>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32 kolejka Primera Division 19.04 - 22.04.2013

Status
Zamknięty.
G 0

grzesiek111

Użytkownik
Wydaję mi się , że jutro w meczu Celta vigo - Saragossa padnie wynik 2:2 , polecam zagrać bts&#39;a , w takim spotkaniu obie ekipy , które walczą o utrzymanie w lidze , powinny strzelać bramki , do tego dochodzi obrona z każdej z ekip , której nie trzeba komentować . Życzę powodzenia ;)!

ziomeczek9393 21,6K

ziomeczek9393

Użytkownik
Mi również wpadł w oko typ na BTS w tym spotkaniu. Widziałem mecz Celty z Mallorca i goście mogli pokusić się o bramkę, na dodatek u siebie niedawno dobre mecze mieli z Realem czy Barceloną. Co do dzisiejszego spotkania spodziewam się że gospodarze nie bd kalkulować i ruszą do przodu bo każdy inny wynik niż 3pkt raczej pozbawia ich już szansy na utrzymanie. W Zaragozie liczę oczywiście przede wszystkim na Postige. Tak więc mecz nie powinien wyglądać jak ten wspomniany na początku.
Celta vs Zaragoza BTS @1,83 Bet365

solara 38

solara

Użytkownik
Wydaję mi się, że w takich ważnych spotkaniach raczej rola gospodarza nie będzie kluczowa. Pokazało to Deportivo ogrywając Levante 4-0 na wyjeździe. Ponadto Celta nie gra super u siebie, a Zaragoza gra lepiej wyjazdy niż spotkania domowe. Uważam, że kurs 3,60 na gości w tym pojedynku jest wartym rozpatrzenia. Remis raczej nie zadowala nikogo więc DNB na 2 chyba bez sensu. Spodziewam się otwartego spotkania (może nawet warto zagrać Zaragoza over 1,5). BTS też jak najbardziej do gry tyle ode mnie ???? .

betinos 200

betinos

Użytkownik
Celta Vigo - Saragossa
Typ: Żółta kartka - Borja Oubina ✅✅✅ :grin:
Kurs: 4.00
Bukmacher: Betsson
Dzis znow pojde w kierunku kartek.Kolejny mecz dla druzyny Celty o tzw. 6 punktów.Zagraja ze soba 2 ostatnie druzyny w tabeli, ktore maja jeszcze szanse na utrzymanie sie.Spodziewam sie ostrego meczu zarowno ze strony gospodarzy jak i gosci,oraz wielu kartek.Juz w ostatniej kolejce zagralem na kartke dla Oubiny, jednak zespol z Vigo zawiodl mnie, poniewaz nie bylo widac w ich grze jakiejs ogromnej determinacji.Oubina jest kapitanem druzyny, ktory gra na pozycji defensywnego pomocnika.Jak wiadomo jest to pozycja, ktora daje duze prawdopodobienstwo tego iz gracz zobaczy zólty kartonik a kapitan jest zawodnikiem w zespole, ktory musi pokazac charakter i walke na calego.Do tego czesto zdarza sie ze ma cos do powiedzenia sedziemu, za co rowniez moze byc ukarany.Reasumujac jest to ostatni dzwonek dla druzyny Celty, by zachowac choc cien szansy na utrzymanie sie, dlatego mysle ze beda robic wszystko by wygrac.Spodziewam sie ostrego meczu, oraz wielu kartek z obydwu stron w tym rowniez dla kapitana Celty.Jak dotad zawodnik ten zostal ukarany kartka 6 razy.Polecam!!!

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Poziom dzisiejszego pojedynku może być tak słaby, że szkoda będzie tego komentować. Aspas jeszcze pauzuje, a bez niego w ataku zespół Celty nie istnieje. U siebie aż tylu bramek nie tracą więc obrona powinna w miarę to wszystko ogarniać.
Saragossa jeśli nie zaliczy takiej passy jak w poprzednim sezonie to również spadną. Przy Celcie i Granadzie są to moi faworyci do spadku. Nie wiem dlaczego, ale czuję, że Majorka jeszcze się utrzyma.
Szczerze mówiąc to nawet remis mnie tu nie zdziwi. Wiem, że nikogo ten remis nie ratuje, ale Saragossa jakiś czas temu grała z Granadą i tam też było 0:0.
Dla mnie Celta i Saragossa to dwie najgorzej grające drużyny w PD. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Celta podchodzi pod pole karne i nie wie co zrobić z piłką. Nie oddają nawet strzałów na bramkę.
Saragossa natomiast też nie ma całkowicie pomysłu na grę. Jakie wrzutki w pole karne, które padają łupem obrońców. 0 prostopadłych podań, gry z klepki. W ataku osamotniony Postiga, która zamiast się zastawić i poszukać gry z kolegą to jedyne co robi to szuka rzutu karnego. Ostatniego gola z gry zdobył jeszcze w lutym w starciu z Valencią.
Po nudnym meczu widzę tu remis. Tego jednak nie polecam grać, ale moje słowa radzę sobie przemyśleć. Chętnie też podejmę polemikę.
X/X (HT/FT) 5,00 Bet365 ⛔ 2:1

raaaul007 15

raaaul007

Użytkownik
Celta - Saragossa
Bez sędziego bramkowego, a gol prawidłowo uznany.
I od razu nasuwa mi się pytanie: za co wziął pieniądze sędzina bramkowy w meczu P$G-FCB ? Tak statyczna sytuacja i taki offside...yo no entiendo por que ?

Ogólnie obie ekipy + Granada bez cohones i Twój typ, byłby z pożytkiem dla Primera Division. Depor to przeciwny biegun.

Pzdr.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom