>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32 kolejka Premier League [29-31.03.2014r]

Status
Zamknięty.
kusiu_gunner 11

kusiu_gunner

Użytkownik
@R_O_B_I_N_H_O
Z całym szacunkiem, ale nie można porównywać Wisły Kraków i Manchesteru United. Piłkarze United nie będą grali przeciwko Moyesowi, zakładanie czegoś takiego jest niepoważne. Prawda jest taka, że niezależnie od tego jak sezon ten się skończy Moyes może zostać na stanowisko bo częste zmiany trenera nie są w stylu włodarzy Czerwonych Diabłów. Poza tym były menedżer Evertonu nie jest tak zły jakby można było pomyśleć. Ale tak czy siak bet sam w sobie bardzo zachęcający.

koszyk 69

koszyk

Użytkownik
Spotkanie: Arsenal - Manchester City
Zakład: pierwsze 10 minut - wynik
Typ: Manchester City
Kurs: 7
Bukmacher: bet365

Krótki opis bo o meczy praktycznie wszystko już zostało napisane. Ja idę w niestandardowy zakład, który moim zdaniem jest warty ryzyka i gry. Arsenal z mocnymi drużynami to po prostu katastrofa. W meczu z Chelsea po 10 minutach było już 2-0, tak samo jak w meczu z Liverpoolem gdzie po 20 minutach na tablicy widniał wyniki 4-0. Drużyna mocno osłabiona, morale lecą w dół z meczu na mecz. Za to w niebieskiej części Manchesteru wszystko układa się znakomicie, jeżeli wygrają dwa zaległe spotkania wskakują na fotel lidera z 3 punktową przewagą na Chelsea (jeżeli The Blues też wygra swoje spotkania). W każdym meczu atakują od samego początku, bramka w derbach już w pierwszej minucie, w meczu z Totenhamem w 15 minucie, a w poprzednim meczy z kanonierami w 14 minucie.
Na live polecam też pograć bramka City do 20 i 30 minuty
e: główny bet nie wszedł ale bramka do 20 i 30 minuty ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
solara 38

solara

Użytkownik
Pewnosci nie masz, ze grali przeciwko trenerowi tylko przypuszczenia, ale nie bierzmy naszej ligi do takich porównywań, bo u nas rozne cyrki sie dzieja, ale jak pisalem pilkarz bedzie gral dla kasy, dla kibicow, dla zapewnienia swojej przyszlosci ale przeciwko trenerowi NIE! Wyobrazasz sobie ze jestes pilkarzem i grasz slabo aby przegrac, zeby pozbyc sie trenera? Ja sobie nie wyobrazam, co z kibicami i innymi osobami zaangazowanych w klub?
haha przecież sam pisałeś przed chwila i węszyłeś spisek piłkarzy przeciwk Moyes&#39;owi ???? , rozdwojenie jaźni czy co? :cool:

ebi85 212

ebi85

Użytkownik
haha przecież sam pisałeś przed chwila i węszyłeś spisek piłkarzy przeciwk Moyes&#39;owi ???? , rozdwojenie jaźni czy co? :cool:
Czlowieku czytaj ze zrozumieniem opinie forumowiczow! Gdzie masz teks, ze pisalem o spisku pilkarzy MU?!

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Typu nie neguje ale piszac takie glupoty, ze pilkarze beda grac przeciwko trenerowi i sie nie beda przykladac?! Widac, ze w pilke nie grales. Czlowieku mam do Ciebie szacunek bo znasz sie na pilce, ale nie pisz takich rzeczy, poniewaz pilkarz nigdy nie gra przeciwko trenerowi, a zwlaszcza w takim klubie jak Czerwone Diably z taka reputacja na swiecie i z takimi kibicami.
ROBINHO już Ci wyjaśnił jak to jest z tym graniem przeciwko trenerowi. Takie sytuacje były, są i będą w piłce nożnej. NIe wiem czy tak jest w United, to są tylko moje domysły i moje zdanie na ten temat.
Wracając jednak do Moyes&#39;a i jego piłkarzy. Po piłkarzach widać, że są po prostu zagubieni odkąd Moyes ich prowadzi. Każdy widzi co się dzieje, a piłkarze to akurat mają najlepszy pogląd na pracę Szkota, bo codziennie z nim trenują, więc widzą doskonale jak on pracuje. Efektów jego pracy nie widać, bo zespół przegrywa. A jak się przegrywa, to trzeba wyciągnąć wnioski dlaczego tak jest. Moyes co chwilę tylko szuka usprawiedliwienia, ale w sobie żadnej winy nie widzi. Widzi za to winę w piłkarzach (i tu trzeba się zgodzić), ale pewne rzeczy mógłby po prostu przemilczeć. Na początku sezonu powiedział, że Manchester jest za słabą drużyną, żeby wygrać Ligę Mistrzów, bo potrzeba jeszcze kilku klasowych zawodników. Obecnym piłkarzom mogło się to nie spodobać. Po drugie Moyes ciągle mówi o transferach i wzmocnieniach, co taż można odebrać jako: &quot;jesteście słabi, potrzebuję lepszych&quot;. Widać, że Moyes nie wierzy w swoich piłkarzy i myślę, że piłkarze nie wierzą też w Moyesa. Nawet jak dotrwa do końca sezonu i będzie prowadził dalej drużynę, to czy piłkarze mu zaufają, po tym co wyprawia w tym sezonie. Nie wiem, ale na pewno będzie bardzo ciężko o zaufanie.
Nie twierdzę, że piłkarze na pewno będą się podkładać, ale taka sytuacja może nastąpić. Zresztą będziemy to widzieć po wynikach. Jeśli United przegra jeszcze kilka spotkań (rekordów Moyes ma pewnie jeszcze kilka do pobicia), tak jak to miało miejsce już wielokrotnie, to wg mnie będzie to oznaczać, że piłkarze robią to specjalnie, tylko po to żeby pokazać, że Moyes nie nadaje się na trenera.
Pojawiły się już składy meczowe. Aston Villa w swoim najmocniejszym ustawieniu. W United jest w końcu Kagawa w składzie, może w końcu jakoś to będzie wyglądało.
Manchester United: De Gea - Rafael, Jones, Vidic, Buttner - Young, Fellaini, Fletcher, Kagawa - Mata - Rooney.
Rezerwa: Amos, Giggs, Chicharito, Carrick, Nani, Welbeck, Januzaj
Aston Villa: Guzan - Bacuna, Vlaar, Clark, Bertrand - Westwood, Delph, Albrighton - Weimann, Benteke, Agbonlahor
Rezerwa:
Steer, Sylla, Holt, Tonev, Bennett, Robinson, Lowton

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ja się nie znam tak dobrze jak niektórzy na tym forum, ale nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żeby w klasowych zespołach jak Man Utd ktoś grał przeciwko klubowi. Można się nie zgadzać z trenerem, można się kłócić w szatni i po za boiskiem, ale w czasie pracy jest się profesjonalistą. Takie tezy można wrzucić do jednego worka ze spiskami FIFA i UEFA oraz zamieszanymi w to sędziami, ustawianiem meczów, fixami itd. Oczywiście wszystkie te zjawiska mogły się pojawić i się pojawiały, ale są całkowicie marginalne. A poza tym wszystkim co Moyes zrobił złego, nie zapominajmy, że odrobili sporą stratę z Olympiakosem i są dalej w grze w LM więc dlaczego teraz mieli by się na nim odgrywać ? Przegrana z City nie może dziwić, bo zespół dobrze gra i nie ma na głowie LM. Wg mnie dzisiaj wygrana 2 lub więcej bramkowa. ✅✅✅✅✅✅ 4:1

Otrzymane punkty reputacji: +1
makaveli23 682,8K

makaveli23

Użytkownik
Podziele sie tutaj moim przeczuciem pewnego meczu, ktory prezentuje sie tak:
Southampton - Newcastle
Typ: 1/X
Kurs: 17.00 (szczerze powiedziawszy spodziewalem sie cos kolo 9-10)
Sportingbet
Tottenham - Southampton BTS @ 1.70 Sportingbet
Pierwsze co rzuca sie w oczy patrzac na ten mecz to typ na BTS. Obie druzyny nastawione ofensywnie, nie bedzie tutaj zbyt intensywnego myslenia o obronie. Tottenham musi gonic Everton, ale Souhtampton łatwo mu nie pozwoli na wygranie a i sam bedzie chcial cos pograc. Goscie nie beda sie cackackac i napewno zaatakują. Tottenham ostatnio nie przykłada sie do gry w defensywie, myslac ze nadrobią braki w tej formacji swoją skutecznością, ktora zawiodła w ostatnim meczu z Arsenalem czy tez wczesniej z Chelsea ale mysle ze nie zawiedzie na takim przeciwniku jak Southampton. Mysle ze jezeli Southampton pierwszy strzeli bramke w pierwszej polowie czego sie spodziewam to typ wejdzie spokojnie, bo co charakterystyczne przez caly sezon dla tej druzyny jest to ze dominuja na poczatku spotkania ale traca sily na koniec i latwo jest im strzelic w koncowkach. Ostatnio nawet taki Norwich ktory bronil sie przez caly mecz przegrywajac 3-0 strzelil w koncowce dwie szybkie bramki na 3-2 i zrobilo sie nerwowo. (...).
I tak oto nadarza sie okazja by zagrac taki zaklad po przepieknym kursie. Obie druzyny nie graja juz o nic. Southampton tak jak latwo wyczuc napewno poczatek meczu bedzie mial dobry, najprawdopodobniej strzeli cos w pierwszej polowie, moze nawet na 2-0. W drugiej polowie skiśnie i to Newcastle nadrobi, a mecz zakonczy sie remisem 2-2. Bylo blisko takiego wyniku w Tottenhamie Londyn, ale gol w koncowce dal wina gospodarzom 3-2. Newcastle to typowa druzyna drugich polow,z tego co sobie przypominam to z AV i CP gole w koncowce na 1-0, wiec do przerwy zdolali utrzymac remisy ale grali z ogórami, Southampton tutaj raczej nie bedzie stało bezczynnie i latwiej bedzie im przelamac defensywe gosci ktora w ten popoludniowy dzien w meczu o nic napewno bedzie rozluźniona. Ale tak jak mowie koncowka to juz opadniecie z sił Southamptonu, moze jakis kiks Borubara i nara ;) Pierwszy mecz zakonczyl sie 1-1 i rowniez padlo 1/X tyle ze w roli gospodarza byli Magpies.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Arsenal-Manchester City
Myślę że w tym meczu padnie sporo bramek
Unibet over 3,5 2,75zł warty ryzyka ????
Nowy jesteś więc nie będę tak usuwał od razu ;)
To jest dział przeznaczony do analiz i dyskusji nt typów. Luźne typy bez analiz itp podajemy w swoim temacie w działach Kupony albo KzS. Pozdro

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Liverpool - Tottenham
Liverpool ::: 1,44 ::: Pinnacle ::: 3/10
Liverpool (-1 HA) ::: 1,68 ::: Pinnacle ::: 2/10
Liverpool na pozycji lidera w Premier League? Na to czeka cały &quot;The Beatles&quot;. Choć to by był tylko &quot;teoretyczny&quot; lider to jednak lider budzący strach w oczach pozostałych drużyn. Jak gra Liverpool? Każdy fan futbolu powinien obejrzeć przynajmniej jeden ich mecz. Pressing, pressing, kombinacyjne ataki, włączanie całego sezonu do ofensywy. Mi się to osobiście bardzo podoba i bardzo bym chciał, aby to właśnie oni zdobyli w tym roku mistrzostwo Anglii. Oczywiście zdarzają im się gorsze mecze, ale wtedy wygrywają 2:1 zamiast 3:0. Drugi najlepszy bilans bramkowy w lidze +45, tuż po Manchesterze City +52. Warto dodać, że wczoraj cała czołówka ligi straciła punkty, mam tu na myśli Chelsea, Arsenal i Manchester City, więc jeżeli Liverpool myśli o mistrzostwie to ten mecz po prostu muszą wygrać.
Tottenham? Ostatnio są w dołku. Na ostatnie 5 meczów wygrali tylko raz, ale zwycięska bramka padła dopiero w 90 minucie więc na mnie to nie robi dużego wrażenia. Warto dodać, że w dwumeczu z Benficą dostali aż 5 bramek, u siebie przegrali z Arsenalem 0:1, a na wyjeździe z Chelsea aż 4:0. Słabo to wygląda. Mam nadzieję, że dzisiaj wynik będzie wyglądał w okolicach 3:0.
Wynik: 4:0 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
siwy1991 42

siwy1991

Użytkownik
Fulham - Everton - czyste konto Evertonu - NIE @ 1.44 @ bet365 ✅

Fulham w tym sezonie gra poniżej oczekiwań, ale bramki u siebie potrafi zdobywać. Jedyny mecz w którym nie zdobyli bramki u siebie to mecz ze Świętymi i przegrana 0:3. Z czołówki wbijali bramki Liverpoolowi, Chelsea, City, United czy Tottenhamowi, więc myślę, że do bramki Evertonu też znajdą drogę.

tomeczekp90 157

tomeczekp90

Użytkownik
W dniu wczorajszym wszyscy z czołówki zagrali pod Liverpool. Dziś przed graczami The Reds otwiera się szansa na objęcie prowadzenia w tabeli Premier League. Cieszy mnie fakt, że swoją formą gracze Rodgersa są na najlepszej drodze by powrócić do elitarnych europejskich rozgrywek.
Liverpool nie przegrał na własnym podwórku od 21 września ubiegłego roku kiedy to polegli wynikiem 0:1 z drużyną Artura Boruca - Southampton. Od tamtego meczu w protokołach pomeczowych widniało 12 zwycięstw The Reds i jeden remis z Aston Villą.
Tottenham z kolei prezentuje się bardzo mizernie w grach wyjazdowych z bardzo silnymi drużynami. Biorąc pod uwagę bieżący sezon przegrali ze wszystkimi drużynami, które praktycznie będą się bić do końca o tytuł mistrza - z Citizens 0:6, Arsenalem 0:2 i z Chelsea 0:4.
Odnośnie aktualnej formy - Liverpool postara się o 6 zwycięstwo z rzędu. Koguty bardzo chimerycznie. Przegrana batalia o dalszą rundę LE z Benficą, porażki z Arsenalem i Chelsea nie stawiają graczy Tottenhamu w dobrym świetle. Jedyną nadzieją i optymistycznym zwiastunem może być ich ostatnie ligowe zwycięstwo wyszarpane w samej końcówce spotkania z Southampton.
Do pierwszego składu The Reds powraca Sterling i jest to niewątpliwie solidny argument do prowadzenia gry ofensywnej od samego początku meczu. W ataku Kogutów w miejsce mało skutecznego Soldado powinniśmy zobaczyć Adebayora.
Szykuje się nam bardzo ciekawe widowisko i miejmy nadzieję obfite w bramki. Jak większość stawiam na zwycięstwo The Reds.

Liverpool
@1.44 ✅
Liverpool (-1)AH @1.625 ✅
Liverpool pow. 1,5 bramki @1.36 ✅
Bet365

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Mecz: Liverpool - Tottenham
sędzia:
Phil Dowd
statystyki arbitra:
28 spotkań, 128 żółtych i 3 czerwone
Linia ustawiona przez bet365 na poziomie 4.5 moim zdaniem ryzykowna, Gruby Phil w 28 spotkaniach pokrył ją 13 razy. Ja po wpadce Chelsea z Palace i stracie punktów przez City na Emirates Stadium twierdzę,że Liverpool będzie pod presją i za wszelką cenę będzie chciał wskoczyć na 1 miejsce. Dlatego proponuje zakład:
Liverpool powyżej 1.5 kartki
1.90
Bet365
Zawodnicy Liverpoolu mają gorące głowy, Suarez, Gerrard, Flanagan czy środkowi obrońcy dość często łapią kartki. Mają na uwadze kolejny mecz arcyważny dla układu tabeli z City twierdzę,że dziś The Reeds zrobią wszystko aby wygrać i przekroczą tą linię, zwłaszcza,że sędzia nie często się patyczkuje z zawodnikami. Wiedząc,że Gerrard jest zagrożony pauzą wnioskuje,że za ostre przecinanie akcji weźmie się Henderson, na którego betsafe dał kurs na kartkę żółtą 4.50. Jordan w tym sezonie złapał 4 kartki, w tym kartkę w meczu z Arsenalem gdzie wynik był szybko ustawiony. Ja próbuje
ps. wiem,że po fakcie każdy może napisać co chce. Wierzcie albo nie ale wczoraj trafiłem w betsafe kartkę dla Yaya po kursie 5.00, za skromne 5zł ale zysk wyszedł fajny. Dziś dlatego atakuje Jordana ;)

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Fulham vs Everton-Powyżej 2,5 kurs:1,73✅
Wczoraj słaby dzień ale dziś kolejne mecze i powinno być lepiej.Na początek zaczynamy na Craven Cottage gdzie Fulham podejmować będzie Everton.Bitym faworytem są za pewne goście ale w kursie na ich zwycięstwo nie dostrzegam okazji do gry,a stadion na który jadą nigdy nie jest wygodnym terenem.Cóż,oglądałem ostatnio Fulham w spotkaniu na Ethad Stadium i wyglądali na prawdę słabo.Mają już na koncie 70 straconych bramek(najwięcej w lidze) i patrząc na to jakie popełniają błędy w obronie i na ich osiągane rezultaty nie widzę ich utrzymujących się w angielskiej elicie na następny sezon.Magath nie wiele zmienił,nie miał też na to czasu.Fulham nie ma obecnie zawodników,którzy mogliby pociągnąć ich grę,a w każdej z formacji wyglądają przeciętnie.Jednak na Craven Cottage stać ich na dobrą grę i jeśli nie zwycięstwo to remis czy strzelane gole.Bramkę zdobywali w 5 na ostatnie 6 spotkań u siebie,a także notowali w tylu spotkaniach przed własną publicznością over.Everton ostatnio zwyżkuje z formą.Wiemy jaka to jest ekipa.Poukładana,dobrze zakładająca pressing,grająca dobrze w ataku pozycyjnym,kreująca sporo szans pod bramką przeciwnika.Biorąc pod uwagę też to co wydarzyło się we wczorajszych spotkaniach obie ekipy nie mogą kalkulować i grać do przodu.Everton ma szansę na dojście Arsenalu,tym bardziej,że w przyszłej kolejce mają z nimi bezpośrednie spotkanie na własnym podwórku.Fulham ma natomiast jeszcze szansę na pozostanie w lidze i nie może liczyć na remis.Myślę,że oba zespoły zdobędą gola,a nie liczę też,że mecz skończy się wynikiem 1:1.Zatem trzy gole powinniśmy zobaczyć w tym meczu.Tym bardziej,że over został pokryty w 3 z ostatnich 4 meczach pomiędzy obiema ekipami na stadionie Fulham.
⚽Liverpool vs Tottenham-Powyżej 3,5 kurs:2,14✅
Typ poboczny:Liverpool strzeli w obu połowach?TAK kurs:1,90✅????
Nie będę się zbytnio rozpisywał.Na Anfield liczę na prawdziwą strzelaninę i na to się zanosi.Liverpool ma najlepszą ofensywę w lidze,ale gdy strzela przeważnie też traci.Mają szansę wejść na fotel lidera,muszą atakować.Tottenham za kadencji Sherwooda poprawił bardzo grę do przodu.W dobrej formie są Eriksen,wreszcie Soldado no i wracający Townsend.Gra w defensywie jednak bardzo mocno kuleje.Trochę kontuzji,nie ma w mojej opinii najlepszego stopera kogutuów Chiriches&#39;a.To powoduje,że zawodnicy występujący w pierwszej &quot;11&quot; Tottenhamu często popełniają szkolne błędy w defensywie.Gubią krycie,nie trzymają odpowiednio linii.Dziś mierząc się z Liverpoolem,Suarez i spółka mogą skrzętnie z tego skorzystać.Liverpool to mocno overowy zespół w tym sezonie,pokrywali taki over w 4 z ostatnich 6 spotkań u siebie.W ostatnim meczu na Anfield pomiędzy obiema ekipami padł wynik 3:2 i dziś można spodziewać się podobnego scenariusza.
Bukmacher:Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +3
barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Fulham vs Everton

▶ Typ : Everton (-1) | 1:3 ✅
▶ Kurs : 2.87
▶ Buk : WilliamHill
Ostatnia drużyna PL podejmuję na własnym podwórku Everton.
Fulham ma na swoim koncie 24 oczka, a West Brom na 17 pozycji 29, jak dla mnie Fulham w przyszłym sezonie zobaczymy w Championship, jestem przekonany. W ostatnich 5 meczach u siebie dopisali na swoje konto 3 oczka.
Mitroglu , Scott Parker, Damien Duff i Fernando Amorebietta, to oni dziś na pewno nie wystąpią w ekipie gospodarzy. Fulham gra tragicznie, nie składa się tam nic w całość w obronie totalny chaos, dziś dostaną porządne lanie od Evertonu. W pierwszym spotkaniu Fulham uległ na wyjeździe 4:1.
Everton, ma cel który musi osiągnąć czyli miejsce pucharowe, zajmują obecnie 5 pozycję z dorobkiem 57 punktów, ale 7 Manchester United ma tylko 3 oczka mniej, ale również 2 mecze więcej rozegrane, lecz nic tutaj nie jest jeszcze pewne i Everton dziś nie może sobie pozwolić na stratę punktów z ekipą Fulham bo to by była wielka niespodzianka. Everton w ostatnich 5 meczach dopisał na swoje konto 12 oczek, przegrywając z Chelsea 1:0. Goście zagrają dziś bez Stevena Pienaara, Gibsona, Arouny Kone, Oviedo i Laciny Traore. Everton gra dobrze a przede wszystkim skutecznie i wiedzą czego chcą, dziś nie powinni mieć problemów z tragicznym Fulham, myślę że wynik zakręci się koło 0:3. Przewidywane składy
Fulham: Stockdale – Riise, Briggs, Hangeland, Heitinga – Kvist, Riether, Sidwell – Richardson, Woodrow, Kacaniklic
Everton: Howard – Baines, Distin, Stones, Coleman – Barry, McCarthy- Osman, Barkley, Deulofeu - Lukaku​

Otrzymane punkty reputacji: +2
mara14 0

mara14

Użytkownik
⚽Liverpool vs Tottenham-Powyżej 3,5 kurs:2,14
Typ poboczny:Liverpool strzeli w obu połowach?TAK kurs:1,90

Nie będę się zbytnio rozpisywał.Na Anfield liczę na prawdziwą strzelaninę i na to się zanosi.Liverpool ma najlepszą ofensywę w lidze,ale gdy strzela przeważnie też traci.Mają szansę wejść na fotel lidera,muszą atakować.Tottenham za kadencji Sherwooda poprawił bardzo grę do przodu.W dobrej formie są Eriksen,wreszcie Soldado no i wracający Townsend.Gra w defensywie jednak bardzo mocno kuleje.Trochę kontuzji,nie ma w mojej opinii najlepszego stopera kogutuów Chiriches&#39;a.To powoduje,że zawodnicy występujący w pierwszej &quot;11&quot; Tottenhamu często popełniają szkolne błędy w defensywie.Gubią krycie,nie trzymają odpowiednio linii.Dziś mierząc się z Liverpoolem,Suarez i spółka mogą skrzętnie z tego skorzystać.Liverpool to mocno overowy zespół w tym sezonie,pokrywali taki over w 4 z ostatnich 6 spotkań u siebie.W ostatnim meczu na Anfield pomiędzy obiema ekipami padł wynik 3:2 i dziś można spodziewać się podobnego scenariusza.

Bukmacher:Unibet
Tak jak napisał ROBINHO również liczę na strzelanine, ale do jednej bramki. Liverpool pokazał już w tym sezonie, że potrafi Tottenhamowi nastrzelać bramek.

Liverpool Powyżej/Poniżej 2,5 bramki
Typ: Powyżej (2.5)
Kurs: 2,25 ✅
Bukmacher: William Hill

Zakłady na strzelca bramki: Daniel Sturridge
Typ: 2 lub więcej
Kurs: 5,00 ⛔
Bukmacher: William Hill

Daniel Sturridge niemal w każdym z meczów strzela bramki dla The Reds. W tym sezonie jest dość powtarzalny, co 4 spotkania strzela dwie bramki, przeważnie ten wyczyn udaje mu się na Anfield przed własną publicznością. Obstawiam, że Liverpool zdobędzie 3 bramki w spotkaniu z czego 2 strzeli właśnie Daniel i jedną któryś z obrońców po stałym fragmencie gry (Skrtel, Flanagan). Sobotnie spotkania ułożyły się idealnie pod piłkarzy z Merseyside.
Liczę, że po dzisiejszym pojedynku, dziś o 19 Liverpool wskoczy na fotel lidera Premier League ;) ✅✅✅

mara14 0

mara14

Użytkownik
Zawodnicy Liverpoolu mają gorące głowy, Suarez, Gerrard, Flanagan czy środkowi obrońcy dość często łapią kartki. Mają na uwadze kolejny mecz arcyważny dla układu tabeli z City twierdzę,że dziś The Reeds zrobią wszystko aby wygrać i przekroczą tą linię, zwłaszcza,że sędzia nie często się patyczkuje z zawodnikami. Wiedząc,że Gerrard jest zagrożony pauzą wnioskuje,że za ostre przecinanie akcji weźmie się Henderson, na którego betsafe dał kurs na kartkę żółtą 4.50. Jordan w tym sezonie złapał 4 kartki, w tym kartkę w meczu z Arsenalem gdzie wynik był szybko ustawiony. Ja próbuje
Jon Flanagan w tym sezonie na 16 spotkań jakie rozegrał otrzymał tylko 2 żółte kartki (1 Premier League, 1 Puchar). Jak na piłkarza grającego na boku obrony w Anglii to jest dość mało. Te dwie kartki złapał w meczach wyjazdowych z mocnymi rywalami Arsenalem i MU.
Steven Gerrard musi pinować się, aby w tym spotkaniu nie otrzymać :zoltakartka: bo to by oznaczało, że nie zagra w spotkaniach z WHU oraz w być może najważniejszym spotkaniu sezonu z M-City. Jeżeli będzie musiał przerwać jakaś akcję na kartkę to i tak to zrobi, jest typem walczaka, który nie kalkuluje tylko myśli o tym, aby w danym meczu zrobić jak najwięcej dobrego dla drużyny.
Co do kartki dla Hendersona to się zgadzam. Bardzo dużo w tym sezonie biega ten zawodnik, walczy, wiele razy udaje mu się wyjść z pojedynków bez żółtka, ale dziś sądzę, że zobaczymy typową angielską piłkę, czyli walka na każdym centymetrze: Liverpool w walce o tytuł, a Tottenham o zmazanie grudniowej plamy (0:5 na własnym stadionie z LFC).
Henderson - :zoltakartka:

firel 142

firel

Użytkownik
Steven Gerrard musi pinować się, aby w tym spotkaniu nie otrzymać :zoltakartka: bo to by oznaczało, że nie zagra w spotkaniach z WHU oraz w być może najważniejszym spotkaniu sezonu z M-City.
Ma siedem żółtych kartek w tym sezonie według premierleague.com. Co znaczy że zostały mu jeszcze trzy do kolejnego zawieszenia. Gadasz głupoty.

solara 38

solara

Użytkownik
Ma siedem żółtych kartek w tym sezonie według premierleague.com. Co znaczy że zostały mu jeszcze trzy do kolejnego zawieszenia. Gadasz głupoty.
Jeszcze w FA Cup dostal 2 :v.

Otrzymane punkty reputacji: +1
elvis_wz 48

elvis_wz

Użytkownik
Najlepiej wypowiedzieć się w temacie, o którym się nic nie wie i jeszcze komuś powiedzieć ze gada głupoty.....

2)
Jeśli gracz uzbiera 10 upomnień pomiędzy pierwszym meczem sezonu a drugą niedzielą kwietnia tego samego sezonu, będzie automatycznie zawieszony na 2 spotkania.
Owszem Gerrard ma 7 żółtych kartek ale w samej PL, oprócz tego ma 2 kartki w FA-Cup co sumarycznie daje 9 kartek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom