>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

35E no deposit

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
A nie wiecie czy mozna bez przypalu grac na zakladach bo przelalem 10e i puscilem jakiego kupona...
cezi kase mozesz przelac na zaklady i jesli uzbierasz 20E moze je wyplacic na moneybookes bez zadngo skanu dowodu , pamietasz zeszloroczna promocje asterii? tez dawali na pokera 10E , ale ja przelalem na zaklady i ugralem wtedy 45e i wyplacilej je sobie na konto kasa byla po 12h .

tak apropo aktualna jeszcze ta promocja bo wysylalem dzis kolo 1.00 email i kasy nie dostalem , wie ktos moze do kiedy to pomo?

C 174

cezi77

Użytkownik
cezi kase mozesz przelac na zaklady i jesli uzbierasz 20E moze je wyplacic na moneybookes bez zadngo skanu dowodu , pamietasz zeszloroczna promocje asterii? tez dawali na pokera 10E , ale ja przelalem na zaklady i ugralem wtedy 45e i wyplacilej je sobie na konto kasa byla po 12h .

tak apropo aktualna jeszcze ta promocja bo wysylalem dzis kolo 1.00 email i kasy nie dostalem , wie ktos moze do kiedy to pomo?
Dzieki wielkie za info ???? a to pajac ze mnie bo puscilem rulona na 90e bo myslalem ze i tak bede musial 2500vip points uzbierac przed jakakolwiek wyplata... Ale moze wejdzie ???? pozdroo

S 0

szpila1910

Użytkownik
po prostu wpisalem swoj login! a w tresci tematu napisalem 35 euro bonus , ale wyslalem tez 2 maila bez tematu ! - maila wyslalem w sobote , kasa dzisiaj na koncie! pozdro

0 0

0vers

Użytkownik
To jest na innej zasadzie. Przeciez to jest soft b2b. Dostajecie na starcie te 10 czy 15 euro i mozecie od razu wyplacic jak dojdziecie do 20 euro . Natomiast za 2500 VIP-ow dostaniecie dodatkowe 15 czy 20 euro. Nie macie sie co ludzic, ze nawet nabijecie je w 3-4 miesiace , osoby , ktore multitablinguja NL 50 na 6/8 stolow nabijaja to w ok. miesiac , takze powodzenia ????

G 0

grzesiex88

Użytkownik
ja zakładałem w niedziele i wysylalem meila z konta o2.pl i jeszcze nie dostalem :/ dostał ktos kto ma konto w o2 ?? bo niewiem czy wogóle te meila do nich doszły

Do góry Bottom