DziękiTak to jest ten kurs, tylko inaczej jest liczony. Poszukaj w necie kalkulatora kursów Lay. ????
tez bym nie zakladal przegranej jak bym stawial po fakcie (meczu) :grin:Nie zakładam przegranej.
.
Idąc Twoim tokiem myślenia, to każdy kto gra/obstawia, jest niespełna rozumu - głupi.tez bym nie zakladal przegranej jak bym stawial po fakcie (meczu) :grin:
jak mozna brac sie za bukmacherke i nie zakladac przegranej ?
Dzięki.Witam,odnośnie Twoich obliczeń,są błędne,albowiem nie masz skonfigurowanych opcji programu BF,po skonfigurowaniu program automatycznie to wyświetli i wszystko będzie jak na dłoni,wówczas myślę błyskawicznie załapiesz o co biega z layem,i skąd wzięłą się kwota podana przeze mnie,zajmowałem się tym dawno temu,kiedy jeszcze strona była po polsku,to tytułem wyjaśnienia rozbieżności w obliczeniach.
Korzystam z aplikacji mobilnej i tam mam wszystko odhaczone.Po prawej stronie masz Dipslay Options odhacz wszystko i powinno być już dobrze.
Interesują mnie tylko zakłady zwykle. W sprzedaż i kupno się nie będę bawił.Witam ,do nauki tradingu polecam zapoznać się z surebety.pl oraz traderzy.pl jest tam w przystępny sposób wszystko opisane.
Tzn.? Pod jakim względem ciekawy?.bardzo ciekawy system