>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

32 kolejka Premier League [29-31.03.2014r]

Status
Zamknięty.
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Jon Flanagan w tym sezonie na 16 spotkań jakie rozegrał otrzymał tylko 2 żółte kartki (1 Premier League, 1 Puchar). Jak na piłkarza grającego na boku obrony w Anglii to jest dość mało. Te dwie kartki złapał w meczach wyjazdowych z mocnymi rywalami Arsenalem i MU.
Po pierwsze to boczny obrońca więc podłącza się do akcji ofensywnych po drugie kartki zawodnika:
- liga 2 kartki przeciwko MU i Norwich
- puchary krajowe 1 kartka przeciwko AFC
- puchary europejskie 1 kartka przeciwko Anzhi
Podałem tego zawodnika bo jest bocznym obrońcom i nie trzeba odkrywać Ameryki aby ryzykować właśnie na tego typu zawodników - przykład Rafael, który ostatnimi czasy notorycznie zbiera kartki. Dla mnie tutaj przyczepiłeś się do Joe, bo ma mało kartek ... dziś będzie wojna, zbliża się koniec sezonu i Liverpool niestety ma szanse na tytuł, co mnie jako kibica United drażni

mara14 0

mara14

Użytkownik
Ma siedem żółtych kartek w tym sezonie według premierleague.com. Co znaczy że zostały mu jeszcze trzy do kolejnego zawieszenia. Gadasz głupoty.
Jakbym nie wiedział o zagrożeniu kartkami dla Stevena to bym nie pisał tego. Nasz kapitan musi się pilnować, aby nie dostać kartki.
W dzisiejszym meczu sędziuje Phil Dowd, lubi on karać piłkarzy w tym sezonie, myślę, że naszego kapitana to dzisiaj nie spotka.

mara14 0

mara14

Użytkownik
Po pierwsze to boczny obrońca więc podłącza się do akcji ofensywnych po drugie kartki zawodnika:
- liga 2 kartki przeciwko MU i Norwich
- puchary krajowe 1 kartka przeciwko AFC
- puchary europejskie 1 kartka przeciwko Anzhi

Podałem tego zawodnika bo jest bocznym obrońcom i nie trzeba odkrywać Ameryki aby ryzykować właśnie na tego typu zawodników - przykład Rafael, który ostatnimi czasy notorycznie zbiera kartki. Dla mnie tutaj przyczepiłeś się do Joe, bo ma mało kartek ... dziś będzie wojna, zbliża się koniec sezonu i Liverpool niestety ma szanse na tytuł, co mnie jako kibica United drażni
Nie przyczepiłem się, tylko jak na młodego zawodnika grającego regularnie w premier league, do tego bocznego obrońcy nie łapie głupich kartek. Chłopak jest poukładany, wie kiedy i w jakich sytuacjach ostrzej zaatakować. Być może umknęła mi kartka z Norwich w lidze, ale to nie zmienia faktu, że idealnie wykorzystuje szanse jaką dostał od Brendana.

firel 142

firel

Użytkownik
Najlepiej wypowiedzieć się w temacie, o którym się nic nie wie i jeszcze komuś powiedzieć ze gada głupoty.....

2)
Jeśli gracz uzbiera 10 upomnień pomiędzy pierwszym meczem sezonu a drugą niedzielą kwietnia tego samego sezonu, będzie automatycznie zawieszony na 2 spotkania.
No co Ty nie powiesz.
Zmylił mnie fakt, iż na premierleague.com widnieje informacja o 7 kartkach Gerrarda + na transfermarkcie kapitan Liverpoolu nie widnieje jako &#39;zagrożony&#39;,a było to w moim mniemaniu rzetelne źródło zawieszeń. Co już zresztą powiedziałem i wyjaśniłem.
Obiektem sporu nie była kara jednego bądź dwóch meczy, a sam fakt zagrożenia zawieszeniem.... ???? Ale oczywiście trzeba coś dodać do zamkniętej już kwestii. Wcisnę cytat z przepisów, który ma się nijak do sytuacji, zabłysnę jaki jestem mądry i podbuduję swoją samoocenę.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Liverpool vs Tottenham / Chadli to score @ 6,75 Unibet
Liverpool vs Tottenham / Eriksen to score @ 6 Unibet
Wiem, ze Liverpool jest wielkim faworytem w tym meczu ale wydaje mi sie, ze im wcale ten fakt nie pomoze. Widac to bylo juz w ostatnim meczu z Sunderlandem gdzie goscie potrafili przycisnac Liverpool i stworzyli sobie kilka swietnych okazji do zdobycia gola. Presja zwiazana z szansa ktora sie otworzyla po wczorajszym blamazu Chelsea i remisie Man City jest wielka i mysle, ze moze to troche splacac nogi zawodnikom Liverpoolu. Do tej pory wlasciwie nikt nie traktowal ich powaznie jesli chodzi o koncowy sukces, nawet buki dawaly im dosc male szanse na zwyciestwo - teraz sie to troche zmienilo. Liverpool bedzie rozdawal karty w koncowce sezonu i maja realne szanse na mistrza.
Tak czy inaczej do czego zmierzam, to to, ze Liverpool musi a Tottenham moze i bedzie dzisiaj gral bez presji. W Tottenhamie graja radosny futbol, w stylu pilka do przodu i niech sie dzieje i choc nie jestem fanem takiego stylu to trzeba przyznac, ze jak Tottenham ma swoj dzien to potrafi stworzyc sobie kilkanascie dobrych okazji do strzelenia gola. W skladzie na dzisiaj wystapi Soldado, zamiast Adebayora. Soldado ledwo co gral w tym sezonie i raczej jest daleki od wysokiej formy, ale ma za soba gosci ktorzy w formie sa calkiem przyzwoitej - Chadliego i Eriksena. Obaj widac, ze sie staraja w kazdym meczu, sa aktywni, duzo strzelaja, graja ofensywnie. Buki zdecydowanie nie doceniaja Tottenhamu i jego zawodnikow. Mysle, ze warto pograc na bramke kogos z druzyny przyjezdnej. Bramek w tym meczu moze pasc duzo, Liverpool tracil bramki z Cardif, Sunderlandem i nnymi slabszymi ekipami wiec bramka Tottenhamu jest calkiem prawdopodobna.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Liverpool vs Tottenham
Czasu na jakąkolwiek analizę brak. Napiszę tylko, że dzisiaj będzie się sporo działo i czuję, że będzie rzut karny dla gospodarzy, a ten z zimną krwią (jak zwykle) pewnie wykorzysta Stevie G.
Gospodarze strzelą bramkę z rzutu karnego
Unibet @4.00 ⛔⛔⛔

G 693

generalkaman

Użytkownik
Spotkanie : Sunderland - West Ham

Typ: 1

Kurs ( Bukmacher ) : 2.20 ( bet365 )

Na zakończenie obecnej serii spotkań w Premier League dojdzie do pojedynku walczącego o utrzymanie Sunderlandu z zajmującym jedenaste miejsce w tabeli West Hamem. Mój typ na to spotkanie to wygrana gospodarzy. Podopieczni Gussa Poyeta po serii słabszych wyników w środku tygodnia grali zaległy mecz z LFC w którym zaprezentowali się bardzo dobrze i The Reds do końca nie byli pewni zwycięstwa. Gospodarze mają cztery punkty straty do zajmującego bezpieczne siedemnaste miejsce West Bromwich, mają również dwa zaległe mecze i takie mecze jak ten dzisiejszy muszą wygrać jeśli mają zamiar pozostać na najwyższym szczeblu rozgrywkowym. Goście natomiast wygrali dwa z ostanich pięciu spotkań z czego w zeszłą środe pokonali u siebie 2-1 Hull. Obecnie zajmują 11 pozycje w tabeli z 8 punktami przewagi na osiemnastym Cardiff. Za gospodarzami przemawia fakt, że to spotkanie muszą wygrać aby realnie myśleć o utrzymaniu oraz to, że wygrali ostatnie 3z5 spotkań z Młotami.

Przewidywane składy:

Sunderland: Mannone - Bardsley, Brown, O&#39;Shea, Alonso - Ki, Bridcutt, Colback - Johnson, Altidore, Borini

WHU: Adrian - Demel, Tomkins, Reid, McCartney - Noble, Taylor - Downing, Nolan, Diame - Carroll

sędzia: Howard Webb

Wynik: 1:2
Typ:⛔

komos84 182

komos84

Użytkownik
Sunderland - West Ham : Liczba żółtych kartek
typ: powyżej 3.5
kurs: 1.99
✅
betsson

Typ trochę na przełamanie - na ostatnie 27 spotkań pomiędzy tymi zespołami NIE zdarzył się mecz, w którym sędzia pokazałby więcej niż 3 żółte kartki (posiłkowałem się statystykami z transfermarkt). Obie drużyny niepewne ligowego bytu i na tym opieram swój typ.
Sunderland, 19. miejsce, 25 pkt i 3 mecze zaległe. West Ham miejsce 16. 31 punktów i 2 mecze zaległe. Punkty potrzebne jednym i drugim, spodziewam się więc zaciętego meczu, w którym nie będzie brakować dynamicznych ataków i prób ich zatrzymania. Sędzia meczu, doskonale znany Howard Webb w Premier League nie pokazuje zbyt dużo kartek, potrafi odpowiednio utemperować zawodników. Jednak nie chce mi się wierzyć, że grając z widmem relegacji można grać dżentelmeńsko, czy odstawiać nogę. Piłkarze w Premier League grają za duże pieniądze i o duże pieniądze. Być w Premier League, a być w Championship to jest przepaść finansowa. Więcej na ten temat można przeczytać choćby tutaj: http://thefootballfront.blogspot.com/2012/08/two-different-worlds-premier-league-and.html
Wracając do samego typu, jak już wspomniałem, nie przemawiają za nim statystyki, to jest bardziej typ związany z aktualną sytuacją obu zespołów, choć oczywiście w trudniejszej sytuacji są dziś gospodarze i to ich wskazywałbym jako stronę, która będzie dziś atakować częściej. West Ham bardziej nastawi się na kontry (i to też jest okazja by po jakimś faulu taktycznym dostać &quot;żółtko&quot;).

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Sunderland - West Ham
Sunderland powyżej 1.5 kartki
1.90
Bet365

Nie ma czasu więc nie będe pisał ile razy Sunderland pokrywał tą linię u siebie a była to znaczna cześć spotkań.
Dziś typowo wyspiarski mecz, Sunderland walczy o życie. Sędzią Webb. Ja dodatkowo gram kartkę dla O&#39;Shea... kurs 5.50, Unibet. Irlandczyk gra na środku obrony, najlepsze lata ma za sobą i moim zdaniem wyląduje dziś w notesie arbitra.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom