieć jednak to świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. I nie świadczy dobrze ale co mnie to obchodzi.
Z resztą, cała Twoja odpowiedź na moją prośbą jest na poziomie dziecka, które chodzi do przedszkola: &quot;nie bo nie&quot;, &quot;będę używał jak mi się będzie chciało&quot;. Litości...
Do skasowania przez moda.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
O co chodzi z kursami na korone krola strzelców ?? 2,00 na Ronaldo i 1,90 na Messiego gdzie Ronaldo ma 45 goli a Messi 41 ??
nIE WYDAJE MI SIE ABY Messi strzelił 5 bramek wiecej w ostatniej kolejce

EDIT. by Vidal.
Cwaniackie zachowanie Bet365. Ale dobrze, że pytasz, to postaram się w miarę szybko odpowiedzieć.
Ku górze jest napisane SEZON 15/16. ;)

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
W związku z zapewnionym tytułem w Primera División Luis Enrique najprawdopodobniej wykorzysta ostatnią kolejkę na rotacje. Jak informuje madrycki dziennik AS, spore szanse na debiut w hiszpańskiej ekstraklasie mają Thomas Vermaelen i Jordi Masip. Belg rozegrał 63 minuty w sparingu z reprezentacją Indonezji do lat 19, podczas gdy bramkarz nie dostał jeszcze okazji do gry ze względu na konkurencję w osobach Claudio Bravo i Marca-André Ter Stegena.

Poza Vermaelenem i Masipem z Deportivo wystąpić mogą także inni rzadziej używani zawodnicy, w tym np. Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha czy Pedro.

blaugrana.pl
Jest wiele znaków zapytania w sprawie jutrzejszego spotkania Barcy z Deportivo. Rozumiem granie Barcy nawet HT/FT, handicap -1.5 i więcej, bo jeśli mają zagrać swoje to wygrają i wypunktują Deportivo.
Natomiast tykanie kursów 1.20 na zwycięstwo Barcelony, tudzież granie +2 handicap w stronę Deportivo to typy totalne pozbawione sensu.
Scenariusze są dwa. Albo Barcelonie się będzie chciało i wygra swój mecz pewnie, albo nie będzie im się chciało i Depor wywiezie swoje i Blaugrana nie będzie z tego powodu płakać.
Naprawdę bałbym się dodać do dubla, trebla typ na Dumę Katalonii, ponieważ nie wiadomo co oni odwalą, jak podejdą do tego spotkania. Tak jak w cytacie podałem - skład prawdopodobnie będzie dużo różnił się od tego co dotychczas.
X/1 ?
Podałem 0-0 HT i to chyba bardziej racjonalny typ. Raz, że kurs większy, to nie oczekuje od Barcelony zwycięstwa w całym spotkaniu. Niezrozumiała jest dla mnie pewność siebie, co do triumfu Barcelony, ale wszystko wyjdzie po meczu. Deportivo nie ma zbytnio kim straszyć w ofensywie. Grają czasem trochę chaotycznie, w tym spotkaniu większość czasu poświęcą defensywie, stąd 0-0 HT wydaje się dużo lepszym typem.
Marca/AS w przewidywaniach daje napad Pedro-Messi-Munir,
pomoc Xavi, Rafinha i Sergi Roberto (pomoc nastawiona na wysokie posiadanie, ale też narażona na kontry/ brak DP).
Nie ma też sensu przytaczać innych wyników z tego sezonu. To jest mecz o pietruszkę, ale tylko od strony Barcelony. Deportivo będzie robić wszystko co może, by tylko ogarnąć przynajmniej ten remis, co przedstawiłem w tabelce - prawdopodobnie da im utrzymanie.
Tutaj mecz z Espanyolem sprzed paru lat - co to za porównanie (?) Espanyol grał o nic, był w kiepskiej formie, więc dostali baty. Naprawdę nie ma czego szukać w historii, bo jutrzejszy mecz będzie pisał nową, która może się sporo różnić.
Argument, że zagrają dla Xaviego, jest argumentem marnym. Tutaj oczekiwałbym czegoś więcej od typera.

Reasumując raz jeszcze:

Wszelkie handicapy w stronę Depor - dla mnie nie mają sensu. Nie daj Boże Barcelonie będzie się chciało faktycznie dobrze pożegnać sezon, Messi będzie grał swoje i strzelał nieprawdopodobne gole, to z Depor wyleci powietrze i tu nawet +4/+5 mogłoby nie być pokryte przez Los Turcos.
A jeśli Almeria będzie dostawała baty, a Eibar też nie będzie wygrywał to Deportivo może ten mecz przegrać.
Suche zwycięstwo Barcelony nie ma sensu - kurs za niski na takie ryzyko. Jak wygrają to z minimum handi -1.5. Deportivo gdy będzie przegrywać będą musieli zrobić coś, by wyrównać, więc kontry mogą ich zabić.

Ja wielkich pieniędzy w to spotkanie nie wkładam, ale wolę zaryzykować na te 0-0 ht, tudzież X2, gdzie kursy są wysokie i ryzyko też IMO dość podobne, to zdecydowanie biorę te większe kursy. Matematyka nauczyła mnie, że 1.2 &lt; 4. ;)
-----
INNE MECZE:

Villarreal ma braki w ofensywie. Gra o nic, więc jak mają się przeciwstawić Baskom na Nuevo San Mames? Kursy na wygraną Bilbao bardzo siadły, ale zastanowiłbym się również nad czystym kontem gospodarzy. Remis Baskom nic nie da, jeśli Malaga osiągnie w swoim spotkaniu 3 punkty, także nawet minimalne 1:0 powinni trzymać w tym spotkaniu.
----
Levante - Elche
Tutaj widzę brak najlepszego strzelca Elche - pauza za kartki Jonathasa. Mimo wszystko to cały czas totalny no bet. Levante jak i Elche swoje już w tym sezonie zrobili. Jeśli już coś grać, to może jakiś remis?
-----
Celta Vigo - Espanyol
Tu rzuciła mi się w oczy bardzo mocno niska linia kartkowa.
o/u 4? Are u kidding me? Jakby nie patrzeć mecz o pietruchę, ale też o być może LE - jeśli 8 miejsce da awans. Myślę, że walki nie zabraknie, więc over 4 to biorę.
Obie drużyny w podstawowych składach, chcą jeszcze powalczyć. Do tego nie brakuje w obu teamach ostrej gry.
o4 AH cards @1.90 bet365 ✅ ✅ 5
------
Wracając jeszcze do meczu Granada - Atletico to:
Brak Mandzukica, Turana mocno odczuwalny w ofensywie.
Zagrać mają w pomocy Koke, Tiago, Gabi, Raul Garcia, Saul. Bez skrzydłowych, maksymalnie ściśnięci - wiadomo do czego dążą.
Granada weźmie remis i wszyscy będą happy. Kursy nawet dochodzą do ~2, to o czymś świadczy.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
I Adamo wrzuci parę swoich groszy co do meczu Barcelony ???? . Konar i dzipkis nie kłóćcie się. Oboje macie dobre przemyślenia i typy co udowadnialiście przez cały mijający sezon więc na koniec Panowie merytoryka, a nie wzajemne wyzywanie. Co się wam udzieliła kampania wyborcza ? ????
Ja uważam, że tego po prostu nie należy ruszać i traktować jako NO-BET. W ostatnich kolejkach każdej ligi dzieją się cuda o jakich filozofom nie śniło ???? Dla Barcelony to będzie mecz towarzyski, dla Deportivo mecz o wszystko więc jeśli silny nie musi, a słaby może..., może być różnie. Do grania wg mojej filozofii jest najlepiej odwrotna sytuacja kiedy mocny musi, a słaby jest... po prostu słaby. Przechodząc do rzeczy: Barcelona co udowodniła już na wyjazdówce z Bayernem w LM, ale i u siebie z PSG kiedy nie gra o nic pozwala sobie na &quot;kontrolowany&quot; odpoczynek. Oczywiście Deportivo to nie PSG czy Bayern, ale i Barcelona może nie być Barceloną tylko Barceloną B. Jeśli Deportivo przyciśnie i wystarczy, że zaczną ostro grać dając do zrozumienia, że wykoszą Messiego czy Neymara, Luis Enrique może ich szybko zdjąć - nie zapominajmy o tym. Czeka ich jeszcze Puchar, a przede wszystkim LM i tylko to już się liczy. Nawet kibice zrozumieją jak by był remis lub nawet przegrana. Pozostaje jednak fakt, że Barca to jak zauważył słusznie dzipkis to 2 poziomy wyżej no i grają u siebie. W mojej opinii należy sobie postawić fundamentalne pytanie: czy Barcelona grająca 2 składem pokona zmotywowane Deportivo ? Generalnie dla mnie to NO-BET, ale bliżej mi do pomysłu Konara.
I mam takie pytanie: czy granie na Valencię AH: -1,5 z Almerią ma sens ? Walczą o miejsca premiujące, a Almeria dno ? Ale coś pisaliście o jakimś walkowerze, czy coś już wiadomo na ten temat bo nie ma sensu tego grać, jak buki unieważnią. No i nie widziałem takiego typu, a wydaje się dosyć pewny - czysta 2 lub AH: -1,5

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Granie na Valencię ma sens. Mam nadzieję, że wyjdą zmotywowani jak na Real, czy Barcę, których to na wyjeździe potrafili mocno przycisnąć i zagrać dobry futbol.
Walkower? Czytaj ze zrozumieniem. Tak czy inaczej kara odjęcia 3 punktów nie weszła w życie już teraz. Ale nie wiem, czy nie będzie ostatecznej decyzji po sezonie.
Almeria musi wygrać, ale jeśli to zrobi to ma pewne utrzymanie. To zadanie jest ciężkie, ale jeśli Valencia wyjdzie z nastawieniem, że mecz sam się wygra, to może wtopić. Generalnie Almeria nie powinna nic zdziałać przeciw Nietoperzom. Muszą zagrać ofensywnie, a obrona jest cienka i mocno narażona na kontry Valencii. Do tego zawieszenie i kontuzja dwóch podstawowych obrońców drużyny z Andaluzji. Tam muszą liczyć na cud.
Wszystko w tej kolejce jest co najmniej dziwne. Będzie ciekawie.
Nie można patrzeć na rywali w tej kolejce.
Eibar powinien szybko wziąć sprawy w swoje ręce i patrzeć na wyniki innych. Tu powinni trzymać wynik do końca. Niemniej tak naprawdę kurs na nich żenująco niski i w życiu bym ich nie grał, gdyby nie takowa sytuacja. Co więcej Cordoba osłabiona, sporo zawodników nie zagra, dużo nowych twarzy, ew. zawodników, którzy mieli mniej czasu na pokazanie się.
Sevilla raczej bez szans na dogonienie Valencii, ale mogą zrobić jakiś myk, by ich zmobilizować do lepszej gry, po prostu szybko strzelić bramkę i obserwować co się będzie działo w Almerii. Jeśli Sevilla nie da impulsu do działania, czyt. zacznie przegrywać to kto wie, czy Valencia nie da Almerii zwycięstwa pod koniec. To wszystko jest na dużym ryzyku, ale Valencia na 3 lokatę raczej nie awansuje, tak więc jedyne ich ryzyko to spadek na 5 pozycję.
Przypominam, że Sevilla w środę gra swój wielki mecz. Tu mogą pograć z 30-45 minut, a potem pewnie puszczą mecz Maladze. 2/1 lub przegrana prowadzącego - es possible. ;)
Można pisać w nieskończoność, niektóre mecze można zabijać live, lub kontrować. Trzeba poczekać do 18:30.

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Malaga - Sevilla
- Arcyważny mecz dla jednej i drugiej ekipy. Gospodarze walczą o Ligę Europy, przyjezdni natomiast o Ligę Mistrzów. Której z drużyn uda się osiągnąć cel :?:
- Malaga ma szanse na występ w Lidze Europy w przyszłym sezonie. Muszą jednak dzisiejsze spotkanie wygrać, w innym przypadku najprawdopodobniej zostaną wyprzedzeni i stracą szansę. Niemniej forma gospodarzy jest wręcz tragiczna. Na 10 pojedynków zaledwie raz udało się odnieść triumf.
- Sevilla natomiast ma oczko straty do Valencii, która zajmuje 4. miejsce. Zatem wciąż zespół Krychowiaka ma realne szanse na Ligę Mistrzów. Szczególnie, że Valencia będzie się mierzyć z Almerią, która walczy o utrzymanie. Tym samym występ w elicie jest bardzo realny.
- Kadrowo silniejsi są goście. Nie mają poważniejszych zmartwień. U gospodarzy zabraknie natomiast podstawowego pomocnika, Dardera.
- Pierwsze spotkanie obu zespołów w tym sezonie zakończyło się wygraną Sevilli 2:0.
Mecz ten powinien być bardzo ciekawy. Niemniej goście mają znacznie większą siłę w ataku z Baccą na czele. Sevilla wydaje się być znacznie lepiej ułożona, a i w ostatnich tygodniach są w dużo lepszej dyspozycji. Stąd nasz typ:
Sevilla wygra, 2.10 Sportingbet ✅ 2:3
Mistrzowska Promocja w Sportingbet: 2 bonusy przy pierwszej wpłacie! 100PLN + 200PLN

michalchojnice 742

michalchojnice

Użytkownik
Nie wiem, czy ktoś wspominał tutaj o pomyśle zagrania na gola Xaviego. Jak wiecie pomocnik zagra dzisiaj po raz ostatni w barwach Barcelony w lidze. Według mnie jego koledzy zrobią wszystko, by wpisał się na listę strzelców. Możliwe, że będzie także pierwszy w kolejce do karnego. Kurs na jego trafienie jest całkiem niezły. Óni proponuje 3.80, gdzie np. maraton tylko 2.40.

Otrzymane punkty reputacji: +23
dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Do dubelka absolutnie polecam to że Ronaldo strzeli dzisiaj gola, kurs mizerny bo 1,33 na Unibecie ale do dubla jak znalazł. Wiadomo ze sezon dla Realu koszmarny wiec nagroda pocieszenia dla CR7 w postaci króla strzelców bedzie otarciem ich łez. Grają przeciwko Getafe na SB wiec nie ma sie co oszukiwać min 1 gola Ronaldo strzeli.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jestem na wykładzie z gatunkow dziennikarskich. Nuda.
Dziś pomysł mam prosty
prosty. Undery kartkowe w meczach o pietruszkę +mecz Barcy.
Końcówka sezonu wiec większość jest na wakacjach. Dograja sobie sezon, zbija piątkę i tyle
tyle. Buki się wycwanily bo obniżyły linie.
Barca Depor u4.5 1,72 ✅
Real Getafe u4 1.85 ⛔
Levante Elche u4.5 1.85 ⛔ 5
Rayo Rsss u4 2.00 ✅
Do tego dw w meczu Granada Atletico . Remis bezbramkowy uszczesliwi obie ekipy .
Granada Atletico dw 0:0 6.50 ✅
Nikt nie będzie atakowal .dwa strzały na bramkę maks .przepraszam ze tak krótko ale jestem na telefonie

Kursy z bet 365

Otrzymane punkty reputacji: +31
grzybu 193

grzybu

Użytkownik
Nie wiem, czy ktoś wspominał tutaj o pomyśle zagrania na gola Xaviego. Jak wiecie pomocnik zagra dzisiaj po raz ostatni w barwach Barcelony w lidze. Według mnie jego koledzy zrobią wszystko, by wpisał się na listę strzelców. Możliwe, że będzie także pierwszy w kolejce do karnego. Kurs na jego trafienie jest całkiem niezły. Óni proponuje 3.80, gdzie np. maraton tylko 2.40.
w fortunie masz kurs 5 ;) więc nawet po odjęciu podatku wyjdzie dużo więcej ;) i zgadzam się z tym, że jak byłby rzut karny, to mogę się założyć, że Messi odda mu tego karnego ;) atak apropo meczu Granady z Atletico Vidal, co myslisz o zagraniu dokładnego wyniku meczu 0-0 po kursie 7? ;) tak jak piszesz może to być mecz, w którym remis zadowoli obie strony, więc bardzo prawdopodobny moim zdaniem jest wtedy wynik 0-0

kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Lista powołanych graczy Barcelony na mecz z Deportivo:
Bravo, Masip, Montoya, Xavi, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Alba, Roberto, Adriano, Vermaelen, Mathieu oraz Munir.
Luis Enrique zdecydował się,że ter Stegen, Rakitic, Dani Alves, Pique, Busquets oraz Luis Suarez zasiądą dzisiaj na trybunach Camp Nou :)

paul-scholes 38

paul-scholes

Użytkownik
✅ TRIPEL: LEV-ELC Under 3,5 + Eibar(AH 0.0) + Valencia X2 @ 1.77, 1xbet, 4/10 j
-
: Oba kluby nie grają już o nic, miejsce na następny sezon mają już zapewnione. Wątpię więc czy będą dużo strzelali. Trenerzy być może dadzą pograć nieco rezerwowym, formalnie to remis jest tutaj bardzo możliwy. Ostatnio Levante grało pięcioma obrońcami z tyłu(chcieli za wszelką cenę zdobyć chociaż punkty, by zapewnić sobie utrzymanie). Dziś może aż tak defensywnie nie wyjdą, ale pewnie dalej będą skupieni na tym, by nie stracić bramki. Ze statystyk też jasno wynika, że Elche na wyjazdach i Levante na Estadio Ciudad de Valencia to underowe ekipy.
-
: Ostatnia szansa na to, by Eibar się jakimś cudem utrzymał. Muszą wygrać ten mecz. Cordoba sobie przegrywa wszystko jak leci, o spadku wiedzą od dawna. Myślę więc, że warto grać na gospodarzy, ale o czystą &quot;1&quot; bym się nieco bał. Cordoba już tydizeń temu chciała w meczu z Rayo namieszać, czemu więc tutaj by nie ściągnęła na dół gospodarzy? Nigdy nic nie wiadomo.
-
: Tydzień temu &quot;Nietoperze&quot; sprawili, że graczom szybciej biło serce. Tym razem grają z Almerią, która niby bije się o utrzymanie. Ale nie wygrają tego, Valencia musi utrzymać to czwarte miejsce w tabeli. Dziś wystarczy im remis.

P 0

pawlowskinsz

Użytkownik
Jak typujecie mecze Granada-Atletico? Ne bet365 kurs na remis jest tylko 2.20?
Czyżby obie strony miały być zadowolone z remisu&gt;?

arni87 52

arni87

Użytkownik
Paul Scholes Valencii remis nie wystarczy, ma tylko pkt przewagi nad Sevillą. Więc jeśli Valencia chce zagrać w el. ligii mistrzów to musi dziś wygrać. No chyba, że Sevilla straci pkt. No ale na to bym nie liczył.

henek9 933

henek9

Użytkownik
Ja proponuje taki typ na dzisiaj :
FC Barcelona vs Deportivo La Coruna
Typ - Over 2.5 i obie strzela
Kurs - 1.90
Bet365
23.05.2015 / 18:30

Ostatni mecz na Camp Nou w tym sezonie.
Mecz bedzie wyjatkowy z kilku powodow.
Przede wszystkim nastapi wreczenie pucharu za wygranie ligi w tym sezonie.
Oprocz tego,zawodnicy Barcy wystapia w specjalnych koszulkach,bedzie to hold dla Xaviego,ktory po zakonczeniu obecnego sezonu opusci szeregi Barcelony...
Dodatkowo zespol Deportivo przyjezdza grac o byc albo nie byc,no i zadebiutuje dzis Vermaelen,to tak na marginesie.
W ekipie gospodarzy zabraknie glownie ogniw defensywnych,na pewno nie zagra Pique i Alves,na trybunach zasiadzie tez Busquets.
Z pierwszego sklau zabraknie tez Rakiticia i Suareza.

Deportivo chcialoby,zeby tej ostatniej kolejki juz nie bylo,poniewaz na chwile obecna maja utrzymanie,ale czy po meczu z Barca nadal beda zajmowac bezpieczne miejsce..?Nie wiadomo.
Oprocz ekipy z La Corunii o utrzymanie walcza jeszcze - Eibar,Almeria i Granada,teoretycznie najlatwiej ma Eibar,ktory gra u siebie ze zdegradowana juz Cordoba.
W ostatnim meczu Deportivo zrobilo bardzo duzy krok w walce o utrzymanie - pokonali u siebie Levante 2:0.
Teraz zadanie znacznie trudniejsze ale...
No wlasnie - Barca jest juz mistrzem kraju,zagra rozluzniona,poza tym nie zagra w optymalnym skladzie a to stwarza okazje dla gosci.
Deportivo na wyjazdach w tym sezonie gra piach,tego nie da sie ukryc,ale jako,ze to ostatnia kluczowa kolejka to z pewnoscia zespol zrobi wszystko,aby w nastepnym sezonie nadal grac w La Liga.

Barca nawet oslabiona bedzie w stanie strzelic 2-3 gole,nie ma Suareza ale jest...Messi a to powinno wystarczyc.
Deportivo z kolei tak jak wspomnialem gra o zycie i przy oslabionej kadrowo Barcelonie sa w stanie strzelic jedna bramke.
Sam over powinna pokryc Barca,pytanie tylko,czy goscie beda w stanie nawiazac walke w wyzej wymienionej sytuacji,lepszej okazji chyba miec nie beda.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Jak typujecie mecze Granada-Atletico? Ne bet365 kurs na remis jest tylko 2.20?
Czyżby obie strony miały być zadowolone z remisu&gt;?
Remis w tym meczu zapewni 3.miejsce Atleti oraz utrzymanie w PD Granady.Jakby to byla nasza kopana remis byłby oczywisty,ja jednak nie wierze w takie układy w Hiszpanii,dlatego mój typ na to spotkanie to:
Atletico win @ 2,40 bwin⛔ ech,nigdy ich nie lubilem...
Kurs niezwykle atrakcyjny jak na oddającego mistrzowski tytuł Atleti i walcząca o życie Granadę
Pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom