z tego co sie orientuje Vegas Regal daje na urodziny chyba okolo 50ciekawi mnie czy kasyna Tradition oraz Vegas Regal dają jakąkolwiek kasę z okazji urodzin? Nawet jak jestem stałym depozytorem?
z tego co sie orientuje Vegas Regal daje na urodziny chyba okolo 50ciekawi mnie czy kasyna Tradition oraz Vegas Regal dają jakąkolwiek kasę z okazji urodzin? Nawet jak jestem stałym depozytorem?
świetnie to sobie jutro pogram :grin:z tego co sie orientuje Vegas Regal daje na urodziny chyba okolo 50
To najlepsze zyczenia ????świetnie to sobie jutro pogram :grin:
W tradition dostałem też 50 z obrotem x30dzięki telprzem.
Zobaczę dziś o północy czy cokolwiek dostałem.
BYLO!!!!! czytaj troche!!10 euro vegas real
10 euro vegas real
ja wplaciłem depozyt, wyslalem skany, poslalem maila do działu wypłat ze zleciłem wyplate i kasa doszla po kilku dniach."Cashout requirements are met"
Chciałbym się upewnić.Ten wpis pod promocją uprawnia mnie do wypłaty? Oczywiście po wpłacie depozytu? Czy jeszcze muszę im coś wysyłać?
to znaczy że spełnileś warunki obrotu ale skany tak czy inaczej trzeba wysłać -teraz nikomu nie puszczaja wyplaty bez tego."Cashout requirements are met"
Chciałbym się upewnić.Ten wpis pod promocją uprawnia mnie do wypłaty? Oczywiście po wpłacie depozytu? Czy jeszcze muszę im coś wysyłać?
wszystkie info odnosnie wyplat z regala znajdziesz w temacie.Wypłacal juz ktos z Regal Vegas?? potrzebuje pomocy
minimum to 25 każdej waluty poza tym czytaj temat chłopie tu jest wszystko!:;/:jezeli wyplace na MB nie bedzie problemu z ta ustawa antyhazardowa??
minimum depo moge 10 E np??