Moge być wkurzony sam na siebie po ostatnim typie glownym, gdzie kurs kolo 1.20 zepsuł, nauczka, że nigdy takiego czegoś się nie gra. Na plus, że siadła taśma po kursie prawie 10 i kurs 3.15 na bramki Sassuolo. Teraz podaje 2 typy, jeden za troche wiecej, druga to taśma. Odrazu mowie, ze ja osobiscie uwazam ze stawką...
Parma pow 1.5 gola
Atalanta- Bologna pow 2.5 gola
Ako: 2.52 @totalbet
Taki napis wywiesili kibice Parmy po porazce na Sardynii, gdzie w koncowce ich graczy dali sobie strzelic 2 bramki.
Tlumaczac to znaczy mniej wiecej cos w stylu- Prosiliście o czas i wsparcie, a zhańbiliście nasze miasto.
Wiadomo odrazu po tym meczu mieli mecz z Juventusem wiec tam bez szans na punkty, ale trzeba przyznac, ze graczy Parmy gryzli trawe, strzelili gola, mieli okazje na wiecej, nawet sam fakt, ze nabili 6 roznych na Allianz Stadium troche mowi o ich determinacji.
Ja tutaj ide w min 2 gole gospodarzy, bo obrona Rekinow to najgorsza defensywa, a fakt, ze Sampdoria strzelila im tylko 1 bramke o niczym nie swiadczy. Tam po prostu chyba chcieli wygrac minimalnym nakładem sił. Parma sporo traci bramek do tego nie bedzie Giagiolo i Contiego w defensywie wiec napewno opcja bezpieczniejsza niz sam win. Jest tych dwoch utalentowanych Rumunów Man i Mihaila, do tego Kucka, Brugman czy Pelle.
Ktoś zaraz mi napisze, ze przeciez o nic nie walcza. Ja sie z tym zgadzam bo dla mnie na 99% Parma zagra w
serie b, ale zostało 6 meczy, a maja strate 11 pkt. Napisze tylko tak, wygraja z Crotone, a ostatnio mecz w sezonie maja z zaprzyjazionia Sampdorią wiec doliczamy 3 pkt. Co nam to daje? Strate 5 pkt i 4 mecze w tym bezposredni z Bykami. Wiadomo optymistyczny wariant, ale to tylko tak pisze jakby ktos sądził, że grają o nic. Dla mnie tutaj wyjdą mega nakręceni, nawet dla tych kibiców, których nie ma na stadionie, zeby cos udowodnic.
Ja kiedys zerkałem do takiej statystyki, ktora pokazywała zespoly, ktore stwarzaja swoim rywalom najwiecej okazji do strzelenia bramki, zle ustawiaja sie obroncy, indywidualne bledy w obronie, wiecie kto był w top 1 i top 2 w
serie A ? Crotone i Parma. Dla mnie tutaj beda bramki.
Oglądał ktoś mecz Roma- Atalanta ? Gasperini ich zjebie za ta skutecznosc, tam powinno byc z 7 bramek dla Atalanty, a to co zrobil Muriel to pozostawie bez komentarza. Jestem pewny, ze to był top1 mecz w tym sezonie we Włoszechh pod wzgledem zmarnowanych okazji. To nawet dobrze pod over w niedziele, bo beda chcieli cos udowodnic. Bologna ma tak slaba defensywe, nie chce mi sie tego nawet komentowac. Ktos spojrzy na ostatni wynik 1:1 z Torino i pomysli, ze pisze glupoty. Tam Belloti i Zaza mieli sam na sam, Verdi 2 strzaly mogl trafić, a nawet nie chce porownywac Atalanaty z Torino. Nadal nie bedzie Japończyka w defensywie wiec spoko. Szkoda, ze Gosens dzisiaj czerwona kartka, ale bez niego tez tam over wejdzie. Pamietam jak rok temu gralem w tym meczu bramki Barrowa, bo to dla niego specjalny mecz i trafil w poprzeczke. Teraz jest w mega formie, napewno za drobniaki wezme jego bramke.
Genoa- Spezia obie strzela
Parma- Crotone pow 2.5 bramki
Udinese lub remis
Sassuolo pow 1.5 gola
Ako: 7.58
E
efortuna
Genoa i Spezia to dwie ofensywe druzyny, prosze sobie sprawdzic ostatnie ich mecz, praktycznie w kazdym bts mamy. Genoa ma mega zawodnikow z przodu i moga rotowac. Pandev, Scamacca, Schomurodov czy Destro. Po drugiej stronie to samo Gyasi, Farias, Nzola czy Piccoli, do tego zdolna mlodziez. Na plus do typu jak dobrze licze pauza za kartki podstawowego obroncy gospodarzy, ktory gra od dechy do dechy wszystko, wiec bedzie widac jego nieobecnosc. Kurs fajny wiec biore
Parma Crotone opisane wyzej.
Wraca De Paul i ten remis to minimum w tym meczu, juz z Cagliari pare razy tak pudłowali... Argentyczyk bedzie na swiezosci, wiec caly zespol skorzysta, do tego u gospodarzy z kontuzja Tuia, a wiec obronca.
Ja zawsze bede bral gole Sassuolo, bo to tak ofensywna druzyna. Mam nadzieje, ze nie bedzie Bereszynskiego to Boga sie pobawi po swojej flance. Do tego oby Raspadori zaczal, Traore tez na swiezosci, trzeba oczywiscie napisac ze nie bedzie Djuricica, ale go akurat jest kim zastapic. Na Mapei Stadium zawsze mocno od 1 minuty i tak powinno byc teraz.