>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

32 kolejka Primera Division 13-15 kwietnia 2010r.

Status
Zamknięty.
maslak88 0

maslak88

Użytkownik
Co do jutrzejszego meczu Realu myślę że powinni wygrać, Barcelona zapewne dziś zaliczy komplet punktów co spowoduje 6 punktową przewagę. W Realu nie zagra Metzelder, Pepe, Drenthe, Kaka, Raul, którzy zmagają się z kontuzjami a zawieszony za kartki jest Ezequiel Garay. W Almerii z ważniejszych zawodników zabranie tylko Chico. W Ostatnim meczu Realu zabrakło skuteczności, stworzyli sobie 13 sytuacji bramkowych z czego oddali oni 7 strzałów w światło brami, dla porównania Barcelona analogicznie 5 i 4 a jakim wynikiem zakończył się mecz to chyba każdy wie. Jeżeli Real poprawi skuteczność powinny być 3 punkty.

K 0

karat

Użytkownik
Spotkanie: Valencia CF - Athletic Club Bilbao
Typ: 1
Kurs: 1.65
Bukmacher: Betsafe

Analiza: A więc tak zacznijmy od tego, że oba zespoły są zespołami własnego boiska. Valencia ostatnie mecze wygrywa tylko u siebie, na wyjeździe sobie radzi bardzo słabo, czego dowodem są porażki. Z Athleticem jest identycznie, dobrze grają u siebie, jednakże na wyjazdach kiepsko. Valencia do tej pory zgromadziła 56 pkt i plasuje się na 3 pozycji, natomiast Athletic z 48 pkt jest 6. Valencia ostatni mecz u siebie wygrała 3:0 z Osasuną, natomiast Athletic przegrał w wyjazdowym meczu w Barcelonie 4:1. Valencia jest na dobrej drodze do gry w LM, brakuje im do końca sezonu zaledwie kilku punktów, które są wstanie zdobyć chociażby w meczu z Athleticem. O sile ofensywnej Valencii powinien stanowić trio Silva - Villa - Mata. Tych trzech piłkarzy może naprawdę dużo postrzelać bramek. Powodzenia !

maslak88 0

maslak88

Użytkownik
feerenc popieram, wizja spadku do Segunda Division wykrzesała w zawodnikach wole walki. Atl. Madrid stworzyło sobie dwa razy więcej więcej sytuacji bramkowych niżeli Xerez ( Atletico- 14, Xerez- 7) oddali 5 strzałów w światło bramki jednak tylko raz pokonali Renana, Xerez natomiast tylko 3 a pozwoliło im to odnieść zwycięstwo.

S 0

salos94

Użytkownik
Spotkanie: Almeria v Real Madrid [Strzelec bramki &amp; Zwycięzca meczu]
Bukmacher: gamebookers
Typ: Cristiano Ronaldo strzeli bramkę i Real Madrid wygra
Kurs: 1.62
Czas rozpoczęcia: 20.00
Analiza:
Dziś o godzinie 20 dojdzie do spotkania Almerii i Realu. Ligowy średniak (13 miejsce w Primera Division) podejmie na własnym boisku kandydata do tytułu mistrza Hiszpanii. Real Madryt wygrał ostatnich 6 meczy na wyjeździe w lidze. Będą chcieli zetrzeć plamę z sobotniego meczu z Barceloną w Gran Derby Europa. Cristiano Ronaldo strzelił w 22 meczach 18 goli i ma dzisiaj okazję przeskoczyć w tabeli najlepszych strzelców Davida Ville z Valencii. Widać było w ostatnim meczu z katalończykami, że CR9 jest w dobrej formie, mimo, że nie strzelił gola. Dwa ostatnie mecz Realu z Almerią zakończyły się zwycięstwem tych pierwszych 4-2 i 3-0. Myślę, że jak na tak prawdopodobny typ jest w miarę wysoki kurs. Mój typ 0-3, Cristiano 2 bramki. zeby

savi 52

savi

Użytkownik
Spotkanie: Almeria - Real Madrid
Typ: X
Kurs: 6,0
Buk: PinnacleSports
Analiza:

Almeria u siebie jest u siebie bardzo mocna. Aż od dziewięciu meczów drużyna ta u siebie nie przegrała. Odniosła 5 zwycięstw i 4 remisy. Nie grała z byle kim. Potrafiła urwać po bardzo zaciętym meczu punkty Barcelonie, Atletico Madryt i Mallorce. Ekipa ta wystąpi w dzisiejszym meczu w silnym składzie, wzmocnionym zawodnikami, którzy odpoczywali w ostatniej kolejce, gdy ekipa Almerii wysoko przegrała na wyjeździe z Athleticiem. Myślę, że świetna seria meczów u siebie bez porażki zostanie dzisiaj podtrzymana. Wywieźć z Almerii komplet punktów to naprawdę szalenie trudne zadania i uważam, że Realowi ta sztuka się dzisiejszego wieczoru nie powiedzie.
W ekipie Królewskich zabraknie tych zawodników, którzy nie mogli zagrać z Barceloną - Pepe, Kaki, Metzeldera i Drenthe. Do tej listy dołączył w porównaniu z Gran Derbi dołączył kontuzjowany Raul i pauzujący za kartki Garay. Uważam, że po porażce z Barceloną nie uda się zdobyć kompletu punktów. Jeżeli Blaugrana nie wygrała na tym terenie, Realowi powinno być jeszcze trudniej. Za taki wysoki kurs bardzo opłacalne jest postawienie na remis i taka jest moja propozycja.

savi 52

savi

Użytkownik
&quot;u siebie jest u siebie&quot;
&quot;dołączył w porównaniu z Gran Derbi dołączył&quot;
Hehe jak Kononowicz ????
Sorry za ta błędy, spieszyłem się z analizą.
Ale polecam ten typ, ew. 1X.

remo91 57

remo91

Użytkownik
co do meczu Almerii i Realu jeszcze pewniejszym i dobrze płatnym typem jest handi +1 dla Almerii, Savi wszystko pięknie opisał, Almeria to typowa drużyna swojego boiska, potrafiła zatrzymać nawet Barcelonę czego Realowi się nie udało gdy grali u siebie, dla przypomnienia Królewscy przegrali wtedy 0:1 gdy Almeria zremisowała 2:2. Przy dobrym wietrze Real wygra moim zdaniem maksymalnie jedną bramką, porażka z Barcą pozbawiła już chyba wszystkich złudzeń kto zdobędzie mistrza Hiszpanii.

mateo55 0

mateo55

Użytkownik
Spotkanie: Almeria - Real Madryt (strzelec pierwszego gola w meczu)
Typ: C.Ronaldo
Kurs:4.00
Buk: unibet
Analiza:
13 w tabeli almeria zmierzy się na własnym obiekcie z wielkim Realem, który świeci w tym sezonie niemal jak za dawnych &quot;galaktycznych&quot; czasów, za wyjątkiem spotkań w lidze mistrzów, gdzie wyeliminował ich fantastyczny w tym sezonie Champions Leuge Ol. Lyon. W lidze jednak real gra nienagannie, ale nie potrafi sprostać największemu wyzwaniu, jakim jest bez wątpienia pokonanie Barcelony. Wracając do typu, goście na wyjazdach mają bilans 10-2-3 i bramki 33:13, gospodarze zaś u siebie 7-6-2 i bramki 18:15, pewne jest dziś zwycięstwo gości, ale to nie jest opłacalny typ, zatem pozwoliłem sobie podjąć pewne ryzyko i postawić, że C. Ronaldo strzeli pierwszego gola w meczu, jest to ryzykowny typ, ale jak najbardziej możliwy, czekam więc na mecz!

blancos 56

blancos

Użytkownik
Spotkanie: Almeria - Real Madrid
Typ: X
Kurs: 6,0
Buk: PinnacleSports
Analiza:
Almeria u siebie jest u siebie bardzo mocna. Aż od dziewięciu meczów drużyna ta u siebie nie przegrała. Odniosła 5 zwycięstw i 4 remisy. Nie grała z byle kim. Potrafiła urwać po bardzo zaciętym meczu punkty Barcelonie, Atletico Madryt i Mallorce. Ekipa ta wystąpi w dzisiejszym meczu w silnym składzie, wzmocnionym zawodnikami, którzy odpoczywali w ostatniej kolejce, gdy ekipa Almerii wysoko przegrała na wyjeździe z Athleticiem. Myślę, że świetna seria meczów u siebie bez porażki zostanie dzisiaj podtrzymana. Wywieźć z Almerii komplet punktów to naprawdę szalenie trudne zadania i uważam, że Realowi ta sztuka się dzisiejszego wieczoru nie powiedzie.
W ekipie Królewskich zabraknie tych zawodników, którzy nie mogli zagrać z Barceloną - Pepe, Kaki, Metzeldera i Drenthe. Do tej listy dołączył w porównaniu z Gran Derbi dołączył kontuzjowany Raul i pauzujący za kartki Garay. Uważam, że po porażce z Barceloną nie uda się zdobyć kompletu punktów. Jeżeli Blaugrana nie wygrała na tym terenie, Realowi powinno być jeszcze trudniej. Za taki wysoki kurs bardzo opłacalne jest postawienie na remis i taka jest moja propozycja.
Nie bardzo sie z Toba zgodze. Zapomniec o el Clasico z taka mysla podchodza do tegu meczu los Blancos Wedlug mnie Real wygra dzisiejsze spotkanie i to przynajmniej roznica 2 bramek. Nie staram sie kierowac tym ze kibicuje Realowi ( choc tak pewnie sie nie da ;) ) ale tym ze Królewscy to zespol przynajmniej o 2 klasy lepszy niz Almeria. Podczas pojedynku w ,,Derbach Europy&#39;&#39; Messi pozostawil troche w cieniu Cristiano Ronaldo. Wydaje mi sie ze taki obrot sprawy dodatkowo zmotywuje CR7. Podobnie bedzie z Higuainem, ktory w meczu z Barca nie blyszczal i zostal zmieniony. Real przystapi bez wiekszych oslabien, oprocz Kaki, Raula, Metzeldera to nie wystapi rowniez Garay. W jego miejsce byc moze zobaczymy grajacego z duzym powodzeniem na tej pozycji Ramosa. Zapowiada sie rowniez powrot do skladu Lassa, ktory napewno chcialby pokazac trenerowi ze to on powinien towarzyszyc Xabiemu. Tak wiec
Mój typ: Almeria-Real Madryt H (1,5-0) 2.00 1.60 - 2

sandomingo 58

sandomingo

Użytkownik
Wczoraj weszlo handi-2 przeciwko faworytowi to moze i dzisiaj wejdzie. Real -2 - Almeria 2 kurs 1,9✅. Almeria to druzyna wlasnego boiska, ktora do tego wyjatkowo dobrze sobie radzi z czolowymi druzynami. Nie wieze w to ze Real juz sie pozbieral po sobotniej wtopie i znow jest stuprocentowo umotywowany. Moze i wygraja, ale max jedna bramka.

savi 52

savi

Użytkownik
Nie bardzo sie z Toba zgodze. Zapomniec o el Clasico z taka mysla podchodza do tegu meczu los Blancos Wedlug mnie Real wygra dzisiejsze spotkanie i to przynajmniej roznica 2 bramek. Nie staram sie kierowac tym ze kibicuje Realowi ( choc tak pewnie sie nie da ;) ) ale tym ze Królewscy to zespol przynajmniej o 2 klasy lepszy niz Almeria. Podczas pojedynku w ,,Derbach Europy&#39;&#39; Messi pozostawil troche w cieniu Cristiano Ronaldo. Wydaje mi sie ze taki obrot sprawy dodatkowo zmotywuje CR7. Podobnie bedzie z Higuainem, ktory w meczu z Barca nie blyszczal i zostal zmieniony. Real przystapi bez wiekszych oslabien, oprocz Kaki, Raula, Metzeldera to nie wystapi rowniez Garay. W jego miejsce byc moze zobaczymy grajacego z duzym powodzeniem na tej pozycji Ramosa. Zapowiada sie rowniez powrot do skladu Lassa, ktory napewno chcialby pokazac trenerowi ze to on powinien towarzyszyc Xabiemu. Tak wiec

Mój typ: Almeria-Real Madryt H (1,5-0) 2.00 1.60 - 2
Nie byłbym tego taki pewien. Trzeba myśleć realnie, a nie w stylu &quot;mają szansę na łatwe 3 punkty&quot;, &quot;są zdenerwowani&quot;, &quot;jak nie wygrają - mistrz ucieka&quot;. Wg mnie stadion Almerii to szalenie trudny teren, urwali tam punkty Barcelonie, Atletico i Mallorce, Realowi zapewne też. A jak będzie - zobaczymy ????

matejo 9

matejo

Użytkownik
Kontuzjowani zawodnicy:

U.D.ALMERIA: Solari, Chico
ATLETIC CLUB BILBAO: Aitor Ocio, Zubiaurre, Toquero
ATLETICO MADRID: Raúl García
F.C.BARCELONA: Marc Muniesa, Iniesta
DEPORTIVO LA CORUÑA: Brayan Angulo, Filipe Luis, Juca
R.C.D.ESPAÑOL: De la Peña, Javi Márquez, Marqués
GETAFE C.F.: Soldado, Miguel Torres
MALAGA C.F.: Weligton, Manolo Gaspar, Obinna