VS
FEYENOORD - PSV
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,61 bet365
3:1
Goście w ostatnim czasie gali nieźle. Dwumecz z Benficą co prawda przegrany, lecz w drugim spotkaniu mieli swoje szanse i mogli powalczyć o awans
Ciekawe co masz na myśli pisząc "nieźle"

?
Jeżeli idzie o mnie to widziałem dwumecz z Benficą to strasznie kulawo to wyglądało w defensywie. Marcelo na każdym kroku był ogrywany. Jego sprzeczki z Manolevem na Da Luz. W pierwszym meczu to PSV nie istniało, gol po prezencie od Roberto. Zatem występ tragedia.
Rewanż bardziej udany, było 2-0, mogło byc trzy, ale z tego co kojarze Dzsudzsak marnuje setke. Potem błąd, a jakżeby inaczej defensywy, a konkretnie Isakssona przy wyjściu do piłki i do szatni dostają bramke na 2-1 po której już się nie podnieśli.
Ligowe starcia z Heerenveen i Heraclesem widziałem tylko w skrótach.
Remis 2:2 w Eindhoven z tymi pierwszymi chluby nie przynosi wcale.
Wygrana z Heraclesem 2:0, ale warto pamiętac, że kwadrans przed końcem przy 1-0 dla PSV, Heracles miał karnego i Overtoom nie strzelił gola. Gospodarze poszli za ciosem , chcieli wyrównac, ale kontra i Berg trafił na 2:0.
Mnie wcale PSV nie oczarowuje. Może jak wróci Toivonen to będzie inaczej, ale Feyenoord gra obecnie skutecznie i wygrywa kolejne mecze. Można mówic, że Feye nie ma prawa zagrozić PSV, ale oni walczą raz o przepustki do play off o
LE, a dwa o zmazanie blamażu z pierwszego meczu który przegrali 0:10! Tak więc mój typ na to spotkanie ? Biorąc pod uwage gre w defensywie PSV, błędy całej formacji. Dodając do tego skutecznośc i mam nadzieje ambitną walke graczy Feyenoordu wychodzi mi, że z obu stron powinny paśc bramki.

VS
AJAX - EXCELSIOR
4:1
Nie wyobrażam sobie by Ajax w tym meczu móg się potknąc. Trzeba wygrac i doprowadzic do takiej sytuacji by losy tytułu rozstrzygały się w ostatniej kolejce kiedy to na Arene przyjedzie Twente! No i Dzsiaij PSV traci pkt na De Kuip. To taki mój wymarzony scenariusz na końcowke sezonu Eredivisie

Historia i różnica paru klas, poprostu inaczej niż win Joden być nie może!
Osobiście gram dzisiaj dubla
Dubel
Feye-PSV bts + Ajax @ 1,81 bet365