albo gbp zależy kto co wybrał:spokodfhgfh:Nie podniecajcie sie. Max wyplata z bonusa to 150 dolarow.
albo gbp zależy kto co wybrał:spokodfhgfh:Nie podniecajcie sie. Max wyplata z bonusa to 150 dolarow.
albo euro :spokodfhgfh:albo gbp zależy kto co wybrał:spokodfhgfh:
grasz w golfa wbijasz pileczke do dziurki za pomoca myszki prawym chyba regulujesz sile uderzeniamam dziwny problem vo gram w gre hole in won to taki automat o tematyce golfowej i dostalem bonus kliknolem w bonus wybralem tam kije i teraz stoje z golfista i wogole nie wiem co mam robic?? Pomoze ktos wiem ze torche glupi problem...
nic dodać, nie ująć, tekst roku, za to posądzenie będę miał cię wyraźnie na oku, więc miej się chłopcze na baczności, dobrze ci radzę !error wywala podobno tylko multi kontowcą, takie informacje dostaje, u mnie w porządku
może poznali się na tobie...
no coś ty, jak dla nich to może być i rachunek np. zapłaty za rozprawe sądową albo inny ????Ja również już dokonałem depozytu i zleciłem wypłatę 175€ na moneybookers...
Wysłalem od razu skan dowodu jak i skan rachunku.
Czy nie bedzie problemu jeśli na rachunku mam, że muszę go zapłacić do 1.11.2009 i jeszcze nie jest zapłacony. Musi być skan zapłaconego rachunku ?
To że znikła to jeszcze nic, tam zawsze po 24h znika, pamiętaj ze mus9isz wysłac taki formularz który ci wysłali z 2 podpisami.Ja już swojej wypłaty nie mogę anulować więc chyba niedługo wypłacą ????
napewno coś takiego dostaliście, bo to jest w treści maila którego wysyłają z prośbą o skan dowodu i rachunku, pierwszym razem wysłałem skan dowodu_ rachunek+ ten formularz z 1podpiem i wbiłem na czat, zapytać czy wszystko ok, Facetka napisała że otrzymali skany, ale w tym formularzu był tylko jeden podpis a mają być dwa.:jezora: wiec wysłąłem z dwoma wczoraj dostałem maila:MistrzAA ja tego nie drukowałem i nie wypełniałem.
Nigdy tego w RIVAL nie robiłem i kasa dochodziła.
Do Ciebie kasa doszła? bo do mnie jeszcze nie, ale żadnej wiadomości że mam coś dosłać (np ten formularz) również nie dostałem.