>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 EURO free (nowy RIVAL) dla POLAKÓW też :)

Status
Zamknięty.
telewizor 24

telewizor

Użytkownik
nie macie jakiegos systemu, zeby utrzymać chociaz te 100e ?
jeszcze 2500e obrotu wiec ciezko masakra ;d

albo krecic za wiecej i albo szybciej przegram, a jak wypadna free spiny czy coś to więcej moze wygram ? ????
już 400euro, dobra ta gra ????

K 0

kalik1

Użytkownik
Zarejestrowałem się dobrą godzinę temu a promo nie ma w casierze do zaklepania ...
potwierdzam to samo

gadalem na live i koles mi powiedzial ze moje konto jest oflagowane przez ich suport bezpieczenstwa i ze nie dostane bonusa ale moge wplacic i reszta promocji mnie obowiazuje troche dziwne bo w tej sieci mam 3 konta vegas rokbet i jescze w jakims innym i w vegas regal caisno przeszedlem weryfikacje tydzien temu pozytywnie i mi wyplacili normalnie pieniazki dziwne

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Ja gram juz godzine, do konca obrotu 2600 haha a na koncie 60, trzeba puscic z grubej rury albo wejdzie albo nie , ale raczej nikomu nie uda sie wyplacic
i po kasie

G 46

gosiam

Użytkownik
Obrót wykonany (napewno ponad 3000€) na koncie 553.30€
teraz musze czekac do konca miesiaca bo teraz nie mam kasy.
wpłace i pojdzie wypłata.

jak wplace 20€ to wypłacic moge 170 tak ?

T 0

tzion

Użytkownik
potwierdzam to samo

gadalem na live i koles mi powiedzial ze moje konto jest oflagowane przez ich suport bezpieczenstwa i ze nie dostane bonusa ale moge wplacic i reszta promocji mnie obowiazuje troche dziwne bo w tej sieci mam 3 konta vegas rokbet i jescze w jakims innym i w vegas regal caisno przeszedlem weryfikacje tydzien temu pozytywnie i mi wyplacili normalnie pieniazki dziwne
multikonta miales kolego ????

nales 2

nales

Użytkownik
Wczoraj grałem za te 30euro, zjechalem do zera a dzis kolejny mail o promocji 30euro czekajacej w cashier, wchodze patrze i jest ;d

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom