>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

37. kolejka Ekstraklasy (14.05 - 15.05.2016) – OSTATNIA KOLEJKA

Status
Zamknięty.
cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Ja widzę to inaczej niż kolega powyżej, Termalica pewna utrzymania także plan wykonany. Może ktoś mnie krytykować że snuje jakiś teorie ale dla mnie jutro Górnik wygrywa. Między klubami jest pewna znajomość wystarczy spojrzeć na transfery Niecieczy, Plizga, Kopacz skąd byli wypożyczani? Nieciecza jeszcze grając w niższych ligach wypożyczała na ogranie chłopaków którzy kończyli wiek juniorski w Górniku a nie mieli szans na grę w pierwszej drużynie. Druga sprawa co roku w okresie przygotowań lub podczas dłużej przerwy w rozgrywkach z kim Nieciecza w pierwszej kolejności gra sparingi? właśnie z Górnikiem.
Kurs 2.20 na zw Zabrza biorę jak komornik telewizor.
Jedna z większych kwot wtopiona w tym roku, potężny ⛔,

Otrzymane punkty reputacji: +14
betxp 230

betxp

Użytkownik
Cracovia - Lechia Gdańsk X 3.10
Bukmacher: b365

a więc tak

analizując kursy można stwierdzić iż są wyrównane. Dzięki czemu powinien być remis. Gdyby kurs był większy na Cracovię wygrałaby Cracovia a gdyby był większy na Lechię, wtedy to goście byliby górą. Może nie zawsze, ale bardzo często na powyższej informacji bazuję analizując grę Lechii i wychodzę na dużym proficie. Myślę, że Lechia tego meczu nie zwycięży. Wygrywając 3 mecze na wyjeździe w tym sezonie trzeba być głupim aby tak pomyśleć. Serce mówi co innego, ale rozum mówi &#39;puknij się!&#39;. Wygrywając z Zagłębiem szczęśliwie jak również z Termalicą dzięki sędziemu oraz jeszcze jedno zwycięstwo nie pamiętam z kim ale również uważam, że odniesione w szczęśliwych okolicznościach. Zatem Cracovia powinna być lekkim faworytem, ale z racji walki jaka powinna być w tej randze meczowej uważam, że remis będzie sprawiedliwym wynikiem oraz jest to max na co powinno stać gości.
Kurs na Lechię powoli spada. Co było do przewidzenia.

Pierwszy raz w tym sezonie. W Cracovii nie zagra zarówno Covilo jak i Dąbrowski. Czyli dwaj kluczowi defensywni pomocnicy. Covilo pauzuję za kartki, Dąbrowski ma kontuzję.

Wyjazdy Lechii nie będą mieć tu nic do rzeczy, bo Lechia stoi przed olbrzymią szansą obecnie i ma bardzo doświadczony zespół. To jest tylko jeden mecz, w którym trzeba zrobić wszystko by wygrać. Większość tego zespołu jest obyta z grą w pucharach. Ze wszystkich meczów o stawkę Lechia wyszła zwycięsko. Ważny remis na Łazienkowskiej, gdzie prowadzili grę. Ważne dwa zwycięstwa z Ruchem i wygrana teraz z Legią u siebie.

Dodatkowo Cracovia musiała grać o dobry wynik w Szczecinie cały mecz. Lechia od 50 minuty prawie nic nie biegała. Bo Legia grała jakby wywiesiła białą flagę.

Kolejny argument za Lechią. To fakt, że Cracovia najpierw grała u siebie, potem daleki bardzo wyjazd do Szczecina i teraz znów wraca. Takie podróżowanie do 4 dni odbija się na zmęczeniu. Lechia grała dwa mecze u siebie.

Dodać należy też formę obu zespołów. Cracovia u siebie ostatnie spotkania wygrała po karnym z Zagłębiem i z Lechem, który o nic już nie grał.

To jest mecz i możemy rozpatrywać różne scenariusze. Ale jak na moje wszystko przemawia tutaj za Lechią. Łącznie z formą. Wszystko oprócz statystyk wyjazdowych, ale tak jak napisałem. To nie będzie mieć tutaj znaczenia. Nie w takim spotkaniu. Gdzie gdańszczanie są nakręceni i mają wszystko w swoich rękach.

Otrzymane punkty reputacji: +14
D 30

dadycool

Użytkownik
Górnik może i by wygrał ale i tak zleci z ligi. Myślę że Łęczna jest w stanie ugrać remis chociaż na Slasku i będzie po ptakach bo z racji lepszego miejsca po rundzie pierwszej utrzymaja się. Ale nie zmienia to faktu ze Górnik Zabrze swój mecz powinien wygrać i liczyć na Śląsk. Temalica faktycznie utrzymana a i ze świadomością ze za rok mogą pomocy oni potrzebowac. Do tego jak kolega wyżej napisal są to kluby raczej zaprzyjaźnione także zobaczymy.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Uważałbym na tą Wisłę, niby chcą wygrać i zająć 9 miejsce ale wiemy jak Wisła gra w tym sezonie gdy &#39;trzeba&#39; coś wygrać. Bielsko spadek, ale myślę że w tej ostatniej kolejce dadzą z siebie wszystko żeby dać jakieś nadzieje na przyszły sezon i żeby pojawił się uśmiech wśród kibiców z Bielska. Jak dla mnie warto pograć 1X po 1,95 Bet365

S 1,5K

saruman27

Użytkownik
To byłaby wielka niesprawiedliwość gdyby Górnik Zabrze nie spadł do 1ligi ,on poprostu zasłużył na to grą w tym sezonie, mimo wszystko widze to tak że Nieciecza zadowolona tym że zostaje w Ekstraklasie przegrywa dzisiejszy mecz, ja licze na Śląsk że nie będzie specjalnie stawiał oporu chłopakom z Łęcznej, tym bardziej że sympatia między Śląskiem a Górnikiem nie należy do najbardziej udanych

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Myślę że nie ma żadnego odpuszczania, już w zeszłej kolejce Korona miała odpuścić w Zabrzu, wcześniej Śląsk Termalice i jeszcze można byłoby znaleźć kilka perełek.Jeśli ktoś wystawi rezerwy na kluczowych zawodników to ok, ale na w miarę optymalnym składzie to tu żadnych odpuszczań nie będzie, najwyżej większe rozluźnienie w zespole/grze.Liga też jest dopiero co po różnej maści aferach, więc jakieś odgórne naciski mogą istnieć w tych kwestiach.

Otrzymane punkty reputacji: +9
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Korona - Jaga over 2 + Śląsk - Górnik Łęczna over 2 2,29 unibet, w becie też można tak zagrać. ✅

Korona - Lechia - Piast strzelą 1,88 unibet ⛔

Śląsk strzeli + Górnik Zabrze under 1,5 2 unibet ✅

http://www.flashscore.pl/mecz/pE5lL3LH/#h2h;home
statystyki Korony u siebie pasują pod typy, Jaga na wyjazdach sporo traci, z Wisłą przegrali 0-1 a okazji było sporo zwłaszcza dla nich, tak samo było w Niecieczą u siebie.
Jak nie zagra Cabrera to można liczyć na gole obrońców Jagi, te samobójcze :cool:

Piast i Lechia muszą wygrać swoje mecze, pierwsi u siebie grają tak
http://www.flashscore.pl/mecz/rizdbLd7/#h2h;home

http://www.flashscore.pl/mecz/lUzha1s1/#h2h;away
Lechia dwa wyjazdy bez gola, Cracovia osłabiona w środku pomocy, powinna stracić bramki z Ruchem i Lechem, który zmarnował dużo okazji w 2 połowie w Krakowie, fart obrony skończy się jutro.

Do do meczu Śląska, miał sporo okazji z Górnikiem, u siebie oddawali sporo strzałów z Termalicą czy z Cracovią mniej a strzelili dwa gole, statystyki za overem nie przemawiają, ale to mecz w których nie ma presji i można zagrać bardzo otwarte spotkanie.

Górnik na wyjazdach strzela mało bramek czy Jagą,
http://www.flashscore.pl/mecz/QBJI3yjp/#h2h;away
W ostatnim meczu strzałów może i trochę oddali, ale klarownych okazji zbyt wiele nie mieli.

Widziałem ostatnie spotkaniach wszystkich drużyn, dlatego tak gram.

Widzę jeszcze over 5,5 rogów Śląska ✅ i over 4,5 Jagi ⛔ odpowiednio 2,02 i 1,85 w betano.

Niska jest tez linia na Podbeskidzie 4,5 po 1,7 ✅ w ostatnich 5 meczach u siebie zawsze tyle robili, gdy przegrali z Wisła 0-6 też :grin:

Jak ktoś nie jest pewien któregoś z typów, niech napisze to dopiszę więcej ;)

Otrzymane punkty reputacji: +22
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
małe info na temat Wisły:
– Jedziemy do Bielska, aby wypełnić nasze zadanie, to jest dla nas najważniejsze. Chcemy zdobyć trzy punkty i zająć dziewiąte miejsce. Skład będzie trochę zmieniony. Pojawi się w nim kilku piłkarzy, którzy do tej pory dostawali mniej szans na grę. Do zdrowia wrócił Rafał Pietrzak i w Bielsku pojawi się w wyjściowej jedenastce. Tak samo Piotrek Żemło, Krzysiek Drzazga i Alan Uryga. To są piłkarze, którzy w tym meczu wyjdą od pierwszej minuty – kontynuował.
– W kadrze nie będzie także Maćka Sadloka. Dochodzi Piotrek Żemło, po kartkach wraca Arek Głowacki. Maciej rozegrał sporo spotkań, z tego względu, że mamy Arka, Krystiana Kujawę i Piotrka Żemło, nie ma potrzeby go brać i dostał już wolne – dodał.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Górnik może i by wygrał ale i tak zleci z ligi. Myślę że Łęczna jest w stanie ugrać remis chociaż na Slasku i będzie po ptakach bo z racji lepszego miejsca po rundzie pierwszej utrzymaja się. Ale nie zmienia to faktu ze Górnik Zabrze swój mecz powinien wygrać i liczyć na Śląsk. Temalica faktycznie utrzymana a i ze świadomością ze za rok mogą pomocy oni potrzebowac. Do tego jak kolega wyżej napisal są to kluby raczej zaprzyjaźnione także zobaczymy.
myślę, że granie na remis dla Łęcznej może być bardzo niebezpieczne.

Śląsk ma z przodu Picha, Moriokę, Mervo - ten ostatni trochę stracił animuszu, bo nie dostał powołania do szerokiej kadry Węgier, ale jednak.

Dlatego Górnik jeśli chce się spokojnie utrzymać powinien tutaj wyjść i atakować od początku.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W Jadze pewnie będzie kilka zmian. Słuchałem konferencji po meczu Jagi z Niecieczą i tam już raczej na nic nie ma ciśnienia. Kilku zawodników odejdzie z zespołu. Chyba nawet w tym tygodniu odbywały się rozmowy z zawodnikami jeśli dobrze kojarzę, więc jeśli ktoś z nich zagra to tylko można się domyślać z jakim zaangażowaniem. Korona ostatni mecz w sezonie zagra u siebie i powinni zakończyć to mocnym akcentem. Zagrałbym też polecany przez Was over, ale nie wiem czego spodziewać się po gościach. U siebie z Termaliką nie oddali celnego strzału w pierwszej połowie.

Korona - Jaga
Korona -1 AH 3,50 Unibet
⛔

W meczu z Podbeskidzia klasyczny over. Trochę mi ich żal, bo mogli być w strefie mistrzowskiej (fartem, bo fartem), a teraz spadają z ligi. Wisła wiadomo jak potrafi grać i tam też powinien być głód gry do samego końca. Podbeskidzie w ostatnich meczach, gdzie powinno im zależeć na wyniku odwalili taką kaszanę, że ciężko to było jakoś sensownie skomentować.

Podbeskidzia - Wisła Kraków
Over 2,5 gola 1,80 Bet365
✅

Mecz we Wrocławiu odpuszczam, ale dam szansę innemu Górnikowi. Zabrzanie jadą do Niecieczy i muszą wygrać ten mecz. Oglądając jednak ostatni mecz z Koroną Kielce zastanowiłem się 3 razy, czy wiem do końca co robię, ale mimo wszystko postanowiłem zaryzykować. Szybko gospodarzy nie przełamią, więc o zwycięstwie pewnie przesądzi jedna bramka. Inicjatywę muszą mieć, więc typ jest ok.

Termalika - Górnik Zabrze
Górnik większe posiadanie piłki 2,05 STS (moim zdaniem jeden z lepszych typów na weekend) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ja mimo wszystko jestem wstanie sobie wyobrazić, że to Górnik ten z Zabrza zdoła utrzymać ligę. Na aspekty natury finansowej i infrastruktury dam sobie spokój, każdy zainteresowany wie jak to wygląda w Zabrzu i Łęcznej. Spójrzmy na ostatnie zwycięstwa Łęcznej, były to dwa teoretycznie &quot;łatwe&quot; zwycięstwa. Najpierw Termalica też w Niecieczy jak ma ją Zabrze dzisiaj i następnie rozwałka nad zdemolowanym psychicznie Podbeskidziem. Przypomnę, że Zabrze też ograło Bielsko więc widać powstające podobne zalążki.
Druga sprawa, Termalica po szumnych zapowiedziach jak to Jagiellonia im utrudni życie i zrobi wszystko by walczyli do samego końca o utrzymanie &quot;ku zaskoczeniu wszystkich&quot; wygrała nad wyraz łatwo Białymstoku czym utrzymali ligę. Nikt nie będzie szukał drugiego dna jak Termalica zagra totalny syf dając nadzieje Zabrzanom. Kursy specjalnie nie pospadały więc specjalnego zainteresowania ich zwycięstwem nie ma.
Śląsk jak faktycznie zagra na pełnych obrotach spokojnie jest wstanie wygrać. Właściwie ich postawa jest tutaj kluczem dla obu Górników. Przyjmując że Zabrze &quot;bez problemów&quot; zrobi 3 punkty pozostanie jedyna kwestia Śląska we Wrocławiu. Nie takie rzeczy się działy w piłce.
Zabrze utrzyma ekstraklasę @ 4,77 365 ⛔ Śląsk 3-2 i dziady tylko remis
Wstyd, żenada ,kompromitacja, hańba ,frajerstwo

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Legia - Pogoń
Typ: Nikolic strzeli gola @1.80 STS ✅

Może i Nikolic ostatnio w słabej formie, w Gdańsku kicha, ale ludzie to on jest jedynym napastnikiem Legii. Prijović ma kontuzję, więc kto go ma zastąpić? No nikt. Jutro gra o wszystko to że Legia wygra to wiadomo przecież Legia sympatyzuje z Pogonią więc ta się podłoży. Bramki muszą paść, a kto ma strzelić jak nie Nikolić?

// Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Legia wygra to wiadomo przecież Legia sympatyzuje z Pogonią więc ta się podłoży.
--&gt; KLIK // pestka7

kaszpir88 1K

kaszpir88

"Król Ekstraklasy"
Legia - Pogoń
Typ: Nikolic strzeli gola @1.80 STS

Może i Nikolic ostatnio w słabej formie, w Gdańsku kicha, ale ludzie to on jest jedynym napastnikiem Legii. Prijović ma kontuzję, więc kto go ma zastąpić? No nikt. Jutro gra o wszystko to że Legia wygra to wiadomo przecież Legia sympatyzuje z Pogonią więc ta się podłoży. Bramki muszą paść, a kto ma strzelić jak nie Nikolić?
Legia nie ma zgody z Pogonią, nawet na ostatnim meczu w Szczecinie między tymi drużynami można było usłyszeć kilka mniej przyjemnych przyśpiewek.
Sam typ ok. Dodam że Nikolić strzela w Legii karne.

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Korona @ 2,30 Pinnacle
⛔
Myślę,że warto pograć Koronę w tej ostatniej kolejce.Wychodzą normalnym składem,u siebie są groźni a Jaga już ewidentnie na wyjebce i chcieliby aby ten sezon się skończył.Dzisiaj bez Burligi,Vassiljeva,Góralski na ławie,w pierwszym składzie Olszewski 99 rocznik.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Podbijam typ @Ramzesa, Korona to dzisiaj bardzo dobra opcja
Skład Jagi:
Drągowski - Olszewski, Guti, Wasiluk, Straus - Grzyb, Romanczuk - Frankowski, Mystkowski, Alvarinho - Świderski.
Nie ma Vasilieva, Burligi, Cernycha. Olszewski w debiucie, Straus - Guti - Mystkowski czy nawet Alvarinho mało co grały te nazwiska przez sezon. I nie zapominajmy jaki syf Jaga na wyjazdach gra.
Korona z Cabrerą co najważniejsze. Zabraknie jedynie Sylwestrzaka, dla mnie Korona bierze 3 punkty dziś.
Korona @ 2,20 365 ⛔ 1-3
e; ofensywnie mnie już uprzedził

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Korona - Jagiellonia @ Jaga over 4,5 rzutu rożnego @ 1,85 ⛔Betano
Cabrera gol @ 2,05 Betano⛔

Specjalnie czekałem do ogłoszenia składu bo byłem ciekaw jakie skrzydła wystawi Probierz.
Jest Frankowski oraz Alvarinho tak więc o dynamikę na bokach jestem spokojny. Całą sytuację opisał już @pingwin66. Jaga ma smykałkę do nabijania rożnych nawet jeżeli ta gra się nie układa. Bez jaj. Ekipa Brosza wcale taka mocna w defensywie nie jest (mimo, że bramek wiele nie tracą) więc goście kilka wypadów pod bramkę Małkowskiego zrobią. Mecz o pietruchę i liczę na otwarte widowisko.

Rożne nabite przez gości w ostatnich spotkaniach:
Nieciecza (D): 11
Wisła (W): 10
Podbeskidzie (D): 8
Górnik (D): 9
Śląsk (W): 6

Linia pokryta 5/5 ????

Rożne swoją drogą ale liczę dziś na Cabrere. Napastnik Korony w gazie. Dziś wielkiego ciśnienia na wynik nie ma, ale przed swoją publicznością Korona sezon będzie chciała zakończyć w dobrym stylu. Jaga trochę przemeblowana i wiadomo jakie problemy ma w obronie.

Dlatego bramkę Hiszpana po @2,05 w Betano pobieram bez chwili zastanowienia. ????

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Tutaj moje typy na grupę spadkową:
http://forum.bukmacherskie.com/f344/37-kolejka-ekstraklasy-14-05-15-05-2016-ostatnia-kolejka-133545.html#post5999751

Weszło idealnie ;), próbujemy TOP 8
tutaj próbuje rożne w dniu jutrzejszym, ciekawie to wygląda. Biorę pod uwagę statystyki.

Dzisiejsze spotkania w grupie spadkowej pokazały, że ostatnia kolejka będzie ciekawa, drużyny grają ofensywnie, niektóre już o nic, nie które zagrają o puchary czy tak jak Legia o mistrzostwo.

Legia Warszawa vs Pogoń Szczecin
Over 11.0 rożne @ 2.50 bet365 ⛔ 7

Piast Gliwice vs Zagłębie Lubin
Over 11.0 rzuty rożne @ 2.40 bet365 ✅ 22

Ciekawie zapowiada się spotkanie Cracovia vs Lechia - tutaj poszedłbym w kierunku Overa , ale nigdy nie wiadomo czy Cracovia chce grać w pucharach czy może wyjdzie i się podłoży ;) jak to niektórzy wysnuwają teorie spiskowe.

A co wg Was się zdarzy ? Jakie macie typy na jutro?

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Lech Poznań - Ruch Chorzów
Under 2.5 goli ⛔
1.88
Unibet

Ostatni mecz, dwie najsłabsze drużyny, dwie najsłabsze drużyny jeśli chodzi o zdobywanie bramek. To będzie z pewnością nudny mecz i wszystko inne w TV będzie jutro ciekawsze.
Lech Poznań drużyna, która miała walczyć o mistrzostwo, o europejskie puchary zostaje bez niczego. Po sezonie odejdzie paru kopaczy, a nie zanosi się że przyjdą nowi, lepsi. Niestety...
Lech ze swoją siłą w ofensywie w ostatnich 5 meczach UWAGA zdobył 0 okrągłe zero bramek. Ruch jest nieco lepszy, bo zdobyli aż dwie brameczki.
Jedna jak i druga drużyna nie ma kim straszyć, defensywa też jest słaba. Nie ma kto strzelać bramek. Kopacze pewnie chcą się udać na wakacje, na która nie zasługują, na pewno Ci z Poznania.
W jutrzejszym meczu widzę, maksymalnie jedną bramkę i kopanie się po czołach przez całe 90 minut.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Ostatni mecz, dwie najsłabsze drużyny, dwie najsłabsze drużyny jeśli chodzi o zdobywanie bramek. To będzie z pewnością nudny mecz i wszystko inne w TV będzie jutro ciekawsze.
Lech Poznań drużyna, która miała walczyć o mistrzostwo, o europejskie puchary zostaje bez niczego. Po sezonie odejdzie paru kopaczy, a nie zanosi się że przyjdą nowi, lepsi. Niestety...
Lech ze swoją siłą w ofensywie w ostatnich 5 meczach UWAGA zdobył 0 okrągłe zero bramek. Ruch jest nieco lepszy, bo zdobyli aż dwie brameczki.
Jedna jak i druga drużyna nie ma kim straszyć, defensywa też jest słaba. Nie ma kto strzelać bramek. Kopacze pewnie chcą się udać na wakacje, na która nie zasługują, na pewno Ci z Poznania.
W jutrzejszym meczu widzę, maksymalnie jedną bramkę i kopanie się po czołach przez całe 90 minut.
Hmm nudno to będzie jak w TV się włączy jutro premierszip :]

Lech jak Jaga, miał okazje a wracał z niczym.
Tak można podsumować mecze w Krakowie oraz Szczecinie, w meczu z Lechią też zmarnował dużo okazji.
Jaga miała podobnie i w końcu dziś się przełamała w Kielcach. Czy tak będzie z Lechem ?
Po pierwsze Ruch może zagrać ofensywnie, na ostatnim wyjeździe zagrali tak Gdańsku, szczególnie w 2 połowie, gdzie Lechia była tłem.
Lech kontrować potrafi, ma szybkich zawodników, a obrona Ruchu popełnia sporo błędów, patrz mecz z Piastem.
Granie underów w ostatniej kolejce to ryzyko, dziś strzelono sporo bramek,
a stawkę tego spotkania porównać można do dzisiejszej z meczu Podbeskidzie - Wisła.

Na jutro over 2 w Gliwicach i Krakowie 1,96 ⛔ unibet.

D 30

dadycool

Użytkownik
Tutaj moje typy na grupę spadkową:
http://forum.bukmacherskie.com/f344/37-kolejka-ekstraklasy-14-05-15-05-2016-ostatnia-kolejka-133545.html#post5999751
Weszło idealnie ;), próbujemy TOP 8
tutaj próbuje rożne w dniu jutrzejszym, ciekawie to wygląda. Biorę pod uwagę statystyki.
Dzisiejsze spotkania w grupie spadkowej pokazały, że ostatnia kolejka będzie ciekawa, drużyny grają ofensywnie, niektóre już o nic, nie które zagrają o puchary czy tak jak Legia o mistrzostwo.
Legia Warszawa vs Pogoń Szczecin
Over 11.0 rożne @ 2.50 bet365

Piast Gliwice vs Zagłębie Lubin
Over 11.0 rzuty rożne @ 2.40 bet365

Ciekawie zapowiada się spotkanie Cracovia vs Lechia - tutaj poszedłbym w kierunku Overa , ale nigdy nie wiadomo czy Cracovia chce grać w pucharach czy może wyjdzie i się podłoży ;) jak to niektórzy wysnuwają teorie spiskowe.
A co wg Was się zdarzy ? Jakie macie typy na jutro?
Gratuluje typów wczoraj. Co do RR to zawsze loteria jest i kwestia kto gra na kogo czy obrońca wolny a skrzydłowy mega szybki to wtedy jakieś 2-3 rożne więcej bo obrońca nie nadąża i musi wślizgami wybijać do tego czy drużyna oddaje dużo strzałów za pola karnego itd... Ale życzę Ci powodzenia sam zagram korzystając z tego że może Ci szczęście przypisze ????
Co to Cracovi to powiem tak. Widziałem ich mecz z Pogonią.Gole jakie strzelali to farfocle niesamowite. Oba to fart i tyle. A i tak pogoń wychodziła 3 razy na prowadzenie a właściwie to powinni o nic nie grać. Nie widziałem w Cracovii jakiegoś strasznego ciśnienia na wygranie a błędy robili straszne w obronie.
Tak czy inaczej nie dowiemy się czy im się chce czy nie grać w LE, ale wiemy na pewno że Lechii się chce jak cho..ra. Mają skład co by nie powiedzieć i są w formie. Do tego wygrana z Legią daje im i kopa i realne szanse na LE wszystko w ich nogach. Dla mnie sumując:
-Na pewno bardziej chce się Lechii
-Na pewno mają lepszą formę powiedzmy tygodniową
-Bardziej doświadczony zespół nie jeden raz w życiu grający co 3 dni i pod presją (mówię o kilku zawodnikach typu Peszko, Mila itd)
- Jedynie te nieszczęsne wyjazdy w wykonaniu Lechii ale myślę że jak dla mnie 3:1 w za i przeciw i jestem z Lechią po dobrym kursie
A i dla polskiej piłki klubowej chyba dobrze by było żeby Lechia grała w Europie. Jest stadion jest pieniądz i są i pewnie będą zawodnicy nieźli no i ambitny trener

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom