R
4,1K
robson1416
Forum VIP
ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z PROMOCJI W ForBET!
ForBET - bonus 100% do 600zł!
Ostatnia kolejka rundy zasadniczej.
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI
Psychol ma rację, jest w tym sens! Tym bardziej, że Lechia gra padakę na wyjazdach i podobnie jak Real potrzebuje pomocy sędziego, by coś ugrać. Derby z Arką dobitnie to pokazały. Dwa fuksy były potrzebne do zwycięstwa nad słabą i na dodatek osłabioną Arką. Najpierw piłka odbiła się od nogi jednego "Paiszo", a później "zarąbisty" rajd Peszki zakończony rykoszetem, bo inaczej by nie wpadło. No i "musi to na Rusi" - jak mówi stare przysłowiePsychol32 Lechia nie musi się ustawiać, bo przełamie się i wygra. W końcu musi, a jak nie z Pogonią to z kim.
Niby wszystko pięknie i ładnie ale ja takie mecze omijam z daleka. Powód jest prosty - sponsorzy takich drużyn jak Lech i Legia. Lech w meczu z Łęczną gdyby wygrał wskoczyłby wtedy na pierwsze miejsce. Do tego meczu wygrywali wszystko w cuglach. Po czym u siebie remisują z Górnikiem. Sts zaciera ręce i liczy kasę. To samo Legia. Wystarczyło wygrać z Koroną żeby być na czele tabeli (z Koroną, która do tego meczu miała chyba 5 wyjazdowych porażek z rzędu). I co? Remis. Fortuna zaciera ręce i liczy kasę. Śmierdzą takie mecze z daleka. Pomimo tego, że w Ruchu dzieje się kiepsko nie zdziwi mnie remis z Lechem.Lech Poznań po stracie punktów wygrał wyjazd w Płocku i wygrana w meczu z Ruchem
zbliży go w mojej opinii do Jagi oraz Legie, gdyż te zespół mają trudniejszych przeciwników niż Lechici.
Nie wiem skąd bukmacherzy wzięli pomysł na kursy otwarcia.
Lech -1 był po 1,93 w sbo a w pinnacle nawet ponad 2.
Za Lechem przemawia sytuacja w Ruchu, słaba gra Niebieskich w ostatnich dwóch spotkaniach, forma napastników, statystyki w obronie.
Za zespołem goście głównie to że w wygrali z Legią czy Zagłębiem poza domem.
Dla mnie faworyt jest jeden i wszystkie wyniki inne niż wygrana gospodarzy będą niespodzianką.
O pozostałych meczach wkrótce.
Przepraszam masz rację. Pomyliłem się4 miejsce gra na wyjeździe z 2 i 3 zespołem, a u siebie z liderem.