>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

38 Kolejka Premier League 13.05.2012

Status
Zamknięty.
vsky 34,9K

vsky

Użytkownik
Mam pytanie do wszystkich. Korci mnie na zagranie dzisiaj na więcej niż 1,5 goli po stronie Swansea w meczu z Liverpoolem. Co o tym sądzicie? Duże prawdopodobieństwo, że Swansea strzeli przynajmniej 2 gole w dzisiejszym spotkaniu? Bardzo proszę o pomoc, bo w sumie sam nie wiem. Najlepiej będzie, jak to przeanalizujecie i mi pomożecie ????
Pozdrawiam ????

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Stoke - Bolton

Ja wybieram ten mecz i gram na Stoke ???? Dlaczego?Nie którzy tu analizują że Bolton jak wygra to się utrzyma na 99,9% jasne mi się też nie wydaje żeby City przegrało Qpr chociaż w futbolu wszystko jest możliwe ale wracając do tego meczu napiszę tak.Z Futbolem jest trochę tak jak ze szkołą jeśli jesteś kiepskim uczniem cały rok i nie masz ambicji to i poprawka Ci nie pomoże ja przyrównam to do drużyny Boltonu.Nie od dziś jest im ciężko w tym sezonie i to nie ten mecz skreśli ich w Premier Legaue ale cało sezonowa mierna postawa.
A Stoke drużyna która cały sezon pokazywała i to najgrozniejszym że potrafi grać na swoim terenie więc nie rozumiem dlaczego teraz miała by tego nie zrobić z przeciętniakiem Boltonem...bo co bo nie gra o nic A Bolton jak wygra to zostanie biorąc pod uwage że Qpr nic nie wywinie The Citizens?Ja osobiście w to nie wierze nie raz i nie dwa przekonywałem się że drużyny niby mogące wyjść z opresji zawalały takie mecze i tutaj sądze że będzie podobnie a więc Witam Kłusaków w Championschip uroczyście choć nie oficjalnie jeszcze:grin:
Typ:Stoke(1)
Kurs:2,40
Bukmacher:BetSafe
Everton -Newcastle
Tu skłonię się do typu na sroki.Bywało z nimi różnie w tym sezonie ale trzeba im przyznać że w kontekście całego sezonu odwalili kawał dobrej roboty i uwieńczeniem tego będzie ostatni mecz na Goodison Park.A jeśli Tottenhamowi podwinie się noga w spotkaniu z Fulham co nie jest wcale takie nie możliwe to biało czarni będą mogli się cieszyć z kwalifikacji do Ligi Mistrzów i myślę że będzie to w pełni zasłużona dla nich nagroda.
Typ:Newcastle(2)
Kurs:3,20
Bukmacher:Betsafe

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Popieram Konrada. Wielu kibiców liczy na cud, ale czy QPR jest w stanie zagrozić pędzącym po tytuł Obywatelom? Tak jak Kondziu napisał, sami przegraliśmy ten sezon. Odpadnięcie z najłatwiejszej grupy LM w ubiegłym roku to była katastrofa, nikt potem nie oczekiwał cudów od United w LE, jednak kiedy SaF puszczał pierwszy skład do spotkań to oczekiwaliśmy trochę więcej niż przegranie obu meczu z Bilbao. Z ligowych pucharów Czerwone Diabły odpady też trochę za szybko wg mnie. Liga? Ta jak Konrad napisał, dwa mecze z City przegrane, bilans bramkowy 1-7. Nic nie trzeba dodawać, to oni byli lepsi w tym sezonie. Oczywiście do niczego by nie doszło, gdybyśmy nie mieli w tych czasach tylu piłkarzy grając dla kasy, bo nie oszukujmy się, gdyby szejkowie nie przejęli City to niebieska cześć Manchesteru pewnie by walczyła o utrzymanie. Nie wszyscy się mogą ze mną zgodzić, ale takie jest moje zdania. Wracając do dzisiaj, to na miejscu Bossa nie mówił bym swoim piłkarzom wyniku z Etihad do końca meczu z Kotami. Według mnie City wygra pewnie, podobnie jak Chelsea dwa lata temu u siebie z Wigan, kiedy to United również deptało im po piętach.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
VS

VS

Wydaje sie, ze tak naprawde mistrza Anglii juz znamy - jest nim ekipa Manchesteru City. Po wygranej nad Srokami 2-0 uwierzyli w to chyba nawet pilkarze Fergusona bo ze Swansea zagrali srednie zawody. To byla okazja, zeby wbic kilka goli ekipie ktora na wyjazdach tracila po 3-4 bramki nierzadko. I nawet statystyki nie wskazuja na jakas dominacje ekipy SAFa - bilans strzalow w swiatlo bramki to 7-6 dla gospodarzy takze goscie tez mogli cos ukluc.

Do czego zmierzam ? Przede wszystkim kurs na United jest za niski w obliczu rywala z jakim sie zmierza. Sunderland u siebie przegral wszak 4 mecze ale 3 z nich byly za kadencji poprzedniego managera - Steve&#39;a Bruce&#39;a. Od momentu przyjscia Martina Oneilla ten zespol zaczac grac naprawde dobrze i jedynie porazka w 92 minucie spotkania przeciwko Kanonierom moze budzic pewien niedosyt w samych graczach i managerze jesli chodzi o mecze na Stadium of Light.

Jesli United zagralo nienajlepsze zawody przeciwko Swansea na Old Trafford, to czego mozemy sie spodziewac w Sunderlandzie ? Tak naprawde ekipa Red Devils juz sie pozegnala ze swoimi kibicami ogrywajac beniaminka. Teraz po prostu trzeba rozegrac 38 kolejke, nie sadze zeby sie ludzili na strate punktow przez City. Aczkolwiek na tym bedzie polegal urok tej kolejki - wszystkie mecze beda rozegrane o tej samej godzinie i to dodaje wszystkiemu smaczku - kazda informacja o bramce bedzie momentalnie przesylana do rywala i tak od Etihad Stadium do Stadium of Lights.

Oprocz tego handicap w strone QPR - ekipa ta notowala ostatnio zaskakujace i sensacyjne wyniki z mocnymi rywalami a porazka w odpowiednich okolicznosciach moze ich zrzucic z powrotem do ligii nizej. Jest o co walczyc w obu przypadkach a zwyciestwo City - czy 10-0 czy 1-0 i tak gwarantuje (teoretycznie bo nie sadze zeby ekipe United bylo stac na BARDZO WYSOKIE ZWYCIESTWO przeciwko Czarnym Kotom) mistrzostwo Premier League.

Sunderland - Man United 1 dnb @ 5.75

Man City - QPR +1,5 2 @ 2.85

grubybob 7

grubybob

Użytkownik
Ostatnia kolejka Premier League...
Na pierwszy ogień idzie u mnie mecz City - QPR. Osobiście nie widzę innej opcji niż zwycięstwo gospodarzy. 18 meczy w lidze u siebie: 17 wygranych, 1 remis. To mówi chyba samo za siebie.
Kolejny mecz: Stoke - Bolton. Tutaj chyba niestety Bolton żegna się z PL (wolałbym spadek QPR). Ogromna szkoda mi Boltonu bo według mnie mając do dyspozycji Holdena i Muambę utrzymali by się w lidze. Zwycięstwo ze Stoke będzie bardzo trudne, chociaż trzymam kciuki za chłopaków Coyle&#39;a.
Tottenham - Fulham. Tutaj jak dla mnie pewna wygrana Kogutów. Wiadomo że walczą o 3 miejsce z Arsenalem i Newcastle, gdyż 4 może nie dać LM w przypadku zwycięstwa Chelsea w finale z Bayernem. Fulham niby ostatnio w dobrej formie, ale nie zagra ich najlepszy zawodnik - Dempsey. Dodatkowo Fulham u siebie a na wyjeździe to inna drużyna.
To tyle, niestety następna kolejka dopiero w połowie sierpnia! ????

chrupek155 1

chrupek155

Użytkownik
Ja osobiscie gram na dzis ako Manchester United + Arsenal . Ako wynosi 2.24 na Bet-At-Home. A dlaczego? Obie ekipy musza dzis poprostu wygrac. Niema innej opcji niz wygrana. Arsenal musi utrzymac 3 lokate w tabeli aby zagrac w nastepnej lidze mistrzow a za nimi tuz tuz tottenham. Kazde potkniecie kanonierow daje szanse tottenhamowi. A Manchester? Nie beda myslec negatywnie o mistrzostwie angli. Poprostu musza ten mecz wygrac i liczyc na dobry wynik QPR. Obie druzyny sa w stanie wygrac i to wysoko. Licze na to pozdrawiam

bonaventura 270

bonaventura

Użytkownik
Chelsea - Blackburn | 1:0 [DW] | 16,5 (1j)
Ostatni mecz na Stamford Bridge w tym sezonie, w głównych rolach pojawią się rezerwy Chelsea wzmocnione o kilku zawodników aspirujących lub będących w pierwszym składzie oraz Blackburn, czyli drużyna która za rok będzie grała na zapleczu Premier League. Chelsea w tabeli jest szósta i już dzisiaj wiemy, że ani nie spadnie ani nie będzie wyżej, z kolei Blackburn jest 19 i do bezpiecznego na dziś QPR traci 6 punktów, tyle samo ma przewagi nad Wolves dlatego również przyjezdni nie mogą walczyć o pieniądze z Premier League za końcową pozycję, gdyż ta jest już przesądzona. Statystyki dom-wyjzd to 11-3-4, 39:23 vs 2-6-10, 21:43 ale czy one mają tutaj jakieś znaczenie ? Jeśli chodzi o Blackburn, są realne jednakże w przypadku Chelsea są bez znaczenia. Podopieczni Di Matteo w tym składzie grali tylko jeden mecz, jak się okazało przegrali wysoko 4:1 z Liverpoolem. Co ciekawe, nie było tragicznie z utrzymaniem piłki bowiem 47% na Anfield to dobry wynik, gorzej było jednak z grą defensywną i konstruowaniem sytuacji. W bramce Chelsea stał Turnbull, który popełnił fatalny błąd przy czwartej bramce, wybijając piłkę do przeciwnika jednocześnie stojąc daleko od swojej bramki. Myślę, że takich błędów dziś już nie będzie, z drugiej strony jednak Blackbrun mimo ostatnio kiepskich wyników wcale nie wpuszcza tak dużo bramek. Przegrali ostatnio 0:1 z świetnie grającym Wigan, nazwać to można jednak sukcesem biorąc pod uwagę 16 strzałów na bramkę. Biorąc pod uwagę wczorajszy mecz w pucharze Niemiec, gdzie Borussia Dortmund pokonała Bayern 5:2, szanse Chelsea w moim odczuciu znacznie wzrosły. Dlatego jestem pewny, że Chelsea dzisiaj mimo ostatniego spotkania na Stamford Bridge zrezygnuje z usług czołowych piłkarzy, którzy występować będą w finale LM. Na szczęście, jest dwóch piłkarzy którzy w dzisiejszym spotkaniu utrzymają trzon defensywy Chelsea, a wszystko przez kartki w rozgrywkach LM. Nie często stawiam na dokładne wyniki, ale porównując kursy na AH dla gości oraz dokładne wyniki nie mam wątpliwości, czy dobrze wybrałem.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Ja osobiscie gram na dzis ako Manchester United + Arsenal . Ako wynosi 2.24 na Bet-At-Home. A dlaczego? Obie ekipy musza dzis poprostu wygrac. Niema innej opcji niz wygrana. Arsenal musi utrzymac 3 lokate w tabeli aby zagrac w nastepnej lidze mistrzow a za nimi tuz tuz tottenham. Kazde potkniecie kanonierow daje szanse tottenhamowi. A Manchester? Nie beda myslec negatywnie o mistrzostwie angli. Poprostu musza ten mecz wygrac i liczyc na dobry wynik QPR. Obie druzyny sa w stanie wygrac i to wysoko. Licze na to pozdrawiam
Manchester wcale nie musi tego meczu wygrać. Co będzie jak np. po 45 min City będzie już prowadziło 2:0, a w meczu United będzie 0:0. United w takiej sytuacji może odpuścić, bo raczej City u siebie nie roztrwoni takiej przewagi. Oczywiście zwycięstwo United jak najbardziej prawdopodobne, no ale wszystko zależy też od drugiego meczu. Jeśli na Etihad będzie utrzymywał się długo remis, to United na pewno pociśnie.

chrupek155 1

chrupek155

Użytkownik
Manchester wcale nie musi tego meczu wygrać. Co będzie jak np. po 45 min City będzie już prowadziło 2:0, a w meczu United będzie 0:0. United w takiej sytuacji może odpuścić, bo raczej City u siebie nie roztrwoni takiej przewagi. Oczywiście zwycięstwo United jak najbardziej prawdopodobne, no ale wszystko zależy też od drugiego meczu. Jeśli na Etihad będzie utrzymywał się długo remis, to United na pewno pociśnie.
No okej ale zapewne beda walczyc o korzystny wynik i 3 pkty na koniec rozgrywek. Po co mieli by odpuszczac ostatnia kolejke? Niech zajma 2 miejsce ale na rowni z City ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
No okej ale zapewne beda walczyc o korzystny wynik i 3 pkty na koniec rozgrywek. Po co mieli by odpuszczac ostatnia kolejke? Niech zajma 2 miejsce ale na rowni z City ????
Myślę, że dobrze może to zobrazować sytuacja z ostatniej kolejki Bundesligi.

Wolfsburg miał szanse na zajęcie miejsca premiowanego grą w el. Ligi Europy, musiał wygrać swój mecz na wyjeździe ze Stuttgartem i liczyć, że Hannover nie wygra ze zdegradowanym Kaiserslautern. Wolfsburg prowadził w meczu 2:0, a w Hannoverze długo utrzymywał się remis 1:1. Co nastąpiło potem?
Bramka dla Hannoveru w 71 min. a w Stuttgarcie od 73 min. Wolfsburg stracił 3 bramki i przegrał mecz 2:3 ;)

S 202

szymontom

Użytkownik
Spotkanie.Wigan-Wolverhampton(+1) handi europejskie
Typ.1
Kurs.2.50
Bukmacher.Betsson
Data.13.05.2012 g.16.00
Analiza.

W tym spotkaniu ktore na dzisiaj wybralem typuje minimum dwu bramkowe zwyciestwo gospodarzy.
Wigan ekipa ktora na koniec sezonu jest w ogromnym gazie podejmuje spadkowicza czyli ekipe Wolverhampton.Ekipa gospodarzy na koniec sezonu wygrywala z takimi ekipami jak Liverpool, Arsenal i Manchester United właściwie tydzień po tygodniu, wec dlaczego dzisiaj na koniec sezonu sezonu nie miala by wygrac u siebie ze slabiutkami Wilkami.W dodatku przyjdzie im grac na wlasnym stadionie gdzie beda chcieli sie pokazac z jak najlepszej strony w ostatnim meczu sezonu.Ekipa gospodarzy w ostatnich 6 meczach wygrywala 4 razy i poniosla 2 porazki,natomiast Wilki zdolaly tylko 3 razy zremisowac i poniosly 3 porazki...W ostatnim spotkaniu pomiedzy tymi ekipami na stdionie Wigan padl wynik 3-1 dla gospodarzy.Sadze,ze dzisiaj bedzie podobnie i moje handi zostanie pokryte...Typuje pewna wygrana gospodarzy.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
dla mnie to śmieszne co niektórzy tutaj wpisują. Mam wrażenie że jestem otoczony przez dzieci z gimnazjum które nigdy w bukmacherke nie grał ? Aż się śmieję kiedy czytam &quot; xxx muszą wygrać ten mecz bo grają o zostanie w lidze/mistrzostwo/ LM no proszę was, nie nauczyliście się jeszcze że chcieć a móc to duża różnica ? Tydzień temu Arsenal nie chciał wygrać ? Jasne że chciał tak samo jak dziś a skończyło się na 3-3, Totek to co też nie chciał wygrać ? Oczywiście że chciał a zremisował. Więc proszę was, pisanie bzdur typu &quot; muszą dziś wygrać bo grają o LM .. &quot; każda drużyna musi i chcę wygrywać od 1 kolejki, ale doskonale wiemy że nie wszystkim wychodzi. Wg mnie dziś Totek może wtopić, Newcastle to już w ogóle wg mnie przegrają jedynie Arsenal może wygra, ale to też nie jest pewne.
Kolejną rzeczą z której się śmieję to ta wiara w cud kibiców MU. Proszę was, jeżeli ktoś z dwójki Manchesterów straci dziś jakikolwiek punkt to będą to Diabły, i nawet polecałbym grać 1x bo UNT jest po prostu słabe i tyle w temacie. A pisanie o tym że City u siebie wtopi, błagam gra 1 drużyna swojego boiska z ostatnią drużyna wyjazdową, te ekipy dzieli wielka różnica i dziś szykuje się spory pogrom. Tyle, dziękuje i przejrzyjcie na oczy i przestańcie wypisywać brednie co niektórzy bo to nie przystoi, rozumiem kogoś kto w buka się bawi 5 dni ale gracze co grają chociaż miesiąc już powinni mieć trochę oleju we łbie!

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
To odradzacie United panowie?
Ja tylko przedstawiam jaki może być scenariusz tych dwóch meczy. Niczego Ci nie sugeruję i niczego nie odradzam. Sam decydujesz. Oczywiście może być tak że oba Manchestery wygrają i mistrzem będzie City. Jako kibic wierzę, że United wygra, a QPR urwie punkty City. Dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe. Jeśli chodzi o typowanie to odpuszczam oba mecze.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Wg mnie dziś Totek może wtopić, Newcastle to już w ogóle wg mnie przegrają jedynie Arsenal może wygra, ale to też nie jest pewne.
Szczerze to już wole argumenty typu musi/chce/powinni niż te Twoje stanowcze i bardzo konkretne argumenty. Krytykować jest łatwo , ale napisać coś sensownego od siebie to już jest problem.
Kolejną rzeczą z której się śmieję to ta wiara w cud kibiców MU.
Każdy z kibiców MU jasno pisał , że wierzy w CUD więc w czym problem. Wiara w cuda , a doszukiwanie się na siłę niespodzianki to dwie różne sprawy. Każdy zadeklarował , że inny wynik niż wysoka wygrana City to będzie niespodzianka , każdy jest świadomy tego kto z kim gra więc nie wiem z czego się nabijasz. Idąc Twoim tokiem rozumowania to z Sunderlandem też grali hegemoni swojego boiska przeciwko jednej ze słabszej drużynie wyjazdowej a cudem udało im się ugrać 3:3.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Dokładnie tak. Przed meczem jest jeszcze jakaś nadzieja i motywacja. No ale jeśli City nastrzela, to wszystko to gdzieś przepada. Znika motywacja, bo już nie ma o co grać.
Dlatego napisałem, że najlepiej jakby Boss nie mówił swoim chłopcom wyniku City, bo po co ?
Żeby ich wybić rytmu? Zepsuć humor?
Nie wiem jakie korzyści wyjdą z tego, że w 60&#39; Boss krzyknie: &quot; Paul ! City strzela na 6:0 ! Tevez klasycznego walnął, have fun now !&quot;.
Ja na jego miejscu zabrałbym wszystkie komórki z szatni i inne urządzenia i powstrzymać swoim zawodników o dowiadywania się innych wyników i skupić się na meczu, bo o to chodzi w futbolu. Nie oglądać się na innych ! Wcześniej tak Diabły robiły i pogubiły niepotrzebne punkty.

bonaventura 270

bonaventura

Użytkownik
Tottenham - Fulham | 2 [AH +1,5] | 1,8 (3j)
Na nieszczęście innych Angielskich klubów, Chelsea zagra w finale LM i jesli wygra to zagra za rok w tych rozgrywkach na rzecz czwartej ekipy z Premier League. Dlatego też Arsenal, Tottenham i Newcastle zagrają dzisiaj tylko i wyłącznie o pełną stawkę. Najbardziej przewartościowany jest moim zdaniem Tottenham, który zagra w derbach z przede wszystkim dobrym w defensywie Fulham. Po kolei, Fulham w najgorszym przypadku utrzyma dziewiątą lokatę w tabeli ale może awansować na rzecz Evertonu i Liverpoolu o dwie lokaty, jest więc o co walczyć. Bilans dom-wyjazd to 12-3-3, 37:17 vs 4-5-9, 12:23. Wydawało się, że Spursi mają już gorszy okres za sobą i po zwycięstwach 2:0 z Blackburn i 1:4 z Boltonem zdoła wygrać również na wyjeździe z Aston Villą. Mimo narzucenia swojego stylu gry, blisko 65% posiadania piłki i 14 sytuacjach podbramkowych Tottenham nie zdołał wygrać, zremisował 1-1 przy trzech sytuacjach Aston Villi, aczkolwiek od 49 minuty po czerwonej kartce dla Rose&#39;a kończył w dziesiątkę. Fulham po wysokiej porażce 4:0 z Evertonem złapał wiatr w żagle i wygrał kolejne dwa spotkania, 0:1 z Liverpoolem oraz 2:1 z Sunderlandem. O ile ekipa z Londynu potrafi zdominować słabsze drużyny na własnym boisku, o tyle grając z lepszymi na wyjazdach sytuacja wygląda o 180 stopni inaczej. Z Liverpoolem nie było jeszcze tak źle, ale warto wspomnieć o marcowym spotkaniu na Old Trafford które zakończyło się 1:0. Fulham miało zaledwie 30% posiadania i trzy sytuacje podbramkowe, aczkolwiek umiało grać solidnie w defensywie i pomimo kilkunastu prób gospodarzy Fulham nie wpuściło kolejnej bramki. Taki scenariusz przewiduję też na dzisiaj. W ekipie gospodarzy nie zagra Danny Rose, Assou-Ekkoto oraz prawdopodobnie Scott Parker. Dlatego właśnie Fulham może szukać swojej okazji z prawej strony boiska. Jedna kontra powinna znaleźć swoje miejsce w siatce.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Kolejną rzeczą z której się śmieję to ta wiara w cud kibiców MU.
widocznie nigdy nie kibicowałeś żadnej drużynie a jedynie jej sukcesom, to jest fenomen United,że nigdy nie tracą nadziei, w tym sezonie nonszalancja i brak skupienia jest powodem tak słabego sezonu, kontuzjami zakrywać się nie chce... jednak jak na sezon przejściowy to jestem zadowolony... jedyne co mnie bo to fakt,że to City będzie mistrzem, gdyby to był Arsenal, Tottenham czy nawet Wigan nie miałbym nic przeciwko.
Ja wierzę w United, koszulka ubrana... glory glory w tle i wódeczka w lodówce. Może i jestem naiwny ale właśnie w takich chwilach wiem jedno, United to mój klub i nic z tego,że nie byłem jeszcze na OT,że nie mieszkam w Anglii... to mój klub od wielu lat i tak zostanie. Dziś mecz ogląda ze mną moja córka (Julka urodzona 1 kwietnia) body United ubrane i czekamy na cud!
A tu jeszcze coś od Fergusona, jednocześnie argument za tym co pisał Kuba, czyli...
&quot;Reakcja fanów powie nam wszystko. Jeśli usłyszymy reakcję będziemy wiedzieć, że QPR zdobyli bramkę, jeśli jednak jej nie będzie, wtedy City wygrywa.&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +5
bodzio9 247

bodzio9

Użytkownik
Ja również na Tottenham się nie rzucam. Fulham to jednak dobra drużyna, szczególnie u siebie, teraz wyjazd, ale Tottenham ostatnio gra słabo i ten kurs moim zdaniem nie adekwatny to ryzyka. Arsenal✅ + Man City✅ + Newcastle⛔ (za drobne) można jednak spokojnie brać w moim odczuciu.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Wiele wskazuje na to, że to na City of Manchester Stadium będziemy świadkami koronacji nowego Mistrza Anglii. Zwycięstwo gwarantuje tytuł piłkarzom Roberto Manciniego, a z dotychczasowych 18 meczów na swoim stadionie wygrali oni 17 i tylko jeden zremisowali. Nie wierzę dzisiaj w QPR. Ich rywale którzy w wypadku porażki mogą znaleźć się na mecie w strefie spadkowej, liczę że powalczą jak lwy. Co będzie dla nich gwoździem do trumny. Motywacji do walki na pewno im nie zabraknie, jednak różnica klas wydaje się zbyt duża, by mogło dojść do niespodzianki. Mam fajny typ, nadający się dzisiaj do dubelka z innym spotkaniem. Spodziewam się goli po stronie gospodarzy zarówno w pierwszej połowie, jak i w drugiej.
Manchester City - Queens Park Rangers 3:2

Typ: Gospodarze zdobędą Gole w obu połowach = Tak
Kurs: 1.53

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Stoke - Bolton
Stoke powyżej 0,5 kartki - 1,44 bet365 ✅ brawo Huth

Moim zdaniem jest to najlepszy zakład na ostatnią kolejkę PL, bijący na głowę kursy na City, United, Arsenal i Spurs.
Nie jest to mecz o pietruszkę, nawet dla Stoke. Drwale mają szansę wskoczyć nawet na 11 miejsce, a awans o każdą pozycję w PL to dość spory zastrzyk finansowy.
Zmierzą się dziś z Boltonem, który musi wygrać, aby nie spaść do Championship.
Dlaczego Stoke miałoby odpuścić, dlaczego mają odstawiać nogę? Nie widzę powodów. W ostatnich 9 spotkaniach na własnym boisku 7 razy gracze Stoke zostali ukarani co najmniej jedną kartką. Do tego sędziować będzie pan Chris Foy, który we wszystkich 7 meczach, które prowadził od początku kwietnia, choć raz sięgał do kieszonki.
Ze strony Boltonu możemy liczyć dziś na nacisk i prowokacje, więc 1 kartka na przestrzeni 90 minut dla gospodarzy, nie powinna być niczym nadzwyczajnym.
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom