>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 Euro za FREE!!!! giełda...

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
pierwsze skany wyslałem we wtorek rano ???? odpisali w sobote o 2:00 w nocy ???? ????
powiedzieli że jeżeli tylko napisze im czy korzystam z Netellera to aktywują mi konto... no i musiałem odpisywać 20 razy ????

S 0

szwedu

Użytkownik
Mam pytanie do tych którzy mają zweryfikowane konto:
1.Po jakim czasie od wysłania im skanów zweryfikowali wam konto?
2.Czy jak zmienię tam adres email to nic sie nie stanie?(pytam dlatego że z o2 nie chce mi pójść a wysłałem raz z gmail to poszło bez problemów)
3.Pisaliście coś do nich po wysłaniu skanów?

Dzięki.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
1. czekałem 5 dni i 12 godzin ????
2. Nie mam pojęcia ja mam cały czas taki jak miałem, ja z interii wysłałm chyba 20maili.
3. Jak wysłałem skany, odpisali mi czy korzystam z Neteller (a wysłałem im skan rachunku) jeżeli im odpisze, to odrazu mi zweryfikują konto, no i czekałem na to dwa dni ????

S 0

szwedu

Użytkownik
1. czekałem 5 dni i 12 godzin ????
2. Nie mam pojęcia ja mam cały czas taki jak miałem, ja z interii wysłałm chyba 20maili.
3. Jak wysłałem skany, odpisali mi czy korzystam z Neteller (a wysłałem im skan rachunku) jeżeli im odpisze, to odrazu mi zweryfikują konto, no i czekałem na to dwa dni ????
A Tobie też zwracali skany? bo mi cały czas zwraca ale pisze że to serwis o2 :zy3ou:

odzien 153

odzien

Użytkownik
promocja nadal aktualna? jak tak to prosze o pomoc gdyz regnełem się i nie ma kaski
co musze dalej zrobić pOzDRAwiam ????

edit; wyczytałem że już po sory za zamęt

S 0

szwedu

Użytkownik
Ale grają w kulki na maile nie odpisują,konta jeszcze nie zweryfikowali (a wysłałem już chyba 50 razy te skany!),na liva nie mogę się dostać... ????

a Może ja mam jakiegoś pecha bo kumpel już wypłacił 50Funtów i za pierwszym razem jak wysłał skany mu zweryfikowali...

S 0

spowen

Użytkownik
nie martw sie ja tez wysylalem i duzo scanow, a na livechata to chyba milion razy probowalem wejsc i nic.... nie mam pojecia jak zweryfikowac to konto :-?

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
No i po miesiącu czekania zweryfikowali mi konto ???? Maile wysyłałem na oby dwa adresy. Ten z prefiksem mvp i ten dblair, więc nie wiem, który zadziałał.

Wypłaciłem na Netellera 50,91E i jak się na niego tylko zalogowałem to już jest kasa ????

Poza tym napisali, że wyślą mi tylko 49E z końcówką bo 1E z groszem to prowizja. A na Neteller przyszło 50,91 ????

Do góry Bottom