>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32. kolejka Eredivisie/PO Jupiler Pro League (20.04-25.04)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy by Unibet:

W obu ligach walka o mistrzostwo wre. W Belgii liczy się pierwsza czwórka ewentualnie piątka, natomiast w Eredivisie o majstra walczyć będą do padłego: PSV, Twente oraz Joden. Dzisiaj sporo może się wyjaśnić w belgijskiej ekstraklasie, ponieważ mecze między sobą rozegra cała czołówka.​
Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji :!:

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Spotkanie: Standart Liege : Sporting Club Lokeren ✅
Typ: 1

Kurs: 1,40
Buk: Bwin

Analiza

Jest to mecz &quot;grupy mistrzowskiej&quot; w której znajduje sie 6 drużyn. Lokeren jest zdecydowanym autsajderem tej stawki i nie liczy się w walce o mistrza. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że nie ma szans na puchary i jak dotąd w owej grupie mistrzowskiej zdobył zaledwie 2 punkty w 3 meczach. Inaczej ma się sprawa gospodarzy, którzy mają realne szanse na mistrzostwo, a walka o puchary jest ich priorytetem. Wygrali wszystkie 3 mecze w grupie mistrzowskiej pokonując zarówno Anderlecht, Genk i Gent. Do końca rozgrywek mają jeszcze 7 spotkań, a strata do lidera to zaledwie 4 punkty. Jeśli dziś wygrają strata zmniejszy się do jednego oczka. Tak więc szanse na mistrzostwo są duże, ale aby je zdobyć trzeba pokonać słabsze Lokeren. Forma Standardu i praktycznie brak osłabień świadczy o tym, że będą dziś odważnie kroczyć bo zwycięstwo. Mój typ to pewne 1 !! Mimo, że kurs nie jest zbyt wysoki to uważam, że opłaca sie grać, gdyż Standart jest zdecydowanym faworytem. Bwin wystawił chyba najwyższy kurs, gdyż jest to 1,40 na ten moment i tam właśnie obstawiłem owe spotkanie.

Pozdrawiam i klikajcie &quot;dzięki&quot; jeśli moja analiza się na coś przydała ????

-------------------------------------------------------------------------------------
Spokojna wygrana Standardu 3:0 ???? ✅

dark-white 11

dark-white

Użytkownik
Standard Liege - Lokeren
Standard w rundzie mistrzowskiej spisuje się wyśmienicie wygrane 1-3 z Anderlechtem 2-1 z Genk i 1-3 z Gent robią wrażenie a Lokeren jest napewno zespołem słabszym niż 3 wyżej wymienione. Poza tym Lokeren w rundzie mistrzowskiej ma 2 remisy (1-1 z Gent i 0-0 z Brugge) i 1 porażkę (2-1 z Genk).
Kolejnym argumentem wartym uwagi jest 8 ostatnich spotkań tych drużyn na stadionie Standardu gdzie 7 razy wygrywali gospodarze i raz padł wynik remisowy.

Typ: Standard Liege @1,40

ajax 2K

ajax

Forum VIP
ADO Den Haag - Twente ✅
Faworytem tego spotkania jest raczej drużyna z Enschede, lecz
tutaj obawiam się obstawiania jej zwycięstwa, ponieważ wiem
jak trudnym terenem jest Haga i nie zdziwię się jak ADO wygra
lub zremisuje to spotkanie. Szukałem, szukałem i moim zdaniem znalazłem
najciekawsze rozwiązanie na ten mecz.
W drugiej połowie padnie więcej bramek @ 1.86
Spotkania zazwyczaj zaczynają się bardzo spokojnie. Jest to drużyna,
która gra poukładany futbol i bardzo często do przerwy widnieje na
tablicy remis 0-0 lub pada tylko jedna bramka. Twente strzela najwięcej
bramek w końcówce spotkania, powiedzmy ostatnie 15 minut. ADO
ma również bardzo ofensywne końcówki i albo traci albo strzela w nich
bramki.
Ten bet wydaję mi się najpewniejszym na to spotkanie, więc zagram
go za troszkę grubsze pieniądze. Powodzenia ;)
- W drugiej połowie padnie więcej bramek @ 1.86 stawka 8/10 ✅

windover 28,1K

windover

Użytkownik
Den Haag - Twente typ: Obie strzelą @ 1.55 ✅

Walka o mistrzostwo w Holandii zapowiada się pasjonująco. Aż trzy drużyny w odstępie jednego punktu mogą powalczyć o końcowy triumf w rozgrywkach. Liczą się przede wszystkim PSV oraz Twente po (65-punktów) a oczko mniej ma Ajax który w ostatnim czasie punktuje rywali wykorzystując ostatnie słabsze wyniki największych rywali. Goście ostatnio nie mieli dużo czasu na odpoczynek grali w lidze europejskiej gdzie odpadli potem mieli do rozegrania jeszcze zaległe spotkanie z walczącym o utrzymanie De Graafschap i na wyjedzie tylko zremisowali. O dwumeczu z Hiszpańskim Villarrealem wole za dużo się nie rozpisywać bo Holenderski klub poległ (sumując mecz i rewanż) 2-8.. Udało się wcześniej ograć PSV ale za to później remis jeszcze z Rodą. A więc ostatnie wyniki są bardzo rozczarowujące. W szeregach przyjezdnych prowadzonych przez Belga PREUD&#39;HOMME zabraknie zawieszonego obrońcy Roberto Rosales (27/1). ADO sensacyjnie wskoczyło do czołowej piątki ligi przy swoich 54-punktach traci dwa oczka do AZ Alkmaaru z którym tydzień temu przegrali na wyjedzie (1-3). Wcześniej wyniki były rewelacyjne zwycięstwo nad Vitesse i Utrechtem czy Ajaxem musi robić wrażenie. John Van den Brom nie ma dziś do dyspozycji dwóch &#39;&#39;bombardierów&#39;&#39; L. Immers (28/7) oraz F. Kubik (26/8) - obaj zawieszeni - na szczęście w pełni sił jest D. Bulykin (27/18). Ponadto kontuzjowani są C. N&#39;Toko (4/0), A. Ammi (20/0) - obrońcy plus pomocnik P. Bosschaart (21/0). Mimo takich osłabień warto zauważyć że obie ekipy należą do zespołów które strzelają najwięcej w lidze. A nawet jeżeli Twente ma tu wygrać to Den Haag powinien coś strzelić przy przewadze własnego boiska który na pewno będzie sporym atutem gospodarzy. Spotkanie to od 20-45.

B 30

betclic_expert

Użytkownik
Feyenoord vs PSV 2 2.10 Betclic

Wg naszego eksperta to zakład tygodnia, zobacz:
http://www.youtube.com/watch?v=mA7jBshpkVI&amp;amp;feature=player_detailpage

Wczoraj Twente wygrało swój mecz i odskoczyło PSV na 3 punkty. Do końca sezonu zostały 3 kolejki i na stratę punktów żadna drużyna nie może sobie pozwolić. Trener PSV Fred Rutten bardzo optymistycznie patrzy na to spotkanie. Mimo, że jego mecze rozgrywa w ostatnim czasie 2 razy w tygodniu to ma pełny skład do dyspozycji.
Feyenoord zagra prawie nie zmienionym składem jak w ostatnim meczu ligowym, wygranym 6-1 z ostatnim Williem II. Jedynie występem Kelvina Leerdama, który nadal boryka się z kontuzją stoi pod znakiem zapytania.
Gospodarze walczą o miejsce w play-offach, które pozwolą im walczyć o europejskie puchary.
Na pewno będziemy światkami świetnego widowiska. Stawiam na PSV po 2.10 w betclic.

Przypuszczalne wyjściowe jedenastki:

Feyenoord: Mulder; Leerdam (Mokotjo), De Vrij, Vlaar, De Cler; Meeuwis, Wijnaldum, Fer; Biseswar, Castaignos, Ryo.

PSV: Isaksson; Manolev, Marcelo, Rodríguez, Pieters; Hutchinson, Bakkal, Engelaar; Lens, Toivonen, Dzsudzsák.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Heracles - De Graafschap ✅
Jest to dla mnie najpewniejszy mecz z dzisiejszych w Eredivisie. Heracles na własnym boisku gra bardzo dobry futbol, szczególnie w wiosennej rundzie. Nawet w porażkach z PSV i Ajaksem, Heracles grał niezły futbol i szczególnie w meczu z PSV przegrał pechowo, ponieważ zawodnicy z Almelo w końcówce spotkania nie wykorzystali karnego na 1-1. W szeregach Heraclesu jedynie jedynie jedna absencja; Fledderus.

Po drugiej stronie słabe De Graafschap, które w ostatnich 5 spotkaniach wyjazdowych zdobyło jedynie dwa oczka, remis z Rodą i Excelsiorem. Dość długa lista nieobecnych w kadrze De Graafschaap; De Ridder, Hersi, Saeijs, Meijer, Loran czy Hassnaoui.

Sztuczna murawa w Almelo jest bardzo trudnym terenem dla wszystkich drużyn i nie spodziewam się tego by słaby De Graafschap poradził się z Heraclesem.
- Heracles - De Graafschap 1 (1.50) stawka 8/10 ✅
- Heracles (-1) - De Graafschap 1 (2.26) stawka 3/10 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Heracles Almelo - De Graafschap 1,50 2:0 ✅
O obydwu drużynach już pisałem w poprzednich kolejkach. Różnica pomiędzy Heracles, a De Graafschap jest taka, że Ci pierwsi walczą o ligę europejską, a goście gdzieś się panoszą w dołu tabeli. Do tego należy dodać fakt, że goście przyjadą w osłabionym składzie. Zabraknie Muslu Nalbantoglu (obrońca 15 meczy, 3 bramki), Jan-Paul Saeijs (obrońca 14 meczy), Youssouf Hersi (pomocnik 22 mecze, 2 bramki), Tyrone Loran (obrońca 7 meczy), Steve de Ridder (napastnik 29 meczy, 3 bramki), Soufian El Hassnaoui (napastnik 4 mecze), Rogier Meijer (pomocnik 21 meczy, 1 bramka).
Warto wspomnieć o tym, że siła Heracles ze słabszymi zespołami jest piekielnie silna. Ostatnio co prawda przegrali u siebie z PSV 0:2, ale w tym meczu goście grali z nożem na gardle. W tym roku Heracles na własnym stadionie zanotowało 1 remis na początku roku i jedną porażkę właśnie z PSV. Reszta to same zwycięstwa po 6:1 jak z Vitesse czy 4:1 jak z SBV Excelsior.
Ciekawym faktem jest jeszcze to, że na boisku gospodarzy jest sztuczna murawa.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Willem II - AZ
Jeszcze taki typ wpadł mi w oko, lecz oczywiście z niezłym ryzykiem. Ostatnie 5 wyników tych drużyn to: 0-3, 2-5, 3-0, 0-4 i 1-3. Willem II jest już spisane na Jupiler League, lecz mimo tego Królewscy potrafią od czasu do czasu zaskoczyć i zdobyć kilka bramek z silniejszymi zespołami. Co jednak za tym idzie, tracą oni również bardzo dużo bramek. AZ jest obecnie w niezłej formie a do gry wraca już Schaars, co jeszcze bardziej wzmocni grę AZ.

Jeżeli Feyenoord, Heracles i Roda potrafią wbić Willem II 6, 6 i 5 bramek to i AZ jest w stanie sobie dziś postrzelać. AZ zajmuje obecnie czwartą pozycję, lecz tuż za plecami ma ADO. W to, że drużyna z Alkmaar dziś wygra to nie wątpię, lecz niski kurs mnie nie zadowala. Możan próbować grać jeszcze handi (-1) po kursie 1.76, lecz ja zagram bardziej egzotycznie i celuję w kurs 3.35. Dla odważnych polecam, powodzenia.
Warto zwrócić jeszcze uwagę na to, że Willem II przede wszystkim u siebie sporo strzela i jeszcze więcej traci.
- Willem II - AZ over 4,5 (3.35) stawka 2/10 ⛔
Niestety nie pykło a szkoda. Oglądałem jedynie ostatnie 20 min i w nich powinni strzelić śmiało ze 3 bramki, ale nie wyszło.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Cercle Brugge vs KV Mechelen 2 (+0.5), 1.65 Bet365 3/10 ⛔
Cercle Brugge po bardzo dobrej pierwszej fazie sezonu, a dokładniej pierwszej niemalże połowie sezonu stracił werwę. Grają słabo, monotonnie i jakby zaczęli grać bardziej defensywnie. Dzisiejszego wieczora zagrają już 4 mecz PO o Ligę Europejską, dotychczas 3 zremisowali, w tym ostatni właśnie przeciwko Mechelen. Wynik tamtego spotkania to 0:0. W dzisiejszym spotkaniu u gospodarzy nie zobaczymy kilku ważnych zawodników: Reynaldo (czołowy pomocnik 31/7), Verbist (bramkarz 32/0), A. Vidarsson (31/0). Jeśli dwóch pierwszych na pewno nie wystąpi to ekipa z Brugii powinna mieć spore problemy. Mechelen jest ekipą zdecydowanie lepiej grając, a na pewno grającą równo. Póki co w grupie prowadzą i myślę, że oni najlepiej się prezentują i powalczą o LE. Dzisiejszego wieczora zagrają bez: B. Vidarssona (16/0), Buyensa (31/1). Poza tym zabraknie dwóch nieistotnych kopaczy. Kurs jest kuszący, do dubla idealny. Myślałem nawet nad wygraną gości, ale coś czuję, że gospodarze zabarykadują się i będą liczyć na kontry, więc bezpieczniej myślę, żeby grać tutaj x2/2 (+0.5).
Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +1
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Venlo vs Heerenveen over 2.5, 1.48 Bwin 5/10 ✅ 2:2...
- Wydaje się być peFFką,
- Venlo sporo traci, obok Willemu to najbardziej &#39;dziurawa&#39; drużyna,
- Heereveen i traci i strzela co mi pasuje w tym meczu,
- Typ oparty w 98% na statystykach, ale ciężko tutaj by padło mniej niż 3 bramki,
- Do dubla z Mechelen w sam raz :-D
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Charleroi vs Eupen 2, 3.97 Pinn 1/10 2:2...... niezłe cyrki tu odchodziły. ⛔
Kurs na dwójkę jest według mnie zawyżony. Gospodarze spadną bezpośrednio - nie widzę innej możliwości, są słabsi :!: Eupen w tej rywalizacji wydaje się być dużo lepszy, beniaminek powalczy o to utrzymanie dłużej, mam taką nadzieję. W tym sezonie oba zespoły spotykały się aż 5okrotnie i zawsze wygrywał gospodarz, dzisiaj widzę spore szanse na przełamanie tej serii. Gospodarze w ostatnim meczu zagrali nieźle, ale sporo im brakowało, szczególnie nerwów w końcówce gdzie to dwóch podstawowych zawodników otrzymało czerwone kartki. Byli nimi: Riou (bramkarz 11/0) oraz Ederson (27/0). Do tego zabraknie kontuzjowanych: Vuorinen (11/1), Franquart (21/0). Jak widać braki są dość istotne. Co prawda Charleroi ma ogromnie szeroką kadrę, ale to jest jedynie minus tego zespołu - co za dużo to niezdrowo. Kombinacje nie wychodzą tej ekipie na korzyść i dzisiaj widzę ponowne kłopoty. Eupen większą część sezonu nic nie pokazywało, grali dennie. W końcówce wzięli się za odrabianie strat i teraz walczą o utrzymanie. Dzisiaj mają dużo lepszą sytuację kadrową niż ich rywale i to może zaważyć o losach spotkania. Eupen również dużo lepiej zagrało poprzedni mecz (4:2 dla beniaminka) i dzisiaj kusi by zagrać dwójkę. Kurs fajny i bardzo polecam :!:
Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +5
huczek 14

huczek

Użytkownik
Piłka nożna, Holandia , 24.04.2011 godz.: 16:30
Spotkanie: Groningen - Nijmegen
Kurs: 4.85
Typ 2
Bukmacher:Unibet
Wydawalo sie, ze Groningen po pokonaniu Bredy i Venlo wroci na dobre szlaki. Ich umiejetnosci szybko zostaly zweryfikowane przez Ajax i Vitesse. Wymeczone zwyciestwa na poczatku marca sprawily jednak,ze dzisiaj Groningen jest juz praktycznie pewny awansu do wazy play-off. Jezeli Nijmegen marzy aby do nich dolaczyc musi dzisiaj odniesc wyjazdowe zwtciestwo. Generalnie obydwie ekipy dysponuja bardzo zblizonymi potencjalami. Kursy wiec nie do konca odzwiercieldaja faktycznie mozliwosci obydwu ekip. Poza tym motywacja powinna byc wieksza po stronie gosci. Ogolnie gra Nijmmegen opiera sie na niezadonosci ich napstnika Vleminckxa. Wiekszosc pilek jest posylana wlasnie do niego. W konsekwencji tego ma on juz na swoim koncie 19 bramek. Z reszta gracze Groningen zapewne dobrze pamietaja tego zawodnika. To jego hat-trick przycznil sie do zwyciestwa 3-2 w pierwszym straciu pomiedzy tymi druzynami. Przygladajac sie dalej kadrze Nijmegen warto wspomniec takze o obecnosci Goossensa (7 bramek, 7 asyst) i Schöne (6br,8as). Dzisiaj wszystkich tych zaowdnikow bedziemy miec okazie zobaczyc w starci z Groningen. Przy kursach,ktore oferuja nam bukmacherzy typy w strone gosci wydaja sie byc jak najbardziej uzasadnione. Ogolnie z pewnoscia czeka nas bardzo wyrownany pojedynek taki jaki mial miejsce pol roku temu w Nijmegen.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Co NECu podchodziłbym bardzo ostrożnie. Nie skreślam ich, ale bardzo wątpię, iż wygrają to spotkanie.
Po wczorajszym pechu z Eupen wyszło słabo, na dzisiaj wymyśliłem coś zupełnie innego:
Feyenoord vs PSV 2, 1.97 Tobet 4/10 ⛔
Kurs ładny, a i do tego stawkę dam wyższą. Dlaczego :?: Ponieważ walka o majstra wre i nie można już sobie pozwolić na porażkę. Twente wygrało i znów odjechało PSV na 3 punkty, Ajax również powinno wygrać pojedynek z Excelsiorem, więc ekipa z Eindhoven musi dzisiaj dać z siebie wszystko. Goście w ostatnim czasie gali nieźle. Dwumecz z Benficą co prawda przegrany, lecz w drugim spotkaniu mieli swoje szanse i mogli powalczyć o awans. Z Heerenveen słabiej rozegrali mecz, ale w ostatni weekend z Heraclesem poradzili sobie w niezłym stylu. PSV dzisiaj w raczej podstawowym składzie, a i Toivonen zagra co jest istotne. Portowcy również bez poważniejszych braków i do tego w świetnej formie. Pokonują wiele drużyn w świetnym stylu, ale wątpię by dzisiaj podołali z PSV. Na pewno będą chcieli się zrewanżować za tragiczny mecz z pierwszej części sezonu kiedy to PSV wygrało 10:0.... Jednak motywacja u gości jest większa, a i myślę, że grają pewniejszy futbol niż ekipa z De Kuip. Sądzę, że warto brać ten kurs w ciemno ;)
DO tego można dorzucić over 2.5 w meczu Joden z Excelsiorem. ✅
Później wrzucę analizę spotkania Lokerenu z Fiołkami ;)
Powodzenia.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
ale w ostatni weekend z Heraclesem poradzili sobie w niezłym stylu.
Oj Beniu... Heracles ich nieźle cisnął momentami i ten karny nietrafiony przez Overtooma ????
Feyenoord będzie nieźle zmobilizowany dziś i na pewno zrobi wszystko by się zrewanżować za tą historyczną porażkę w Eindhoven. Ja bym tego za bardzo nie grał, różne rzeczy tam się mogą wydarzyć.
Btw, jeżeli to zagrałeś, to wybacz mi, ale mam nadzieję, że stracisz kasę :razz:

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
FEYENOORD - PSV
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,61 bet365✅ 3:1
Goście w ostatnim czasie gali nieźle. Dwumecz z Benficą co prawda przegrany, lecz w drugim spotkaniu mieli swoje szanse i mogli powalczyć o awans
Ciekawe co masz na myśli pisząc &quot;nieźle&quot; ;) ?
Jeżeli idzie o mnie to widziałem dwumecz z Benficą to strasznie kulawo to wyglądało w defensywie. Marcelo na każdym kroku był ogrywany. Jego sprzeczki z Manolevem na Da Luz. W pierwszym meczu to PSV nie istniało, gol po prezencie od Roberto. Zatem występ tragedia.
Rewanż bardziej udany, było 2-0, mogło byc trzy, ale z tego co kojarze Dzsudzsak marnuje setke. Potem błąd, a jakżeby inaczej defensywy, a konkretnie Isakssona przy wyjściu do piłki i do szatni dostają bramke na 2-1 po której już się nie podnieśli.
Ligowe starcia z Heerenveen i Heraclesem widziałem tylko w skrótach.
Remis 2:2 w Eindhoven z tymi pierwszymi chluby nie przynosi wcale.
Wygrana z Heraclesem 2:0, ale warto pamiętac, że kwadrans przed końcem przy 1-0 dla PSV, Heracles miał karnego i Overtoom nie strzelił gola. Gospodarze poszli za ciosem , chcieli wyrównac, ale kontra i Berg trafił na 2:0.
Mnie wcale PSV nie oczarowuje. Może jak wróci Toivonen to będzie inaczej, ale Feyenoord gra obecnie skutecznie i wygrywa kolejne mecze. Można mówic, że Feye nie ma prawa zagrozić PSV, ale oni walczą raz o przepustki do play off o LE, a dwa o zmazanie blamażu z pierwszego meczu który przegrali 0:10! Tak więc mój typ na to spotkanie ? Biorąc pod uwage gre w defensywie PSV, błędy całej formacji. Dodając do tego skutecznośc i mam nadzieje ambitną walke graczy Feyenoordu wychodzi mi, że z obu stron powinny paśc bramki.
VS
AJAX - EXCELSIOR✅4:1
Nie wyobrażam sobie by Ajax w tym meczu móg się potknąc. Trzeba wygrac i doprowadzic do takiej sytuacji by losy tytułu rozstrzygały się w ostatniej kolejce kiedy to na Arene przyjedzie Twente! No i Dzsiaij PSV traci pkt na De Kuip. To taki mój wymarzony scenariusz na końcowke sezonu Eredivisie ;) Historia i różnica paru klas, poprostu inaczej niż win Joden być nie może!
Osobiście gram dzisiaj dubla
Dubel Feye-PSV bts + Ajax @ 1,81 bet365 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ja bym tutaj brał prędzej typ Robsona, czyli obie strzelą lub może jakiś over 2,5. Zapowiada się bardzo ciekawy pojedynek. PSV jest trochę przemęczone już sezonem i to, że chce to nie znaczy, że wygra. Zobaczymy, oby Feyenoord wygrał ten pojedynek ;) ✅
Ajax dziś wygrać musi i wierzę w to, że pomimo przeciętnej gry mecz zakończy się dobrym rezultatem.
Od siebie mógłbym dodać jeszcze ciekawy typ po @ 1.35 na NEC strzeli bramkę w Groningen. Nie wiem czy NEC zdoła to wygrać, ale bramka to minimum. Powodzenia. ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No mi się podobała gra PSV w rewanżu. Może to tylko moje odczucie. Z Heraclesem macie rację trochę się zapędziłem. Osobiście tak czy siak uważam, że dzisiaj wygrają zawodnicy Eindhoven. Feyenoord &#39;na fali&#39; może i zmotywowany, a PSV bez motywacji :?: ;&gt; Moim zdaniem włąśnie będą mieli większą motywację.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
I się pomyliłem, gratuluję ;) Na koniec dnia taki typ:
Lokeren vs Anderlecht 1, 4.70 Pinn 1/10 i 1 (+0.5 AH), 2.13 Pinn 5/10 Jednak Lokeren to outsider tych PO.... Mogli to wygrać....
Lokeren w tym sezonie już zrobił co miał zrobić, wywalczyli awans do PO i mają się z czego cieszyć. Do tego każda wygrana nad czołową 5tką to kolejny sukces i chęć dalszej rywalizacji. Dzisiaj będą stali przed ogromną szansą pokonania Fiołków. Anderlecht do Lokeren przyjeżdża mocno osłabiony. W zespole ie zagrają: De Sutter, Juhasz, Kijestan. Do tego nie wiadomo czy zagrają: Wasyl, Mazuch czy też mniej istotny Seck. Jeśli okaże się, że ostatnia wymieniona trójka nie wystąpi to goście będą mieli ogromne kłopoty z defensywą i w tym momencie otwiera się szansa przed Lokeren. Jak dla mnie VALUE :!:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Słaby weekend dla mnie w Eredivisie jak i w Jupiler Pro League. Na dzisiaj jeden pewny bet, nie będę kombinował z 1x2, dlatego też:
Club Brugge vs Standard over 2.5, 1.85 Pinn 5/10
- H2H to niemal same overy i wątpię by dzisiaj było odwrotnie, oba zespoły bardzo lubią strzelać,a w szlagierach i tracić,
- Braki u gospodarzy: jedynie Vargas, u gości: Cyriac, De Mul i niewiadomo czy zagra Defour, czyli i tak nie ma sporych osłabień,
- Oba zespoły będą walczyć o 3 punkty nikogo nie interesuje remis :!:
- Kurs w Pinnku fajny na sigla, polecam :!:
Powodzenia i oby tym razem na ✅ .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom