>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 runda FA Cup [8-10 stycznia 2016]

Status
Zamknięty.
solucky 283

solucky

Użytkownik
#SWANS: Nordfeldt, Shephard, Amat, Bartley, Tabanou, Cork, Grimes, Shelvey, Emnes, Montero, Gomis.
#Swans subs: Tremmel, Rodon, Kingsley, Fulton, James, Barrow, Eder.
Ja tam gram Swansea DNB 1.83 ⛔⛔⛔ i serdecznie polecam. ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Po spokojnym początku Swansea pokpiła sprawę i póki co jest remis 1:1. Niestety Panowie Łabędzie ale na stojąco się nie wygra nawet z Oxfordem. Jak nie zmienią się mentalnie w przerwie to cienko to widzę w drugiej połowie.
Montero najlepszy na boisku w Swansea. A dwa &quot;kudłacze&quot; Gomis i Emnes grają z przodu jak ostatnie patałachy. Pora się obudzić!!!!
Go SWANSEA!

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP

Kursy Bet365​

We wtorek i w środę odbędzie się aż 10 powtórzonych spotkań 3. rundy FA Cup. Takie drużyny jak Aston Villa, Bolton czy Liverpool trafiły na teoretycznie dużo słabszych przeciwników, a mimo to nie udało się awansować. Czy uda się to tym razem? Najciekawiej zapowiada się starcie dwóch drużyn z najwyższej klasy rozgrywkowej, czyli mecz Leicester - Tottenham. Będzie to już trzecie spotkanie tych zespołów w ostatnim czasie.

Zapraszam do dyskusji​

Ostatnio pisałem o tym, że nie było żadnego łamaka w tej rundzie FA Cup. 32 mecze i ani jednego łamaka, a w pucharach zawsze takich łamaków było sporo. Teraz zostanie rozegranych 10 meczów powtórzonych. Ostatnio grałem HT/FT w meczach Tottenham - Leicester i Carlisle - Yeovil: http://forum.bukmacherskie.com/f339/3-runda-fa-cup-8-10-stycznia-2016-a-128181-2.html#post5877847. Teraz gram podobnie.

Leicester - Tottenham 1/2 @ 26,00 Bet365 ⛔
Leicester - Tottenham 2/1 @ 29,00 Bet365 ⛔

Yeovil - Carlisle 1/2 @ 26,00 Bet365 ⛔
Yeovil - Carlisle 2/1 @ 29,00 Bet365 ⛔

Leicester - Tottenham

Tutaj over 2,5. Analizę pisałem ostatnio. Poprzedni mecz skończył się wynikiem 2:2. Było to otwarte widowisko, z dużą liczbą sytuacji. Następnie nadszedł mecz w lidze, który skończył się wygraną Leicester 1:0, ale w tym spotkaniu również było wysokie tempo i spora liczba strzałów z jednej i drugiej strony. Taki rezultat wynikał z braku skuteczności jednych i drugich oraz z dobrej gry obu bramkarzy. W powtórzonym meczu kolejny raz idę w stronę bramek. Leicester ostatnio mało strzela, oprócz tego poprzedniego meczu 2:2, ale za to Tottenham poprawił ostatnio skuteczność i pokonał Sunderland 4:1.

Leicester - Tottenham over 2,5 @ 1,94 Pinnacle ⛔ 0:2

W meczu Leicester - Tottenham gram również rożne Tottenhamu. W meczach Leicester z mocniejszymi zespołami przeważnie grają tak, że Lisy oddają pole przeciwnikowi i skupiają się na kontrach. Rywal nabija sporo rożnych i różnice w liczbie kornerów często są kolosalne np. 1-13, 1-8.

Tottenham -3 EH rożne @ 4,30 Unibet ✅ 3-8

W drugim meczu stawiam Exeter +2. Liverpool w większości zagra młodzieżą, a z piłkarzy podstawowych zagrają Mignolet, Allen, Ibe i Benteke. LFC moim zdaniem nie wygra tego wysoko. W tym sezonie The Reds u siebie jak wygrywają to skromnie jedną bramką, a teraz dodatkowo grają w mocno rezerwowym składzie.

Liverpool - Exeter +2 @ 1,90 Marathonbet ⛔ 3:0

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Dzisiejsze spotkania: Leicester - Tottenham oraz Liverpool - Exeter to mecze powtarzane z powodu remisu w pierwszym podejściu czy rewanże?

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Dzisiejsze spotkania: Leicester - Tottenham oraz Liverpool - Exeter to mecze powtarzane z powodu remisu w pierwszym podejściu czy rewanże?
tak rewanże bo w 1 spotkaniu padły remisy

Otrzymane punkty reputacji: +2
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Jakie rewanże? Mecz powtórzony. W przypadku remisu w FA Cup w pierwszym spotkaniu to drugie spotkanie jest rozgrywane ponownie na stadionie gościa pierwszego spotkania. Jeżeli w tym spotkaniu padnie remis to mamy już normalną dogrywkę/karne, która nie jest zależna od pierwszego spotkania (żadnego mnożenia bramek na wyjeździe).

Żeby nie było SPAM&#39;u, że nic konkretnego nie wnoszę do dyskusji to mój typ.

Liverpool vs. Exeter

W pierwszym spotkaniu jak i dzisiaj Klopp wystawi młodzież z paroma zawodnikami z pierwszego składu (Benteke chociażby). Do tego w bramce zagra Ward a nie Bogdan, który jest tragiczny. Do tego młodzi zawodnicy są zmotywowani tym, że Klopp daje im szansę zagrać na Anfield a dla wielu z nich jest to debiut w pierwszej drużynie na stadionie w Liverpoolu. Do tego ważnym aspektem dzisiejszego spotkania jest fakt, że murawa będzie w dużo lepszym stanie niż w pierwszym spotkaniu. Osobiście nie spodziewam się jakiegoś wielkiego pogromu ale skromnej/pewnej wygranej, najprawdopodobniej bez straty gola. Nie wydaję mi się także aby &quot;The Reds&quot; mieli strzelać dużo, bo ich skuteczność pozostawia wiele do życzenia. Do tego warto powiedzieć, że największym sukcesem dla Exeter jest fakt, że mogą oni zagrać na Anfield. Moim zdaniem wygrana Live to lokata ale mam jeszcze inny fajny bet.

Liverpool - 1.30/bet365 ✅
Liverpool&amp;under 3.5 - 2.30/bet365
✅

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Tak jak kolega powyżej skłaniałbym się dziś do pogrania The Reds, kurs 1,30 może nie jest zachwycający, ale do sklejenia jakiegoś dubla jak najbardziej korzystny.
Liverpool będzie chciał załatwić sprawę w pierwszej połowie i wydaje się, że nie powinni mieć z tym większych problemów. Pierwszy mecz pokazał, że Exeter nie jest mocne, a wynik to tylko i wyłącznie efekt zagrania przez Liverpool bardzo rezerwowym składem. Mecz na Anfield gdzie Liverpool po prostu nie może pozwolić sobie nawet na remis z tak słabym zespołem, Klop nie zrobi tego kibicom i na pewno wystawi chodź troszkę lepszy skład od tego z pierwszego spotkania. Widzę tutaj spokojną wygraną gospodarzy.
Co do drugiego meczu to już nie umiem się doczekać tego starcia. Czyżby rewanż za porażkę ligową ? Możliwe, ale nie typowałbym tutaj zwycięscy ponieważ mecz może różnie się potoczyć. Jakoś dziwnie ciągnie mnie w stronę Tottenhamu, ale wierzę że Lisy tutaj powalczą i coś ustrzelą. Bramki w tym meczu powinny paść tak jak to się zwykle dzieje w meczach Tottenhamu stawiam bezpiecznie na over 2 , wiem że wielu widzi w tym meczu underowe spotkanie, ale ja czuję, że bramki się posypią, ewentualnie 1:1 i zwrot. Łączę to w przyjemne ako z wygraną Liverpoolczyków.
Leicester - Tottenham ----&gt; Over 2 1,40
+
Liverpool - Exeter ----&gt; Liverpool 1,29
AKO 1,80
Bet365​

K 87

k95

Użytkownik
Do tego w bramce zagra Ward a nie Bogdan, który jest tragiczny.
Panie Brodaty ... Na przyszlosc lepiej przygotowac sie do analizy !!
Ward nie zagra bo nie był zgłoszony w pierwszym meczu. Prawdopodobnie zagra Mignolet.
Podobnie sprawa ma sie z Caulkerem, ktory wczoraj gral w u21

Otrzymane punkty reputacji: +2
mediapunta 141

mediapunta

Użytkownik
Leicester - Tottenham
Tottenham powyżej 5,5 rożnych @ 1.90
✅bet365

Linia, jak na Koguty, stosunkowo niska. Tottenham wychodzi z Chadlim i Lamelą na skrzydłach i Ericksenem w środku pola. Ta trójka regularnie nabija sporo rożnych w lidze, Duńczyk często rozrzuca piłki na boki a szybcy skrzydłowi zazwyczaj kończą akcję dośrodkowaniem. Dziś co prawda nie ma Kane&#39;a, ale zagra Son, który swoją szybkością powinien wprowadzać zamieszanie w szestnastkę i prowokować do bezpiecznych wybić za końcową linię dwóch środkowych obrońców gospodarzy, którzy parą podstawową nie są - Wasilewski i Benalouane. Linia 5 rożnych gości powinna zostać spokojnie przekroczona.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom