Kursy Bet365
We wtorek i w środę odbędzie się aż 10 powtórzonych spotkań 3. rundy FA Cup. Takie drużyny jak Aston Villa, Bolton czy Liverpool trafiły na teoretycznie dużo słabszych przeciwników, a mimo to nie udało się awansować. Czy uda się to tym razem? Najciekawiej zapowiada się starcie dwóch drużyn z najwyższej klasy rozgrywkowej, czyli mecz Leicester - Tottenham. Będzie to już trzecie spotkanie tych zespołów w ostatnim czasie.
Zapraszam do dyskusji
Ostatnio pisałem o tym, że nie było żadnego łamaka w tej rundzie FA Cup. 32 mecze i ani jednego łamaka, a w pucharach zawsze takich łamaków było sporo. Teraz zostanie rozegranych 10 meczów powtórzonych. Ostatnio grałem HT/FT w meczach Tottenham - Leicester i Carlisle - Yeovil:
http://forum.bukmacherskie.com/f339/3-runda-fa-cup-8-10-stycznia-2016-a-128181-2.html#post5877847. Teraz gram podobnie.
Leicester - Tottenham 1/2 @ 26,00 Bet365
Leicester - Tottenham 2/1 @ 29,00 Bet365
Yeovil - Carlisle 1/2 @ 26,00 Bet365
Yeovil - Carlisle 2/1 @ 29,00 Bet365
Leicester - Tottenham
Tutaj over 2,5. Analizę pisałem ostatnio. Poprzedni mecz skończył się wynikiem 2:2. Było to otwarte widowisko, z dużą liczbą sytuacji. Następnie nadszedł mecz w lidze, który skończył się wygraną Leicester 1:0, ale w tym spotkaniu również było wysokie tempo i spora liczba strzałów z jednej i drugiej strony. Taki rezultat wynikał z braku skuteczności jednych i drugich oraz z dobrej gry obu bramkarzy. W powtórzonym meczu kolejny raz idę w stronę bramek. Leicester ostatnio mało strzela, oprócz tego poprzedniego meczu 2:2, ale za to Tottenham poprawił ostatnio skuteczność i pokonał Sunderland 4:1.
Leicester - Tottenham over 2,5 @ 1,94 Pinnacle 0:2
W meczu Leicester - Tottenham gram również rożne Tottenhamu. W meczach Leicester z mocniejszymi zespołami przeważnie grają tak, że Lisy oddają pole przeciwnikowi i skupiają się na kontrach. Rywal nabija sporo rożnych i różnice w liczbie kornerów często są kolosalne np. 1-13, 1-8.
Tottenham -3 EH rożne @ 4,30 Unibet 3-8
W drugim meczu stawiam Exeter +2. Liverpool w większości zagra młodzieżą, a z piłkarzy podstawowych zagrają Mignolet, Allen, Ibe i Benteke. LFC moim zdaniem nie wygra tego wysoko. W tym sezonie The Reds u siebie jak wygrywają to skromnie jedną bramką, a teraz dodatkowo grają w mocno rezerwowym składzie.
Liverpool - Exeter +2 @ 1,90 Marathonbet 3:0