>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 Euro za FREE!!!! giełda...

K 0

kusiu

Użytkownik
Oj watpie zeby Ci potwierdzenie przyjeli. Odemnie chcial na pocztaku wyciag z banku. Ale wytlumaczylem ze mam tylko ta umowe :p

Dziwne, bo na konto nie idzie wyplacic, bo tez chca potwierdzenie czegos :/ Jutro bede dalej walczyl ????

wegorz 0

wegorz

Użytkownik
A jezeli ktos nie posiada rachunku bankowego i nie płaci zadnych rachunków to co ma zrobic? Ja moge zeskanowac tylko dowód osobisty i prawo jazdy nic wiecej...

hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Moglby ktos opisac jak dobrze wypelnic te dane konta bankowego?
Nie wiem co to jest ten branch number i nie jestem pewnien czy wszystko dobrze.

Stronka rzeczywiscie sie zcasami nie laduje,zacina.

K 0

kusiu

Użytkownik
Jesli szukasz tego branch numer, to wpisz w Goglach to haslo i swoja nazwe banku.

Ogolnie, to z bankiem jest przypal, konto mam zweryfikowane na ibecie, ale przy koncie bankowym mam &quot;Not verified&quot; :/ Czekam teraz na odpowiedz z ich strony co jeszcze trzeba zrobic zeby to takze odblokowali.

Oplata za przelew wynosi 22 Euro ?

rumaqinho 80

rumaqinho

Użytkownik
walek chyba z tym shitem... mam 140E i nie moge sie za ch** dostac na live support a na maile nie odpowiadaja i leja ... 3 razy wyslalem im dokumenty (skan dowodu, skan prawka, skan potwierdzenia otwarcia konta eMax+ w mBanku) i nic... ciszaaa... wqr mnie to bo juz sie podjaralem ze W KONCU bede mial kapital na NORMALNE granie single, duble, ew. triple za wieksza kase a tu chujnia... i dalej musze probowac tasiemcami sie dorobic kapitalu na dalsza gre... ehhh :zy3ou:

K 0

kusiu

Użytkownik
U nich w live supporcie pracuje chyba tylko 1 osoba, zazwyczaj jest dostepna kolo 16-17. Ja 3x probowalem - za kazdym razem sie dostalem ???? A na email mi odpisuja ????

W 2

wislak

Forum VIP
Na stronie głównej dali nowy regulamin do tej promocji i piszę m.in. o ty że trzeba złożyc depozyt aby wypłacic tą kasę

przeeczytalem to na jedym z for :;/: :;/: :;/: :-?

rumaqinho 80

rumaqinho

Użytkownik
z calym szacunkiem ale gowno prawda... wlasnie czytalem regulamin i nie ma tam nic takiego... sprawdz informacje zanim wrzucasz na forum i wprowadzasz innych w blad... :/

K 0

kusiu

Użytkownik
Dokladnie, co do wyplat jest jeden punkt :

6. Funds can only be deposited or withdrawn once the member has successfully been verified by iBetX – Please See Member Verification Process.

Zadnego depozytu nie trzeba skladac !

bodi 70

bodi

Użytkownik
z calym szacunkiem ale gowno prawda... wlasnie czytalem regulamin i nie ma tam nic takiego... sprawdz informacje zanim wrzucasz na forum i wprowadzasz innych w blad... :/

ma poprzednik racje i po co takie brzydkie slowa uzywac -teraz dali promocje 20 Funtow FREE BET czyli zaklad damowy i zwrot kasy, ale najpierw trzeba wpacic kurs zakladu 1,5 i wiekszy , on wlasnie o tym pisał chyba...
mysle ze tym co dostali całkowicie Free 20 Funtow po weryfikacji to moze z czasem wypłaca

W 2

wislak

Forum VIP

ma poprzednik racje i po co takie brzydkie slowa uzywac -teraz dali promocje 20 Funtow FREE BET czyli zaklad damowy i zwrot kasy, ale najpierw trzeba wpacic kurs zakladu 1,5 i wiekszy , on wlasnie o tym pisał chyba...
mysle ze tym co dostali całkowicie Free 20 Funtow po weryfikacji to moze z czasem wypłaca
no chyba tak
dzieki za sprostowanie.
a rumaqiunho wyluzj bo chyba do tego jest forum

rumaqinho 80

rumaqinho

Użytkownik
wyluzuj... latwo Ci stary powiedziec... masz ponad 500zł i ich nie masz... a jak ktos rzuca takimi info to jest w stanie Cie podraznic w takim wypadku... ja juz nie wiem co robic... ciesze sie tymi pieniedzmi ale szczerze uwazam ze ich wyplata graniczy z cudem... :zy3ou:

Do góry Bottom