Pytam, bo knuję, Rayo wszystko przegrywa jak leci, nikt nie jest dla nich dobrotliwym wujkiem, totalny brak formy czy brak dla nich miejsca w PD? Jak dla mnie lecą z ligi, zatem, Granada 4.20
Levante zaprzepaściło swoją szansę na puchary przegrywając z Zaragozą i Majorką i nie tknę ich po takim kursie, zwłaszcza, że wielu ludzi będzie z uporem maniaka stawiać na klub z Walencji, bo Bilbao po finale, bo Bilbao sezon z głowy - Bilbao x2 2.20
Malaga walczy o
LM, AM także, zatem pęd w stronę tych klubów. Dla mnie Villareal nie spada, z takim stażem w PD, są mniej atrakcyjne kluby do spadku, zatem wątpię, by klub z Madrytu coś ugrał. - Villareal 2.27 Tym samym, Malaga wcale "nie musi" wygrywać z Gijon, a Sporting to specyficzny klub i byłbym ostrożny, zwłaszcza, że walczą o utrzymanie i mogą nieźle utrzeć nosa - Gijon 7.70
Bankruci z Zaragozy sporo namieszali, ciekawe, bardzo ciekawe, naturalną koleją rzeczy powinno być pójście za ciosem i i wygranie z Getafe, którzy myślami są na wakacjach, ale dla mnie biedaki z Zaragozy się nie utrzymają Getafe - 4.63