To ja dodam moje analizy.
W tej kolejce gram 2 spotkania z
serie A:
Reggina Calcio - AC Milan
to i kolejne spotkanie gram ze względu na wysokość kursu. Zdaje sobie sprawę, że gospodarze pokuszą się o zwycięstwo ze względu na swoją pozycję w lidze, tzn nawet muszą wygrać to spotkanie, gdyż są jednym z pretendentów do opuszczenia tabeli I ligii
Poza tym Milan grał w środe ciężki mecz z Liverpoolem. Ale porzucając smutki Milan napewno po środowym meczu pokaże że jest nie tylko najlepszym klubem w Europie ale i w swojej lidze wiedzie prym. Poza tym historia spotkań między tymi klubami przeważa szalę zwycięstwa na gości. Jedyne czego się obaiwam, to to, że trener Carlo Ancelotti wystawi rezerwowy skład i wtedy gospodarze pokuszą się o zdobycie 3 punktów. Ale co mi tam.
Mój typ: 2 po kursie 8,25
[center:b4070ae8c1]*********************[/center:b4070ae8c1]
Siena - Lazio
to kolejne spotkanie z wysokim kursie. Jeśli chodzi o te dwa zespoły to każdy z nich ma inne zadanie. Siena jest zagrożona zasileniem strefy spadkowej w przypadku porażki, Lazio zaś i tak nie zdobędzie mistrze. Ale podejdźmy do tego trochę z większym dystansem niż tylko korzystanie z wielkiego kursu. Ostatnie 10 spotkań każdej z drużyn to potwierdzenie obecnej pozycji w lidze. Siena gra słabo, nierówno, Lazio zaś konsekwetnie utrzymuje swoją pozycję. Poza tym dziwi mnie też fakt, że gospodarze graja gorzej na swoich rupieciach niż na wyjazdach. Śledząc historię zauważcie, że druzgocąca przewaga jest p stronie gości, to oni wygrywali najczęściej i zgarniali w ten sposób 3 punkty. Jedynym kłopotem gości jest zakończenie kariery przez Peruzziego ????
Mój typ: 2 po kursie 8,5