Załączniki
-
149,7 KB Wyświetlenia: 7
Ostatnia edycja:
W zawodowej piłce nie ma spotkań o nic. Gospodarze są po długiej kwarantannie na której trening był mocno utrudniony. Dla mnie osobiście mecz bardzo ryzykowny.Hertha - Freiburg
wysoki kurs na gospodarzy ok. 2.00. Wiadomo, potrzebują punktów, walczą o utrzymanie. Freiburg raczej już o nic nie walczy. Na puchary się nie załapie. Zastanawiam się czy nie przyłożyć grubiej na gospodarzy. Jakieś przemyślenia ?
O co gra Freiburg? O nic. Wyżej niż 9 miejsce nie awansują, niżej raczej też nie skończą patrząc na terminarz. Hertha gra o życie. Mecz ryzykowny ale bardziej zdeterminowana powinna być Hertha. W każdej lidze są teraz takie kwiatki że kluby w strefie spadkowej zgarniają punkty na drużynach które są bezpieczne.W zawodowej piłce nie ma spotkań o nic. Gospodarze są po długiej kwarantannie na której trening był mocno utrudniony. Dla mnie osobiście mecz bardzo ryzykowny.
A co sam Lewandowski sądzie o rekordzie? - Zadecyduje o tym, jak bardzo będziemy głodni goli jako zespół i jak dużo stworzymy sytuacji. Jeśli będziemy dobrze grać i dawać z siebie wszystko przy prowadzeniu np. 2:0, mam szansę pobić rekord. Nie chcę jednak dużo o tym mówić - powiedział Robert kilka dni temu w rozmowie z Bildem.
Jednak się zdecydowałem. Pomysł udany i dobry typ się okazał. Goście się za bardzo nie postawili, po 10 minutach na gospodarzy urosło do @2.55, nie wiem, może Freiburg miał przewagę? Nie ogladałem, widziałem tylko statystyki. Poźniej Piątek "napoczął"Hertha - Freiburg
wysoki kurs na gospodarzy ok. 2.00. Wiadomo, potrzebują punktów, walczą o utrzymanie. Freiburg raczej już o nic nie walczy. Na puchary się nie załapie. Zastanawiam się czy nie przyłożyć grubiej na gospodarzy. Jakieś przemyślenia ?
I się zaczęło. Ludzie schowajcie te swoje swoje animozje i uprzedzenia oraz stereotypy do kieszeni, albo gdzie tam chcecie....A ma ktos gdzies bet na to, ze Lewy nie pobije rekordu? Nie zycze mu tego ale nie wierzę ze Niemcy na to pozwola
Sędzią meczu będzie Dankert, Bastian. Obsadę sędziowską warto sprawdzać na kicker.deHertha - Arminia
over 3,5 żółtej kartki @1,90 lvbet
Jak zobaczyłem ten kurs na linię 3,5 kartki to się lekko zdziwiłem, bo myślałem że tyle to będą dawać, ale na over 4,5 żk. Rozumiem, że są to drużyny underowe jeśli chodzi o kartki, ale to jest mecz, który właściwie może zdecydować o utrzymaniu jednej z drużyn. Obie drużyny mają po 30 punktów, ale Hertha ma jeden mecz mniej. Do końca zostały dwie kolejki oprócz obecnej, a jest jeszcze FC Koeln, które ma jeden punkt mniej. Nie chce mi się wierzyć, że tu będą tylko trzy kartki.
Bukom ta linia wzięła się zapewne ze statystyk gdzie Hertha łapie na mecz 1,83 żółtej kartki, a w jej meczach średnia kartek to 3,8. Natomiast w przypadku Armini ta średnia jest jeszcze niższa. I tak: średnia kartek drużyny na mecz to 1,48, a w meczach ta średnia wynosi 3,32.
Sprawdziłem mecze obu drużyn w rundzie rewanżowej z drużynami, które były zagrożone przez większość cześć tej rundy spadkiem. Czyli: Mainz, Augsburg, Werder, FC Koeln. Pominąłem Schalke bo już dawno spadło. W meczach Herthy z tymi drużynami, linia 3,5 żółtych kartek pokryła się w każdym meczu. W meczach Armini z drużynami FC Koeln i Werderu proponowana linia nie została pokryta, było po 3 zółte kartki i jedna czerwona z Bremą.
Nie wiem kto jest sędzią tego spotkania, bo to chyba jakaś tajemnica i nigdzie nie mogę tego znaleźć, ani na oficjalnej stronie Bundesligi, ani też federacji związku. Flashscore też nie podaje.
Też mnie ten kurs zdziwił i tak jak piszesz wynika to pewnie ze statystyk drużyn, bo mecz o utrzymanie bezpośredni. Sędzia Dankert potrafi szastać kartonami, także powinno to dziś siąść.Hertha - Arminia
over 3,5 żółtej kartki @1,90 lvbet
Jak zobaczyłem ten kurs na linię 3,5 kartki to się lekko zdziwiłem, bo myślałem że tyle to będą dawać, ale na over 4,5 żk. Rozumiem, że są to drużyny underowe jeśli chodzi o kartki, ale to jest mecz, który właściwie może zdecydować o utrzymaniu jednej z drużyn. Obie drużyny mają po 30 punktów, ale Hertha ma jeden mecz mniej. Do końca zostały dwie kolejki oprócz obecnej, a jest jeszcze FC Koeln, które ma jeden punkt mniej. Nie chce mi się wierzyć, że tu będą tylko trzy kartki.
Bukom ta linia wzięła się zapewne ze statystyk gdzie Hertha łapie na mecz 1,83 żółtej kartki, a w jej meczach średnia kartek to 3,8. Natomiast w przypadku Armini ta średnia jest jeszcze niższa. I tak: średnia kartek drużyny na mecz to 1,48, a w meczach ta średnia wynosi 3,32.
Sprawdziłem mecze obu drużyn w rundzie rewanżowej z drużynami, które były zagrożone przez większość cześć tej rundy spadkiem. Czyli: Mainz, Augsburg, Werder, FC Koeln. Pominąłem Schalke bo już dawno spadło. W meczach Herthy z tymi drużynami, linia 3,5 żółtych kartek pokryła się w każdym meczu. W meczach Armini z drużynami FC Koeln i Werderu proponowana linia nie została pokryta, było po 3 zółte kartki i jedna czerwona z Bremą.
Nie wiem kto jest sędzią tego spotkania, bo to chyba jakaś tajemnica i nigdzie nie mogę tego znaleźć, ani na oficjalnej stronie Bundesligi, ani też federacji związku. Flashscore też nie podaje.