Real - Atletico
Griezmann strzeli :gool:
3,10 Fortuna
Atletico
2X 1-1:gool:
2,18 Fortuna
Dzisiaj mam zamiar zagrać 2 kupony, w tym meczu.
Wydawało mi się, że jak
jest taki HIT, to będzie osobny temat. Yhhh :;/:
No nic, dzisiaj Derby Madrytu. Kursy na oversy spadają, co dla mnie to jest trochę dziwne. Ale wszystko i tak zweryfikuje mecz. Ja idę w stronę Griezmanna, który swojego niskiego wzrostu, potrafi namieszać w defensywie rywali. Obrona Realu, też nie jest do nie przebicia, gdyż im też zdarzają się wpadki. Nie wydaję mi się, aby to było jednostronne spotkanie, w której tylko jedna strona będzie dominować. To, że mecz odbywa się na
stadionie Realu nie oznacza to, że gospodarze będą stroną dominującą. W Derbach Madrytu wszystko może się wydarzyć. Nie zdziwię się także, jak Real trochę jest zbyt pewny dzisiejszego spotkania. Póki co, dzisiaj jeszcze są na 1 miejscu w tabeli, ale jakoś nie chce mi się wierzyć że przejdą łatwo Atletico, bo i z nimi gram im się trudno.
Natomiast Griezmann, to taki zawodnik który potrafi swój zespół doprowadzić do zwycięstwa ale i taki który potrafi szybko wykończyć akcję golem. Poza tym, warto spojrzeć na h2h Królewskich z Atletico. Więc i tu też nie ma tych pewnych zwycięstw...