To może cos ode mnie :
Tottenham - West Nam ( ciekawe jaki był kurs na bramke Antonio )
Typ : x2 kurs 2.87 sts
Lub
West Ham gol kurs 1.65 sts
Tottenham mocno zmęczony sezonem jak i ostatnim maratonem meczowym. Pochetino ma ograniczone pole manewru ławka krótka a zaraz kolejne mecze dwumecz z ajaxem Bournemouth i Everton stad dziś w obronie Sanchez i Davis w pomocy Foyth także kilka nowych twarzy. West Ham może nie ma najlepszej passy ostatnimi czasy ale z Manchesterem powinni ugrac co najmniej remis grali dobrze a ze dziś derby z Tottenhamem to myślę ze mimo iz o nic nie walczą zagrają dobry mecz po głowie chodzi mi bramka Antonio ale to czyste przeczucie wiec nie gram tego. Alternatywną jest gol West Hamu po dobrym kursie 1.65 myślę ze dziś nowa twierdza Tottenhamu przynajmnien w ten sposób zostanie zdobyta
Southampton - Bournemouth
Typ Southampton kurs 1.9 sts
( swietny mecz szkoda ze nie udało się utrzymać prowadzenia)
W Bournemouth kilka braków dziś nie zagra Stanislas, Francis, Daniels, Surman, Cook,Smith,Rico a także prawdopodobnie Clyne. W Southampton wątpliwy występ Vestergarda. Southampton wciąż niepewne utrzymania w ostatniej kolejce grają z Huddersfield ale myślę ze nie będą czekać do końca i będą chcieli juz dziś zapewnić sobie pewny byt w premier leauge na kolejny sezon. Bourmouth zawsze groźne co pokazali wygrywając z Brighton 5-0 ale Southampton .to dla mnie trochę polka wyżej i dziś z tymi brakami powinni ulec gospodarzom
Watford - Wolverhampton
Obie strzela - kurs 1.8 sts
Mecz dwóch ekip których gra może się podobac i lubie obie ekipy dlatego ciężko wytypować zwycięzcę dlatego lepszym pomysłem będzie btts w ostatnim meczu pucharowym Watford wygrał 3-2 po dogrywce w regulaminowym czasie było 2-2 i dziś nie mam nic przeciwko takiemu wynikowi. Ważny mecz dla obu ekip walka o 7 miejsce wciąż trwa i myślę ze będzie to dobry otwarty mecz z bramkami tak jak w ostatnim starciu.
Fulham - Cardiff ( Typ byl trocje zyczeniowy spodziewalem się czegoś więcej po Cardiff czegokolwiek ale to jednak nie ich poziom Brighton to chociaż w 2 połowie przycisneli )
Typ Cardiff więcej żółtych kartek kurs 1.9
Lub
Cardiff kurs 2.93
Kolejny mecz o być albo nie być dla Cardiff. Wygrali bezpośredni pojedynek z Brighton czym dali sobie realne szanse na utrzymanie teraz maja najlepsza okazję do zrownania się z rywalem a kiedy jak nie dziś w meczu ze zdegeadowanym Fulham. Gospodarze ostatnio zaskoczyli dwoma zwyciestwami i na pewno i dziś będą chcieli się pokazać z dobrej strony bo zostały 3 mecze a nie wiadomo kiedy ponownie będą mogli zagrać w najwyższej klasie rozgrywkowej piłkarze tez walczą o transfer do innych klubów premier leauge dlatego mecz będzie ciężki ale spodziewam się ze jednak na 2 zwycięstwach się skończy i dziś gora będą goście którzy będą gryźć trawę do ostaniej minuty i stąd główny typ Cardiff otrzyma więcej żółtych kartek typ drugi Cardiff wygra myślę ze może byc 0-1