>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 runda FA Cup [8-10 stycznia 2016]

Status
Zamknięty.
miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Wycombe - Aston Villa
Zgadzam się z SoLucky by grać w stronę Villi,mało tego ja spróbuję opcji z handicapem -1 w strone Aston,.,Powodów kilka.Aston Villa w lidze jak sie spisuje wiemy wszyscy puchar i gra z 4 ligowym Wycombe to dla nich odskocznia od Bpl ale też szansa na przełamanie i poprawienie morali w drużynie brak zwycięstwa w szeregach Villi ciągnie się w nie skończoność jeśli chodzi o mecze wyjazdowe pytanie kiedy jak nie teraz....
Ayew i Westwood wracają z zawieszeń za kartki a z wypowiedzi Garde,a wynika że bardzo poważnie podejdzie do tego meczu.Dodatkowo w bramce Wycombe wystąpi młody nie doświadczony 20letni bramkarz A Lynch gdyż w ostatnim ligowym meczu przeciwko Morecambe czerwoną kartkę dostał ich podstawowy bramkarz Ingram i nie zagra przeciwko Villa gram na Aston w Handicapie myślę że w końcu nadejdzie przelamanie z ich strony w dobrym stylu
Wycombe - Aston Villa
Typ: 2 (handicap 1-0)
Kurs:3,2
Bez komentarza...

winston007 3,8K

winston007

Użytkownik
Witam, z tego co czytam to nieobecni w Aston Villa to: Agbonlahor, Sanchez, Hutton, Traore, Amavi, w Wycombe Ingram (pierwszy bramkarz). Myślę, że typ do grania na 2.
Co sądzicie o graniu dziś na Watford i Crystal Palace x2? Newcastle bez Krula i kilka graczy, a Watford jak potrafi zagrać (tym bardziej u siebie) to każdy wie i prawdopodobnie będą grać najsilniejszym składem. Soton bez Pelle&#39;go i Wanayam&#39;y, a Crystal Palace bardzo silne na wyjazdach (najpewniej pierwszy skład, nieobecni: Bolasie, Wickham, Gayle.
Myślę też o graniu na West Brom, może Swansea. Arsenal HT X do zagrania, Kanonierzy 2 skład + młodzież, Sunderland też ma zagrać w zmienionym składzie. Co sądzicie??? ????

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Eastleigh - Bolton

Eastleigh jest jedyną drużyną w tej rundzie spoza Football League. Gospodarze na co dzień grają w National League, co stanowi 5. poziom rozgrywek w Anglii. Bolton gra 3 poziomy wyżej, w Championship. Wprawdzie goście radzą sobie bardzo słabo w lidze, zajmują ostatnie miejsce i ogólnie nieciekawie wygląda sytuacja w klubie, to właśnie w nich widzę faworyta. Moim zdaniem grubą przesadą jest dać 2,30 na wygraną Boltonu z zespołem reprezentującym 5. ligę. Trener Boltonu zapowiada, że wystawi mocny skład na ten mecz i będzie chciał wygrać i poprawić morale swojego zespołu. Bolton ma bardzo dobre statystyki jeśli chodzi o FA Cup. W ostatnich 6 latach nie miał problemów w awansowaniu do 4. rundy. Z kolei ostatni raz, kiedy The Trotters odpadli z zespołem spoza Football League to rok 1911. Od tego roku 19 takich spotkań, 16 wygranych i 3 remisy.

Eastleigh - Bolton 2 @ 2,30 Bet365 ⛔ 1:1

Hull - Brighton

Typ czysto statystyczny. Hull traciło bramki w 8 ostatnich domowych spotkaniach w FA Cup. Natomiast Brighton strzelał co najmniej jedną bramkę w 12 z 13 ostatnich wyjazdowych spotkań w FA Cup. Za golem dla Brighton przemawia także fakt, że trener Hull lubi rotować składem w pucharach i zapewne dziś będzie podobnie. Tak więc powinno być łatwiej strzelić. Oba zespoły z tej samej ligi, sąsiadują ze sobą w tabeli, tak więc nie bardzo rozumiem dlaczego na gola Brighton jest aż 1,83. Hull wprawdzie traci bardzo mało bramek u siebie, ale tym razem wystąpi w nieco zmienionym składzie.

Hull - Brighton goście over 0,5 @ 1,83 Bet365 ⛔ 1:0

Dziś o 16:00 sporo meczów, sporo niewiadomych jeśli chodzi o składy i myślę, że warto poczekać na wyjściowe jedenastki. Na oku mam kilka spotkań, jak coś to dopiszę jeszcze tutaj typy albo w HP.

Birmingham - Bournemouth 1 DNB @ 2,31 Pinnacle ⛔ 1:2

Birmngham kilka zmian, Bournemouth rezerwowy

Hartlepool +1 - Derby @ 2,22 Pinnacle ZWROT 1:2

Hartlepool podstawowy, Derby rezerwowy

Z FA Cup dzisiaj dramat, Bolton i Brighton szkoda słów. Brighton to nie wiem czy nawet jakiś strzał oddał na bramkę. Birmingham miał karnego przy wyniku 1:1 i przestrzelili. Dobrze, że na live poszedł West Ham to straty są mniejsze.

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
Hull - Brighton
kurs 1.83 może dlatego, że Brighton nie strzelili bramki od 4 meczów. od sierpnia mieli passę 16 meczów bez porażki. natomiast od połowy grudnia fatalnie, 3 porażki u siebie i remis na wyjeździe.
licze na przełamanie.

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Ja jak koledzy wyżej napisali też gram The Villans, co nieco napisałem w swoim temacie z typami, a koledzy wyżej wyczerpali temat. Nie jestem fanem grania drużyn z wyższych szczebli rozgrywkowych na wyjeździe w pucharach, ale taki po takim kursie spróbować trzeba. Zazwyczaj wystawia się @1,25 (jak startowy na Liverpool w meczu z Exeter), czy max. 1,50-1,60. Teraz kurs wzięty z Marsa więc ja spróbuję, mimo tragicznej postawy Villi w BPL.

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Doncaster - Stoke
Typ: 1. drużyna strzeli gola- TAK 1,57 ✅ 25 minuta ;]

Zespół gospodarzy gra w League One i zajmuje obecnie 11stą pozycję.
Dziś w składzie zabraknie na pewno Felipe Mattioniego.
Jeśli chodzi o gości to Marg Hughes zapowiedział że da dziś odpocząć kilku podstawowym graczom.
Goście w ostatnim ligowym meczu w którym mierzyli się z Liverpoolem wyglądali według mnie naprawdę ciekawie. Zasłużyli przynajmniej na jeden punkt. Normalnie grałbym czystą dwójkę jednak w tej sytuacji idę w stronę bramki dla gospodarzy.

martins20 74

martins20

Użytkownik
Ja dziś spróbuję na WBA myślę że po uczciwym kursie @1,6 (fortuna). Nie doczytałem się nigdzie, by były większe rotacje w składzie. Dobry mecz dla pary Berahino - Lambert (ostatnio jakoś im nie idzie) na przełamanie, tym bardziej że goście grają bez pary obrońców. W meczach ligowych gry wyjazdowe gości też nie wyglądają dobrze.
Forma WBA u siebie dobra, są solidnym zespołem i powinni ograć rywala.

Kusi mnie też WHU, ich skład jest już stabilny i kryzys mają za sobą. Wolves tracący dużo goli na wyjazdach może im podejść. Forma gospodarzy w ostatnich grach też dobra. Kurs @1.72 (fortuna) też do wzięcia.

doswiadcz85 5

doswiadcz85

Użytkownik
Wycombe vs Aston Villa
Aston Villa więcej rożnych / 2,28 / u.nibet ✅✅

Na prawdę?! Taki kurs na więcej rożnych Villi... no dziękuje buki za ten prezencik. Już wiele zostało o tym spotkaniu powiedziane. Villa gra piach straszny, to fakt. Villa potrzebuje zwycięstwa i to nie zależnie z kim to się stanie i dziś moim zdaniem tak będzie. Aston Villa wcale nie wychodzi w strasznie okrojonym składzie i na pewno będą przeważać a kurs na więcej rożnych to jest jedno wielkie nieporozumienie moim zdaniem i wchodzę w to bez dwóch zdań i wam również polecam!
Bunn; Richards (c), Clark, Okore, Richardson; Gana, Westwood, Bacuna; Gil, Sinclair, Gestede.

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 5

aroaro

Użytkownik
Posiada ktoś składy Manu i Arsenalu ?
bułeczka: Arsenal gra o 16:00, a United o 18:30. Składy podawane są na godzinę przed meczem.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Goście w ostatnim ligowym meczu w którym mierzyli się z Liverpoolem wyglądali według mnie naprawdę ciekawie. Zasłużyli przynajmniej na jeden punkt. Normalnie grałbym czystą dwójkę jednak w tej sytuacji idę w stronę bramki dla gospodarzy.
Nie bardzo rozumiem ten fragment pogrubiony :p Konkretnie o jaką sytuacje Ci chodzi?

Stoke grało ostatnio z Liverpoolem, ale w Capital One cup. Wcześniej w lidze grali naprawdę dobre spotkania, w formie Arnautovic, Shaqiri i Bojan, cała trójka spisywała się rewleacyjnie + bardzo dobry Butland w bramce.

Posiada ktoś składy Manu i Arsenalu ?
Składy będą znane mniej więcej godzinę przed meczami. W obecnej sytuacji można sobie dywagować jedynie.

Arsenal - Sunderland

Arsneal nadal bez Sancheza, powoli wracają do zdrowia inni kontuzjowani gracze i dziś np Arteta już w kadrze meczowej, ostatnio zagrał już 45 min w zespole u21. Pewnie szansę od Wengera dziś dostaną Ospina, Gabriel, Gibbs, Campbell, można się spodziewać też Oxlade Chamberlaina. Nie wiadomo jak z Debuchym, bo sam Wenger mówił, że dał mu zielone światło w kwestii transferu, a obecnie prawym obrońcą bezsprzecznie jest Bellerin.

Zatem kilka niewiadomych jest, ale i Sam Allardyce przepowiada sporo zmian w składzie. W bramce stanąć ma młody Jack Pickford więc będzie to dla niego debiut. Ogólnie składy Sunderlandu może wyglądać tak jak spekuluje się wniektórych mediach : Pickford – Yedlin, Coates, Kaboul, Roberge – M’Vila, Larsson – Mavrias, Toivonen, Lens – Graham.

Manchester United -Sheffield

Jeżeli chodzi o skład Man.Utd to LvG już powiedział, że dziś nie należy się spodziewać Januzaja, który musi nadrobić pewne braki bo w BVB nie rozegrał należytej liczby min więc pewnie czeka go najpierw mecz w rezerwach dopiero potem walka o skład.
Ponadto prócz długotrwałych kontuzji Shawa, Valencii i Rojo dziś w MU nie zobaczymy Phila Jones&#39;a, który znowu jest kontuzjowany i Ashleya Young,a który wg filozofii LvG jest już zaznaczony na czerwono i potrzebuje odpoczynku, a akurat Young w meczu ze Swansea był jednym z lepszych.
Do kadry wrócił za to Jesse Lingard, ale dla mnie to żadne wzmocnienie, bo jest po prostu słaby.

Czego oczekiwać po składzie hm, cieżko powiedzieć. Może być kilku podstawowych graczy dziś wystawionych + np taki Depay, który zawodzi, ale w FA Cup w takim meczu szansę może dostać.
Cieżko wejśc w głowę LvG, ale wg mnie mogą dziś zagrać Romero w bramce, Darmian raczej ma pewny plac w defensywie z racji braku alternatyw na bokach obrony, Blind też powinien wystąpić.
W pomocy to nie wiem, ostatnio grał Schnederlein, ale zagrał bardzo dobrze, chciałoby się go widzieć częsciej w grze, ale pewnie dziś zagra Carrick coś czuję. Z przodu myślę, że Martiala można by oszczędzić bo gra wszystko od początku sezonu, a niech pogra Rooney z Depayem chociażby, ale to moje spekulacje jedynie.

Wszak jeżeli chodzi o awans to wg mnie Arsenal + Man.Utd powinni wygrać i awansować ;)

West Ham- Wolverhampton

Podobnie jak @martins20 uważam, że WHU do gry, ale podobnie jak w wyżej wymienionych przypadkach będę czekał na składy, jedynie teraz można sobie dywagować. WHU dziś bez Lanziniego, Sakho i Moses.

Na plus WHU działa powrót Dimitri Payeta, ma zagrać od pozcątku. Wraca też do obrony Winston Reid. Jeżeli Młoty zagrają jak z Liverpoolem to spokojna wygrana.

W Wolverhampton dziś ma grać Żyro od początku.

@1,80 na WHU to naprawde dużo!✅
Czekam na składy i wtedy będziemy decydować mniej wiecej po 15:00 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
kafar1997 72

kafar1997

Użytkownik
Manchester United -Sheffield
Manchester under 2.5 @
1.58

chyba znalazłem coś ciekawego na ten mecz . wszyscy doskonale wiemy jak w tym sezonie wygląda ofensywa Czerwonych Diabłów . Filozofia gry Van Gaala nie gwarantuje dużej ilości bramek i pięknej kombinacyjnej gry . United napewno nie wyjdzie w pierwszym garniturze aczkolwiek meczu nie powinni odpuścić . Przypomina sobie ktoś mecz United z tego sezonu w którym strzelili 3 bramki? ja takiego meczu nie potrafię sobie przypomnieć. Defensywa gości może i pozostawia wiele do życzenia i na czyste konto w ich wykonaniu nawet nie liczę . Uważam jednak że w meczu pucharowym będą mocno walczyć w defensywie i nie dopuszczą strzelenia sobie aż 3 bramek a po takim kursie warto spróbować

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Nie bardzo rozumiem ten fragment pogrubiony :p Konkretnie o jaką sytuacje Ci chodzi?
Stoke grało ostatnio z Liverpoolem, ale w Capital One cup. Wcześniej w lidze grali naprawdę dobre spotkania, w formie Arnautovic, Shaqiri i Bojan, cała trójka spisywała się rewleacyjnie + bardzo dobry Butland w bramce.
Przepraszam, faktycznie Stoke grało z Liverpoolem w Capital One Cup.
Mea Culpa. Jeśli chodzi o pogrubiony fragment to również jakiś chochlik ;p

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Eastleigh - Bolton

Eastleigh jest jedyną drużyną w tej rundzie spoza Football League. Gospodarze na co dzień grają w National League, co stanowi 5. poziom rozgrywek w Anglii. Bolton gra 3 poziomy wyżej, w Championship. Wprawdzie goście radzą sobie bardzo słabo w lidze, zajmują ostatnie miejsce i ogólnie nieciekawie wygląda sytuacja w klubie, to właśnie w nich widzę faworyta. Moim zdaniem grubą przesadą jest dać 2,30 na wygraną Boltonu z zespołem reprezentującym 5. ligę. Trener Boltonu zapowiada, że wystawi mocny skład na ten mecz i będzie chciał wygrać i poprawić morale swojego zespołu. Bolton ma bardzo dobre statystyki jeśli chodzi o FA Cup. W ostatnich 6 latach nie miał problemów w awansowaniu do 4. rundy. Z kolei ostatni raz, kiedy The Trotters odpadli z zespołem spoza Football League to rok 1911. Od tego roku 19 takich spotkań, 16 wygranych i 3 remisy.

Eastleigh - Bolton 2 @ 2,30
Z tego co mowili dzisiaj w Football Focus (i pokazywali) to boisko jest w bardzo slabym stanie. Do przygotowania murawy musieli przyjechac ludzie z Southampton FC bo gospodarze nie byli w stanie sobie poradzic. Do tego kibice sie dolaczyli (zarowno gospodarzy jak i gosci) by przygotowac boisko. Pokazywali pod kooniec jak zasypywano dziury piaskiem a pilka praktycznie sie nie odbijala wiec jesli mecz dojdzie do skutku to warunki beda bardzo trudne.

West Brom v Bristol City / West Brom @ 1,73 ⛔ 2:2 ... :-(

Patrzac na liste zawodnikow niepewnych wystepu w zespole gosci mam wrazenie, ze trener chce oszczedzic swoich podstawowych grajkow na boje ligowe. Baker (17/1 d), Williams (23/1 d), Freeman (22/1 f) wszyscy sa niepewni wystepu. Co do Bakera to mogl zlapac jakis uraz bo zszedl z boiska w ostatnim meczu w 42 minucie, ale dwoch pozostalychchyba urazow nie ma. West Brom praktycznie w pelnym skladzie. Mecz pomiedzy zespolem gospodarzy ktory spokojnie bedzie oscylowal w srodku tabeli PL i zespolem gosci ktozy beda walczyc o utrzymanie w Championship. Mysle, ze gosciom mniej bedzie zalezec na FA Cup niz gospodarzom. West Brom ani nie spadnie ani nie zajmie miejsc w topie tabeli wiec puchar moze byc dla nich ciekawa opcja. Goscie raczej wola wszystkie sily rzucic na lige bo roznica w grze w Championship a League One jest spora. Kurs poszedl nieco w gore na gospodarzy (na betsafe jest 1,60 a na W H jest 1,73 i mysle, ze nie jest to zla opcja. Do tego patrzac na poczynania Gosci w lidze w ostatnich 5 spotkaniach pokazuje jaka maja slaba obrone. 4 bramki dostali od Burnley i Derby, 3 wpakowal Rotherham po jednej Reading i Huddersfield. West Brom u siebie strzela praktycznie w kazdym meczu wiec i dzisiaj powinni cos ustrzelic przeciwko dosyc slabej defensywie gosci.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Są składy! A więc zaczynam.

Wg mnie warto zaufać City. Dzisiaj zagrają wyjazd przeciwko Norwich, które ostatnio wygrało 3 mecze z rzędu w Premier League, ale to im nie daje nadal bezpiecznej pozycji nad strefą spadkową, a więc - po co im Puchar? Jak dla mnie do niczego, a na pewno nie do tego, aby sobie ułatwić sprawę w rozgrywkach ligowych. Powinni odpuścić, tym bardziej, że grają z Manchesterem. Decyduję się grać na City głownie z jednego powodu, który nazywa się - Aguero. Dzisiaj gra od początku, a to na pewno da wiele jakości tej drużynie z przodu.

Manchester City @1,75 Fortuna ✅

Wenger wystawił dość mocny skład na dzisiejsze spotkanie przeciwko Sunderlandowi. Myślę, że Walcott z Giroudem rozbroją obronę gości, która jest na ogół dziurawa. Przyjezdni podobnie jak Norwich w głowie powinni mieć ligowe wzmagania, w której także sobie radzą słabo, a do tego są aktualnie na spadkowej pozycji. Widzę tutaj pewne zwycięstwo Arsenalu i tak też stawiam.

Arsenal HA -1,5 @1,74 Fortuna ✅
Arsenal strzeli gola w obu połowach @1,86 Fortuna
✅

Sheffield Weed dzisiaj podejmie Fullham, który w meczach wyjazdowych raczej nie gra zbyt dobrze, czego nie można powiedzieć o gospodarzach na własnym obiekcie. Oba zespołu spotkały się 7 dni temu na obiekcie Fullham w ramach Championship gdzie wygrali dzisiejsi gospodarze. Myślę, że dzisiaj będzie podobnie i to właśnie oni awansują do kolejnej rundy FA Cup. Sheffield u siebie w sezonie ligowym przegrał tylko 1 mecz na 12 i stracił 10 goli, wygrał 7, a pozostałe 4 to remisy, strzelił w tych meczach 22 bramki. Goście w meczach wyjazdowych w obecnym sezonie ligowym strzelili 17 bramek oraz 21 stracili, a ich bilans meczowy to 2W-5D-5L. W związku z powyższym stawiam dzisiaj na wygraną gospodarzy, a kurs 1,90 naprawdę zachęca.

Sheffield Weed @1,90 Fortuna ✅

Popieram także typ kolegi wyżej Fortuna ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +22
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Tottenham - Leicester

W niedzielę 10 stycznia te dwa zespoły zmierzą się w ramach FA Cup, a już 3 dni później kolejny mecz, tym razem już w lidze. Rywalizację Tottenhamu i Leicester opisywałem parę razy. Rok temu, także w Pucharze Anglii, obie drużyny zrobiły łamańca: http://forum.bukmacherskie.com/f339/fa-cup-4-runda-23-26-stycznia-2015-r-117838.html#post5094808. Liczę na powtórkę i dlatego gram 1/2 i 2/1. Statystyki w tej rywalizacji prezentują się następująco:

Podsumowując, wziąłem pod uwagę mecze od sezonu 1994/95. Od tamtego sezonu obie drużyny grały ze sobą 22 razy, z czego:
- HT/FT 1/2 lub 2/1 - 4 razy
- 3 za 3 - 4 sezony na 9
- Over 2,5 - 15 razy
- Over 3,5 - 6 razy
- BTS - 16 razy
- Bramki od minuty 80 do końca - 13 razy

Mój główny bet na to spotkanie, to over 2,5. Za overem przemawia H2H, na 20 meczów 15 razy padł over 2,5. W poprzednim sezonie 3 mecze i komplet overów, w tym jeden szalony mecz, który skończył się wynikiem 4:3. Wracając jednak do obecnego sezonu, Tottenham gra w tym momencie ładnie dla oka i potrafi stwarzać sytuacje bramkowe. Koguty regularnie zdobywają bramki i bardzo rzadko w tym sezonie przegrywają. W poprzedni weekend Tottenham zremisował z Evertonem na wyjeździe, ale powinien tamto spotkanie wygrać. Koguty mocno cisnęły przez większość spotkania, oddawały sporo strzałów i bodajże dwa razy obijały słupek i poprzeczkę. Leicester z kolei nie może ostatnich spotkań zaliczyć do udanych. Rewelacja sezonu zalicza słabszy okres: porażka z Liverpoolem 0:1 i dwa bezbramkowe remisy z City i z Bournemouth. Zaskakujące jest to, że to już 3 mecze bez strzelonej bramki, a wcześniej Lisy strzelały jak na zawołanie. Leicester nie strzela, ale także nie traci, co również jest pewnym odchyłem od normy jeśli chodzi o tę drużynę. Tak więc Leicester gra trochę jak nie oni, nie strzela i nie tarci. Liczę, że w końcu nastąpi przełamanie i Lisy coś strzelą Tottenhamowi. Na pewno nie zagra Vardy, ale nie jest to aż tak poważne osłabienie, jakby się wydawało. Okazaki czy Ulloa wielokrotnie już udowadniali, że nawet wchodząc z ławki nie mają problemów ze strzelaniem. Obaj trenerzy zapowiadają rotacje w składach, także prawdopodobnie Vardy i tak by nie zagrał.

Warto też coś zagrać w stronę gości. Mimo słabszych 2-3 spotkań, wciąż to dobra drużyna i kurs powyżej 6,00 to jakieś nieporozumienie. Obie drużyny fixują, dodatkowo to puchar, gdzie pada dużo niespodzianek, choć ewentualnej wygranej Lisów z Kogutami nie określiłbym raczej mianem niespodzianki. Gram Leicester +1 oraz delikatniej 2 DNB.

Tottenham - Leicester over 2,5 @ 1,84 Pinnacle ✅ 2:2
Tottenham - Leicester +1 @ 1,88 Marathonbet ✅

Tottenham - Leicester 2 DNB @ 4,60 Unibet ZWROT
Tottenham - Leicester 1/2 @ 66,00 Unibet ⛔
Tottenham - Leicester 2/1 @ 26,00 Unibet ⛔

W meczu Carlisle - Yeovil gram również 1/2 i 2/1. We wczorajszych meczach nie było ani jednego łamaka, a zawsze w FA Cup było ich sporo. Carlisle i Yeovil łamały się 3 razy, w tym także w obecnym sezonie: http://www.flashscore.pl/mecz/n92hqdNB/#szczegoly-meczu

Carlisle - Yeovil 1/2 @ 50,00 Betsson ⛔
Carlisle - Yeovil 2/1 @ 27,00 Betsson ⛔

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Chelsea pod wodzą Hiddnika jeszcze nie zaznała porażki - wygrana z Sunderlandem (3:1), remis z Watford (2:2) oraz z United (0:0), a w ostatnim meczu wygrali w lidze z Cr. Palace (0:3). W FA Cup przychodzi im się zmierzyć na boisku przeciwko Scunthorpe, które występuje w League One i zajmuje tam 15-nastą pozycję. Ich ostatnie cztery mecze to jedna przegrana z Sheffield United (0:1), wygrana z Doncaster (0:1), oraz dwa remisy z Rochdale (1:1) i Wigan (1:1). W tym meczu w ekipie The Blues nie zobaczymy na pewno kontuzjowanych Falcao oraz Remyego, a także ma nie zagrać Eden. U gości zabraknie na pewno Hoppera oraz McSheffrey&#39;a, ale do składu ma wrócić najlepszy napastnik - Madden. W związku z tym, że Chelsea ostatnio gra coraz lepiej, co pokazują także wyniki myślę, że z czwartoligowcem nie powinni mieć zbyt dużego problemu, tym bardziej, że na obronę tytułu jest już na pewno za późno, a na miejsca premiowane w europejskich pucharach? Hmm.. Zobaczymy, ale wydaje mi się, że raczej nie ma co na to liczyć, dlatego dobrym zakończeniem tego sezonu byłoby na pewno dojście jak najdalej właśnie w FA Cup. Liczę tutaj na wysoką wygraną gospodarzy, a nawet na to, że uda się zachować czyste konto.

Chelsea wygra do zera @1,82 Fortuna ✅
Chelsea strzeli gola w obu połowach @1,63 Fortuna ✅
Chelsea strzeli 4 lub więcej bramek @2,76 Fortuna
⛔

solucky 283

solucky

Użytkownik
Ktos przymierza sie do meczu Oxfordu - Swansea?? Jakies informacje z obozu gosci? Kurs 2.30 z 4-ligowcem wydaje sie obowiazkiem do zagrania, ale domyslam sie, ze jest jakis haczyk. ;)
Edit. Trener Swansea - Alan Curtis - zapowiedzial, ze w skladzie beda na pewno rotacje, poniewaz liga w tym momencie jest dla nich priorytetem, ale zalezy mu bardzo na tym meczu, aby poprawic morale w zespole (czyli standard). Dodam, ze Oxford United ma calkiem ogarniety stadion, wiec moze nie bedzie az takiego kartofliska.
http://www.goal.com/en-gb/match/oxford-united-vs-swansea-city/2174359/preview

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@SoLucky -&gt; Oxford will be without on-loan striker Chris Maguire who has been told by his parent club Rotherham he cannot play in the FA Cup.
Defender Johnny Mullins overcame a foot injury to play in the last match so should feature again.
Swansea manager Alan Curtis will rotate his squad, making a number of changes.
Goalkeeper Kristoffer Nordfeldt, defenders Jordi Amat and Kyle Bartley, and wingers Jefferson Montero and Modou Barrow are among those set to come in.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/35216450

Ponadto Swansea gra straszny piach ostatnio, a grająca też piach Aston Villa wczoraj duże kłopoty z wygraniem na wyjeździe z Wycombe. Te mecze wyjazdowe wcale łatwe nie są dla tych klubów z Premier League.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ja tam gram Swansea. Walijska ekipa w końcu musi odpalić. To nie jest Aston Villa, tylko conajmniej jedna półka wyżej. Zresztą Liverpool się wyrżnął na Exeter, Wycombe zatrzymał Villę. Nie wierzę w to, że trzy razy ekipa z League Two da radę nie przegrać z Premier League.
Ponadto ja bardzo cenię chociażby Jeffersona Montero który dziś ma zagrać. Jordi Amat to także nie byle kto, w końcu to podstawowy gracz z Primera Division. Boisko powinno być dobrze przygotowane do gry.
Oxford United - Swansea City 2 @ 2,42! ⛔⛔
Chyba zagram tuż przed samym meczem dopiero, bo kurs zapiernicza w górę szybciej niż kolejka na Kasprowy Wierch!
Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom