4 artur202 Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #62 zrobiłem 10 zakładów za te 15 funtów panowie to losowanie można gdzieś śledzić ? Kliknij aby rozwinąć... Na głównej sstronie masz czas odliczania i na lewej dolnej części strony masz wylosowane karty. Sprawdzasz sobie w moim koncie numer losowania i (3126,3127 itd) i po kilku sekundach masz rozliczony kupon widzisz czy coś wygrałeś czy nie.
zrobiłem 10 zakładów za te 15 funtów panowie to losowanie można gdzieś śledzić ? Kliknij aby rozwinąć... Na głównej sstronie masz czas odliczania i na lewej dolnej części strony masz wylosowane karty. Sprawdzasz sobie w moim koncie numer losowania i (3126,3127 itd) i po kilku sekundach masz rozliczony kupon widzisz czy coś wygrałeś czy nie.
6 radek_p123 Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #64 No fajna gierka tylko żeby losowania były co 5 minut albo 15 bo to troche długo trzeba czekać, ale coś nowego w końcu.
No fajna gierka tylko żeby losowania były co 5 minut albo 15 bo to troche długo trzeba czekać, ale coś nowego w końcu.
F 0 fen1x Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #65 Chciałem zlecić wypłatę na konto bankowe (mBank) bo uzbierałem już 42£, tylko nie wiem co mam wpisać do: Bank Account Name:
Chciałem zlecić wypłatę na konto bankowe (mBank) bo uzbierałem już 42£, tylko nie wiem co mam wpisać do: Bank Account Name:
6 hawok Netflix Bets Original Wrzesień 24, 2008 #66 Chciałem zlecić wypłatę na konto bankowe (mBank) bo uzbierałem już 42£, tylko nie wiem co mam wpisać do: Bank Account Name: Kliknij aby rozwinąć... Nazwa banku mBank - Bankowość Detaliczna BRE Banku S.A. Skrót mBank Forma prawna BRE Bank S.A.
Chciałem zlecić wypłatę na konto bankowe (mBank) bo uzbierałem już 42£, tylko nie wiem co mam wpisać do: Bank Account Name: Kliknij aby rozwinąć... Nazwa banku mBank - Bankowość Detaliczna BRE Banku S.A. Skrót mBank Forma prawna BRE Bank S.A.
F 0 fen1x Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #67 Nazwa banku mBank - Bankowość Detaliczna BRE Banku S.A. Skrót mBank Forma prawna BRE Bank S.A. Kliknij aby rozwinąć... A to przypadkiem nie mam wpisać do Bank Name: ? Bo są dwa takie pola do wypełnienia tzn.: Bank Name: Bank Account Name:
Nazwa banku mBank - Bankowość Detaliczna BRE Banku S.A. Skrót mBank Forma prawna BRE Bank S.A. Kliknij aby rozwinąć... A to przypadkiem nie mam wpisać do Bank Name: ? Bo są dwa takie pola do wypełnienia tzn.: Bank Name: Bank Account Name:
6 hawok Netflix Bets Original Wrzesień 24, 2008 #69 a no to jak są 2 pola to zmienia postać rzeczy ???? Bank Name: nazwa banku Bank Account Name: imie i nazwisko własciciela konta
a no to jak są 2 pola to zmienia postać rzeczy ???? Bank Name: nazwa banku Bank Account Name: imie i nazwisko własciciela konta
F 0 fen1x Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #70 a no to jak są 2 pola to zmienia postać rzeczy ???? Bank Name: nazwa banku Bank Account Name: imie i nazwisko własciciela konta Kliknij aby rozwinąć... Dzięki za pomoc, zleciłem wypłatę 27£ zobaczymy czy dojdzie. Jak kaska będzie na koncie to dam znać. Pozdro
a no to jak są 2 pola to zmienia postać rzeczy ???? Bank Name: nazwa banku Bank Account Name: imie i nazwisko własciciela konta Kliknij aby rozwinąć... Dzięki za pomoc, zleciłem wypłatę 27£ zobaczymy czy dojdzie. Jak kaska będzie na koncie to dam znać. Pozdro
6 hawok Netflix Bets Original Wrzesień 24, 2008 #71 Dzięki za pomoc, zleciłem wypłatę 27£ zobaczymy czy dojdzie. Jak kaska będzie na koncie to dam znać. Pozdro Kliknij aby rozwinąć... możesz mi się odwdzięczyć ? pisząc mi na PW żeby tu nie zaśmiecać co wpisałeś w pozostałych polach? ???? Bank Name: Bank Account Name: Bank Address: Bank Swift code: Bank Sort code: Bank IBAN No.:
Dzięki za pomoc, zleciłem wypłatę 27£ zobaczymy czy dojdzie. Jak kaska będzie na koncie to dam znać. Pozdro Kliknij aby rozwinąć... możesz mi się odwdzięczyć ? pisząc mi na PW żeby tu nie zaśmiecać co wpisałeś w pozostałych polach? ???? Bank Name: Bank Account Name: Bank Address: Bank Swift code: Bank Sort code: Bank IBAN No.:
0 yako Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #73 Tez sie zastanawiam nad underem... ale cos sie teraz boje... z poprzednich trzech over-ow dwa zgarnalem grajac caly czas all-in!! ???? NO I NIE ZAGRALEM.... AJĆĆĆĆ
Tez sie zastanawiam nad underem... ale cos sie teraz boje... z poprzednich trzech over-ow dwa zgarnalem grajac caly czas all-in!! ???? NO I NIE ZAGRALEM.... AJĆĆĆĆ
6 hawok Netflix Bets Original Wrzesień 24, 2008 #75 Jest i under. Gramy dalej Kliknij aby rozwinąć... a ja się zfrajerzyłem i dałem over ???? teraz też dałem over
Jest i under. Gramy dalej Kliknij aby rozwinąć... a ja się zfrajerzyłem i dałem over ???? teraz też dałem over
0 0 0vers Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #76 Ja czuje niskiee , zagralem za 10 euro na undera i cos takiego za 5euro 195429 3132 9/24/2008 8:00:00 PM €5.00 Picture / Number 5 P N N N Odd
Ja czuje niskiee , zagralem za 10 euro na undera i cos takiego za 5euro 195429 3132 9/24/2008 8:00:00 PM €5.00 Picture / Number 5 P N N N Odd
0 kumek Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #78 Ciekawa ta strona. Wkońcu można spróbować swoich sił w czymś innym niż zakłady bukmacherskie. Dzięki wielkie za info o promocji.
Ciekawa ta strona. Wkońcu można spróbować swoich sił w czymś innym niż zakłady bukmacherskie. Dzięki wielkie za info o promocji.
742 michalchojnice Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #79 No ładne promo :spokodfhgfh: Pojechałem na początek pięć kombinacji po 3 euro i zaś 61.5 na koncie ????
No ładne promo :spokodfhgfh: Pojechałem na początek pięć kombinacji po 3 euro i zaś 61.5 na koncie ????
6 radek_p123 Użytkownik Wrzesień 24, 2008 #80 Mi już dużo nie zostało i postawiłem wszystko co mam na to że wino i czerwa to numery.