Dostałeś kasę czy tylko narazie zleciłeś wypłate??Raczej tylko na pokera ale zobaczymy ja wyplacilem to co powyzej ugralem na zaklady ???? )
cezi kase mozesz przelac na zaklady i jesli uzbierasz 20E moze je wyplacic na moneybookes bez zadngo skanu dowodu , pamietasz zeszloroczna promocje asterii? tez dawali na pokera 10E , ale ja przelalem na zaklady i ugralem wtedy 45e i wyplacilej je sobie na konto kasa byla po 12h .A nie wiecie czy mozna bez przypalu grac na zakladach bo przelalem 10e i puscilem jakiego kupona...
Dzieki wielkie za info ???? a to pajac ze mnie bo puscilem rulona na 90e bo myslalem ze i tak bede musial 2500vip points uzbierac przed jakakolwiek wyplata... Ale moze wejdzie ???? pozdroocezi kase mozesz przelac na zaklady i jesli uzbierasz 20E moze je wyplacic na moneybookes bez zadngo skanu dowodu , pamietasz zeszloroczna promocje asterii? tez dawali na pokera 10E , ale ja przelalem na zaklady i ugralem wtedy 45e i wyplacilej je sobie na konto kasa byla po 12h .
tak apropo aktualna jeszcze ta promocja bo wysylalem dzis kolo 1.00 email i kasy nie dostalem , wie ktos moze do kiedy to pomo?
Hmmm tzn ze ugrales do 35 i nadwyzke sobie wyplaciles? ????Dzieki za Info o bonusie ???? 25 euro juz na Moneybookers po 2h ????
Tak Ugralem 35 wyplacilem 25 a za 10 dalej gram ????Hmmm tzn ze ugrales do 35 i nadwyzke sobie wyplaciles? ????