>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

38 kolejka Primera Division [23 maj 2015]

Status
Zamknięty.
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Malaga - Sevilla 2 AH 0 @1.75 Pinnacle✅✅
To dla mnie jedyny mecz warty typowania. Obie drużyny o coś walczą - Sevilla o Ligę Mistrzów, którą mogą sobie również zapewnić wygrywając Ligę Europy; Malaga z kolei w razie wygrania przez Sevillę LE i korzystnych rezultatach w innych meczach mogłaby zająć 7 pozycję i zagrać w LE. Jednak według mnie jest to mecz ze zdecydowanym wskazaniem na drużynę gości. Bacca radzi sobie w ataku, strzela. Inni również potrafią to robić. Pomoc solidna z Krychowiakiem, który gra nadspodziewanie dobrze i nogi nigdy nie odstawia. Ostatnie rezultaty przemawiają na korzyść Sevilli. Tym bardziej, żę Malaga w kiepskiej formie, o czym świadczy choćby porażka z Elche u siebie. Faworytem jest Sevilla, kurs dobry, warto spróbować moim zdaniem.

henek9 933

henek9

Użytkownik
Almeria vs Valencia
Typ - Over 2.5 i obie strzela
Kurs - 1.80
Bet365
23.05.2015 / 18:30

Tylko taki typ wydaje sie byc rozsadny w obecnej sytuacji.
Jak niestety wiadomo,jest to ostatnia kolejka...
Obie druzyny wyjda na murawe pod presja,pytanie kto sobie lepiej z tym poradzi?
Almeria z nozem na gardle,mecz musza dzis wygrac,remis oznacza spadek do Segunda Division.
Zla wiadomoscia dla nich jest to,ze nawet w przypadku pokonania Valencii nie moga byc pewni utrzymania,wszystko bedzie wtedy zalezalo od wynikow bezposrednich rywali w walce o utrzymanie.
Almeria w ostatnich 9 meczach albo wygrywala albo przegrywala,wyjatkiem byl mecz z Celta Vigo zakonczony remisem 2:2.
Dzisiaj juz nie maja wyboru,musza mecz wygrac,to minimum co musza zrobic,z pewnoscia z calych sil wspierac ich bedzie publika zgormadzona na ich stadionie.

Valencia z kolei przegrala batalie z Atletico,ktore dzis pewnie nie przegra z Granada,jednak walka o 4 miejsce wciaz jest otwarta.
Nietoperze maja juz tylko punkt wiecej od Sevilli,ktora dzis zagra na wyjezdzie z Malaga.
Aby nie ogladac sie na wynik Sevilli,Valencia moze sama zapewnic sobie 4 miejsce wygrywajac z Almeria.
Ta jednak walczy o zycie,dlatego tez latwo nie bedzie.
Gospodarze,ktorzy graja o wszystko powinni szukac swoich szans w ataku,Valencia z kolei ma bardzo solidny sezon i na pewno zrobia wszystko,zeby zajac 4 lokate,dajaca szanse gry w eliminacjach do LM.
W tym sezonie na Mestalla gospodarze wygrali 3:2,dzisiaj rowniez licze na bramki z obu stron i pokrycie overu 2.5

D 33

damianus627

Użytkownik
Skład Barcelony n dzisiejszy mecz:
Barcelona line-up (official): Masip - Adriano Bartra Vermaelen Mathieu - Rafinha S.Roberto Xavi - Messi Pedro Neymar.
Z taką obroną i Bramkarzem Deportivo powinno coś ustrzelić.

Siadło ładnie.

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA MOJE TYPY NA DZISIEJSZE SPOTKANIE. Przyznaję się do błędu i z ręką na sercu gratuluję wszystkim, którzy grali w kierunku Deportivo, a w szczególności Konar25. Brawo!

G 282

gulikpl

Użytkownik
Widzę, że Hiszpańska liga lepsza od Polskiej ???? . Wszystko ładnie ustawione. Gratulacje dla typujących deportivo, sam utopiłem całe 2 zł na barcelonie, która była częścią mojego akowego kuponu ???? .

F 72

filip11

Użytkownik
Vidal, bardzo dziękuję za typ Atletico X, który to złapałem za 2.9, piszę tu jako, że z nieznanych przyczyn mam zablokowaną możliwość wysyłania PW. Dobra robota, zresztą nie 1 raz.

Otrzymane punkty reputacji: +23
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom