>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

35E no deposit

G 0

grzesiex88

Użytkownik
również dostałem ???? wypłacił ktoś od nich pieniążki tak jak wczesniej ktoś pisał powyżej tych 10 euro można wypłacac ?? wypłacił ktoś w taki sposób

S 1

stevefrancis

Użytkownik
Śmieszna firemka robi z ludzi idiotow. Rejestrowalem sie 30.09 i do dzis nie dostalem kasy wiec sie juz wkurzyle i pisze do glownego supportu a Ci odpisuja :
Dear xxxxxx
Thank you for contacting our Customer Support Service and we apologise for any delay in responding to your enquiry.
The promotion has ended. However there is a freeroll 11.okt - 12.okt - 13.okt you are more than welcome to participate in.

Nosz kur.... przeciez w tym samym dniu rejestrowali sie tez inni gracze ktorzy dostali bonus wiec co to ma byc za szopka !
Nie polecam ????

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
ja dostalem takie cos: wiec z otrzymanej wiadomosci wynika ze promocja dal oson ktore maja tez konto na canada poker , ja tam konta nie mialem i kasy nie otrzymalem

Dear Player

The promotion was only for members of poker4canada. However there is a freeroll 11.okt - 12.okt - 13.okt you are more than welcome to particepate in.

We apologise for any inconvenience this delay may cause. If you have any other questions, please contact us again.

Do góry Bottom