kolego, nie napinaj sie tak. Przeciez kazdy srednio ogarniety user tego forum widzi golym okiem ze są to zwykle literowki, bo na pewno chodzilo Interiscie o 3 remisy i o Denisa a nie Destro pisząc o trio z Atalanty. Zenująca to jest twoja reakcja i brak dystansuNie wiem skąd bierzesz te statystyki, ale zmień stronę i nie wprowadzaj ludzi w błąd... Roma nie doznała porażki na własnym stadionie w tym sezonie! Później piszesz, że Destro jest zawieszony, a w dalszej części analizy wspominasz o tym, że ma strzelać w tym meczu bramki. Analiza jest tak żenująca, że... no comments.
kolego david011 bardzo dobrze ze wytykasz bledy, bo i sam to robie jak ktos pisze glupoty. Zareagowalem jednak bo te bledy nie byly celowe jak dla mnie. Bledy Interisty wynikaja moim zdaniem nie z braku wiedzy, a z pisania byc moze na szybko, dlatego jego post jest nie logiczny. Wieksze tu kwiatki widzialem jak pewien user wymieniajac absencje wpisal gracza, ktory juz w tym zespole nie gra. Nad takim to mozna rece zalamywac. Tutaj wystarczy tylko kilka mankamentow poprawic i to ze Interiscie wyszly bzdury nie bylo celowe. Mozna lzej uwage zwrocicNie napinam się tylko wytykam wyraźne błędy, przez które ktoś średnio ogarniające ligę włoską może władować się na minę. Literówką jest także to, że Roma tylko w dwóch domowych meczach kończyła mecz z czystym kontem? Bo według mnie w 11. Nie jest nigdzie napisane, że trio z Atalanty tylko samo trio, a to można różnie interpretować. W analizie są 3 podstawowe błędy + brak informacji o Tottim, bez którego średnia bramek Romy maleje z 2,5 do 1. Może zareagowałem za mocno, ale jak ktoś pisze bzdury to trzeba reagować stanowczo ponieważ następnym razem taka osoba na pewno lepiej przeanalizuje spotkanie.
Mihajlović legendą w Mediolanie? Nie przesadzajmy, rozegrał w Interze dwadzieścia kilka spotkań. To, że później był asystetem Manciniego też o niczym nie świadczy. Kilku zawodników z obecnego składu na pewno bardziej zasługuje na nazwanie ich legenda od Sinisy Mihajlovicia.Ja bym uważał na Inter. Chociażby przez pryzmat Mihajlovicia który jak każdy szanujący się kibic Serie A wie w Mediolanie jest legenda i na pewno zmotywuje swoich podopiecznych przeciwko swojemu byłemu klubowi mimo że dziś zasiądzie na trybunach. Kibice Interu są zażenowani składem jaki proponuje od kilku meczy Walter Mazzarii a konkretnie chodzi mi o postać Rickiego Alvareza. Inter może wygra, może nie. Ja pobieram BTS po kursie 1,80
Gratuluję wyczucia i trafionego typu ???? Nie zgodzę się jednak co do stwierdzenia,że liga europejska będzie wrzodem. Wiadomo,że w Mediolanie ambicje są o wiele większe.Ale niestety na ambicjach się kończy,trzeba mierzyć siły na zamiary,poza tym drużyna mająca aspirację na udział w LM, musi być przyzwyczajona do systemu gry co 3 dni.Nie sądzę,że celem Milanu jest zwycięstwo w lidze europejskiej,ale samo ogranie w tych rozgrywkach będzie dla nich korzystne plus wpadną jakieś pieniądze za mecze.AC Milan - Catania 2 (AH +1.75) @ 1.70 Pinnacle
Milan wygrał trzy mecze z rzędu, zaś Catania jest ostatnia w tabeli. No i co z tego. Nikt mi nie wmówi, że w Mediolanie marzą o zajęciu lokaty gwarantującej start w następnej edycji Ligi Europejskiej. Dla drużyny o takich ambicjach to będzie jak wrzód w wiadomym miejscu. Dlatego też zakładam, że jak nie dzisiaj, to następnym w starciu z Livorno gospodarze zabawią się w św. Mikołaja. Ok. Catania przegrała 14 na 16 wyjazdowych spotkań jednak statystyki nie grają, zaś dla Sycylijczyków trwa już wsteczne odliczanie i nie ważne z kim grają, gdyż w każdym starciu muszą szukać punktów, a najlepiej trzech. Oczywiście nie twierdzę, że przyjezdni dziś wygrają, ale na pewno się postawią. Dlatego też biorę dodatni handicap, który przy porażce jedną bramkąvgwarantuje mi wygraną, zaś przy porażce dwoma bramkami utratę tylko połowy stawki.
Będzie bo ponoć sam Seedorf mówił że LE dla wielkich klubów to tylko problemy, podając przykład Romy która w pucharach nie gra i w Serie A jej idzie. Chociaż z drugiej strony od przyszłej edycji zwycięzca LE ma automatyczny awans do grupy LM więc to może być jedyna droga dla Milanu, bo liga ucieka.Gratuluję wyczucia i trafionego typu ???? Nie zgodzę się jednak co do stwierdzenia,że liga europejska będzie wrzodem. Wiadomo,że w Mediolanie ambicje są o wiele większe.Ale niestety na ambicjach się kończy,trzeba mierzyć siły na zamiary,poza tym drużyna mająca aspirację na udział w LM, musi być przyzwyczajona do systemu gry co 3 dni.Nie sądzę,że celem Milanu jest zwycięstwo w lidze europejskiej,ale samo ogranie w tych rozgrywkach będzie dla nich korzystne plus wpadną jakieś pieniądze za mecze.
Juventus wygra + under 3.5Udinese w batalii z Juventusem będzie musiało sobie radzić bez: Badu, Pinziego i Lazzariego. Tymczasem La Vechia Signora będzie osłabiona brakiem kontuzjowanych: Pepe, Barzagliego i Vidala.
14.04.2014 20:45 Udinese Calcio - Juventus Turyn
Udinese: Scuffet – Heurtaux, Danilo, Bubnjic, Basta, Yebda, Allan, Pereyra, Gabriel Silva, Fernandes, Di Natale
Juventus: Buffon – Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Pogba, Asamoah, Llorente, Tevez.