Middlesbrough-Sunderland
Typ:X
Kurs:3.33
Buk:
Fortuna
Analiza:Spotkanie 2 najgorszych ekip z
Premier League,obie ekipy w tym sezonie zasługują na spadek ich gra jest tragiczna co odzwierciedlają to miejsca w tabeli mianowicie Middlesbrough-19 lokata z dorobkiem 24 pkt
Sunderland 20 lokata z dorobkiem 21pkt.Forma rowniez jest poniżej skali Middles 5meczy 2 pkt to samo w wypadku Sunderlandu.
Gospodarze nie wygrali 16 meczy z rzędu ostatnie ich wyniki 3 porazki 2 remisy (Remisy-Burnley 0:0 i Swansea 0:0).
Goście to samo 3 porażki 2 remisy (Remisy-2:2 z West Hamem i 0:0 z Burnley)
8 meczów z rzędu bez zwycięstwa ostatnia wygrana 4:0 na wyjezdzie z Crystal Palace gdy ta ekipa była w tragicznej formie teraz natomiast zachwyca także to zwycięstwo nie ma zbytniego znaczenia.
Uważam że nie zobaczymy tutaj wiele bramek under 2.5 raczej gładko 0:0 1:1 przewiduje takie wyniki.
Obie ekipy grają o nic wiedzą że w tym sezonie nic już nie osiągną czas na spadek i może za rok powrót do najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii na chwilę obecną nie ma tutaj o co grać.
Nikt nie powinnien się tutaj przemęczać , alternatywnie można under 2.5 1.5 to już bardziej ryzykowne.
Stawiam na remis wydaję mi się tutaj najbardziej prawdopodobną opcją.
Życzę powodzenia :grin:
Arsenal-Leicester
Typ-Over 3.5 gola
Kurs:2.00
Fortuna
Zapraszam na środowe spotkanie gdzie ekipa z Londynu podejmie przed wlasną publicznoscią mistrzów Anglii.
Gospodarze ostatnie 5 meczy 8 bramek , strzelają sporo w lidze 5 meczy w 4 z nich przynajmniej 2 bramki.
Co do gości 5 meczy ostatnich 11 strzelonych bramek, 5 meczy ostatnich przynajmniej 2 bramki.
Faworytem są kanonierzy grają u siebie bardzo dobrze,co do lisów na wyjazdach raczej słabo jednak nie przewiduje tutaj wyniku tylko liczbę bramek
BTS słaby kurs odrzuciłem myslę że jutro możemy się spodziewać wyniku 3:1 , 2:2
Powodzenia ????
Crystal Palace-Totenham
Typ:BTS
Kurs.1.61
Fortuna
Kolejne ze spotkań w środku tygodnia,derby Londynu.
Gospodarze ostatnio rozpędzeni niczym dziki 5 meczy 10 pkt gdzie strzelali zawsze przynajmniej 1 bramkę.
Goście jeszcze większe dzikusy 5meczy 15 pkt tłuką wynikami takimi jak 4:0 3:1
W chwili obecnej kurs na BTS bardzo zbliżony do zwycięstwa Kogutów w jutrzejszym spotkaniu myślę że spokojnie można wrzucić BTS do kuponu.
Co do liczby goli w 5 spotkaniach Crystal -10 Totenham-15
Jutro będziemy oglądać przynajmniej 1 bramkę z obu stron ale myślę że na tym się nie skończy.
Powodzenia ????